Kohati meenutab see mäng kohutavalt Saboteuri. Aga ma jäin mängus kinni. Olen seal kaardis kus mingi plats ja kuju lendavad õhku ja siis keset teed on miski auk, aga sealt ei poe kuidagi läbi. Kõrvalt läheb tee, aga seal on see rauast suur koer vms ees. Ei anna mööda ka kuidagi joosta. Kus see trikk on?
Kohati meenutab see mäng kohutavalt Saboteuri. Aga ma jäin mängus kinni. Olen seal kaardis kus mingi plats ja kuju lendavad õhku ja siis keset teed on miski auk, aga sealt ei poe kuidagi läbi. Kõrvalt läheb tee, aga seal on see rauast suur koer vms ees. Ei anna mööda ka kuidagi joosta. Kus see trikk on?
Mine natuke tagasi ja vaata ,kus on mingi roheline vms autorisu, hüppa sealt autolt .
Spoiler
Pmst jäi mängu lõpp ka lahtiseks, nagu võiks sealt midagi enamat lisaks tulla.
Öeldi, et kui The New Order saab edukas olema, siis tehakse kindlasti järg. Väga loodan, et see saab multiplayer olema ja saab sama populaarseks nagu ET omal ajal oli.
Öeldi, et kui The New Order saab edukas olema, siis tehakse kindlasti järg. Väga loodan, et see saab multiplayer olema ja saab sama populaarseks nagu ET omal ajal oli.
palju ta peab siis müüma >10milli? _________________ zero
Esimese tunniga jättis väga kesise mulje, peale algus jama hakkas nagu enamvähem asi minema nii, et eks näis. Esimese tunni jooksul ikka VÄGA MAGE mäng Wolfi nime kandes. Tunne nagu mingi uus kompanii teeb oma esimest mängu ja üritab paar dollarit teenida sellega. Graafika on puhas okse, õnneks mõned valgus, udu efektid parandavad seda. Gameplay on siiani lihtsalt.. mage olnud. Nothing new, nothing great. Loodetavasti Doom 4 midagi taolist ei tule. Selline mäng oleks pidanud ehk 2005-2006 välja tulema. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Gap, korralikku tänapäeva graafikat, head gamelayd, storyt. Kõik on lihtsalt uber medicore. Story läheb nüüd veidi huvitavamaks aga ka see on nii kohmakalt mängu intregeeritud. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Gap, korralikku tänapäeva graafikat, head gamelayd, storyt. Kõik on lihtsalt uber medicore. Story läheb nüüd veidi huvitavamaks aga ka see on nii kohmakalt mängu intregeeritud.
Ega üheski Wolfensteinis pole see HDTanel mainitud asju väga olnud. Wolfenstein ongi pigem selline arcadekas olnud. Et mida oleks pidanud siis muutma, et see oleks ikka olnud Wolfenstein ja mitte Call of Duty 1 - Call of Duty 3 taoline mäng.
Gap, korralikku tänapäeva graafikat, head gamelayd, storyt. Kõik on lihtsalt uber medicore. Story läheb nüüd veidi huvitavamaks aga ka see on nii kohmakalt mängu intregeeritud.
Eks ta nii on jah kahjuks. Ühel teisel varsti ilmuval suurel mängul sama teema. Midagi pole muutunud, ainult riistvara nõudmised suurenevad ja moneymakingmachine töötab jätkuvalt edasi. _________________ Futurist
korralikku tänapäeva graafikat 7a vana mängumootoriga kuidagi ei saa.
graafiliselt mingi fallout3 hires tekstuuridega.
Mis krdi pärast nad nii vana mängumootorit sellisel tiitlil kasutama pidid on beyond my brainpower. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Esimese tunniga jättis väga kesise mulje, peale algus jama hakkas nagu enamvähem asi minema nii, et eks näis. Esimese tunni jooksul ikka VÄGA MAGE mäng Wolfi nime kandes. Tunne nagu mingi uus kompanii teeb oma esimest mängu ja üritab paar dollarit teenida sellega. Graafika on puhas okse, õnneks mõned valgus, udu efektid parandavad seda. Gameplay on siiani lihtsalt.. mage olnud. Nothing new, nothing great. Loodetavasti Doom 4 midagi taolist ei tule. Selline mäng oleks pidanud ehk 2005-2006 välja tulema.
