Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dave20
HV veteran
|
31.05.2014 01:28:25
|
|
|
Kas keegi veel amd cpu-l mängib seda?
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
31.05.2014 02:54:55
|
|
|
Rahvas ei virise. Fanboyd ei suuda lihtsalt aksepteerida, et välja on lastud fekaal. Muidugi ega seda ei saagi tunnistada peale sellist promo, eks.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
31.05.2014 03:09:44
|
|
|
Mina teen mängu maha vaid selle pärast, et ei ole mu arvutil ükskõik mis seadetel mängitav, usun, et tuleb mingi patch mis teeb paremaks asja. Muidu küll ei mõista mis seda mängu nii maha tehakse? Mängus elu käib, linn on rahvast täis. Keegi siin mainis kunagi, et linn kuidagi tühi, aga kuidas? Kui relvaga vehid, siis kohe regeeritakse ja kutsutakse politsei, tagaajamine on väga möllurikas jne. Ühesõnaga kõik on nagu vägev, ei mõista miks teile ei meeldi? Ultraga näeb ju asi päris ilus välja.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
machoman
HV vaatleja

|
31.05.2014 03:19:41
|
|
|
Sai natuke proovitud ja endale küll meeldib kuid nagu eelnevalt mainitud siis performance'ga on probleeme. Missioonides ei tekkinud üksluisust ja tagaajamised on ikka huvitavamad kui muudes open-world mängudes. Ühtegi otsest bugi ei ole kohanud, küll aga palju vingumist internetis et mängus on bugid(ilma konkreetsete näidetega).
|
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
31.05.2014 07:41:18
|
|
|
brokenarm kirjutas: |
Rahvas ei virise. Fanboyd ei suuda lihtsalt aksepteerida, et välja on lastud fekaal. Muidugi ega seda ei saagi tunnistada peale sellist promo, eks. |
Nagu ma aru saan, kui mängu üle ei virise, oled fanboy?
Ma hakkasin mängima seda mängu ilma suurte ootusteta, ja mängul pole häda, on kohti mis meeldivad, aga samas on ka asju mis tüütud on.
Kui perf ära patchitakse, siis ilmselt meeldiks mäng vähe rohkem.
Ma olen mängule erinevaid nimseid pannud, "Hold Q to hack", "Asshole simulator".
Kui see mäng mulle midagi õpetanud on, siis seda, et Chicagon on paksult vähihaigeid täis
Mulle meeldib mängus, et võid missione stealthiga teha, või siis vastupidi.
Tüütuks muutub camerasurfimine.
Autode juhitavus pole paha, kuid pult oleks kõrgelt soovitatav.
Kas on asju mida ma muudaks mängu juures?
Muidugi on, aga on asju mida ei muudaks.
Inimesed, lõpetage mängu üle vingumine, ja minge tagasi GTA V PC üle vinguma.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
1 :: |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
kakukeo
HV Guru
|
31.05.2014 08:14:42
|
|
|
Olen tuttava pool mänginud paar korda ja ütleksin,et pole midagi sellel mängul niiväga viga. Mõnes kohas mingid "jõnksud tekivad", kuid idee on ju hea. Võibolla suurelmääral jah "varastatud" gta miljööd aga tahestahmatult on mõlemal oma head ja vead. offtopic aga kas gta V on pc-l olemas ?
|
|
Kommentaarid: 237 loe/lisa |
   |
191 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
31.05.2014 08:48:55
|
|
|
Rahvas ei virise. Fanboyd ei suuda lihtsalt aksepteerida, et välja on lastud fekaal. Muidugi ega seda ei saagi tunnistada peale sellist promo, eks. |
Komöödiakuld. Hoia oma suu kinni ja kao siit teemast juba lõpuks, eks?
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
kala1
Kreisi kasutaja

