Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 563, 564, 565 ... 1184, 1185, 1186  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
43%
 43%  [ 228 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 202 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 49 ]
hääli kokku : 530

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Pailaps
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 19.05.2014 10:09:00 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
Pailaps kirjutas:
salatoimik kirjutas:
Mul oleks motorola puhul vaja komponent 576p valikut. Aga mida pole seda pole. thumbs_down.gif

VIP 1903 ? Scart liidesest tuleb küll 576p kenasti. Sebi Scart to component kaabel.

sukelduja, ma nendin, et keskkond vajab tööd, kuid ta on kasutatav. Kui Sul on midagi konstruktiivset öelda, siis ma kuulan. Muul juhul hoia parem oma ving endale.

Ma tsiteerin seda edaspidi kõikidele Elioni ärklienitele, keda ma konsulteerin ja soovitan osta teenust ( netiühendus ja serverimajutus) mujalt. Kuna Elioni töötajad kipuvad olema mölakad ja ka enamasti ebakompetentsed ja sellise firmal sellise suhtumisega ei ole lootust pikalt turule jääda. On sul seda kuidagi ümberlükata? Üks Elioni esindaja ütles, et peale tv firmware uuendamist läheb kõik paremaks. EI LÄINUD! Veel viletsamaks läks. Palun konstruktiivset lähenemist! Täna õhtul kavatsen Elioni helpdeski helistada ja klienditeenindajat niikaua kiusata kui võimalik. Mis sest et ma tean, et tal ühtegi lahendust pakkuda ei ole. Meelelahutus seegi. Lõpetage vähemalt see loll jutt ära, et teil on parim teenus või mingi innovatsioon. EI OLE!

Vaatamata Teile on siiski Eesti suurpangad valinud Elioni teenuse. Elioni siseselt on olemas täiesti pädev ja toimiv kompetentsimudel. Selge see, et kõigest kõike teadma ei pea ja mõned asjad on enda haldusest väljas. Hetkel on võimalus olnud aktiveerida klienditoel varasem äppi versioon, seniks kui jõutakse testida ja teleritesse edastada 4.16.7 versiooni koos teleri firmware uuendusega.
Ajutise lahendusena oleksin välja pakkunud Motorola digiboksi rendi. Äärmisel juhul kompensatsiooni ja rendi peatamist perioodiks , mil probleem laheneb.

Mul on siiralt kahju, et tegu kodanik sukelduja puhul kiusliku inimesega. Mina, kui ühtlasi ärikliendina, ei võtaks Teie arvamust tõsiseltvõetavalt, kuna enamus kommentaare on ärplevad ja selge sooviga tüli norida.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 19.05.2014 10:12:21 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
sukelduja kirjutas:
Pailaps kirjutas:
salatoimik kirjutas:
Mul oleks motorola puhul vaja komponent 576p valikut. Aga mida pole seda pole. thumbs_down.gif

VIP 1903 ? Scart liidesest tuleb küll 576p kenasti. Sebi Scart to component kaabel.

sukelduja, ma nendin, et keskkond vajab tööd, kuid ta on kasutatav. Kui Sul on midagi konstruktiivset öelda, siis ma kuulan. Muul juhul hoia parem oma ving endale.

Ma tsiteerin seda edaspidi kõikidele Elioni ärklienitele, keda ma konsulteerin ja soovitan osta teenust ( netiühendus ja serverimajutus) mujalt. Kuna Elioni töötajad kipuvad olema mölakad ja ka enamasti ebakompetentsed ja sellise firmal sellise suhtumisega ei ole lootust pikalt turule jääda. On sul seda kuidagi ümberlükata? Üks Elioni esindaja ütles, et peale tv firmware uuendamist läheb kõik paremaks. EI LÄINUD! Veel viletsamaks läks. Palun konstruktiivset lähenemist! Täna õhtul kavatsen Elioni helpdeski helistada ja klienditeenindajat niikaua kiusata kui võimalik. Mis sest et ma tean, et tal ühtegi lahendust pakkuda ei ole. Meelelahutus seegi. Lõpetage vähemalt see loll jutt ära, et teil on parim teenus või mingi innovatsioon. EI OLE!

