Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1135, 1136, 1137 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DarkSky
HV kasutaja
DarkSky

sõnum 03.06.2014 21:07:50 vasta tsitaadiga

Mul kodus ka F5300 ja F5700 äppid töötavad kenasti. Väikseid tõrkeid vahel on ette tulnud aga need talutavalt harva. Ise olen rahul thumbs_up.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 03.06.2014 21:09:35 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
El-Fuego kirjutas:
ot:
jeesus188 kirjutas:
El-Fuego kirjutas:
Magamistuba peaks tehnikast puutumatu olema tegelikult.

[ot]tehnikast puutumatu magamistuba lõpetas tegutsemise siis kui leiutati vähemagi ajuga mobiiltelefon

Mul magamistoas ainult voodi. Kõik muu jääb mujale[/ot].

ot:
ärkad.......kuke kiremise peale? icon_biggrin.gif

ot:
Mõnel on sisemine kukk, mis ka nädalavahetusel punkt 6:30 voodist välja ajab. Endal selline nuhtlus õnneks puudub icon_biggrin.gif

sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 04.06.2014 09:12:42 vasta tsitaadiga

UE46F6650 Viimane firmware, viimane App. Foxi salvestustel jätkuvalt subtiitrid puudu.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
T1000
HV kasutaja
T1000

sõnum 04.06.2014 09:20:58 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
indrekp kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Probleem on olemas, kindluse mõttes sai testitud VIP1903 nii HDMI, Coax kui TOSLINK kaabliga, kõik näitavad heliks PCM Yamaha ressiiverisse. Samsungi äpp HDMI ARC kaudu DD.
Nii mõnelgi juhul paistab äpp sujuvam ja kasulikum olema icon_biggrin.gif

armjan, lahendust?

Oot-oot. Ärge nüüd seda toimivat lahendust ära lõhkuge. Mul töötab, tähendab tegu on ressiiveri tõlgendusega sellest bitivoost, mis sisse tuleb?
Enda Yamaha on 2003 aastast pärit mudel.

No lahendust vajab probleem niikuinii - osadel ju ei toimi. Mul samuti ca 2003 pärit Kenwood. Kunagi Starmani all olen dolbyt näinud, PC'st jookseb siis vastavalt kas DTS või DD. Täpsemalt mudel Kenwood KRF-V4080. Ning nagu mainitud vip1003'l siis spdif coax kaudu ning vip1903 spdif toslink - kumbki ei anna õiget signaali välja.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 04.06.2014 10:29:04 vasta tsitaadiga

Kuna pidevalt oli telekaga probleeme ja pilt hangus murdosa sekundiks ja suvalisel ajal ning asi muutus juba üsna tüütuks. Telefoni teel öeldi Elionist, et nende poolt koik ok ja vigu ei tuvastata. Täna tuli siis tehnik kohale kes natuke uuris puuris ja siis kui oma tahvli lahti lõi ja midagi sealt vaatama hakkas. Selgus, et ruuter annab 200 veateadests tunnis. Kuhu ta neid jätab ja saadab sellest ma ei saanudki aru. Õigemini ei öeldud. Löödi uued pistikud kaablile otsa ja vaatab mis nüüd saama hakkab edasi. Muutub midagi või mitte.
davy73
HV vaatleja

sõnum 04.06.2014 10:56:43 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
Kuna pidevalt oli telekaga probleeme ja pilt hangus murdosa sekundiks ja suvalisel ajal ning asi muutus juba üsna tüütuks. Telefoni teel öeldi Elionist, et nende poolt koik ok ja vigu ei tuvastata. Täna tuli siis tehnik kohale kes natuke uuris puuris ja siis kui oma tahvli lahti lõi ja midagi sealt vaatama hakkas. Selgus, et ruuter annab 200 veateadests tunnis. Kuhu ta neid jätab ja saadab sellest ma ei saanudki aru. Õigemini ei öeldud. Löödi uued pistikud kaablile otsa ja vaatab mis nüüd saama hakkab edasi. Muutub midagi või mitte.

Mul oli ka see umbes sekundiks hangumise probleem (ca iga 4-5 minuti tagant) mai algusest saadik. Digiboks VIP 1003 ja ruuteriks ST 780 WL, millel vanust ligi 8 aastat. Eeldasin, et ruuter hakkab ära väsima ja kuna oli plaanis nagunii millalgi välja vahetada, tellisin uue Inteno ruuteri. See on nüüdseks umbes nädala jagu kasutuses olnud ja selle aja jooksul pole enam kordagi telepildi hetkelisi hangumisi ette tulnud. Ehk siis oligi viga ruuteris.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 04.06.2014 12:12:42 vasta tsitaadiga

Mul on Thomson TG784 ja mis veel selgus. Ma ei saagi endale võimsamat netiyhendust lubada, kuna ruuter seda ei võimaldaks. Kena teada seda,aga miks siis Elion seda kohe mulle ei ölenud. Nüüd kui tahaksin kiiremat ühendust võta uus ruuter ja lisaks veel siis uus tähtajaline leping kui just kohe ei taha seadet välja maksta. Mul nii sagedasti ei olnud hangumisi nagu sinul. Kuid üsna sagedasti.

