Mis arvamus adminidel god mode alas sõiduvahendite lõhkumise kohta on? Peatusin AWOL Airfieldil, et sõber saaks masina osta omale ning mingisugused JoeS ja Mitch tulid ning lõhkusid mu kopteri ära, mis pole just kõige odavam masin (2 briefcase). Päris marru ajab selline asi.
Trader alas parkimine on mängija enda vastutusel sest mõeldud on to ikkagi ajutise paigana kus
teha tehing ning liikuda edasi seega palun mitte parkida masin traderi alale 24/7.
Trollimise puhul traderi juures masina ostu puhul proovib hoiatada
ning kui sellest ei saada aru siis kick,Mitch ja JoeS kes teab kaua nad püsivad tegemist GB mängijatega.
Trader alas parkimine on mängija enda vastutusel sest mõeldud on to ikkagi ajutise paigana kus
teha tehing ning liikuda edasi seega palun mitte parkida masin traderi alale 24/7.
Trollimise puhul traderi juures masina ostu puhul proovib hoiatada
ning kui sellest ei saada aru siis kick,Mitch ja JoeS kes teab kaua nad püsivad tegemist GB mängijatega.
Tegu polnud parkimisega, vaid maandusin korra, et sõber saaks omale masinat ostma minna..
Hummer on minu arust kõige viletsama armoriga,üldiselt õnne värk kui AI käes on nõrgem relvastus elab üle rünnaku
kui aga neil on tugevam relvastus siis vahet pole milline armored auto on lasevad läbi nagu pappkarbist
Kõige lihtsam on neid kaugel maha sniperdada umbes 700-900m pealt kui on piisavalt hea lage ala
või kasutada siis lähedal olevaid ehitisi oma tulevarjuna.
Armored humvee on kõige tugevam masin. Järgmisena tuleb armored suv. Üldiselt kui varje on ja küljed suudad vaatlusega katta, pole vahet kui kaugel oled. Kui aga tiibavad botid märkamata jäävad, on pistauskas.
Overpochis nüüd käsi valge. Namalski mapi peal on Epochi asja ikka raske ajada. PVP hardcore mode peal kõikidel.
Üksi ilmselt jääkski neid baasi asju kokku habima.
Plot pole maksab 54000 kulda, Seif 108000. Keskmine relv ja auto- müües 3000 kulda. Edasised arvutused saate ise teha. Samas overwatchi relvad ja kõik mis süda ihkab on traderis olemas.
Matisxx, ehitamine plaanis jupi kaupa sisse tuua. Esimene "jupp" peaks järgmise pätsiga tulema.
1.8.1-s veel ehitamist ei ole. _________________ Twitch.tv/allavett
Dayzcommander uuendas mul A2:OA viimase beta buildi peale, kuid HV epochi serverisse joinides ütleb nüüd mulle, et incompatible version. Keegi oskab öelda, milles kala?
Dayzcommander uuendas mul A2:OA viimase beta buildi peale, kuid HV epochi serverisse joinides ütleb nüüd mulle, et incompatible version. Keegi oskab öelda, milles kala?
HV servus on viimast beta buildi vaja? vaata, et versioon ikka õige oleks.
HV servus on viimast beta buildi vaja? vaata, et versioon ikka õige oleks.
Oli selles vist jama, jah. Dayzcommander pakkus uut versiooni ja lasin selle kohe peale..
Kas ma olen ainuke, kes ei pääse DayZ-d mängima? Kui avan commanderiga serveri, viskab 2x ette steam error:Application load error 5:0000065434. Kui keegi oskaks aidata, oleks väga hea. Aitäh!
Kas ma olen ainuke, kes ei pääse DayZ-d mängima? Kui avan commanderiga serveri, viskab 2x ette steam error:Application load error 5:0000065434. Kui keegi oskaks aidata, oleks väga hea. Aitäh!
Täna pani serveri network pange, lendasin parasjagu kopteriga. Niiet 2 kohvrit maksev kopter läinud ning mõned minutid ennem ostetud osprey võti kadunud, kokku juba 7 kohvrit kahju. Kopteris, millega alla kukkusin, oli ka veel 3 kohvrit kulda ning hunnik väärtuslikke relvi ja ammot minigunidele jms.. Niiet kokku miski 12 kohvrit kahju.. gg
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.