Suht nii see kipub olema nädalavahetustel, aga nüüd jäi selg haigeks, ei jaksa enam seda prügi kaasa vedada. Kuigi peab tunnistama, et sain Lorrainele lõpuks pihta, aga kohutav käkk on see ikka. NV kohta tuli solodes suht ok tulemus
Spoiler
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
kui mängida tanke mis meeldivad ja mitte kogu aeg midagi grindida siis on ikka ylihea freeexp pidevalt võtta et kohe top asjad peale visata. Muidugi kõrgemate tieride korral pole sellest väga suurt kasu kuna arendused on ulmesuured.
Ostsin täna igastahes kv1 -e ja freed oli parasjagu nii palju et viskasin peale kohe top roomikud, kupli ja kahuri. Meeskond sai 100% pandud kuna see poole odavam. Igastahes lasen selle kv1 -ga ringi nagu kunn kui vastas on max. +1 tier
mõnus soomus kah sellel. Kui on hea koht kus saab kere hea nurga alla sättida siis paned terve tänava kinni ja lased rahulikult seal kõik maha ise lõpuni 100% eludega
Kas see hiinlaste 121 väärib väljaostmist või on tank millega ei saa hästi mängida kuna laadib kaua, gun depr. on väga halb.
edit:
Ostan selle 121 vist ära. wz-120 suure toruga oli mul wr 56%, kuigi kõik kiruvad seda 121 tanki, siis äkki ma saan end jälle siniseks vihastada
Videode järgi mängitakse päris kergelt sellega.
Ma selle 121 väga rahul, gun. deprs. polegi nii halb ja isegi kuidagi parem kui wz-120 oli. Kuna mul venelaste t10 mediumeid veel pole siis võrrelda ei saa, aga hetkel see tank väga hea. Toru on gramm nõrgem kui is7mel, samas muidugi peab harjutama laskmist kuna pomm lendab päris aeglaselt. 500m peab päris kõva nihkega arvestama.
WZ-132 top toruga on päris hea tööloom, kui vaja siis spotter ja kui vaja siis snaiper. Mõnusalt kiire ja hea camoga. Miinuspoole pealt gun depression (nagu hiinlastel ikka) ja põleb ka kahtlaselt sageli.
Kui muu tiim ei faili, siis võib sellega päris häid tulemusi teha.
Spoiler
Parim neist lahingutest oli paraku kaotus. Paar kehva lahingut sattus ka sekka, aga igatahes igav selle tankiga ei hakka.
"Platoon does more damage then the rest of the team combined. "
Noh, kui t8-t10 mäng ja 5+5 X masinat, siis pole kolmese platooni puhul see just eriti imekspandav. Madalamates tiredes tuleb teinekord üksigi rohkem kokku kui ülejäänud tiim.
Täna vist medide päev, tegin mõned mängud M48ga ja parimatel juhtudel 7k ja 6,4k dämmi.
Ritsard, ega see polnudki mõeldud kui mingi imekspandav saavutus, vaid lihtsalt kui korralikult välja kukkunud mäng Neid platoonimänge polegi nii tihti, kus kõik liikmed teevad 3000+ dam ja jäävad lõpuni ellu.
Ritsard, ega see polnudki mõeldud kui mingi imekspandav saavutus, vaid lihtsalt kui korralikult välja kukkunud mäng Neid platoonimänge polegi nii tihti, kus kõik liikmed teevad 3000+ dam ja jäävad lõpuni ellu.
Muideks, panen tähele et viimasel ajal on dämmi kuidagi kergem teha. Vist hektel is7 grindiga seoses on tomatid is3 ja is8-ga väljas.
blääd see kv1-e 122mm trollikas on palju tõhusam kui see 85mm kahur. Põmst kui kullaga pead laskma, aga läbistad, siis jääd isegi ilma premmita vähemalt nulli. Ja palju tõhusam on putukad kohe yhe lasuga maha võtta muidu nad tiirutavad su surnuks. Ja tomateid on ka suurega parem maha võtta, ei pea nii palju välja sõitma
Tänase lahingu "suurepärane" kaitsetaktika. Pilt on tehtud minut peale mängu algust. 2/3 vaenlastest sõitis vasakust küljest otsejoones baasi ning lõpuks olid meie tankid need kes seda vallutama pidid.
(Olen arty. Nähes, et keegi üldse ei lähegi vasakut serva katma, üritasin viimasel hetkel jooksu panna, paraku liiga hilja).