Vaatamata Sinule on siiski Eesti suurpangad valinud Elioni teenuse. Elioni siseselt on olemas täiesti pädev ja toimiv kompetentsimudel. Selge see, et kõigest kõike teadma ei pea ja mõned asjad on enda haldusest väljas. Hetkel on võimalus olnud aktiveerida klienditoel varasem äppi versioon, seniks kui jõutakse testida ja teleritesse edastada 4.16.7 versiooni koos teleri firmware uuendusega.
Ajutise lahendusena oleksin välja pakkunud Motorola digiboksi rendi. Äärmisel juhul kompensatsiooni ja rendi peatamist.

Mul on siiralt kahju, et tegu kodanik sukelduja puhul kiusliku inimesega. Mina, kui ühtlasi ärikliendina, ei võtaks Teie arvamust tõsiseltvõetavalt, kuna enamus kommentaare on ärplevad ja selge sooviga tüli norida.

Väga äge, et kuna Elion ei suuda teenust pakkuda, siis mingu mina ja rentigu digibox? Äkki soovitad veel välja osta ka? Mis pärast ma peaksin kuidagi teie vastu mingit austust tundma, kui pidevalt tuleb teie suust teksti, stiilis et kui ei meeldi mine minema? ( Lähen, lähen kui teise operaatori kaabli võimalus tekib. Päevapealt lähen.) Et elementaarseid teenuseid, mida väga paljud kliendid tahaksid ei pakuta ja öeldakse et ei hakata pakkuma ka! Et klientidele määritakse kaela asju mida neil ei ole vaja ja nad ei taha ka. Et kasutajaliides on nagu haige hobuse unenägu. Peaks tegema sinu ja indrekp postituste kogumiku ja Elioni juhtkonnale saatma. Armjan ka ( kuigi ma pole kohati kindel, et tegu on üldse eri inimestega )
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 19.05.2014 10:12:41 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
sukelduja kirjutas:
Pailaps kirjutas:
salatoimik kirjutas:

Vaatamata Teile on siiski Eesti suurpangad valinud Elioni teenuse. Elioni siseselt on olemas täiesti pädev ja toimiv kompetentsimudel. Selge see, et kõigest kõike teadma ei pea ja mõned asjad on enda haldusest väljas. Hetkel on võimalus olnud aktiveerida klienditoel varasem äppi versioon, seniks kui jõutakse testida ja teleritesse edastada 4.16.7 versiooni koos teleri firmware uuendusega.
Ajutise lahendusena oleksin välja pakkunud Motorola digiboksi rendi. Äärmisel juhul kompensatsiooni ja rendi peatamist perioodiks , mil probleem laheneb.

Elioni kodutv teema ja ühtäkki pangad ja ärikliendid --- ilmselt kõige suuremad selle teenuse tarbijad siis.... Ja teenust arendatakse nähtavasti pankade juhuiste alusel jms. icon_rolleyes.gif icon_cool.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 19.05.2014 10:18:10 vasta tsitaadiga

sukelduja, Ma võin aga ei pea siin infot avaldama, et kasutajaid aidata, sama võib teha armjan kuid suhtlusviis kisub vildakaks alati siis kui tagasiside ei ole konstruktiivne ning tekib vaidlus mille käigus minnakse personaalseks.
Ilmselt nõustute, et kui keegi tuleb tänaval rusikatega vehkima siis ei hakata esimese asjana vabandama vaid häälestatakse ennast enesekaitseks valmis. Siin ei ole mingi teenindusega tegemist kuna ametilult ei esinda ettevõtet siin mitte keegi.
Kui sa oleksid veelkord meie hoiatusi ja teavitusi lugenud siis me soovitasime oodata Samsungist uut tarkvara, mitte seda mis hetkel väljas on. Parandused tulevad uue Samsungi tarkvaraversiooniga.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 19.05.2014 10:26:19 vasta tsitaadiga

