Olen nüüd mitmed ööd CTE-s veetnud ja peale teist netcode patchi on kohati veel tunda kuidas hitboxid lagivad ja ping-laggerite (üle 100ms ping) peale lased vahest salve tühjaks ning ikka laseb sind ära. Tundub, et asjad liiguvad nüüd tiba kiiremini, vähemalt CTE-s on tunda kuidas mäng on konkreetsem ja ümbernurga suremist on vähem, samas sured kiiremini kuna netcode on 30tick 10ne asemel.
Meeldiv üllatus oli tänaöösel, kui tegin jälle 10vs10 DOM/TDM-i ning vastasmeeskonnaga liitus maailmakuulus Battlefield 4 pro Fnatic-Winghaven, saime paar mängu teha. Selgus, et enda infantry skilli häbenema ei pea ja olen täiesti konkurentsis selliste tüüpidega 1vs1 mängides
Meeldiv üllatus oli tänaöösel, kui tegin jälle 10vs10 DOM/TDM-i ning vastasmeeskonnaga liitus maailmakuulus Battlefield 4 pro Fnatic-Winghaven, saime paar mängu teha. Selgus, et enda infantry skilli häbenema ei pea ja olen täiesti konkurentsis selliste tüüpidega 1vs1 mängides
Battlefield 3-4 pole minu silmis kunagi hiilganud competitive osaga. 1v1 minnes on üsnagi loto, kes võidab.
Battlefield 3-4 pole minu silmis kunagi hiilganud competitive osaga. 1v1 minnes on üsnagi loto, kes võidab.
Tead kui sulle midagi ei meeldi ei pea kohe maha tegema asja eksole. Virise vähem!
Täna õnnestus mängida koos tõelise proffiga K/D oli 173/50 vaata ja imesta ainult
Millised on nvidia draiverid mida kasutate hetkel?
Ei ole. EA supportis veel kuhjaga rahvast kurdab. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Aitas skype vestluse katkestamine kuniks mängu joinimiseni. ju siis mingi samade portide kasutus või midagi _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Erlendl8, active protection _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Mul mingi kaardiga oli täpselt sama teema ning asi polnudki driverites. kaart vist hakkas koolema. Ajurite vahetus oli ainult ajutine fix _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Tead kui sulle midagi ei meeldi ei pea kohe maha tegema asja eksole. Virise vähem!
Täna õnnestus mängida koos tõelise proffiga K/D oli 173/50 vaata ja imesta ainult
Mingid rohud võtmata sul? Kus sa mingitki sorti virisemist või mahategemist siin nägid? Ma olen isegi teinud 85-7 skoore, kuid see ei muuda mu arvamust.
Pealegi oled sina see, kes pea iga mängu teemas viriseb ju
Aktiivsust ei olnud, ei näinud mõtet jätkata. Lisaks peaks teine Eesti server olemas olema ning aktiivsust ei piisa isegi mitte ühe serveri jaoks, niiet mõte kadus ära.
est4ever,
Siit ei ole tõesti mitte midagi tarka lugeda
Egas inimesi lihtsalt ära tüüdanud see BF4. Ikka väga kiiresti võrreldes BF3-ga. Eks selle vigase mängu väljalaskmine tegi ka oma töö. Kuigi mind väga need vead ei ole isiklikult puudutanud, siis siiski midagi on selles BF4-s, mis kaotas mul huvi selle mängu vastu üsna kiirelt. Mäng (lahingud) kuidagi kiiremaks tehtud, vb ka see. Ning kindlasti ka see, et liiga palju pahna jm on lisatud (s.h DLC-de näol, mis tulevad üsna kiirelt üksteise järel välja). Oleks võinud Premiumi ostu ära jätta, säästnud 30€ ja selle investeerinud parem millelegi muule mängule.