...ja seis kaks minutit peale esimest kaarti:
Vasakul pool jõge pole MITTE ÜHTEGI meie tanki. _________________ Use your fist and not your mouth - MM
nüüd tuleb see 9.1
räägivad et nüüd peale lasku on td camovalue hoobilt 0. No siis pole enam suurt midagi teha ei meeskonna camoskilli-, värvi- ega netiga. Ainult passive scoudi puhul on neid vaja. Niisama liikumisel pole neil nagu eriti pointi, arvatavasti mingi muu skill või varustus on palju mõistlikum peale panna
nüüd tuleb see 9.1
räägivad et nüüd peale lasku on td camovalue hoobilt 0. No siis pole enam suurt midagi teha ei meeskonna camoskilli-, värvi- ega netiga. Ainult passive scoudi puhul on neid vaja. Niisama liikumisel pole neil nagu eriti pointi, arvatavasti mingi muu skill või varustus on palju mõistlikum peale panna
Nii palju peaks ikka kasu olema, et kui tagurdad enne lasku kenasti põõsa taha (15 m põõsast), siis ei nähta ja enne lasku oled põõsas kenasti varjul tänu oma camo skillile. Liikumisel on neist skillidest kasu peamiselt kergetanki puhul kus camo on liikudes sama, mis seisva tanki korral.
nüüd tuleb see 9.1
Mitte päris 0. Siiani ei kaotanud TD-d camo väärtust eriti kui nad tulistasid, kaotasid aga mitte vääriliselt sama relvaga lastes nagu heavy või medium. Nüüd kaotati lihtsalt ära see boonus mis oli neile sünnipäraselt antud.
Lihtne näide(numbrid ei vasta tegelikusele, liiga laisk et uurida täpsed väärtused aga point peaks arusaadav olema):
- kui e75 laseb suure toruga ja ütleme, et tema cammo seistes on 15 ja lasuga ta kaotab -12. Camo on peale lasku 3.
- Hetkel sama cal relvaga laskev ferdi omab cammo nt. 20 ja lasuga kaotab -5. Camo on peale lasku 15.
- Nüüd aga kui ferdi seisab ja omab camo 20 ja laseb siis kaotab ta sama moodi -12. camo on peale lasku 8.
ehk on sellest infost natuke abi. numbrid ja väärtused on lihtsalt näiteks toodud ja ei vasta tegelikusele aga point peaks ehk selge olema. _________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!"
Yankuonu jutt on õige. Baasväärtused jäävad samaks, lihtsalt lasu korral kaotavad TD-d nüüd sama palju camo kui muud tankid... aga väärtus jääb siiski kõrgemaks ka peale lasku, kui nt heavydel. Selles nerfis võite süüdistada Borsigit. Eile Erlenbergil üks peitis ennast A0 ruudus (vaadake Masochist-i kaardipilti), oli lohus, paar puud ümber. Mulle tundus, et meie tankid ei spottinud teda ära isegi 30 meetri pealt, kuigi proxy spot peaks juba 50m pealt tööle hakkama.
Helidest ma lootsin küll rohkemat, isegi suurtel tankidel pole lindilõginat lisatud. Lasuhelid on samuti samad, pole vahet kas lased proto suure toruga või su väikse toruga. Reklaam suurem kui tehtud sai.
Samas obj 416 on kõval pinnal täitsa lõgin nüüd olemas.
Helidest ma lootsin küll rohkemat, isegi suurtel tankidel pole lindilõginat lisatud. Lasuhelid on samuti samad, pole vahet kas lased proto suure toruga või su väikse toruga. Reklaam suurem kui tehtud sai.
Samas obj 416 on kõval pinnal täitsa lõgin nüüd olemas.
Heli ei muudetud, Test1-s olid nad feedbacki saamiseks ja test2-s juba eemaldati need. Kui huvi ja tahtmine suur siis vist isegi FTR-is on olemas 9.1 test1 sound pack mod.
Ok ma testserverit pole vaadanud. Need toru märgistused on jura jah, ainult neile kes nüüd alles alustavad mänguga. Polaarala kaart on huvitavamaks tehtud. Malinovkas tundus, et mõnel majal on aknaid kinni ehitatud.
vipu, killmarkid näitavad jooksvat taset Ehk siis võta suvaline tank, küta 100 mängu kõrge keskmisega, ja saad ka. Edaspidi siis nende arv jääb sõltuma mingi kindla arvu mängude keskmisest tasemest, ma peast ei julge öelda hetkel.
vipu, killmarkid näitavad jooksvat taset Ehk siis võta suvaline tank, küta 100 mängu kõrge keskmisega, ja saad ka. Edaspidi siis nende arv jääb sõltuma mingi kindla arvu mängude keskmisest tasemest, ma peast ei julge öelda hetkel.
Seda küll, aga ma ei viitsi 100 mängu mängida. Need tankid mis ma arendan, nende neid saab, aga need mis mul garaazis on, nendega ma mängin 100 mängu vast poole aastaga alles ära.
Oleks võinud need triibud lihtsalt antud tanki keskmise damage järgi võtta ja asi ants.
Komarin on nüüd palju parem kaart ja polaarala on ka hea värskenduse saanud. Uus kaart on päris julm. Seal tuleb väga ettevaatlik olla, aga hetkel täitsa meeldib. Olen juba 5-6x seda saanud mängida.
