Ikka panid üles
Kahjuks mul see mäng täiesti feilis
Tegelt kogu õhtu feilis...eks täna peab ennast parandama, ja üritama WN8-st ikka tõusvas joones näidata
brokenarm, sa ei jaga biiti. Company ja klannilahingutes FCna teenib ikka väga vähe WN8t võrreldes kasvõi randomis platoonimisega. Hami keskmine damm näitab seda ka, company on T8 ja seal on 670 avg dam ikka umbes nii mittefarmimine kui üldse olla saab.
15K mängu Companytes on vist saavutus, milleni keegi teine WoT'is ei küündi. Kuna me teame, et ta on FC, siis 90% WR neis on suuremas osas kindlasti tema teene.
Mis biiti? Sa räägid üldse valest asjast. Pole rääkinudki mingist TC WNst ja dmgst. Ilmselgelt ei teeni TCs ja klannilahingutes WNi. Ma räägin company WR farmimisest, mis on ka mainitud postituses (mis on muideks kordades kergem kui randomites WR farm).
Enamus siit lasevad kompaniisid mingites suvalistes gangides kus pool rahvast igakord erinev ja pooleldi üle puusa, siis tundub jah, et 90% on mingi ulme raketiteadus.
Ma mängisin EU Top 10 klannis, heade FCdega, ja mul on see 77.69%. Hami klann oli küll hea, aga see ei olnud kunagi EU Top 10 klann. Ta tegi viletsamate meestega tunduvalt paremat tööd.
Sest sa ei mänginud koguaeg nendega ning ei grindinud seda. HAMI aga grindis ja tema üritaski võimalikult kõrget WRi saada, mis on isegi halb arvestades ta raskeid ponnistusi. Ta käis suht tihti ka teiste top klannidega TC pelamas. Ehk siis pelas ainult heade mängijatega. Enamus aega pelas ka päeval, kui häid vastaseid on online võimalikult vähe. Ja arvesta ka seda, et enamus TC pelad on tal T8s kus peab kordades vähem higistama kui TXs.
Me juba puhtalt EXNOMiga võitsime iga õhtu pmst kõik TCd ja meil polnud seal mingeid erilisi taktikaidki, puhtalt uunikumid ja superuunikumid ja WR jäi 85-90%+
TC WR farmimine pole midagi rasket. Rahvas näeb seda siin utoopilisena sellepärast, et pmst keegi siit pole top klannides, mis normaalselt TCsi mängivad või siis seal ülevalpool seltskonnas sees, et saaks niisama nendega TC pelamas käia.
WOT ei ole mängulises mõttes ammu huvitav enam.
Aga jah, õhtuti kui pelatakse, siis minge mingi top tiimi TS ja küsige mängu. Kuskile ikka pelama saate, siis näete, et pole see TC pidev võitmine mingi utoopia.
EscapeArtist. Selle vaatamine muidugi ei anna suurt midagi, ta nullis oma konto ära smurfimiseks... hea plaan, kui ta oleks ainult viitsinud teha rohkem kui 9 mängu
Enne seda oli selline korralik ~2200 WN8ga konto vist, kui mälu alt ei vea, 18K mänguga ehk? Uunikum veel polnud, aga kaugel ka mitte.
+1, vaataks huviga tõesti millised numbrid sinu sõnu toetavad. Mitte paha pärast, ära seda arva.
vahet pole, mis numbrid tal on, tõtt räägib
T8 TC on kõige lihtsam viis winrate farmida. Seal peab väga palju pingutama, et kaotada. T10 TC on veits teine teema aga 75% WR tuleb ära.
Ma ise väga ei fänna tank companyt, viimane kord mängisin aasta tagasi.
mu TC stats on keskmine (t8 nendest alla 30 mängu): intact TC, Games: 409 (1.89%) - Wins: 326 (79.71%) - Hit: 0% - K/D: 2.269 - DPB: 2118
Farmida või mitte aga no krt 15k TC lahingut ära pidada 90%+ win ratioga. Ei tea kas kadedus või mis ajab praegu meest maha tegema? Isegi mu koer suudaks olla FC kui ta viitsiks nii palju TC-sid mängida. Ehk võite ju kisada, et statid on farmitud kuid kogemus on tal ju siiski olemas ja teada on raske üllatada mis teeb temast siiski hea FC. Siiani polei siin olijatest eriti kedagi näinud vägesid juhatamas, pigem kõigil erinev kogemus. Kellel suures klannis ja kellel kohalikus.
Pigem tulge tagasi teemasse ja rääkige kes MMEST-i maale toob FC-na? _________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!"
Ma olin üldse pea paar aastat pausil, siis kui tagasi tulin tegin mingi 3k pelasid ja WN8 kõikus 3000 kandis.
Aga siis FAME vend, kel oli EXNOMi admin kasutaja saatis EXNOMi täitsa laiali ning peale seda ei viitsinud enam. Niisama grindida enam ei viitsinud, kuna enamus aparaadid olid olemas, mõtlesin, et teen reseti, et huvitavamaid treesid grindida uuesti, aga no siis tuli CSGO ja Hearthstone ja sinna see WOT jäi.
Ja 90%+ WR TC farmiga saab iga normaalse klanni aktiivne FC hakkama. Point on lihtsalt selles, et keegi ei viitsi 24/7 mingeid T8 TCsid grindida.
Parimad FCd tulevad ikka kaardilt ja Campaignidest.
Võid ju kompaniides igasuguseid statse näidata, aga kui kõrgemal hakkama ei saa, siis pole sa keegi.
Harkivi map on neil jälle väga halvasti optimeeritud. Nii kõvasti nõkutab kuigi fps on kenasti 80 ja lag'i ka ei näita. Kaugelt snaipida on mul väga raske, sest toru ise liigutab end jne.
vipu, sul SSD on? Kui mitte, siis võib nõkutamine olla tingutud sellest, et iga kord kui uut tekstuuri kõvakettalt sisse loetakse, tuleb väike jõnks. Uus kaart, palju uusi tekstuure.
See probleem esineb mul ainul esimesel laadimisel ilma SSD'ta. Aga esimesed paar mängu on paras piin. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.