praegune kellaaeg 17.06.2025 19:24:53
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ufo56
HV Guru

|
05.06.2014 18:26:32
Juniper ja VOIP |
|
|
Ma nüüd pole eriline juniperi spetsialist aga vaja tööle saada.
Tegin siis nagu ikka service kus kirjeldasin pordid ära mis vaja elioni jaoks. Ülejäänud parameetritega nagu SIP proxy.emm.elion.ee kõnede signalisatsioon ei osanud ma midagi peale hakata.
UDP 5060
TCP 5060
UDP 8500 - 50 000-55 999
UDP 8600 - 50 000-55 999
See järel network - interface listist õige väline interfeiss ja sealt VIP ning vastav service sisevõrgu iple kus telefon otsas. Suunasin siis ühele ära, seal muidugi tuli ühe VIP'i piirang ette 64 porti, vähendasin siis 55 020 peale UDP porti. ALG alt SIP, SCCP, H323 ka linnuke tagant.
Helistades telefon kutsub, kas häält ka teeb seda kontrollida ei saa.
Siit tekibki küsimus, et mis moodi nüüd kõik ülejäänud telefoni ka tööle hakkasid mis teiste erinevate IPde otsas on ?
Pole lihtsalt erilist kogemust VOIPI ja juniperiga.
|
 |
echo
HV vaatleja
|
07.06.2014 23:01:34
|
|
|
Tavaliselt on Elioni puhul, kui sidemasin ise on Elionis, piisanud SIP ALG maha võtmisest.
Kui aga sidemasin on sisevõrgus (vist Linxtelecomi puhul) ja nõutakse suure hulga portide edastamist selle peale, siis tuleb MIPiga teha. Iga telefoni jaoks omaette pordisuunamist küll vaja pole.
Voip olen alati tööle saanud ilma spetsiaalselt SIPi Juniperis seadistamata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
08.06.2014 12:51:24
|
|
|
tsitaat: |
kui sidemasin ise on Elionis, piisanud SIP ALG maha võtmisest.
|
Jep nii ongi. Kõik korras nüüd
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|