HDTanel kirjutas:
Mis krdi pärast nad nii vana mängumootorit sellisel tiitlil kasutama pidid on beyond my brainpower.
otsusta ära kas on mage mäng või ei ...
my brainpower _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Esimese tunniga jättis väga kesise mulje, peale algus jama hakkas nagu enamvähem asi minema nii, et eks näis. Esimese tunni jooksul ikka VÄGA MAGE mäng Wolfi nime kandes. Tunne nagu mingi uus kompanii teeb oma esimest mängu ja üritab paar dollarit teenida sellega. Graafika on puhas okse, õnneks mõned valgus, udu efektid parandavad seda. Gameplay on siiani lihtsalt.. mage olnud. Nothing new, nothing great. Loodetavasti Doom 4 midagi taolist ei tule. Selline mäng oleks pidanud ehk 2005-2006 välja tulema.
Mäng on täitsa okei, aga natuke võiks rohkem ise saada ringi jalutada. Uksi on palju, aga kõik on lukus. Jama on ka see, et eelmisse levelisse ei saa enam tagasi minna. Kui jäi midagi uurimata, siis jääbki nii.
Midagi puruks lasta ei saa ja sakslased on tehtud purulollideks. Kaks sakslast tulevad peale, ühega madistad ja teine sakslane seisab su kõrval ja ei tee midagi. Isegi cod 1 oli sakslased palju targemad ja osavamad kui selles mängus.
Mis krdi pärast nad nii vana mängumootorit sellisel tiitlil kasutama pidid on beyond my brainpower.
Kvaliteethuumorit ikka HVs jätkub. Wolfenstein jookseb idTech 5 mootoril.
See ei saa olla Doom 4 mootor... no jumal küll, te kõik olete pimedaks jäänud või misasja? Kohutav graafika... vaadake detaile ligemalt.. udukogu ja mida veel. Kui Doom 4 peaks selle mootori peal tulema siis võivad juba canceldada asja. Vot see on huumor. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
See ei saa olla Doom 4 mootor... no jumal küll, te kõik olete pimedaks jäänud või misasja? Kohutav graafika... vaadake detaile ligemalt.. udukogu ja mida veel. Kui Doom 4 peaks selle mootori peal tulema siis võivad juba canceldada asja. Vot see on huumor.
Kvaliteethuumorit ikka HVs jätkub. Wolfenstein jookseb idTech 5 mootoril.
See ei saa olla Doom 4 mootor... no jumal küll, te kõik olete pimedaks jäänud või misasja? Kohutav graafika... vaadake detaile ligemalt.. udukogu ja mida veel. Kui Doom 4 peaks selle mootori peal tulema siis võivad juba canceldada asja. Vot see on huumor.
Vahet pole mis mootori peal mäng jookseb, kui näeb kole välja, siis on kole. Reaalsusega pole sellel pistmist.
Igaühele ei peagi meeldima hetkene flavour of the month first person shooter. Ise ei ole mänginud, aga midagi väga tarka ta endast ei kujuta. Võib-olla gunplay on lõbus ja kannab lõpuni ära.
Tee endale selgeks, mis asi on megatexture.
Mis tähtsust sel megatexturel on nüüd? Mängin ja näen, et asi on pildiliselt kehv. Jah kõik läigib ja valgus efektid on ok kuid mitte midagi erilist mida tänapäeva mängult ootaks... veel enam WOLF-ist või Doom 4-st lol.
On mul üldse mõtet vaielda kui silmad nii suures miinuses on, et isegi arsti juurde minna ei oska, et prille omale õigeid saada.
Crysis 2007 aasta...
