Oled lihtsalt pettunud, et maksid 30 euri selle sita eest?
Parimate hulgast on asi kaugel. Kui asi nii hea oleks nagu sa väidad, miks siis nii suur hulk inimesi pettunud on? Graafika downgrade ei ole minu silmis üldsegi suurim probleem - story ja peategelane ajavad lihtsalt oksele.
Suur hulk on need 12-aastased, kes HVs oma teenage angsti välja elavad?
ma olen väga rahul, et ostsin koguni dedsec editioni.
graafika downgrade (millest?) on minimaalne kui üldse.
story ja peategelase okseleajamine on üsna subjektiivne probleem.
main story läbi tegemiseks kulus ~20h. sellest ilmselt paar tundi mingi kõrvalise veiderdamise jaoks.
kaarti ja progressi vaadates on kõrvalist teha ikka päris palju veel (ütleme nii, et palju rohkem kui näiteks sleeping dogsis aga vähem kui gta5s).
gta-ga võrdlemine on kõikide enam-vähem kaasajas linna toimuvate openworld mängude häda. kaasaegseid gta-sid on 5 ja rockstar on teinud mängust mängu täiendusi, väga suures osas toetudes eelnevale tohutule kogemusele. lisaks siis meeletu eelarve. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 01.06.2014 18:31:50, muudetud 2 korda
ma olen väga rahul, et ostsin kogune dedsec editioni.
Just, arvamus on subjektiivne, aga kui mäng ei meeldinud või vastanud ootustele, siis oled lihtsalt retard.
Need vigade otsijad on nagu filmidelgi. On miski teatud seltskond kes sellega ainult tegelevad.
Ma pole suurem asi vinguja ja püüan olla tolerantne, kuid antud mängus pole vaja vigu otsida, need tulevad mängu mängides ilma otsimata sulle ette. _________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner
ma olen väga rahul, et ostsin kogune dedsec editioni.
Just, arvamus on subjektiivne, aga kui mäng ei meeldinud või vastanud ootustele, siis oled lihtsalt retard.
Huvitav on see, et need kes möngu kohta halvasti ütlevad, need ise ei ole mäbginud, vaid postitavad teiste arvamusi.
tegin esimese 3 päevaga mängu läbi, ja mu arvamus on täpselt sama mis siin viimasel 3mel lehel inimesed kirjutanud on
Kuidas siis MP oli ka?
jah, sest MP oleks muutnud mu mänguelamust niiväga, et ma poleks isegi tähele pannud, et pedestrianid on retardid ja et autoaknast ei saa tulistada. Sessuhtes, et mäng oli lõbus ja story piisavalt hea, et hoidis mind 3 päeva järjest arvuti ees, kuid fustreerivaid momente oli piisavalt, et pärast lõputiitreid ma teda enam käima pannud ei ole.
jah, sest MP oleks muutnud mu mänguelamust niiväga, et ma poleks isegi tähele pannud, et pedestrianid on retardid ja et autoaknast ei saa tulistada. Sessuhtes, et mäng oli lõbus ja story piisavalt hea, et hoidis mind 3 päeva järjest arvuti ees, kuid fustreerivaid momente oli piisavalt, et pärast lõputiitreid ma teda enam käima pannud ei ole.
Panin arvutile win7 nüüd peale ja mäng jookseb natuke paremini, ultraga linnas 39-55fps AA msaa2x. Aga uus jama on, mängul pole heli. Tundub, et see mäng kohe pole minule
Heliga pidi jah olema mingi kala endal ka polnud mängus heli nvidia kaarti puhul aitas kui device manageri alt Nvidia High Definition Audio disableda,
keegi on leidnud viisi kuidas oma muusikat lisada? sest ingame oma on ikka kuidagi lahja.
Noh, ütleme nii, et võiks paremini joosta, jah. Erilist vahet pole, mis sätetel graafika on, ka LOW peal ei saa kaugeltki rääkida mingist sujuvast mänguelamusest ja see on ikkagi vastuvõetamatu. Loodame järgmisele patchile. VSync off ja borderless window režiimis läks asi veidi paremaks.