Helid on minu arust küll mõnusad, see laadimiseffekt on hea ja snaipervaates on mõnus siseheli ning edasi tagasi ssõites on väga hästi roomiku kerimist kuulda. Minu arust väga viis uuendus. Uuel kaardil pole saanud veel mängida. Kuid jah, TD-de camo nerfi on tunda küll.
Aga minuarust peaks suurem kahur snaiprivaates ka tugevama heli tegema kui väikse tanki kahur teeb. Hetkel teeb täpselt sama heli. Tankid vist tossavad nüüd natuke rohkem kui varem. Löwe pahvib päris mõnusalt tagant tossu.
Snaiprihelid on minujaoks siiski jamad, enne sai paremini aru kui sain pihta, nüüd on kuidagi nii imelik.
viimati muutis vipu 11.06.2014 19:44:17, muudetud 1 kord
Nad võiks nende tankide nerfimiste, mõttetute mappide ja kasutute triipude leiutamise asemel korraliku skill based matchmakingu peale aega sisustada, sest see, mis praegu on, ei kannata mitte mingisugust kriitikat.
Nad võiks nende tankide nerfimiste, mõttetute mappide ja kasutute triipude leiutamise asemel korraliku skill based matchmakingu peale aega sisustada, sest see, mis praegu on, ei kannata mitte mingisugust kriitikat.
Mappide muutmine on õigustatud juba sellepärast, et samad mänguplaanid muutuvad kole igavaks. Aga muidu on nõus jah, seda põhilist asja nad ei taha üldse parandada. Ainult tiluliluga tegelevad.
Praegune matchmaker on just see, mis selle mängu paeluvaks muudab. Uurige internetist, miks taoline MM hea on _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Praegune matchmaker on just see, mis selle mängu paeluvaks muudab. Uurige internetist, miks taoline MM hea on
Täpselt nii, PAELUVAKS.....ümber kõri.
Tegelikult onsul õigus. Asi seisneb ikkagi väljakutsetes. Kuid midagi nad peaks muutma sest päris tihti on vastase tiimid kas peajagu üle ehk mittevõidetavad või sihukesed sitanikerdised et isegi bottide armee saaks neist jagu. Asi peaks olema põnev mitte frustreeriv.
No ma ei tea, kas ma olen idioot vms aga minu jaoks on paeluv see, kui viimase tankini ei ole selge, kumb tiim võidab. Praegu on 80% mängudest sama hea kui vaadata jalka mängu, mille tulemus on algusest peale teada ja v-b 1:100 on võimalus, et joppab.
ma siin just olin lahingus kus me jäime kahekesi t150 -ga, mina kv1 -ga. Me olime taga 6-13 ja me killisime kahekesi 9 tanki ja võitsime. Mina sain 6 killi, tema 5. Enne mängu algust oli mul tunne et tuleb kaotus ja 5 -dal minutil olin valmis lihtsalt nii kaua vastu tulistama kui saan, peaasi et päris 0 mäng ei tuleks. Roomikuid lasti mul maha vist 15 korda vähemalt aga mul oli hea nurk ja eriti ei juletud mu trollika vasta nurga tagant välja ka tulla mõned korrad ikka tuldi, sealt need killid enamuses tulid
Saime mõlemad portsu medaleid ja ma veel "M" kah
Assa ,päris lahe soundiosa on nüüd.
Eriti meeldib mürsukestade kõlin peale lasku. Nagu 30kg puhast vaske kukuks tanki põrandale. _________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
see kv1s ilma selle 122 kahurita on ikka ilgem peavalu. Hädaldavad et selle myrsud on kallid, 1k tykk aga ma selle kv1 -e trollikaga panen 4,4k tykist ja ka siis on selle pene palju kehvem. Mingi muu kahuriga pole yldse pointi kohale vajuda, 85 dämmi lasu kohta on ikka naljakoht
mingi valemiga on mul õnnestunud selle trollikaga wr hoida 70 peal ja kille olen ka teind 1,3 mängu kohta. Mingi 12k veel minna selle kahurini, torn ja roomikud on olemas
Minul toimub peale viimast uuendust midagi väga kahtlast mängus. Puruks lastud tankid hakkavad mingi hetk liikuma lihtsalt. Liiguvad edasi või tagasi ja ikka kohe mitu tanki pikkust... Ja mitte kohe peale puruks laskmist. Pakuks et 5-10 sekundit peale seda. Võimalik, et ka hiljem. Lihtsalt ei jälgi ju kogu aeg neid...
Minul toimub peale viimast uuendust midagi väga kahtlast mängus. Puruks lastud tankid hakkavad mingi hetk liikuma lihtsalt. Liiguvad edasi või tagasi ja ikka kohe mitu tanki pikkust... Ja mitte kohe peale puruks laskmist. Pakuks et 5-10 sekundit peale seda. Võimalik, et ka hiljem. Lihtsalt ei jälgi ju kogu aeg neid...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.