nii sitt graafika, et mäng tuleb vahele jätta ? _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
ma ei näe midagi kurtmisväärselt õudset. täiesti tänapäevane väljanägemine. arvestades, et ultra settingute requirements on gtx670/7970, siis on väljanägemine ju täitsa ilus.
viidatud galeriis on esimesed paar pilti ebaõnnestunud koht/timing, edasi näeb ju täitsa okei kuni väga hea välja (vesi ja veega pildid näiteks).
miks ei ole ühtki öist või öö ja vihmaga pilti? need on prominentselt esindatud näidismaterjalides ja konsoolideltki näha, et neil hetkedel väljanägemine särab. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
miks ei ole ühtki öist või öö ja vihmaga pilti? need on prominentselt esindatud näidismaterjalides ja konsoolideltki näha, et neil hetkedel väljanägemine särab.
Graafika meenutab väga saints row 3 graafikat, ja see ei ole hea asi.. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Võrreldes selllega mis näidati E3-l aasta tagasi vist ? siis midagi ahhetama panevat küll vähemalt piltide järgi ei näe .... aga ehk need kes mängivad seda mingi high end arvutitega 600 euriste videokaartidega, võib-olla need näevad
Crysis 3 on ka ilusam ja jookseb mu vanarisu peal suht hästi....
No ei ole midagi erilist. Lootsin, ikka graafikaliselt sellest mängust midagi rohkemat, aga kahjuks tundub, et mitte. Ise ootan hetke, mis paneks mind lõpuks uue arvutikasti kokku panema, aga võib vabalt edasi lükata. Sisu poolest võib vabalt seda vanadel konsoolidel mängida ja pole hullu
Millal ükskord tuleb mäng, mis lööb pahviks graafikaga, et saaks uhkelt üle pika aja mõnuga arvutikasti kokku panna?!
Ei ole graafikafriik, aga ükskord võiks juba tulla ka midagi üle pika aja. _________________ Futurist
Selliste mängude puhul peaks ikka esikohal olema kaasa haarav story, mitte mingi graafika mille jaoks oleks vaja keskmisel eestlasel kolm kuu palka huugama panna. Muidugi graafiline pool võiks olla selline, mis teatavat silmailu pakub, aga virisejatele, arvuti kinni ja marss õue! _________________ Ega käsi kännust kaugele kuku!
Selliste mängude puhul peaks ikka esikohal olema kaasa haarav story, mitte mingi graafika mille jaoks oleks vaja keskmisel eestlasel kolm kuu palka huugama panna. Muidugi graafiline pool võiks olla selline, mis teatavat silmailu pakub, aga virisejatele, arvuti kinni ja marss õue!
No ma ei tea, neid mänge on suht piisavalt juba olnud, võiks juba mingi areng olla. _________________ Futurist
viimati muutis Meshboy28 23.05.2014 21:19:37, muudetud 1 kord
Graafika on sama sitt nagu videodes näha on ja auto juhitavus on ka nagu puuklotsiga libiseks mööda teed (gta 4 on autodel parem sõidutunnetus)...häkkimine koosnebki sellest et suunad üht kaamerat teisele ja liigud nii kontroll sõlmeni et süsteem välja lülitada..... ainus enamvähem olev asi on selles mängus story. Võib mängida aga täielikult ülehinnatud mäng.
No ei ole midagi erilist. Lootsin, ikka graafikaliselt sellest mängust midagi rohkemat, aga kahjuks tundub, et mitte. Ise ootan hetke, mis paneks mind lõpuks uue arvutikasti kokku panema, aga võib vabalt edasi lükata. Sisu poolest võib vabalt seda vanadel konsoolidel mängida ja pole hullu
Millal ükskord tuleb mäng, mis lööb pahviks graafikaga, et saaks uhkelt üle pika aja mõnuga arvutikasti kokku panna?!
Ei ole graafikafriik, aga ükskord võiks juba tulla ka midagi üle pika aja.
khm, ei tule niipea kui need NEXT GEN konsoolid on takistuseks.
Ei ole graafikafriik, aga ükskord võiks juba tulla ka midagi üle pika aja.
khm, ei tule niipea kui need NEXT GEN konsoolid on takistuseks.
Just.
kahjuks ka mina kuulusin nende hulka, kes esimeste videode põhjal läks nii silda, aga hetkel lükkan uue arvutiostu külmalt edasi. Mängin rahumeeli edasi oma vana panniga ja humble soodukatest ostetud mänge küll vanu, mida mängida.
Spoiler
Uutest konsoolidest ei ole midagi rääkida Kui ei suudeta teha isegi mänge, mis jookseksid FullHD ja millel paljud jooksevad 30FPS, siis njh
ei ole nii hull, autod sõidavad täitsa korralikult, jooksmine maailmas on sama hea kui assassins creedil ja gunplay on ka täitsa nauditav, samuti on huvitav perkide süsteem
ei ole nii hull, autod sõidavad täitsa korralikult, jooksmine maailmas on sama hea kui assassins creedil ja gunplay on ka täitsa nauditav, samuti on huvitav perkide süsteem
Jälgin.
Imestan siin, et mis küll sellisel graafikal küll ometi nii räiged riistvara nõudmised teeb? Hakka või vandenõu teooriaid välja mõtlema _________________ Futurist
sul on ju päris hea arvuti ? videokaart on ka päris viimane sõna ? ja mälu on sul 4gb DDR3 nagu ma aru saan ? sellesmõttes et ubicrap kiitles siin et peab vähemalt 6gb mälu olema,aga jookseb ka 4gb mäluga ?
Meshboy28 profiili arvutiga mängid ? ma olen ise ka uue arvuti ostu niipalju edasi lükanud kuna ei näe midagi mis sunniks uut arvutit ostma
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.