Kummaline, tehnik käis oli. Läks midagi kontrollima kuid ei maininud kas tuleb veel tagasi või mitte. Nüüdseks juba üle tunni ära olnud. Tea kas peab helistama Elioni ja küsima mis värk on. Pean ma veel kodus istuma ja aega surnuks lööma või võin ära minna.

alpha
HV veteran
alpha

sõnum 04.06.2014 12:24:28 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru, miks Elion toimivaid asju lõhub. Juba mõnda aega ei ole FOXidel ja vist ka Sonyl salvestise vaatamisel subtiitreid all, muidu otse vaadates subtiitrid all. Vähemalt Aminoga on nii. Väidetavalt pidavat nad probleemiga tegelema, aga muhvigi pole muutunud.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 04.06.2014 12:59:25 vasta tsitaadiga

Mingi harukarp oksüdeerunud väljas ja läheb vahetusse mingi aeg. Sellest need errorid ka 200. tk tunnis. Kummaline, et need vead ei kajastunud kuidagi netis olemisega arvutis.
Etz
HV Guru
Etz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.06.2014 13:41:42 vasta tsitaadiga

El-Fuego, loogish ju... TCP (Weebibrausimine, jne...) pakketidele tehakse vajadusel retransmit aga IPTV on Multicast ja striim on UDP...seega mis kaob see kaob, uuesti midagi ei saadeta... icon_wink.gif
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 04.06.2014 14:29:17 vasta tsitaadiga

Hooldagu ja kontrolligu oma seadmeid paremini mina pole ju selles süüdi, et nad neil kõduneda lasevad.
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 04.06.2014 15:21:27 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
...võta uus ruuter...

Rendi.

tagasi üles
Rix
Kreisi kasutaja
Rix

sõnum 04.06.2014 19:48:47 vasta tsitaadiga

Mis seis arvutist VLC'ga vaatamisega on? Ruuteriks TG789vn. Kas ainult need neli vabakanalit? Vanasti sai teisi kanaleid vaadata siis, kui digiboks ka vastavale kanalile oli lülitatud. St. sama pilt nii arvutist kui telerist.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 04.06.2014 19:53:23 vasta tsitaadiga

Rix, ainult 4 jah.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 05.06.2014 20:48:30 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
indrekp kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Probleem on olemas, kindluse mõttes sai testitud VIP1903 nii HDMI, Coax kui TOSLINK kaabliga, kõik näitavad heliks PCM Yamaha ressiiverisse. Samsungi äpp HDMI ARC kaudu DD.
Nii mõnelgi juhul paistab äpp sujuvam ja kasulikum olema icon_biggrin.gif

armjan, lahendust?

Oot-oot. Ärge nüüd seda toimivat lahendust ära lõhkuge. Mul töötab, tähendab tegu on ressiiveri tõlgendusega sellest bitivoost, mis sisse tuleb?
Enda Yamaha on 2003 aastast pärit mudel.

Minul on 2006 aasta Pioneer ja minu reciveris ei saa asi olla sest Samsungi Appiga sama film laseb Dolby Digitali läbi.
Oled sa kindel, et sul ikka DD tuleb? Mis su reciver siis näitab kui ETVd vaatad ja siis kui Filmiriiulist näiteks Skyline vaatad?
Paljud reciverid teevad ise tavalisest stereo helist võlts DD, minu reciveris on selle nimeks Prologic 2 mis samuti tundub ruumiline, sest reciver suunab kake knalise heli viite kõlarisse.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 05.06.2014 21:44:13 vasta tsitaadiga

Ohh uskumatuid. No töötab minu ressi ja VIP-1003 boksiga DD heli.

