neil oli söögiga ka probleeme _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Jalgpalli MM-i ennustamine alaku! Pakuti välja, et võiks teha ennustusvõistluse, sest kohe algab MM-finaalturniir ja esimene mäng toimub juba neljapäeval, 12. juunil. Idee ise on väga vinge, sest ka mujal erinevates kommuunides ja ringkondades korraldatakse selliseid ennustusi, et ikka turniiri põnevam jälgida oleks. Nüüd on see ennustusvõistluse idee lõpuks teostunud! Võistluse reeglid:
1) Ennustusvõistlusel osalemiseks tuleb täita vastav ennustusleht ning märkida värvilistesse lahtritesse vastused vastavalt lehel toodud juhendile. Seejärel palun saata mulle täidetud leht koos vastustega. Hea oleks, kui saadaksite täidetud ennustuslehed HV-s privaatsõnumina. Võib saata ka: oliver16789@gmail.com
2) Selleks, et ennustus läheks arvesse ja võistlusel osaleda, ei pea kogu ennustuslehte ära täitma ning osadele küsimustele võib jätta vastamata. Soovitatav on muidugi leht täielikult ära täita, sest siis on maksimaalne võimalik teenitav punktide arv ja ka võiduvõimalus suurem!
3) Võistlusel läheb arvesse ennustusleht, mis on saadetud enne kolmapäeva, 18. juunit. MM algab 12. juunil 23.00 ja kui saadate ennustuslehe alles pärast seda kuupäeva ja kellaaega, siis lihtsalt jäävad toimunud mängude eest punktid saamata. Punktiarvestuse süsteem on lehel eraldi välja toodud!
4) Ennustusvõistluse võitja selgub vahetult pärast MM-i lõppu ja võitjaks osutub enim punkte kogunud kasutaja.
5) Korraldaja võib selles postituses toodud reegleid muuta võistluse käigus, kui peaks ilmnema, et see on põhjendatud ja vajalik. Sellisel juhul korraldaja teavitab reeglite muudatusest.
Tänkju _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Võistlusel läheb arvesse ennustusleht, mis on saadetud enne kolmapäeva, 18. juunit. MM algab 12. juunil 23.00
18 juunit, my bad _________________ This message was sent from space using stargate
viimati muutis jeesus188 12.06.2014 00:53:11, muudetud 1 kord
Võistlusel läheb arvesse ennustusleht, mis on saadetud enne kolmapäeva, 18. juunit. MM algab 12. juunil 23.00
enam siis ei saa?, natuke äkiline polnud, pigem pange tund enne mängu, ma siis ei osale, jäin hiljaks 24h
liiga kiire start asjale
Miks sa siis varem ise ei korraldanud?
Kui ei tehta midagi, siis halb. Kui tehakse - jälle halb. Terve päev ju aega ennustust teha, tabeli täitmine võttis mul 5 min., jõuab homme ilusti ära täita ja teele panna.
enam siis ei saa?, natuke äkiline polnud, pigem pange tund enne mängu, ma siis ei osale, jäin hiljaks 24h
liiga kiire start asjale
Miks sa siis varem ise ei korraldanud?
Kui ei tehta midagi, siis halb. Kui tehakse - jälle halb. Terve päev ju aega ennustust teha, tabeli täitmine võttis mul 5 min., jõuab homme ilusti ära täita ja teele panna.
vaatasin valesiti, minu paha, täna alles 12, sorry
homme teen ennustuse _________________ This message was sent from space using stargate
Õhtupoole saadan vastuse ära. Au ja kiitus RedFusion Siiani tegelesin office sebimisega
Hommikul kleepisin MM-i ajakava toa seinale ja pidasin perele loengu teemal: jalgpall ja vaikus. Ehk et, tänasest käib kogu ajaarvamine selle kalendri järgi ja mingit virinat ma kuulda ei taha.
Õllekasti tarisin ka eile tuppa ära, st. pool külmkapist kuulub alkoholile ja mingit viinerit ma pudelite vahelt piilumas ei taha näha.
Hommikul kleepisin MM-i ajakava toa seinale ja pidasin perele loengu teemal: jalgpall ja vaikus. Ehk et, tänasest käib kogu ajaarvamine selle kalendri järgi ja mingit virinat ma kuulda ei taha.
