Viimasel ajal Thresh supporti hakanud pelama, võtsin OBS ka appi, et vähe kärmemalt areneda. Tundub et hakkab juba minema ]
OBS.i appi? open broadcast software? mille jaoks see?
Salvestan Mp4 faili(mitte ei streami) Vaatan millalgi üle, kui aega on, et näha miks valesti läks ja miks hästi läks. Mul aega ainult 1-2(kui sedagi) mängu päevas mängida ja ilma selle süsteemita oleks areng peaaegu 0. lv30 peal niimoodi tükk aega normalis pelanud. Enne rankedi minnes võiks osata piisavalt, et provisionali järel elo Helli natuke vältida. Jama oleks kohe Bronze flamerite sekka langeda(kuigi elo süsteem vist nii või naa minuga nii teeb).
Viimasel ajal Thresh supporti hakanud pelama, võtsin OBS ka appi, et vähe kärmemalt areneda. Tundub et hakkab juba minema ]
Salvestan Mp4 faili(mitte ei streami) Vaatan millalgi üle, kui aega on, et näha miks valesti läks ja miks hästi läks. Mul aega ainult 1-2(kui sedagi) mängu päevas mängida ja ilma selle süsteemita oleks areng peaaegu 0. lv30 peal niimoodi tükk aega normalis pelanud. Enne rankedi minnes võiks osata piisavalt, et provisionali järel elo Helli natuke vältida. Jama oleks kohe Bronze flamerite sekka langeda(kuigi elo süsteem vist nii või naa minuga nii teeb).
Kas siis aega ei kulu veel rohkem? ma mõtlen et kui päevas ainult 1-2 mängu teha saad siis see arv läheb veel pooleks kui vaatad mängu uuesti läbi millagil? Kas see siis aitab tohutult kaasa et on mõtet seda aega nii moodi ohverdada mängimise asemel?
Seda ma teen töö juures, kui midagi paremat teha ei ole. Pealegi, mõttekas on kerida vastavate kohtadeni, niisama jungle camp clearimist pole jah mõtet vaadata.
Kas siis aega ei kulu veel rohkem? ma mõtlen et kui päevas ainult 1-2 mängu teha saad siis see arv läheb veel pooleks kui vaatad mängu uuesti läbi millagil? Kas see siis aitab tohutult kaasa et on mõtet seda aega nii moodi ohverdada mängimise asemel?
Pikas perspektiivis aitab rohkem, kui koguaeg ühtesid ja samu vigu teha.
Pikas perspektiivis aitab rohkem, kui koguaeg ühtesid ja samu vigu teha.
Ma nüüd võib-olla saan valesti aru sinust, aga kuidas see aitab? Kas sa mõtled seda, et see võib aidata leida erinevaid lahendusi samale veale, olukorrale?
Sa õpid oma vigadest, kui sa tead kuidas peab käituma ja vaatad videos ning näed, et teed valesti siis sellest lähtuvalt teed järgmine kord nii nagu on õigesti. Mängimise ajal sa ei saa arugi, et midagi valesti teed, samas kui järgi vaadates võid märgata, et wardid liiga harva vms.
Seda ma teen töö juures, kui midagi paremat teha ei ole. Pealegi, mõttekas on kerida vastavate kohtadeni, niisama jungle camp clearimist pole jah mõtet vaadata.
Aga kas näiteks league replay vms poleks parem, nii näed kui spectatorina mida ka vastased teevad jms?
Aga kas näiteks league replay vms poleks parem, nii näed kui spectatorina mida ka vastased teevad jms?
See jookseb ka just in case. Aga kuna teen seda enda arendamiseks, siis "first person" on vähe efektiivsem. Ei näe väga põhjust miks teisi vaadata, vb ainult, et näha kui keegi mõnda champi mängib, keda ise mujal lanes valiksid. Muul juhul peaks ikka sisse harjutama minimap activity jälgimise.
Tulin töölt, tegin ühe pela Threshiga, juba jälle tunda arengut, kui eile õhtu ühte klippi lappasin, vaatasin et sisult vead sarnased ikkagi jah.
Suht okeilt sai bot handletud, kui meie jungle nasus ( ) oleks osanud vähegi (counter)gankida oleks olnud väga hea, kuid vastaste fiddle oli ikka palju võimekam ja vaatamata sellelegi läks lanel võrdlemisi korralikult. Kotti saime, kuna muud vennad feedisid
lighT, nagu ma aru saan, siis ainult Eestlased saavad osaleda, erandeid ei tehta? Oleksin ise tiimi esindaja, teised liikmed oleksid eestist väljaspoolt. Ei ole pro gamerid ( enamus on Gold divisionis ) aga kuna ma Eestlastest punti kokku ei suuda ajada kuid tahaks osaleda, võtaks tiimiliikmeteks need kellega saab ikka nädalas mõned mängud koos teha.
lighT, nagu ma aru saan, siis ainult Eestlased saavad osaleda, erandeid ei tehta? Oleksin ise tiimi esindaja, teised liikmed oleksid eestist väljaspoolt. Ei ole pro gamerid ( enamus on Gold divisionis ) aga kuna ma Eestlastest punti kokku ei suuda ajada kuid tahaks osaleda, võtaks tiimiliikmeteks need kellega saab ikka nädalas mõned mängud koos teha.
Neljale välismaalasele(kui ma õigesti aru sain) ja ühele eestlasele kahjuks ei taha erandit teha jah. Aga siin teemas peaks ju ka mitmeid mängijaid olema kes solo-quevad ning kel tiimi pole. Äkki on nüüd hea võimalus ja motivatsioon kamp kokku ajada?
