Steam viimasel ajal ei taha laadida installed mängude thumbe ära grid views. List views on kõik ok.
Tegin appcahe'i ka puhtaks,aga ikka ei aita. Imelik...
vs _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
kindel, et neil grid views pildid olemas on?
minu meelest ei ole see mitte kunagi töötanud. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Steam viimasel ajal ei taha laadida installed mängude thumbe ära grid views. List views on kõik ok.
Steami Wini klient on bloated piix. Aga eks 500+ miljonit aastas teenides ei saagi eeldada, et 10 aastaga vähemalt üks uus klient valmiks.
Valve sisemine struktuur saab ükspäev saatuslikuks neile, Newell on isegi välja öelnud et nad vaatavad et ehk saab Steami eraldi üksuseks tõsta ning eraldada täiesti Valvest, peaks asja ehk parandama. _________________
Steamil oli täna update ja nüüd grid view jälle korras. Cool.
Btw, keegi pole leidnud viisi kuidas seda zoom levelit veel väiksemaks teha. Tahaks zoom outida korralikult... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Steamis hetkel Splinter Cell Blacklist müügis. Ega keegi ei oska öelda, kas vene giftid meil töötavad? Store ütleb, et ei tohiks, aga steamdb's on Eesti nimekirjas sees.
simpanzzz, tee kellelegi steam trade offer _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Kutsuge komuuni _________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.