Ja tuletaks veel meelde ,et Gta4 on 2008 aasta väljalase. Nende vahe ongi see ,et ühe puhul pole väikeasjadele tähelepanu pööratud. Gta4-s meeldib juba see tänaval kõndivate inimeste jutt pluss veel raadiost tulev tekst on ka hea
Päris masendav tase Kuue aastaga selline tagasiminek... Aitäh, Ubisoft! _________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs
Ega Ubiga ongi selline jama, et uute IP´de puhul midagi väga revolutsioonilist ei pakuta. Võtkem või AC seeria, ega seal ka esimeses osas väga palju midagi teha polnd ja silmailu ka just väga palju ei pakutud. Aastatega on aga uute versioonidega asi tiba paremaks ja rafineeritumaks tehtud.
viimati muutis ZacXz 26.05.2014 11:19:52, muudetud 1 kord
Hmm, ubisoft ostis ju THQ ära, huvitav, kas jooksebki Saints Row mootori peal?
Väga sarnane on graafikalt. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Ubi ja R* ongi alati erinevalt asju teinud. Samas on WD-l ka omad asjad, mida GTA IV-s ei ole. Mäng pole ise veel väljaski, ei tasu nii vara maha matta, day 1 patch võib nii mõndagi tuua.
Veidi Ultra/low võrdlust veel. Tekstuurid mõlema puhul ultra, sest ei lase neid muuta(minupoolne lollus/viga arvatavasti). Samuti ei ole AA kasutuses, sest võtab isegi menüüs FPSi nullilähedale.
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Üldiselt suhteliselt maitse asi see mäng, kuid IV võrdlus suht jabur, samahea kui CoD ja BF võrdlemine. Dünaamilisust maailmas jätkub, tunnistasin ka ühte random avariid, kus jutt kiskus päris heaks.
Spoiler
Vastuseks Scarti postitatud videole, kus märkasin, et väikse hoo pealt tehtud kõik avariid, tegin esimese kokkupõrke täishooga ja esiots selline. Teise auto küljest lendas ka päris korralikult tükke.
Hmm.. Meenutab väga graafikalt Saints row 3/4.
Eriti kui valgus autodele paistab, ja muidu ka valgustus. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Hmm, ubisoft ostis ju THQ ära, huvitav, kas jooksebki Saints Row mootori peal?
Väga sarnane on graafikalt.
http://en.wikipedia.org/wiki/Disrupt_(game_engine)
graafiline sarnasus näitab täna juba suhteliselt vähe - see ei ole kinni mitte mootoris vaid contentis, mille tase erinevatel põhjustel (performance, dev cost) ei saagi mänguti väga palju erineda. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Nagu ma internetist lugedes aru sain siis see patch tuleb PS4 versioonile.
Nii Xbone kui PS4 on 90 mega patchiga ja kuna mängud ise on sama suurusega nagu PCl, on loogiline järeldada ka PC launch day patchi 90 mega kanti olevat.
Kas selline asi ei ole võimalik, et pira versioon ongi igasuguste vigade ja halva graafikaga? Nagu ma aru olen saanud, siis palju piravad siin? Ise ootan originaali ära.
Ei tea, hästi ei usu. Originaaliga tüübid ka juba mängivad.
Kuigi jah, mõne mehe ultra seadetega piltidel näeb maapind kehvem välja, kui teisel. Võibolla see oleneb lihtsalt sellest, kus kohas pilt teha..
Enda masinal jookseb küll mäng väga ilusti. Seaded on high/ultra 4xTXAA, blur ja field of view disabled. Prose on i5@4Ghz.. kõige rohkem kasutab 66%, gpu gtx760.
krt, ma ei teadnudki, et nvidia sel tasemel lugusid kokku kirjutada viitsib.
Sealt samalt lehelt selline kommentaar
tsitaat:
Game still stutters on ultra textures on gtx780 with recommended settings.
on keegi proovinud ka siis nende nvidia uute ajuritega? läks paremaks ka midagi v ? või peab ostma 2XTitan Sli ??
Kuna tänapäeval mängudele enam demosi välja ei lasta siis huvi pärast proovisin ka ... no ma ei tea ... on mitu korda ilusama graafikaga mänge mis jooksevad mitu korda paremini kui see piiks ... Mäng ise on huvitav ja tegevust on palju siis high seadetel jooksis isegi talutavalt mu vanaraua peal,aga huvi pärast panin ultra peale siis nagu pildiliselt midagi ei muutunud ilusamaks ma ei tea kui lõpp produkt ka selline on siis ei paku küll huvi.... öine osa on küll isegi ilus kohati ja peategelase liikumine ja kõik on äge ja näeb hea välja aga kõik muu on kuidagi udune ja blurrine ? keerasin brightenssi vähemaks küll ,aga paremaks ei läinud.... oleks võinud selle mängu teha sellise nagu viimane splinter cell oli mingil määral natuke ehk tuuninud seda mootorit ma ei tea kas nende lõpp toodang on ka nii viletsalt optimiseeritud siis kuidas see konsoolide peal jookseb,seeda tahaks näha ? aga noh konsoolid toovad ju rohkem pappi sisse ka nii et neil ju alati eelisõigus,PC on teisejärguline kuna kõik ju piravad ainult
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.