Õllekasti tarisin ka eile tuppa ära, st. pool külmkapist kuulub alkoholile ja mingit viinerit ma pudelite vahelt piilumas ei taha näha.
Kenasti öeldud ja tehtud.
Minupoolest võivad ka mängud alata, kõik muu jääb seisma
Panin ka oma arvamuse teele. Eks nüüd ole huvitav jälgida, kas sain pihta ka või lihtsalt hääletasin meeldivamate tiimide poolt. _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
Natuke kehvas ajatsoonis oleme Brasiiliaga. Mõned mängud algavad alles kell 1 öösel. Peab MM jaoks unegraafikut korrigeerima.
Mõni tuttav muretses lausa MM puhuks uue televiisorigi.
Jalgpalli MM - Suurem kui elu. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Kristoferr, see on ju ammu teada, et uue kodukinotehnika (ekraanid, helisüsteem, SAT-TV varustus ja kõik muu) läbimüük käib mõnusa 4-aastase synciga vuti-MMi rütmis.
Ausaltöeldes alagrupiturniir on MM-il alati olnud selline... meh... MMi halb osa on see, et kuna alagrupid on ainult neljased ja igal mängul on tohutu kaal edasipääsemise mõttes, siis mängitakse ettevaatliku taktikaga ja reeglina on mänguilu vähe. Eredaid kohtumisi on alagruppides harva. Mõned siiski - näiteks Hispaania-Holland homme on kindlasti must watch, esmaspäeval jälle Saksamaa-Portugal. Teisalt Prantsusmaa-Honduras ilmselt nii põnev ei ole. Või Kreeka-Ecuador. Meh. Mõnede meeskondadega (eriti Lähis-Ida või Kesk-Ameerika) kipub olema ka see, et enamik nimesid platsil on võõrad. Iraan-Nigeeria jätab täiesti külmaks.
See on ühelt poolt selle tagajärg, et MMil osalevate tiimide arvu on lähiminevikus pidevalt suurendatud ja tase seetõttu ebaühtlasem. Teine kahtlase väärtusega otsus on olnud Aafrika ja Aasia tiimide arvu suurendamine - mõned kõvad Euroopa riigid on jäänud iga kord kõrvale, samas pole näiteks aafriklased finaalturniiril midagi korda suutnud saata. Kesk-Ameerikaga sama lugu - Trinidadi või Hondurase osalemine võib ju üritusele värvi lisada, aga nende võidušansid kõigis mängudes on väga tillukesed. MM-ist kõrvale jäänud Rootsi, Serbia või Türgi oleks kindlasti tugevama tasemega.
Kolmas häda MM-iga on see, et alagrupiturniiril on kaotushirm suurem kui võidusoov. Võita pole tingimata vaja, tähtsam on kaotust vältida, et mitte anda konkurendile kolme punkti. Alagruppides on väga palju viike ja mängudes võib näha, et kui 50-60. minuti paiku on skoor näiteks 1-1, siis mõlemad pooled on selle tulemusega rahul ja viimased pool tundi käib igav palliveeretamine.
Tõsiseks actioniks läheb ikkagi siis kui alagrupid selja taga ja viik pole lahendus - lisaajad, penaltid ja vihane võidu peale mängimine jalgpallimaailma kõige kõrgema tiitli nimel algab siis.
Natuke kehvas ajatsoonis oleme Brasiiliaga. Mõned mängud algavad alles kell 1 öösel. Peab MM jaoks unegraafikut korrigeerima.
Mõni tuttav muretses lausa MM puhuks uue televiisorigi.
Jalgpalli MM - Suurem kui elu.
Laupäeva öösel vastu pühapäeva algab üks mäng kell 4 hommikul
Täna algava püha ürituse nimel, et karjuda siin kõva häälega VÄÄÄÄRAAAAAV, annetasin Tanelile paar rubla ning hankisin üle mitme kuu jälle omale VM räuskamise õiguse
Praegu 9 ennustust saabunud. Muidu ise ennustasin ka paaris kohas - näiteks see Elioni leht. Peab nentima, et C-alagruppi oli kõige keerulisem ennustada - täitsa mittemidagiütlev alagrupp, vähemalt minu jaoks
oligi kogu avamine? _________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.