Esimene ETV ja teine filmiriiulist "Skyline"

https://www.dropbox.com/s/z8pby7ltl2px4gw/2014-06-05%2021.38.01.jpg
https://www.dropbox.com/s/kjbwk2vd5yc1pch/2014-06-05%2021.36.30.jpg

jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 05.06.2014 21:51:31 vasta tsitaadiga

mina olen kunagi näinud DD heli, oli mingi musakanal kunagi saadaval, sealt tuli. aga see oli väga ammu, ma ei tea, kas see kanal veel olemaski on icon_rolleyes.gif
denoni ress, yle hdmi

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 05.06.2014 22:01:47 vasta tsitaadiga

VIP-1903 üle HDMI igatahes Skyline peale ei kõssagi.
TOSLinki pole ka käepärast et sellega kontrollida.

mixman
HV kasutaja
mixman

sõnum 05.06.2014 22:19:47 vasta tsitaadiga

Ostsin ka samsa 40F5300, peal oli firmware 1113 , mille uuendasin kohe 1120 peale. Elioni äpp töötab korralikult mingeid anomaaliaid ei ole.
Ainuke tähelepanek, alguses pakkus hirmsalt seda uut nutitvd, aga valides pakkumise pani asi pange ja tuli "tehniline tõrge". Internetist uuendasin iseteeninduses uue nutitv peale ja peale seda jookseb kui kulda.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 24
tagasi üles
freestyler
Kreisi kasutaja

sõnum 06.06.2014 01:10:51 vasta tsitaadiga

Need, kellel vip boxist surround heli ei tule, kas teil on helikaabel vipist otse ressi või läbi teleka?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 06.06.2014 02:34:53 vasta tsitaadiga

mixman kirjutas:
Ostsin ka samsa 40F5300, peal oli firmware 1113 , mille uuendasin kohe 1120 peale. Elioni äpp töötab korralikult mingeid anomaaliaid ei ole.
Ainuke tähelepanek, alguses pakkus hirmsalt seda uut nutitvd, aga valides pakkumise pani asi pange ja tuli "tehniline tõrge". Internetist uuendasin iseteeninduses uue nutitv peale ja peale seda jookseb kui kulda.

Mind huvitab, kas selle Elioni äpiga F5300 telekal juba ka pildi küljesuhet muuta saab? 16:9 4:3-ks ja vastupidi? Kui viimati pool aastat tagasi proovisin, siis see paraku ei õnnestunud: pilt oli sageli häirivalt välja venitatud ja rohtu ei mingit samas kui samal telekal õhulevi kanaleid vaadates pole sellega mingit probleemi, lülitab ise automaatselt ringi kuidas parajasti vaja. Elioni esindusest hiljuti küsisin aga need toppisid mulle aga oma digiboxi ette, mis siiski hoopis teine muusika kui äpp, viimast aga nad demonstreerida ei suutnudki. Ja ise müüvad ning reklaamivad veel Samsungi telekaid! Oleksin selle info eest ütlemata tänulik!
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
T1000
HV kasutaja
T1000

sõnum 06.06.2014 09:22:06 vasta tsitaadiga

freestyler kirjutas:
Need, kellel vip boxist surround heli ei tule, kas teil on helikaabel vipist otse ressi või läbi teleka?

Otse ressiiverisse ikka - nii nagu toimima peaks.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 06.06.2014 10:24:45 vasta tsitaadiga

Asi mille avastasin, "vaata salvestust" toimib kuidagi üliaeglaselt. Vajutan ja siis läheb mingi 5sek ennem kui salvestuse peale lülitub icon_confused.gif
Peal on kõik viimased FW.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
pulse
HV kasutaja

sõnum 06.06.2014 10:38:21 vasta tsitaadiga

Pikkkõrv kirjutas:

Mind huvitab, kas selle Elioni äpiga F5300 telekal juba ka pildi küljesuhet muuta saab? 16:9 4:3-ks ja vastupidi?

Ei saa ja varasematest postitustest on mulje jäänud, et tõenäoliselt ei tule ka seda võimalust. Asi kinni taaskord Samsungis.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 06.06.2014 11:55:28 vasta tsitaadiga

pulse kirjutas:
Pikkkõrv kirjutas:

Mind huvitab, kas selle Elioni äpiga F5300 telekal juba ka pildi küljesuhet muuta saab? 16:9 4:3-ks ja vastupidi?

Ei saa ja varasematest postitustest on mulje jäänud, et tõenäoliselt ei tule ka seda võimalust. Asi kinni taaskord Samsungis.

Kahju icon_sad.gif . Sai see telekas just Elioni levitatavale infole tuginedes selle mõttega soetatud, et poleks enam vaja mingeid lisabokse sõltumata sellest kust või kellelt pildisignaali parasjagu võtan. Huvitav, et Elion üldse Samsungi telekaid promob kui koostöö viimasega tegelikult ei suju ja sellised tõsised probleemid seni lahendamata. Kuidas kellelegi aga vähemalt minu jaoks muudab taoline ebanormaalseks venitatud pilt näiteks vanemate saadete või filmide puhul kogu selle äpi sellisena lihtsalt kasutuskõlbmatuks praagiks, mitte et tegu oleks üksnes mõne väikese mugavusvaldkonda kuuluva pisipuudusega.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1135, 1136, 1137 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.