As ever, our handling model has had a lot of effort put into it and you’ll really notice the difference, we think, from GRID 2. For GRID Autosport we’ve gone back to a more authentic handling style.
You’ll be hearing us talk about disciplines a lot as they make up another of the core foundations of the game. Disciplines are various types of motorsport, of which there are five within GRID Autosport, each with its own unique style and feeling...
Each discipline has a number of dedicated series within them; ranging from Touring Cars, GT, Single-Seaters, Muscle Cars, Drift, Supercars, Hypercars, Time Attack, Prototypes and many, many more
GRID: Autosport will feature 22 locations with a combined route list that totals over 100!
Racing with a teammate is back and at your request he/she will now attack the cars ahead or defend their position.
Cockpit view makes a return, and with it a dashboard view too, yes, GRID Autosport will ship with two in-car cameras.
Pmst mina loen välja, et võetakse Race Driver GRID, uuendatakse graafikat, vahetavad välja rajad ja autod, lisavad dashboard view ja GO sell...mis iseenesest mulle täitsa meeldib kuna esimene GRID on siiani väga ülikõva mäng.
Ma ei tea kas on ka nii aga mulle tundub, et nad üritavad midagi Toca sarnast asja teha
See pole üldse halb ju. Toca oli väga viis mäng. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Tundub kindlalt parem, kui GRID 2. Vist testversiooni süü, aga tahavaatepeegel oli kasutu kokpit vaates ja AI oli väga aeglane. Loodetavasti need vead parandatakse lõppversiooniks. Kokpit vaade ise täitsa meeldis. Lisaks see, et vastavate nuppude vajutamisel ei kuvata infot ekraanile, vaid antakse audio kaudu teada. Kahju ainult, et see graafiliselt mingit edasiminekut ei too, kuna vanale põlvkonnale. Võiks ju arvata, et ligi 15 miljonit inimest uutel konsoolidel võiks juba olla põhjus sinna arendust teha.
Kas ka parem, kui GRID 1 eks seda näeb siis, kui ise käed külge saab.
See mäng on küll väga teretulnud ja kui teevadki toca sarnase siis 5+ mängule. Super on see, et seestvaade on ka tagasi. Praegu mängin veel Grid2 osa ja ei suuda siiani otsustada mis vaatega mängida tahan, aga grid2 ka hea mäng Arvan, et see mäng tuleb kindlalt soetada.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.