Kuna selle mängu kohta veel teemat tehtud ei ole, siis otsustasin teha. Ise olen suur UFC fänn ja ehk on neid siin veel.
Ei ole küll väga palju uurinud mängu enda kohta aga trailerite järgi tundub asi tulevat hea.
Mängu väljalaske kuupäev on 16. juuni.
Nonii gameplay video on väljas... meh.. graafika ilus kuid natuke ebarealistlikult kiired liigutused ja löögid
aga eks ilmselt peab ikkagi ära proovima kuna kõik eelmisedki ufc-d soetatud ja nagunii x1-l pole paremat mänguvalikut
kusjuures eelmises UFC olid ka jumala kiired liigutused nats häiris see....
kahju ,et sama teed on mindud:(
aga noh ilmselt ostan kindlasti 2 kesi on seda lõbus mängida:D
hmm demo saab nii palju mängida ,et pärast fulli ostmisel pole mõtet:D storyt nagunii seal väga pole ja kunagi ei mängi:D
jama jah ,et 2 võitlejat ilmselt ainult xD
Ma pole küll mingi MMA huviline, kuid kas asi on ainult minus või pole selles mängus löökidel absoluutselt jõudu taga? Mingi pöördega jalahoop näkku ja teise mehe pea ei nõksata isegi natukene küljele või tagasi? Okei, ei pea olema mingi Mortal Kombat, kus mees kaotab kohe pea ja pool jalast, kuid eelmise põlvkonna UFC Undisputed mängudele sarnaselt võiks virtuaalmehemürakad ikka tsipa haiget ka saada.
Natuke naljakas on jaa, minu meelest ground game on kuidagi piiratud või liiga väheste võimalustega on üldse asi. Takedownid tunduvad mõlemal fighteril ühesugused olevat või ma lihtsalt ei oska teisi teha...eks ..näis, ise vist ikkagi täisversiooni ostan.
Proovisin ka selle demo ära. Mõnes mõttes on võitlejad kuidagi puised ja ei jäta nagu eriti head muljet, olen C1rca'ga nõus, et nagu vähe võimalusi oleks kuidagi. Teisalt suutsin ma a la teise löögi niimoodi kõhtu tõmmata, et vastane oli sisuliselt pikali maas ja kõht ainult vilkus punasena. Minu arust eelmises mängus sellist teemat küll ei olnud, korralikult pidi ikka pähe taguma või siis maas ära vajutama, et võita. Mulle tundus, et kui sind on taotud juba praktiliselt K.O-ni ja suudad piisavalt eest ära joosta, siis kutt taastub praktiliselt täiesti ära.. Kas keegi pani veel tähele, et veri ja sinikad peaaegu puudusid? Korralik 8 minutit tagumist ja nägu pole paistes ega midagi, higine ainult
Eeltellimust ei hakka kindlasti tegema, kui siis järelturult võib ära osta..
Parim mäng igatepidi.Esimese ps3 soetasin omale päev millal sain Eesti poest osta ufc09.Hiljem soetasin ufc10 ja undisputed.Nüüd ps4 tellisin selle ufc pre orderiga.Ma alati sillas ufc seeriatest.Muidugist täiesti algajale võib mäng tunduda igav ja raske ja ebareaalne kui vehkida nagu propeller.Võtab aega kuni hakkab asi arenema kui on vähegi mõtlemist peas kuidas kombosid läbi viia.Samuti tuleb alati jälgida staminat.Parimad võimalus avanevad countritena kui vastane rohkem väsinud ja olgu maas või stundupis alati pead olema staminaga samm ees.See ei ole kohe kindlalsti kerge inimestele kes kombat spordiga pole tegelenud ega huvi selles näinud siis ei saagi kombod loomulikul viisil tulla.Tuleb kõvasti harjutada ja vaeva näha.Samuti on palju inimesi kes ei soovigi reaalsust saavutada vaid naudivad sõpradega lihtsalt tühjaks tulistamist.Kuidas keegi mänge mängib kas arcadiliselt või simina oma otsus.Ise näiteks mängin alati simmina,stamina ja asjad ekraanilt maha,kuna päriselus mul näidikut kõrval pole,et palju vastasel veel staminat.Rääkides veel huvitavatest lisadest siis sumbissioni mäng on suurepärane,ehk algajale võib tunduda imelik,pool ekraani näidikuid täis,kuid kui mõistma hakkad tundub väga huvitav.Tuleb läbi viia step by step submissionit,nagu mängid vastasega minimängu.Samuti career on huvitav kuna pead alguses pääsema Ultimate Fighter saatesse ja kui oled pääsenud,võitled edasi ufc lepingu nimel.Kui leping käes siis oled prelim kaardil ja higistad,et saada champiks ja sealt hall of fame(peale mida avaneb bruce lee kui hard v suurema tasemega hall of feimi pääseda).ise olen ultimate fighterit näinud esimesest seasonist.Minujaoks on see suur ja huvitav addon mida kõige raskemal tasemel läbida on fun ja realistlik+valitakse sind kahe kuulsa ufc fighteri vahel tiimi ja hakkad oma uue treeneri all treenima mis jällegi meeldiv teada kui oled Edgari,Pettisega või mõne muu ufc fighteriga trennis =)
Ärge laske demol petta ennast,demo pole terve mäng ja isiklikult arvan oli jube demo,samas mulle demod ei meeldigi kunagi. Minu silmis see mäng on 10/10 sest paremat mma mängu ei ole tehtud,ainus mure mida näen on glitchid ja kui patchid väljas saab see mure lahendatud. Samuti on mängult oodata dlc lisasid. _________________ PSN: Happy-Gamings
Youtube: Happy Gamings
FB: Happy Gamings
dreadlock ehk annad rohkem mängus ülevaadet veel?
