praegune kellaaeg 20.06.2025 15:32:45
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LinkyB
HV kasutaja
|
03.06.2014 08:18:19
MSI Gaming GE60-OC 15.6'' - Audio boost??? |
|
|
Nimelt andsin tellimuse sisse sellisele läpparile nagu seda on "MSI Gaming GE60-OC 15.6"
tsitaat: |
MSI Gaming GE60 2OC 15.6" FHD (1920x1080) ,Anti-Glare,Intel Core i7-4700MQ (2.4GHz),1x8GB RAM ,750GB HDD,DVDRW ,GeForce GT750M (GDDR5 2GB),802.11B/G/N+BT,webcam,6 Cell,29 in 1, Win 8,keyboard Nordic |
Võtsin just selle kiire prose, piisava rami suuruse ja okei video kaardi pärast. Plaanis on hakata kasutama laptopi muusika produtseerimiseks.
Ühesõnaga sellel on mingi lollakas "Audio Boost" nagu aru olen saanud, mis reduceb volumet 30 %.. väidetavalt ilma disortimata jne.
http://event.msi.com/nb/faq/q6.html - täpsemat infot siin
Oskab aga keegi öelda kas seda asja saab välja ka lülitada? Üleüldse, mingit kogemust kellelgi sellega? Aiman halba..
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
viimati muutis LinkyB 03.06.2014 08:20:00, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
03.06.2014 08:19:57
|
|
|
LinkyB, kindlasti annab, kuna see pole Windowsi enda featuur.
Lisaks kui hakkad seal mingit muud OS`i kasutama oled sest samuti kohe lahti.
Ning milleks üldse pead murda, see töötab tõenäoliselt ainult selle läpaka enda soundikaardiga, aga kui juba on plaanis hakata produtseerima,
on sul korralik väline helikaart naguinii olemas, koos stuudiomonitoride ja muu kolaga, seega ei mõjuta see "audio boost" neid kaarvavõrdki.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 03.06.2014 08:21:40, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
LinkyB
HV kasutaja
|
03.06.2014 08:21:14
|
|
|
Etz kirjutas: |
LinkyB, kindlasti annab, kuna see pole Windowsi enda featuur.
Lisaks kui hakkad seal mingit muud OS`i kasutama oled sest samuti kohe lahti. |
Muud OS-i? Seal mingi special MSI gaming Windows 8 peal siis või? Johhaidiii
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
03.06.2014 08:24:12
|
|
|
LinkyB kirjutas: |
Muud OS-i? Seal mingi special MSI gaming Windows 8 peal siis või? Johhaidiii |
Linux vms
Alati on võimalus ise ju ka puhas Windows sinna peale lasta, koos tootjapoolse kila-kolata...
Ning nagu ma eelpool mainisin, ei mõjuta see su välist soundikaarti mitte mingilgi moel.
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
tagasi üles |
|
 |
LinkyB
HV kasutaja
|
03.06.2014 08:28:32
|
|
|
Asi ongi selles, et mul väline helikaart puudub aga tundub, et tuleb mingi decent one välja ajada. Ennem kasutasin Sennheiseri kvaliteetseid kõrvaklappe Aceri juustuse läpaka peal ja ajasin asja väga edukalt ära. Loodan, et see MSI boost kuidagi kehvem pole, eks varsti saab teada
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
03.06.2014 09:59:30
|
|
|
Asi ongi selles, et mul väline helikaart puudub aga tundub, et tuleb mingi decent one välja ajada. Ennem kasutasin Sennheiseri kvaliteetseid kõrvaklappe Aceri juustuse läpaka peal ja ajasin asja väga edukalt ära. Loodan, et see MSI boost kuidagi kehvem pole, eks varsti saab teada  |
Anna andeks aga läpakate sisseehitatud helikaardid, kas siis "audio boostiga" või ilma ei kvalifitseeru muusika produkstiooniks nüüd kohe kindlasti mitte...
Niisama kodus "edna lõbuks klimberdamiseks" aga üldiselt käravad ilmselt küll...
|
tagasi üles |
|
 |
LinkyB
HV kasutaja
|
03.06.2014 18:48:04
|
|
|
Etz kirjutas: |
Asi ongi selles, et mul väline helikaart puudub aga tundub, et tuleb mingi decent one välja ajada. Ennem kasutasin Sennheiseri kvaliteetseid kõrvaklappe Aceri juustuse läpaka peal ja ajasin asja väga edukalt ära. Loodan, et see MSI boost kuidagi kehvem pole, eks varsti saab teada  |
Anna andeks aga läpakate sisseehitatud helikaardid, kas siis "audio boostiga" või ilma ei kvalifitseeru muusika produkstiooniks nüüd kohe kindlasti mitte...
Niisama kodus "edna lõbuks klimberdamiseks" aga üldiselt käravad ilmselt küll... |
Kuidas võtta, mitmed labelid mu lugedest huvitatud
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
03.06.2014 18:56:42
|
|
|
Kuidas võtta, mitmed labelid mu lugedest huvitatud  |
Võimalik on maailmas kõike teha, kaasarvatud mandleid päraku kaudu opereerida...iseasi kui mugav ja mõistlik see on...
Aga eks arvamuste paljusus on samuti juba väärtus omaette ning eelkõige loeb lõpptulemus, mitte vahendid millega see saavutatakse.
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
03.06.2014 20:57:36
|
|
|
Oota ma ei saa praegu probleemist aru. Kust sa võtad, et see 30% helitugevust vähendab? Ja ma olen 99% kindel, et see Audio Boost on lihtsalt mingi kaasasolev programm, mille saab lihtsalt kas uninstallida või kinni keerata. Ja kui ei saa, siis puhas Windows peale ja töötab ka nii.
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
04.06.2014 09:27:46
|
|
|
Igatahes msconfig väljalülitus start up edasi kui ei aita services msi alt valikuliselt Disabled+Stop kuid kui vaja läheb jätad meelde mida disablesid ja
kui see ei aita siis uninstall.Aru ei mõista mida siin keerulist on
_________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus. |
|
tagasi üles |
|
 |
LinkyB
HV kasutaja
|
04.06.2014 19:34:22
|
|
|
Pidasin silmas seda , et ehk seal mingi lambine amplifier emaplaadi ja audio outputi vahel vms. Kõik jube targad aga keegi midagi kindlat öelda ei oska, ainult targutaks.
krist2an on üleüldse raadio elmarist vist.. 30 % heli vähendust, roger that
Igastahes tänud teile
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
04.06.2014 20:04:58
Re: MSI Gaming GE60-OC 15.6'' - Audio boost??? |
|
|
reduceb volumet 30 %.. |
Omaarust inglise keelt oskan, raadio Elmaris ka nagu ei tööta...
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|