Ja kuna mäng on nVidia optimized, siis pole siin kahjuks ka midagi imestada, et mu HD7950 sellega hätta jääb.
Olen nõus kahe asjaga:
Esiteks ei tohiks piramehed arvamust avaldada, tihtilugu jääbki 50% elamusest puudu. Antud juhul ongi nii, et jawdrop ja lõbu tuleb MP poole pealt.
Teiseks olen nõus sellega, et kasutaja scart ei peaks teisitimõtlejaid retarderiteks sõimama. Omakorda kahel põhjusel: vaen tekitab vaenu, solvatud inimene ei ole enam nii aldis sinu arvamusega kaasa minema. Viimaseks põhjuseks see, et solvav/bashiv suhtumine jätab "meist" kui antud arvutimängu pooldajatest kiusatud vähemlaste mulje.
Olgu taaskord öeldud, et mängu ainus viga on see, et ta ei ole graafiliselt ega omadustelt jawdrop või nextgen nii nagu lubatud.
Kõik muu on täiesti okei ja fine, MP puhul, et isegi suurepärane. _________________ Winter is coming...
No üldiselt on nii, et kui enam midagi tarka öelda ei oska, siis hakatakse solvama. Aga eks igaüks ise teab, kui palju tarka juttu ta veel rääkida oskab.
Minuarust see on täitsa õigustatud. Viimaste kuude jooksul juba liiga palju vale reklaami. Dark Souls2, infamous2, see mäng. Ja neid tuleb aina juurde, sest i. preorder-d koguaeg _________________ zero
Minuarust see on täitsa õigustatud. Viimaste kuude jooksul juba liiga palju vale reklaami. Dark Souls2, infamous2, see mäng. Ja neid tuleb aina juurde, sest i. preorder-d koguaeg
Minuarust see on täitsa õigustatud. Viimaste kuude jooksul juba liiga palju vale reklaami. Dark Souls2, infamous2, see mäng. Ja neid tuleb aina juurde, sest i. preorder-d koguaeg
Infamous 2 on kolm aastat vana mäng, kuidas see üldse siia puutub?
Teiseks olen nõus sellega, et kasutaja scart ei peaks teisitimõtlejaid retarderiteks sõimama.
Teisitimõtlemine eeldab mõtlemisvõime olemasolu. Kui posti sisuks on viis rida kõhulahtisust verbaalses vormis, siis on kaigas garantiert.
Sul endal ka mõtlemisvõime puudub, et p*saga vastu pead kohe pritsima? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Sinu postitatud lingil on ühte hea kvaliteediga videot võrreldud ühe halva kvaliteediga videoga. Seda mitu nädalat enne mängu välja tulekut ja reaalselt mängimist.
Selles suhtes küll jah, et viletsate videote levitamine võib reklaamida mängu halvemana kui see tegelikult on. _________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum
Sinu postitatud lingil on ühte hea kvaliteediga videot võrreldud ühe halva kvaliteediga videoga. Seda mitu nädalat enne mängu välja tulekut ja reaalselt mängimist.
Panin arvutile win7 nüüd peale ja mäng jookseb natuke paremini, ultraga linnas 39-55fps AA msaa2x. Aga uus jama on, mängul pole heli. Tundub, et see mäng kohe pole minule
iga uue mängu tulekuga vahetad windowse ? lihtsalt kuidas sa viitsid.... tülikas ei ole ? mis siis windows 8-l viga oli ? minu meelest jooksevad mängud win8 all paremini .....
Today, Ubisoft® announced ongoing record sales for Watch Dogs, which has sold-through more than 4 million copies in its first week, positioning it as the best-selling new IP at launch across the video game industry*. Having already broken sales records in the first 24 hours following its release, Watch Dogs is now the company's best-selling game ever in week one
Today, Ubisoft® announced ongoing record sales for Watch Dogs, which has sold-through more than 4 million copies in its first week, positioning it as the best-selling new IP at launch across the video game industry*. Having already broken sales records in the first 24 hours following its release, Watch Dogs is now the company's best-selling game ever in week one
AMD R9 270X kaardiga on sätted automaatselt pandud ning seetõttu FHD ja high peal ning jookseb kui siidi
Üks väga suur mure on siiski...RAM saab otsa peale mõningast mängimist. Kuidas selline asi võimalik olla saab? Midagi katki mängul endal, sest masinas 8giga !?
