praegune kellaaeg 19.06.2025 01:03:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Eerik1
HV vaatleja
|
03.06.2014 14:21:51
HTML ja CSS zone.ee-s |
|
|
Tere, minule anti ülesanne valmistada ühele ettevõttele koduleht. Sellejaoks õppisin html-i ja css-i koostamise. Kodulehe tegemiseks on ostetud zone.ee kasutaja haldamise teenus. Probleem on selles, et ma küll õppisin mida kirjutada html-i ja mida css-i, aga kuhu ja kuidas need paigutada, et need ka tööle hakkaksid, seda ma ei tea. Kas keegi oskab seda seletada? Ma kuidagi puterdasin valmis ajutise html lehe, kus on pildi peal kirjas, et koduleht on valmimisel, aga css-i ma sellega ühildada ei saanud. Kas iga lehe jaoks tuleb seal serveris tekitada eraldi html ja css fail?
Üks asi veel. See ajutine leht, mis praegu on, ma panin sinna pildi, mida ma kõikidest oma aparaatidest vaadates ka näen, aga teised räägivad et pildi asemel näevad paari tähte, vist a€ või midagi sellist. Mis sellel viga võib siis olla?
Ja veel üks asi . Nii kaua kui mul on see ajutine leht ees, kas teisi lehti koostades saab kuidagi teisi lehti ka näha, ilma et need kodulehele nähtavale hüppaksid?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
matukaz
HV kasutaja

|
03.06.2014 14:55:52
|
|
|
PSis räägime edasi, aitan sind veidi.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuunar
Kreisi kasutaja
|
03.06.2014 15:01:16
|
|
|
Vaene ettevõte...
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Forss
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
matukaz
HV kasutaja

|
03.06.2014 15:14:38
|
|
|
See ka hea soovitus.
edit: Kui tahta palju muuta theme siis on raske, kuid ma usun ka, et lõpp kokkuvõttes tuleb asi hea ja kerge "hooldada"
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|