steamist keyd uplaysse ei andnud kopeerida siis?
ubi mängudele kohaselt saate steamist mängima hakates ka uplay kõigepealt käima lasta?
high ja ultra tekstuuride vahe (muu värk on high peal):
esimene mäng kus ultra tekstuurid asja väärt on.
680-l ei jää puudu mitte ainult videomälust ultra tekstuuride jaoks vaid ka toorest jõust, et kõiki efekte ultra peale keerata.
high peal jookseb väga korralikult, niipea kui hakata asju peale keerama, tekivad probleemid.
aa performance hit on päris karm, netist nii foorumitest kui ülevaadetest lugedes ilmselt mitte ainult videomälu tõttu.
Ütleks et vahet pole. Mul tundub, et mingi pohhuilt mingi konsooli port valmis käkitud
Tore on see, et vähemalt texture pack on 90% ulatuses kvaliteetne st. tulevikus 2160p saaks sealt veel rohkem kätte.
Jõudlus hetkel muidugi on nii ja naa...
jõudluse osas on kahtlane.
osa külgi on väga selged - karmimate tekstuuride või aa tarbimisel on videomälu seinana ees. eks nüüd tuleb riburadapidi performance analysis artikeid, kus täpsemalt piirid üles otsitakse. ülalpool viidatud guru3d omas leiti, et 2560 resol käis videomälu kasutus 6gb kandis.
küll aga on seal nõksutamise taga ilmselt midagi muud ka, sest aeg-ajalt käib mul nõks läbi ka oluliselt madalama graafikaga.
trip, sellel tüübil on mingi okas hinges?
paar tk on nõmedad jah. osa asju on õiged, kuigi imo pisiasjad. hulk asju ajab ta samas pada. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
ma jälgiks huvi pärast mälukasutust, nii video- kui põhimälu oma.
ilmselt striimitakse kuskilt uut datat vahepeal. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Muidu kõik ultra ja AA fxaa jookseb 40-70 vahel, aga jah dropib vahepeal. Proovin selle shortcuti värgi ära siis. Ka snii on õigesti: Watch_Dogs “-disablepagefilecheck” ?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.