Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Acer V3-772G i5-4200m to Harman Kardon AVR151 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
egertuts
HV kasutaja

sõnum 12.06.2014 20:26:46 Acer V3-772G i5-4200m to Harman Kardon AVR151 vasta tsitaadiga

Küsimus, kuidamoodi saada läbi HDMI DTS heli läbi selle läpaka sellesse ressiiverisse? Mul juhe jumala koos juba, ei oska enam midagi proovida.
Kas tõesti läpakas ei võimalda DTS heli läbi HDMI edastada?
Sai proovitud media playeriga ja kõik töötas laitmatult. Ressiiver võtab kenasti kõik helid.

Aga kuidamoodi saada läpparist see õige heli sinna?
Ehk oskab keegi aidata!

Olen lugenud ja proovinud google järgi, aga ikka 0. Isegi ei saa valida playback device's properties DTS heli ega midagi. Tavaline variant ilma HDMI'ta on Speakers, HDMI taha ja tuleb Intel(R) Display Audio, ja seal propertises näitab toetatud formaate DTS eri formaate, aga valida midagi ei saa.

Oskab keegi aidata?
Või on tõesti vaja ainult MediaPlayerit ?
Tahaks nagu mänge ka mängida läbi kõllide õige heliga.

Kes oskab asja korda teha, saab Sixpacki beer_yum.gif nii, et ressiiver näitab õiget heli. Hetkel aga ainult PCM multi-channel näitab mul. TV kanalitega kiri ees Logic 7 Movie ja Mediaplayeriga näitas kõik kohe DTS helid ära thumbs_up.gif
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 58
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mõttetu mees
HV Guru

sõnum 13.06.2014 19:26:15 vasta tsitaadiga

Nii on mul ka. Ega seda dtsi tavaliselt mujalt ei tule, kui vastava heliga filmidest. Pole veel näinud, et win ise või mängud ressil dtsi näitaksid. Ei igatse ka nagu.
Nii olnud kõigi mu arvutitega, millest pildi ja heli läbi ressi lasen.
Nö. õige heliga saad ju mänge ikka mängida. Ega see ei pea dts olema.
Kommentaarid: 649 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 527
tagasi üles
egertuts
HV kasutaja

sõnum 13.06.2014 21:21:43 vasta tsitaadiga

Mõttetu mees kirjutas:
Nii on mul ka. Ega seda dtsi tavaliselt mujalt ei tule, kui vastava heliga filmidest. Pole veel näinud, et win ise või mängud ressil dtsi näitaksid. Ei igatse ka nagu.
Nii olnud kõigi mu arvutitega, millest pildi ja heli läbi ressi lasen.
Nö. õige heliga saad ju mänge ikka mängida. Ega see ei pea dts olema.

tavalisel 5.1 ja DTS helil on minu jaoks ikka päris korralik vahe kõrvadele. Selle jaoks ongi ressiiver ja kõlarid, et nautida seda Õiget heli icon_biggrin.gif
vastava heliga film sai proovitud välise HDD'ga läbi MultiMediaPlayeri ja kõik tuli suurepäraselt, aga läbi arvuti seda pole. Mingi jama.
Aga kellelgi pole aimu ?
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.06.2014 21:24:21 vasta tsitaadiga

Mis koodekid arvutis? Otsi audio koodeki conf yles ja pane seal linnuke "dts passthrough" vms juurde. Näiteks ffdshow koodekite puhul pidin ma nii tegema, et ruumilist heli optilisse väljundisse saata. Võimalik, et windowsi enda draiverist saad seadistada formaate.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
egertuts
HV kasutaja

sõnum 19.06.2014 09:22:14 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
Mis koodekid arvutis? Otsi audio koodeki conf yles ja pane seal linnuke "dts passthrough" vms juurde. Näiteks ffdshow koodekite puhul pidin ma nii tegema, et ruumilist heli optilisse väljundisse saata. Võimalik, et windowsi enda draiverist saad seadistada formaate.

FFDSHOw täitsa olemas, panin selle linnukese ette sinna, aga ikka ei midagi. Audio output näitab ka Intel R display, kas see pole mingi vale asi ?, kas ei peaks olema hig definition audi vms ?
Mida tõmmata või mida maha lasta arvutist ?

Nii, sain vana õpetuse järgi omal asja korda. Teistele ka õpetus siia igaksjuhuks icon_biggrin.gif
1. installeeri Media Player Home Cinema http://mpc-hc.org/
2. installeeri ffdshow filtrid (siit kõige ülemine näiteks): http://www.free-codecs.com/FFDShow_download.htm
3. võta lahti ffdshow audio decoder configuration. Sealt linnuke Dolby decoder ette; linnuke Resample ette, vali Resample to 48000Hz ja Resample always; vali Output, seal linnuke Pass through Dolby Digital, DTS, DTS-HD ja muud mida su resiiver toetab, samuti linnuke AC3 (S/PDIF encode mode) ette "Output format for uncompressed or decoded streams" all
4. Media Player Classicus vali View, Options, Output. Sealt vali Audio Renderer õige, ehk siis NVidia HDMI output või Realtek Digital Output kui otse helikaardist söödad; siis vali View, Options, External filters, Add filter ja lisa ffdshow Audio Decoder ning paremalt Prefer.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Acer V3-772G i5-4200m to Harman Kardon AVR151
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.