Korralik ikka SKT1K vs Ozone. Ozone võttis 3:1 oma ning poleks uskunud, et maailma LoLi scene valitsenud tiim suudab kuu ajaga üldse OGNist välja kukkuda. Nüüd nad siis NLBs.
Ärge unustage, et võites turniiri kvalifitseerute iga kuu toimuvale offline turniirile (Leedus). Kus on võimalik võita Razer ja Steelseriese varustust. Seega tasub mängida (hetkel arutame võimalust teha Eesti ja Läti mängijatele reisimise Leetu soodsamaks)!
Veel uus ports uudiseid on tulekul, seega hoidke silmad lahti
Täna ja homme toimub otseülekanne Haapsalu legendaarsest võrgupeost HKHK lan, mis toimub juba seitsmendat korda.
Counter-Strike ja League of Legends.
Kommenteerivad Soits ja Season kes tõid teieni märtsis ka TTÜ CSi finaalid.
Mis uuest suppordist arvate? Ise refundisin viimati ostetud itemid ära, et Braum ära osta kuigi pole veel jõudnud proovida. Samas tundub väga huvitav champ olevat kuna peab natuke teistmoodi supportima kui muidu.
Mis uuest suppordist arvate? Ise refundisin viimati ostetud itemid ära, et Braum ära osta kuigi pole veel jõudnud proovida. Samas tundub väga huvitav champ olevat kuna peab natuke teistmoodi supportima kui muidu.
Minu teada pole veel siia nad jõudnud, ega lähitulevikus jõuagi. Peamine RP ostmine ikka PayPal'i, krediitkaartide või telefoni kaudu.
Kunagi keegi Loli kodulehekülje foorumis mainis, et prepaid kaardid võiksid siia jõuda, kuid nagu näha, pole miskit edenenud.
Kõige lähemal müüakse neid Soomes.
Kui RP ostmisel abi vaja siis võin aidata (tegutsen PayPal'i kaudu).
Kui kellelgi kasutamata skin codesid on veel alles ja ei saa kasutada siis võtke minuga ühendust, saan aidata peaaegu kõiki skin codesid ära redeemida. (ka haruldasi, nt pax tf, pax jax, pax sivir, etc)
Boom bots of Doom - Uus mängu mod siis, tundub vist permanent olevat. Sai 1 mäng tehtud, päris huvitav. Bottidel on siis mingid advanced tasemel skillid ( ezilt tuleb igas suunas ult ntks ). Difficult 1 peal oli lebo, valikus on veel difficult 2 ja 5. Viimasega saab ilmselt nalja, aga eelnevalt vaja diff 2 läbi teha. Kui keegi tahab seda duoda siis võib proovida. R3neX ingame.
Kui kellelgi kasutamata skin codesid on veel alles ja ei saa kasutada siis võtke minuga ühendust, saan aidata peaaegu kõiki skin codesid ära redeemida. (ka haruldasi, nt pax tf, pax jax, pax sivir, etc)
Kui huvi on siis PM.
Ma arvatavasti suudaks leida paar skin code, mingi legit viisiga on see redeemimine ikka?
Aga selline küsimus on, et kas keegi vene serveris ka mängib? Mu vene keel on küll kehv ja kasutan abiks google translatorit, aga mulle tundub, et inimesed on seal sõbralikumad kui east või west.
Aga selline küsimus on, et kas keegi vene serveris ka mängib? Mu vene keel on küll kehv ja kasutan abiks google translatorit, aga mulle tundub, et inimesed on seal sõbralikumad kui east või west.
Eks see cancer on igal pool, kus mängivad väikesed lapsed.
Uus Rengar, nimi on ka sarnane mingil määral -> Rengar - Gnar
Aga neid toxic mängijaid on igal pool. Naljakas kuidas mõned vennad kukuvad jutustama unustades early games farmimise täielikult ära. Peaasi, et saab öelda "Jungler feed GG game lost report noob i fuck your mom" ja nii 100 rida järjest.
kõige vastikum on see, kui early ja midgame on tiim täitsa OK - st. isegi veidi ees.
Kuidagi endgame kipuvad asjad lagunema koguaeg. (üks solo pushib kusagil, jungler ikka veel võpsis, kuigi on aeg teamfightideks) _________________ joodan ja mõõdan
Palju parem oleks, kui chatti üldse poleks. Pigem tehku põhjalik team objectives ja märguannete süsteem, mis võimalikult mugav ja arusaadav kasutada oleks. Chatis pole vist mitte kunagi midagi tarka lugeda olnud. Kes see ikka midagi kasulikku sinna trükkida jõuab ise samal ajal mängides. Mõttetu vingumine ja üksteise süüdistamine. Ning kui keegi isegi midagi tarka kirjutada oskab, siis ei pruugi teised alati lugeda.
Palju parem oleks, kui chatti üldse poleks. Pigem tehku põhjalik team objectives ja märguannete süsteem, mis võimalikult mugav ja arusaadav kasutada oleks. Chatis pole vist mitte kunagi midagi tarka lugeda olnud. Kes see ikka midagi kasulikku sinna trükkida jõuab ise samal ajal mängides. Mõttetu vingumine ja üksteise süüdistamine. Ning kui keegi isegi midagi tarka kirjutada oskab, siis ei pruugi teised alati lugeda.
Just. Hetkel töötab küll õnneks selline käsklus nagu '/mute all' - minu jaoks kulda väärt.
emt 3g internet on lahenduseks - ei ole üldist friend chatti ega champ select chatti.
kuigi ingame chat works...
West? Mul on seal ainult see probleem olnud, eastis on kõik korras alati. KAhjuks see olevat Rioti serverite viga ja vahet pole mis ühenduse taga sa istud (mul on püsiühendus aga ikkagi juhtub)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.