|
31.05.2014 08:59:18
|
|
|
Täiest mängitav nola on, enne väljalaskmist sai lihtsalt korraliku hype. Hetkel suurimaks probleemiks on vaenlase AI ja nende oskus sind üles leida ning fps
kakukeo kirjutas: |
kas gta V on pc-l olemas ? |
jah
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier. |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rauno266
Kreisi kasutaja
|
31.05.2014 10:09:22
|
|
|
Kõik mis sa räägid, libe, on hästi tore, aga kui ma vaatan E3-e ja mulle näidatakse ülihea detailsusega mängu, siis ma tahtmatult tunnen ennast petetult, kui pildi kvaliteeti on downgradetud selle pärast et ikka konsoolidel asi jookseks. Mis sai sellest, et PC pidi olema peamine platvorm kuhu seda mängu arendatakse? Lõpuks tuli välja samasugune sitakäkk nagu tavaliselt - mingi fucking konsooliport. Jah tõesti on seal mõned uued mõtted ja pildi kvaliteet on ka pärast downgrade-i üsna normaalne, aga kõik muu jätab mulje, et neil oli uuenduslik idee, mille nad siis ühe põlve otsas valmis käkerdasid ja lihtsalt lootsid, et idee müüb. Ma isiklikult leian, et kui draw distance on nii hea kui sellel mängul (suured hooned ja whatnot paistavad päris kaugele), siis ei ole kuidagi moodi lubatav see, et autod ning jalakäijad tekivad nähtavale hetkel kui sa nende kõrvale jõuad.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
31.05.2014 11:15:54
|
|
|
Rauno266 kirjutas: |
kui draw distance on nii hea kui sellel mängul (suured hooned ja whatnot paistavad päris kaugele), siis ei ole kuidagi moodi lubatav see, et autod ning jalakäijad tekivad nähtavale hetkel kui sa nende kõrvale jõuad. |
See on küll nali jah
Ilmselt saaks seda tõsta läbi mingi optimeeringu. a la kui kasutad GPS trackingut, siis sellel joonel nähtavus parem.
Arvatavasti saab mängust ikka asja, eriti kui kõik muutused tulevad enne GTA 5 PC'd
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
31.05.2014 11:33:28
|
|
|
Scart kirjutas: |
Komöödiakuld. Hoia oma suu kinni ja kao siit teemast juba lõpuks, eks? |
Väga silmakirjalik suhtumine. Aga kui sellise jama peale on raha raisatud, siis on ikka valus küll, kui keegi midagi negatiivset ütleb... Totaalne muutumine FTW!
Mäng näeb välja täielik utter shit. Isegi sügisesed PS4/Xbone announce videod olid kenamad, actually konsoolidele jõudnud mänge ei tasu muidugi mainidagi.
Ubicrap strikes again  |
devilman kirjutas: |
See graafikahala hakkab juba yle viskama, ilmselgelt olete vale sihtgrupp. |
Räägid äkki lähemalt, mis grupp see täpsemalt on? Kas need, kellele Ubisoft näitas kaks E3 presekat järjest tõelist next gen mänguilu, kinnitades, et mäng tulebki just selline? |
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
31.05.2014 11:41:46
|
|
|
dstar, Ei ole valus see, et keegi midagi halba ütleb mängu kohta mille eest raha välja sai käidud, asi selles, et röögivad tüübid kes pole mängu ise korralikult mänginud, vaid vahivad youtube videoid, et saaks siia postitada ja ära panna siis.
Solid mäng on kui perf- ja muud probleemid korras.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
31.05.2014 12:25:09
|
|
|
Ilmselt on see üks selliseid mänge, mida kas vihkad või armastad
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
31.05.2014 13:14:09
|
|
|
Braien kirjutas: |
dstar, Ei ole valus see, et keegi midagi halba ütleb mängu kohta mille eest raha välja sai käidud, asi selles, et röögivad tüübid kes pole mängu ise korralikult mänginud, vaid vahivad youtube videoid, et saaks siia postitada ja ära panna siis.
Solid mäng on kui perf- ja muud probleemid korras. |
See annotationi video on siis täiesti pullikaka ja soovitad osta mängu?
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
31.05.2014 13:29:39
|
|
|
dstar kirjutas: |
Väga silmakirjalik suhtumine. Aga kui sellise jama peale on raha raisatud, siis on ikka valus küll, kui keegi midagi negatiivset ütleb... Totaalne muutumine FTW! |
Tõesti või? Minu meelest on see parim näide sellest, kuidas ma tampisin seda mängu maapõhja tubli pool aastat enne release'i kuni launchini, kuid graafikamured kõrvale jätnuna naudin mängu ennast täiel rinnal. Lasin pira, olin vägagi posiitivselt üllatunud ja ostsin.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
31.05.2014 14:02:33
|
|
|
Rasvane kirjutas: |
Braien kirjutas: |
Solid mäng on kui perf- ja muud probleemid korras. |
See annotationi video on siis täiesti pullikaka ja soovitad osta mängu? |
ei, seal videos näidatu on enamvähem kõik olemas, küll ei ole purunemised alati sarnased
samas kõik see, ei muuda gameplayd absoluutselt ning kui missioone täidad, siis ei pane neid tähelegi
nüüd panin videokaardile väikese kella ka peale ning jookseb 45-55fps, vahel harva viskab ka 40 kanti,
kuid isegi samaaegselt videot capides hoidis 44fps peal ka mendi eest põgenemisel
tsitaat: |
GPU Core Clock [MHz] - 1241.1
GPU Memory Clock [MHz] - 1552.5
GPU Temperature [°C] - 60.0
Fan Speed [%] - 39
Fan Speed [RPM] - 1710
Memory Used [MB] - 2001
GPU Load [%] - 99
Memory Controller Load [%] - 35
Power Consumption [% TDP] - 67,6 |
Spoiler 
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
KurjaJuur
HV kasutaja