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
ertr2, normaalne võib öelda jah aga kamoon... WOLF... 2014... aga noh vaadates DEV-e siis pole ka midagi väga imestada samas. Kahju :/ _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
ma olen nüüd alguses jännis :S pean sinna lennuki peale hüppama ja ta ütleb et jookse nii kiiresti kui saad ja hüppa ja seda ma teengi ju ?? ja ikka kukun alla ?? mis kuradi moodi ma pean siis jooksma, ta ütleb veel et jookse nii kiiresti kui saad... kuda kuradit moodi kui seal lennukis ei ole mingi jooksurada et ma saan niipalju hoogu võtma ??? väga naljakalt tehtud või ma saan valesti aru millekist ??
ma olen nüüd alguses jännis :S pean sinna lennuki peale hüppama ja ta ütleb et jookse nii kiiresti kui saad ja hüppa ja seda ma teengi ju ?? ja ikka kukun alla ?? mis kuradi moodi ma pean siis jooksma, ta ütleb veel et jookse nii kiiresti kui saad... kuda kuradit moodi kui seal lennukis ei ole mingi jooksurada et ma saan niipalju hoogu võtma ??? väga naljakalt tehtud või ma saan valesti aru millekist ??
suured tänud ,sain läbi ajuvaba lihtsalt... nüüd ma ei saa sellest koerast mööda ma ei saa aru milleks on vaja sellise idiootsusega mäng ära rikkuda.... ma teen täpselt samamoodi et pead jooksma ja siis sealt koera alt ennast läbi libistama,aga ikka ei saa.... võtsin puldi ka appi ka tolku mala väga hädine olen ikka... mismoodi ma sealt siis ennast läbi libistan ? igasugune abi on teretulnud ...
See algus on pmst tutorial ju jälgi juhiseid. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Mis teil viga on, et mingit überreaalset graafikat üldse taga otsite? Ma oleks rahul isegi kui RTCW graafikaga oleks see mäng. Ning ei, ma ei saa kuidagi öelda, et mu arvuti lahja oleks.
Ise hetkel chapter 13 juures ja plaan on pärast läbi tegemist kunagi korra veel läbi teha.
Kradi kahju et endal 32bit win aga ainult ühe mängu pärast küll full 64bit reinstalli tegema ei hakka peale 7t aastat kasutamist _________________ Sidevõrkude ja tehnilise infra arendus.
Prozer, Mis mõte sellel 4gb ramil on ? _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Mis teil viga on, et mingit überreaalset graafikat üldse taga otsite? Ma oleks rahul isegi kui RTCW graafikaga oleks see mäng. Ning ei, ma ei saa kuidagi öelda, et mu arvuti lahja oleks.
Ise hetkel chapter 13 juures ja plaan on pärast läbi tegemist kunagi korra veel läbi teha.
Arvamusliidri HDFilee sõnavõtt pole juba ammu adekvaatne.
Sitta raamatu sisust peaasi, et ilusad pildid oleks sees.
Prozer, viimane aeg 64itine OS endale hankida. Enamus uuemaid programme ja mänge toetab seda või vähemalt suuremat mälumahtu, mida sellega saad. Saad ise ka parema elamuse. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Noo sorri vaan aga multi miljoni dollari suuruselt brändilt nagu WOLF ootaks enamat igas aspektis. Eks ma veel uurin SP-d edasi. Graafika kohta aga jah midagi head mainida pole, samuti on mängus need mõttetud nähtamatud seinad, mis kunagi pole meeldinud.. see lihtsalt jätab odava mängu mulje juba. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Mida sa ootasid wolfilt siis ? _________________ M: LG 29wk500-p
Noo sorri vaan aga multi miljoni dollari suuruselt brändilt nagu WOLF ootaks enamat igas aspektis. Eks ma veel uurin SP-d edasi. Graafika kohta aga jah midagi head mainida pole, samuti on mängus need mõttetud nähtamatud seinad, mis kunagi pole meeldinud.. see lihtsalt jätab odava mängu mulje juba.
Tahaks ikkagi teada, et kas sa mängid silmailu pärast või ootad meelelahutust? Esimesel juhul vaata filme või mine vaata rannas naisi.
Pigem crysis 3 ultra HD kui naised rannas _________________ M: LG 29wk500-p
Sellel mängul ju küll hea graafika, 144hz monitor teeb selle veel eriti ilusaks Mina selle mängu kallal küll eriti ei viriseks.
https://www.youtube.com/watch?v=3Yp3kiuoSRA Vahe on märgatav tänapäeva wolfiga kas pole?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.