mingi juutubi video põhjal saab seda hinnata?
esimene video tundub sama saast olevat... nagu GTA5 PS3 peal... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Watch Dogs runs in 900p on PlayStation 4 and 792p on Xbox One, developer Ubisoft confirmed today after rumors of the game's resolution began to escalate earlier this week. Both versions of the game run at 30fps. Allikas
Mäng pre-orderitud ja oleks äge kui X1 peal kellegagi koos laamendada saaks, GT:ken gkv
Pool aastat vana konsoolid ei suuda mängu jooksutada fullhd-s 60fps...
Nii mastaapse Open World mänguga ei ole asi nii lihtne.
tsitaat:
It's much harder to deliver higher resolutions and frame rates in an open world game like Watch Dogs, Morin went on. "People tend to look at corridor shooters, for example, where there's a corridor and all the effects are on and it's unbelievable, and they forget that if you apply those same global effects to an open city with people around and potential car crashes and guys in multiplayer showing up without warning, the same effect is applied to a lot of dynamic elements that are happening in every frame. So it becomes magnified in cost."
Resolution is just a number. See tundub küll nagu mingi eriline faking bullshit möga ajamine. Olin räigelt hyped selle mänguga, loodan et ei pea siiski pettuma. Kõik uudised ja videod mis viimasel ajal tulnud on, on isiklikult minu jaoks asja hullemaks teinud.
Kas keegi on juba pre-orderi teinud? Kui jah, siis kust? US regioonis vähemalt pakuvad väga mitmed edasimüüjad erinevat lisacontenti ja üsna raske on valida, milline neist parim oleks
Kas keegi on juba pre-orderi teinud? Kui jah, siis kust? US regioonis vähemalt pakuvad väga mitmed edasimüüjad erinevat lisacontenti ja üsna raske on valida, milline neist parim oleks
Euronicsist sai tellitud see kõige tavalisem vanilla versioon PS4´le, see lisacontent ei paistnud eriti midagi juurde andvat tbh.
No ega ta midagi ei anna jah eriti.. enamustes vist oli mingi üks lisamissioon ja siis mingi väike outfit või relv või midagi sellist..
Aga no sellegi poolest ma ilmselt telliks pigem 60$-ga amazonist, kui 62€-ga euronicsist..
Siia ka tabel, PC teemast kopeerisin, loodetavasti võib.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
nismo44, lisaks post ja maksud riigile _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Hmm.. No ma vist veits lootsin siis, et läheb vähe odavamaks see nali vaatasin nüüd järgi, .co.uk amazonist tellides oli muidu mängu hind £44, aga kokku tuli ikka:
Items: GBP 44.00
Postage & Packing: GBP 4.51
Order Total: GBP 48.51
Payment Total: EUR 61,92
ning .comi puhul tuli jah rohkem lisakulusid juurde ning tellimuse koguhind tuli lausa 70,3 eurot :O
okei, jälle targem siis siis ilmselt ei tasu jah need väikesed boonused ära, et sellistest kohtadest pre-order teha..
aaa, aga suured tänud iir selle informatiivse pildi eest
toomast123, tänud, sai ligi haaratud üks kood. Minu plaat rändab täna igastahes konsooli, loodetavasti saab reliisi päevaks mäng läbi ja ülevaade ka valmis kribatud.
Hmm.. No ma vist veits lootsin siis, et läheb vähe odavamaks see nali vaatasin nüüd järgi, .co.uk amazonist tellides oli muidu mängu hind £44, aga kokku tuli ikka:
Items: GBP 44.00
Postage & Packing: GBP 4.51
Order Total: GBP 48.51
Payment Total: EUR 61,92
ning .comi puhul tuli jah rohkem lisakulusid juurde ning tellimuse koguhind tuli lausa 70,3 eurot :O
okei, jälle targem siis siis ilmselt ei tasu jah need väikesed boonused ära, et sellistest kohtadest pre-order teha..
aaa, aga suured tänud iir selle informatiivse pildi eest
Mina näiteks tegin pre-orderi kanada psn kontoga. Hinnaks seal 69.99 kanada dollarit. Kanada pre-paid psn kaardid ostsin pcgamesupply.com 47.25euri eest. USA kontol mäng veel odavam, aga usa pre-paid psn kaardid millegi pärast jube kallid.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.