Endale jäi kindlasti silma Limbo tegijate poolt mäng Inside. Kuna Limbo meeldis väga, väga siis ei jõua seda ära oodata. Ja muidugi on hea, et uus Tomb Raider on tulemas. Pole küll kahte esimest Witcher-it mänginud väga, kuid kolmas nägi päris hea olevat.
Need 2 tundi olid vaatamist väärt _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Sony oma p...s....jamaga ajas küll närvi mustaks. Mingit rämpsu tuli kaks tundi. Ainult algus ja lõpp olid head. Aga Far Cry 4 ja GTA 5 for PC võtsid küll kannatuse täielikult ära, nagu seda The Witcher 3 -est palju järele oleks jäänud. Ja needki võtsid kannatuse juba pikka aega tagasi, mitte tänase pressikonverentsiga. "Tellisega näkku" küll see pressikonverents ei löönud.
Ma võin ette kujutada, millist karjumist ja kiljumist seal HDTaneli striimist kuulda võis, kui GTA V PC ja next gen konsoolide versioon välja kuulutati, lol.
On keegi leidnud Sony pressika 1080p kvaliteedis?
Sony enda Youtube lehel ning IGN'i lehel ainult 720p ja selle kvaliteet ikka väga niru võrreldes kasvõi viimase lehel oleva 1080p Microsofti pressika videoga..
Ma võin ette kujutada, millist karjumist ja kiljumist seal HDTaneli striimist kuulda võis, kui GTA V PC ja next gen konsoolide versioon välja kuulutati, lol.
Kindlasti oli see kiljumine päris okei tänaval ka:
Siim159, sa pole ilmselgelt sihtgrupp - ma nägin mitut asja, mille mu tütred wish-list'i lisasid _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Nintendo Direct oli pmst nintendo fänni jaoks väga huvitav. Ise pole eriti suurem Mario ega Zelda fänn ning ei tõmba eriti. Bayonetta 2 ja X on käks mängu, mis pakuks mulle huvi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.