ps3/xpoxi-st pc port 2014 aastal, rly ?
nüüd mõtle väheke: pc/ps4/xbone reliis ühel ja samal ajal, st töö käib paralleelselt nagu mp3-ga.
pordist võiksime rääkida juhul kui eelmisel aastal oli gta5 ps4/xbone jaoks väljas.
ja mp profiili kohta: e3-s oli jutt et saab üle kanda.
PC port/PC versioon...loodame, et tuleb hea.
Ja E3 oli jutt PS3/X360 profiili ülekandmisest PS4´ja peale. Ideeliselt peaks saama ka PC´le kui R* socialiga sisse logida.
asjameez,Damage polnud jah nii hea kui IV, aga väga minimaalne ka mitte.
kriist, "... the current community of players will have the ability to transfer their Grand Theft Auto Online characters and progression to their choice of PlayStation 4, Xbox One or PC." http://www.rockstargames.com/newswire/article/52261/
Nii et saab igale platvormile üle kanda, kuid ma ei tea, kas mitmele erinevale ka?
No kuna kõik on seotud Social Clubiga, siis ilmselgelt tuleb Social Clubi accountisse sisse logida ja siis kantakse üle. Ega ilma sisselogimiseta nagunii Online'i mängida ei saa ju.
Digiplay.ee-st saab digitaalse versiooni praegu ette tellida juba.
Retail ilmselt Euronics? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Grand Theft Auto V for PC will take full advantage of the power of PC to deliver across-the-board enhancements including increased resolution and graphical detail, denser traffic, greater draw distances, upgraded AI, new wildlife, and advanced weather and damage effects for the ultimate open world experience.
*WORD UP*
Grand Theft Auto V for PC will take full advantage of the power of PC to deliver across-the-board enhancements including increased resolution and graphical detail, denser traffic, greater draw distances, upgraded AI, new wildlife, and advanced weather and damage effects for the ultimate open world experience.
*WORD UP*
Lõpetage juba see konsoolide kasutamine ja las nad surevad välja, et saaks mängud otse PC peale tulla. Pisarad tulid täiesti silma kui nägin, et siiski tuleb GTA V PC peale.
ise mängupiisiid ei oma, pole eriline mängijagi, ostsin ps3 et mängida 2 mängu gta v ja fifa. Graafika on minujaoks väga ok, polegi tegelt väga oluline, san andreas on minu arust siiani väga kõva mäng. Aga no gta v need loadimis ajad ajavad ikka närvi keema. loodame et need ka vähenevad oluliselt, siis pc meestel hea pelada.
Ma küll oma xboxi kogemusest ei mäleta mingeid pikki laadimisi. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Mismoodi ei olnud? Metsikud laadimisajad olid/on, üleüldse nendel vanaraudadel ongi sellised pikad paljudes mängudes, lihtsalt liiga vananenud raud sees.
Mismoodi ei olnud? Metsikud laadimisajad olid/on, üleüldse nendel vanaraudadel ongi sellised pikad paljudes mängudes, lihtsalt liiga vananenud raud sees.
Nagu missionide vahepeal..või kus?
Ma viimasel ajal olen vahest niisama ringi käinud ja autoga ringi sõitnud / hävitajaid varastanud, siis pole küll mingit laadimist kuskil.
Võimalik et need olid ka pikad muidugi jah, lihtsalt ei mäleta. Ju stoori / gameplay kaalus üle. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Nagu missionide vahepeal..või kus?
Ma viimasel ajal olen vahest niisama ringi käinud ja autoga ringi sõitnud / hävitajaid varastanud, siis pole küll mingit laadimist kuskil.
Võimalik et need olid ka pikad muidugi jah, lihtsalt ei mäleta. Ju stoori / gameplay kaalus üle.
Sa multiplayeri mängisid? seal oli loadimised ikka siga palju ja räme pikad. Nüüd vähemalt kui on normaalne raud, siis muutuvad need lühemaks
Näiteks mängu käivitamine/laadimine, Online'i laadimised, "teleporteerumised" ühest kohast teise (korteri/garaaži puhul, kuigi seal jah tunduvalt lühemad aga siiski arvestatavalt pikad)..
Ja kui rääkida üleüldse Xboxist, siis see on niisama ka jube aeglane, s.h interneti koha pealt (võrgukaart vms mingi eelmise sajandi oma vist, laeb updates'i, mänge jms netist metsikult kaua).
Mulle endale tundub et R* koorib kõigilt platvormidelt nii palju kui võimalik. Kõigepealt ps3 ja x360, jõuludeks ps4 ja x720 (WiiU) ja lõpuks PCle. Pole paha. Platvormid omavahel kemplevad kellel on suurem aga raha paneb R* ikka enda tasku.
Ära mõtle asju välja.
Mäng tuleb nüüd välja PS4 ja PCle või mida ma välja mõtlesin?
Mulle endale tundub et R* koorib kõigilt platvormidelt nii palju kui võimalik. Kõigepealt ps3 ja x360, jõuludeks ps4 ja x720 (WiiU) ja lõpuks PCle. Pole paha. Platvormid omavahel kemplevad kellel on suurem aga raha paneb R* ikka enda tasku.
Ära mõtle asju välja.
Ära mõtle asju välja.
Näiteks seda, et GTA V tuli 2013 jõuludeks PCle ja uutele konsoolidele?
Ehe näide, et ei tohi mikrolaine ahju kasutada suvel grillimiseks.
Huvitaks, et kas kuskil on mingeid jutte ka juba liikunud suuremast DLC-st, midagi sarnast nagu IV-s oli...uued karakterid uued stoorid jne? _________________ http://www.facebook.com/dNbsonix
Näiteks mängu käivitamine/laadimine, Online'i laadimised, "teleporteerumised" ühest kohast teise (korteri/garaaži puhul, kuigi seal jah tunduvalt lühemad aga siiski arvestatavalt pikad)..
Ja kui rääkida üleüldse Xboxist, siis see on niisama ka jube aeglane, s.h interneti koha pealt (võrgukaart vms mingi eelmise sajandi oma vist, laeb updates'i, mänge jms netist metsikult kaua).
Kurat, see mängu laadimine on tõesti meeletult pikk.
Xboxi laadimisajad on üldiselt siiski täiesti normaalsed, võib olla on mingi individuaalne probleem.
Ega ei olegi ja. Aga see suht hämmastav, et selliselt mootorilt veel saadud nii palju välja pigistada. Ise ei oleks arvanud, et sellist märgatavat vahet võib PC ja uute konsoolidel näha.
mis mõttes mootorilt välja pigistada? tuleta meelde, milliseks gta4 moditud on.
see, et vanadel konsoolidel gta5 näeb välja samasugune kui gta4 ei ole mitte mootori vaid kastide jõudluse taga. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.