demos oli igatahes igast naljakaid asju. näiteks peksid mehe pead koguaeg kuni peaaegu nokki kukub. ja siis jätsid järgi ja ootasid ja mingi aja peale see taastus :O
ja vahepeal oli võimalus täitsa esimese löögiga vend nokki lüüa.
see pole absoluutselt huvitav ega pinget pakkuv... ja ei ütleks ,et ka reaalne.kuigi kindlasti on ka päriselt nii juhtund?
samamoodi kas nägu läheb katki? niiöelda cutid paistetused sinikad?
ps3 peal isegi keha andis vigatuse märke kui peksid ikka jalaga.
demos selliseid asju ei juhtund. et kas on fullis need asjad parandatud? rääkisid ka bugidest loodame ,et fix peagi tulemas.
sooviks teada kas tasub osta. niisama sõbraga vahel harva piisab ka demost. aga kui asjad on paremuse poole liikund siis soetaks ka full versiooni.
dreadlock ehk annad rohkem mängus ülevaadet veel?
demos oli igatahes igast naljakaid asju. näiteks peksid mehe pead koguaeg kuni peaaegu nokki kukub. ja siis jätsid järgi ja ootasid ja mingi aja peale see taastus :O
ja vahepeal oli võimalus täitsa esimese löögiga vend nokki lüüa.
see pole absoluutselt huvitav ega pinget pakkuv... ja ei ütleks ,et ka reaalne.kuigi kindlasti on ka päriselt nii juhtund?
samamoodi kas nägu läheb katki? niiöelda cutid paistetused sinikad?
ps3 peal isegi keha andis vigatuse märke kui peksid ikka jalaga.
demos selliseid asju ei juhtund. et kas on fullis need asjad parandatud? rääkisid ka bugidest loodame ,et fix peagi tulemas.
sooviks teada kas tasub osta. niisama sõbraga vahel harva piisab ka demost. aga kui asjad on paremuse poole liikund siis soetaks ka full versiooni.
Ma ei julge soovitadas,et kas osta või mitte.Pärast sul ei meeldi ja süüdi olen Mina.
See ei ole sama mis demo loomulikult.
Cutid on kõik olemas.
See mis kirjeldasid on knockdown see on reaalne,kui ta ei taastuks oleks KO.
Kui igav tundub tuleb raskust tõsta.
Selle ufc demo oli lamp,sest piiratud kõigega ja palju puudu.
Kui mma sport meeldib siis mängus arengut kuhjaga millega kaasneb huvi.
Online mängu ei tasu minna,kuni patchid pole väljastatud.Seal ka omad glitchid ja inimesed kastuavad neid hetkel omakasuks.
Muidu online on huvitavamaks tehtud kui eelnevates.Nimelt sinu tulemuste järgi antakse vöö sulle ja vastased sama kategooriast.Näiteks oled must vöö siis vastane samuti musta vööga.
Usun esimese patchiga on mured läinud.Ea kohtleb spordi mänge hästi fixide suhtes. _________________ PSN: Happy-Gamings
ok üks suur pettumus juhtus mänguga.Varasemates versioonides said teha oma fighteri ja careeri temaga,läbides careeri jäi fighter alles võisid siis offlines ennast kõige raskema astmega alati proovile panna v minna online oma mehikesega.nüüd läbides raske peal kareeri avastasin et mu vend on lännu.teda ei saa kasutada peale careeri.saad teha niisama caf fighteri ta põhja ajada menüüs ja siis kasutada,kuid mitte online suhtes,sest online mängus saad ainult õige rosteri fightereid kasutada.siin suri see mäg ära minujaoks.kuna mulle meeldis ainult läbida kareeri,ehitada erineva stiili vendi ja kasutada neid siis rosterite vastu.EA oskab asju pe%#%# keerata.Vähe sellest,et nad eemaldasid paljud head lisad mida thq tootis eelnevate versioonidega.on nad nüüd ka suutnud asjad keerata valesti.Eriti nõme on mõelda,et mängu ometi ehitasid inimesed kes ei tea sellest alast halligi.Nüüd ei soovita osta seda juhul kui sa online vend ei ole. _________________ PSN: Happy-Gamings
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.