|
31.05.2014 14:27:42
|
|
|
Pole viga midagi. Välja arvatud liikumine ja juhitavus, mis üldse kohe ei istu. Profiili läpaka peal jookseb high sätetel peaaegu talutavalt.
_________________ Steam|Last.fm| |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
31.05.2014 14:57:23
|
|
|
Endale ka algul ei meeldinud juhitavus, aga nüüd olen ära harjunud ja tegelikult polegi nii halb.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lehys
Kreisi kasutaja

|
31.05.2014 15:36:06
|
|
|
kala1 kirjutas: |
Täiest mängitav nola on, enne väljalaskmist sai lihtsalt korraliku hype. Hetkel suurimaks probleemiks on vaenlase AI ja nende oskus sind üles leida ning fps
kakukeo kirjutas: |
kas gta V on pc-l olemas ? |
jah |
Kus ta siis PC peal on?
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
kala1
Kreisi kasutaja

|
31.05.2014 15:50:46
|
|
|
Väga raske on sellist infot ise leida ?
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier. |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lehys
Kreisi kasutaja

|
31.05.2014 15:56:49
|
|
|
Pole mina veel kuulnud et pc peale see launchitud
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
lxx2
Kreisi kasutaja
|
31.05.2014 16:23:32
|
|
|
Täiesti lõpp. profiilimasinal jooksutan hetkel LOW peal, ning ikka lagib autoga sõites iga teatud hetke tagant. Väga häiriv on
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lehys
Kreisi kasutaja

|
31.05.2014 16:32:33
|
|
|
lxx2 kirjutas: |
Täiesti lõpp. profiilimasinal jooksutan hetkel LOW peal, ning ikka lagib autoga sõites iga teatud hetke tagant. Väga häiriv on |
Vähese Vram-i viga
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
31.05.2014 16:41:09
|
|
|
kala1 kirjutas: |
Väga raske on sellist infot ise leida ? |
Tundub nii.
Mul endal on ka nagu teadmine, et isegi pole veel ametliku teadet, et see "arvuti" peal üldse välja lastakse.
See, et GTA 4 tuli arvuti peale ka, miski pool või aasta hiljem. Ei tähenda ju veel, et kindlalt tuleb.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|