ega nad seda EASFC leveli süsteemi ei ole muutnud, mul level 91, saaks palju boonuseid kohe kätte
need tasuta pakid ei ole muidugi sittagi väärt, kuna vaid 1 premium kaart ning alguses saab väikese koguse coinide ostmisega juba ratsa rikkaks _________________ ☠
kurat neid WC viimast 50 mängijat kätte saada on ikka jubedalt kulukas
ribery ja thiago silva ja xavi sain - robben, hazard, dani alves ja januzaj on puudu ega rohkem nimesid meelde ei tulegi, keda veel sooviks
van persie ja iniesta sain juba topelt
kokku on
1187 Total Items. 1089 players, 64 kits, 32 managers, 1 ball and 1 stadium
mul on olemas 1159 itemit, seega 28 mängijat veel puudu
Ma olen suht kindel, et mul hakkab Lahmiga sama pull pihta. Proovisin online WC ka natuke. veerandfinaalis sain kannaga pähe, aga ikkagi suht palju on cheatereid/bote seal (mitu korda pidin proovima, lõpuks hakkasin tunde järgi välistama kuni lõpuks mängima sain)
Onlines on poolfinaal mul kõige kaugem siiamaani täiesti lambi meeskonnaga.
EDIT: Haha, sain sealt pakist mis WC pakkidest saab Balotelli. 4k nagu maast leitud.
Ei ole ju maast leitud - 5k kulutasid pakile.
Vaatasin just, et TOTSide hinnad on meeletu hüppe teinud. Kui keegi on midagi müümiseks hoidnud, siis varsti peaks õige hetk selleks olema (enne kui inimesed 15 peale üle hakkavad kolima).
If Schweinsteiger on eriti jabura hinnaga... ~6 miljonit Miski hullem price fixing vist käib (TOTSi alguses ostsin selle kaardi ~350k eest)
No lihtsalt coinside hinnad on ka kõvasti langenud, inflatsioon. Võib-olla tõesti TOTS-de suhteline hinna tõus vähe kiirem, kui coinside hinna langus, aga eks see sellepärast, et TOTS-e enam pakkidest ei saa ka. Ma enne hoidsin müümiseks MOTM Di Mariat, aga pole enam erilist mõtet müüa, sest saadav raha on pärisrahas väga väike, pakke ka eriti enam osta ei soovi. Kui pakke osta soov, siis oleks jah hea maha müüa.
Onlines on poolfinaal mul kõige kaugem siiamaani täiesti lambi meeskonnaga.
EDIT: Haha, sain sealt pakist mis WC pakkidest saab Balotelli. 4k nagu maast leitud.
Ei ole ju maast leitud - 5k kulutasid pakile.
Vaatasin just, et TOTSide hinnad on meeletu hüppe teinud. Kui keegi on midagi müümiseks hoidnud, siis varsti peaks õige hetk selleks olema (enne kui inimesed 15 peale üle hakkavad kolima).
If Schweinsteiger on eriti jabura hinnaga... ~6 miljonit Miski hullem price fixing vist käib (TOTSi alguses ostsin selle kaardi ~350k eest)
5m coini maksab hetkel €11.69
ühe euro eest saad 400k
konsoolidel maksab 400k 12€
uudishimust uurisin välja, mis mängijad mul veel WC puudu on
Spoiler
tsitaat:
Belgia: Hazard
Saksamaa: Lahm; Özil
Itaalia: De Rossi
Holland: Robben
Hispaania: David Silva
Šveits: Lichtsteiner
Uruguay: Suarez
Kas keegi viitsiks mulle http://www.vipfifa14.com -ist arvutile coine osta, maksaksin enne swedpanga ülekandega.
Võin ka mingi euroke rohkem maksta
Endal pole hetkel võimalik paypali raha panna.
Kes mässata viitsib saatku nt privaatsõnum.
NIF Persie on väga hea löögi ja positsiooni valikuga.
Olen täna üritanud Neymari pakist leida, aga Kuidas muidu NIF Neymar tundub? World Cupis wingerina on ta ikka super kaart, aga FUTis on IF kaart winger ja seda küll ei raatsi ostma hakata.
NIF Persie on väga hea löögi ja positsiooni valikuga.
Olen täna üritanud Neymari pakist leida, aga Kuidas muidu NIF Neymar tundub? World Cupis wingerina on ta ikka super kaart.
ostsin neymari, proovisin ka, kuid handicap tappis mängu
ei suutnud kaitsjatest mööda joosta, esimene puude oli lootusetu
handicap oli üldine, esimene puude oli kõigil lootusetu, kuifi üritasin kasutada ka LT jne _________________ ☠
aga ei saa ronaltsi lw-lf teha, kuna fifa 14'l on bug
kui liiga palju consumable kaarte, siis peidetakse automaatselt osa kaarte ära ning seetõttu ma LW-LF pos kaarte ei näe
pidin lausa ilma fitness kaartideta hakkama saama, õnneks teisi kaarte quick sellides tulid fitnessid taas nähtavale
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.