AMD R9 270X kaardiga on sätted automaatselt pandud ning seetõttu FHD ja high peal ning jookseb kui siidi
Üks väga suur mure on siiski...RAM saab otsa peale mõningast mängimist. Kuidas selline asi võimalik olla saab? Midagi katki mängul endal, sest masinas 8giga !?
sad
mitte kõik inimesed ei noki ebaolulise kallal ega tee sääsest elevanti
ma olen seni vaid ühe bugi otsa sattunud, mis mõjutas mängus tulemuse saavutamist, kuid kerge restart mission ja kõik korras
watch dogsi avatud linna , masinate juhitavust ja üldist toimimist saab võrrelda vaid GTA'ga
sleeping dogs jääb kolmandaks
interaktiivsus on hea, multiplayer on kõva boonus
graafika on parem, kui GTA 4, kuid jookseb minu risu peal sama hästi või paremini
kui nüüd arvutad kokku mänguaja ja euro suhte, siis 1€ kohta saan sellelt pelalt single playeris rohkem, kui paljudelt teistelt A kategooria peladelt
sesmõttes, et kui ei meeldi, siis jäta maha - kaua kannad eide vaeva _________________ ☠
kui nüüd arvutad kokku mänguaja ja euro suhte, siis 1€ kohta saan sellelt pelalt single playeris rohkem, kui paljudelt teistelt A kategooria peladelt
ma ei osta küll palju mänge, 5 A kategooria mängu aastas, kuid enamiku eest ma saan siiski rohkem kui 1 euro tunni eest
mida rohkem mängutund sulle maksab, seda vähem sa saad
mina olen juba "singleplayeris" kõrvalmissioone tehes kulutanud kõva 15-20h, olen alles teise chapteri esimeses missioonis, arvestades, et mängu eest maksin mingi 35€ (mingi edition oli)
siis see pela tuleb mul ka alla 1€/h
see on hea hind
oleks saanud ka osta 25€ eest, aga mõni euro _________________ ☠
mälu otsa saamise osas - kas see ka mängimist mõjutab? kui ei, siis vaba mälu tulebki ära kasutada.
mul on põhimälu kasutus kuskil 6.5-7 giga kandis peale natukest mängimist ja sealt ülespoole ei kipu.
müüginumbrid ei ole mitte mingi üllatus, võib-olla pigem vastupidi. hype ja müügitöö olid ja on korralikult tehtud. samuti ei näe asjas probleemi - uus ip ja korralik mäng. tuleks vaid rohkem. _________________ - londiste
londiste, ega palju pole jah, üsna hiljuti sai kast kokku pandud alles. Meenus, et Crysis 3 ka ajab saunaks kasti sisu tegelikult
Mälu saab nii otsa, et viskab mängu fullscreenist välja kuna tekib out of memory vms errori kastike, mis käseb mängu sulgeda. Kui seda teadet ignoreerida ja alt+enter uuesti fullscreeni asi sundida, siis saab 2-3 minutit veel mängida ja siis mäng sulgub ja windows samuti. Jääb ainult must ekraan ja resetinupp viib kuhugi edasi. Põhimõtteliselt mõjutab mängimist küll jah
Mina jäin rahule, lõpp oli tasemel
Ilmselt tuleb ka igasugu DLC mudru, nii et siis tuleb osta. BF4 ostsin 2 nädalat pärast väljatulekut. Sellega läheb ilmselt kauem, aga ostmata ei jää... tahaks soodsalt steami all seda
Mängu pikkus on täiesti ok ja mul jäi veel palju mängida.
Magic, watch dogsi steamis omada on üsna mõttetu ettevõtmine. nagu ka teisi ubi mänge, käivitad sa ikkagi uplayst ja steami enda asju nagu achievemente/nänni/multiplayerit ei kasutata. _________________ - londiste
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.