est4ever,
Siit ei ole tõesti mitte midagi tarka lugeda
Egas inimesi lihtsalt ära tüüdanud see BF4. Ikka väga kiiresti võrreldes BF3-ga. Eks selle vigase mängu väljalaskmine tegi ka oma töö. Kuigi mind väga need vead ei ole isiklikult puudutanud, siis siiski midagi on selles BF4-s, mis kaotas mul huvi selle mängu vastu üsna kiirelt. Mäng (lahingud) kuidagi kiiremaks tehtud, vb ka see. Ning kindlasti ka see, et liiga palju pahna jm on lisatud (s.h DLC-de näol, mis tulevad üsna kiirelt üksteise järel välja). Oleks võinud Premiumi ostu ära jätta, säästnud 30€ ja selle investeerinud parem millelegi muule mängule.
Sama siin. Mängitud sai ca 300h ning siis lõpetasin üsnagi päeva pealt.. Kui peaksid tulema 30 tick serverid, siis paugutan ilmselt veidike ikka
Hehe.
Mul juba 502h ja paugutan ikka edasi kui midagi targemat teha pole See ka peale COD seeria ja BF3e ainuke uuem mäng arvutis. Muud pole vajagi
Välja ei viska ning ühtegi hullu probleemi pole.
Vahest hitdetection jurab aga sellega harjub ära ning tean juba milliseid nurki kasutada kui hitdetection jamab:)
Mul kuidagimoodi venis BF4-s ainult 50h ära (võrreldes BF3-ga, kus üle 300h).
Mul vastupidi
Bad Company 2 (ca 3000h)
Battlefield 3 (ca 900h)
Battlefield 4 (midagi 100h kanti)
võrreldes eelmistega muutus BF4 väga kiiresti tüütuks.. viimati mängisin kaks päeva tagasi tunnikese, enne seda oli 2-3 nädalat pausi, siis paar tundi mängu, kuu pausi jne.. ka BF4 esimene kus pole ostnud eraldi ühtki DLC'd
Tegin helicopteriga hädamaandumise maja seina külge tagumine tiivik oli ääre küljes kinni ja nii ma seal rippusin, kuni tiimikaaslane repairis
viimasel ajal jääb vabsee iga masinaga täiesti lambist kinni... ja siis piisab kui keegi masinale nuga annab ja lendad boostiga vabaks nt eile jäin tankiga sirge tee peal kinni... ja ei saanud ei edasi ega tagasi pidi keegi jälle noaga lööma et vabaks saada.
Soovitan vaadata, kes tahab näha kuidas mängitakse 5vs5 DOM competitve, lisaks eesti mängija Fnatic-Vallutaja, kes kaasmaalastele kaasa elada soovib.
Group A-s peaks järgmisena kokku minema Fnatic vs Epsilon. Ja group B-st ootan Dignitase võitu _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
Dignitas tegi MyM-ile ära, nüüd vaja veel Pyro ette võtta ja siis saab juba näha kas Epsilon või Fnatic _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
viimati muutis parm 25.05.2014 17:13:28, muudetud 1 kord
CTE on nagu Battlefieldi Hollywood, iga öö on paar pro-d ja pub-staarid kohal
Aga peale neljandat patchi on ümbernurga suremine ikka teema. Kohati tundub, nagu kiire tulega relvad (900+rpm) ei tööta õigesti selle netcodega kui lähivõitluses 650rpm SCAR-H Famasi või AEK vastu võidab.
Järgmine kuu vist saab live ka jälle mängida, kui uus DLC tuleb ja CTE patchid livesse jõuavad ükskord. _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
Digital Deluxel on esimene DLC kaasas (ehk sellel on siis nii baasmäng + esimene DLC), kuid Premium sisaldab kõiki DLC-si (tavalise Premiumi versioonil puudub baasmäng, Premium Editionil on ka baasmäng kaasas). Ning lisaks Premiumiga saab veel igasugu battlepacke, 2 nädalat varem uue DLC-d mängima ja muid väiksemaid eeliseid.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.