Omavahelised antipaatiad võiks privas ära lahendada.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 19.05.2014 11:24:15 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
sukelduja, Ma võin aga ei pea siin infot avaldama, et kasutajaid aidata, sama võib teha armjan kuid suhtlusviis kisub vildakaks alati siis kui tagasiside ei ole konstruktiivne ning tekib vaidlus mille käigus minnakse personaalseks.
Ilmselt nõustute, et kui keegi tuleb tänaval rusikatega vehkima siis ei hakata esimese asjana vabandama vaid häälestatakse ennast enesekaitseks valmis. Siin ei ole mingi teenindusega tegemist kuna ametilult ei esinda ettevõtet siin mitte keegi.
Kui sa oleksid veelkord meie hoiatusi ja teavitusi lugenud siis me soovitasime oodata Samsungist uut tarkvara, mitte seda mis hetkel väljas on. Parandused tulevad uue Samsungi tarkvaraversiooniga.

... mina ja paljud teised on sulle seda juba korduvalt öelnud, kui soovid konstruktiivset tagasisidet, jää palun ise kah konstruktiivseks ja ära anna oma vastuseid foorumi kõige madalamalt skaalalt. Paraku sa pole nende paljude aastate jooksul seda kuulda võtnud ja nüüd süütut lillekest mängida ja foorumi kasutajaid süüdista, on ikka väga kohatu ...

JazZ
HV kasutaja

sõnum 19.05.2014 11:25:56 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Teemasse ka, kas kellelgi HV tegelastest UHD Samsung ka elamises on. Kuuldavasti on Elioni rakendus seal juba olemas ja muidu OK.
UHD üldine mure on see, et sisenditest ja äppidest tarbitava sisu heli kipub ressiiverit kasutades mööda minema kuna pildiparandus teeb vist hea hulga tööd. Teleris saab märkida viidet kuid see on vaid seniks kuni teler töötab ning kehtib kõikidele sisenditele. Teleri enda meediat (MKV jms) tarbides on nagu ok kuid välistelt HDMI seadmetelt ja rakendustes on siis probleem olemas. Selline kogemus siis ühelt reaalselt kasutajalt. (võib olla ka mingi tehniline eripära häälestamises)

Sooviti tagasisidet, ma siis üritan anda. Mul on UHD, kui täpne olla siis F9000. App on olemas ja toimib (hoolimata sellest et Elion'i lehel on kirjas et ei ole), aga salvestuste/KordusTV kerimine jooksutab asja paar korda päevas kokku. Eelmine nädal mingi päev tuli firmware uuendus (2221.0), mis vist tegi asja natuke paremaks, aga seda ma sain ainult paar päeva kasutada.

Laupäeval sain kätte Evolution Kit'i (SEK-2500U) ja armjan peab nüüd oma sõnu sööma hakkama:
armjan kirjutas:
Evolution Kit ei ole ega saa kunagi toetama NutiTV äppi! Samsung ei tee selle jaoks ühilduvat arendust. Mis saaks olla meil selle vastu, et E-Kitis see töötaks icon_smile.gif Ei ole ja ei tule, kahjuks see on nii.

Ilmselgelt ei vasta see tõele, app on olemas ja toimib. Kusjuures Elion'i app toimib paremini kui ühegi teise teleriga mida mina proovinud olen. Siiani ei ole õnnestunud mul veel seda kokku jooksutada, kusjuures ma üritasin 2h salvestust kerides igate pidi.

Elion'i app'i heliga on tõesti midagi mäda. Minu meelest heli viite seade Elion'i app'ile lihtsalt ei toimi mingil põhjusel. Mingit salvestust käima pannes hakkab ka alati pilt enne jooksma ja siis mõne sekundi pärast tuleb heli. Teiste app'idega pole ma tähele pannud et heli paigast ära oleks, aga Netflix'il on ka mingi imelik heli probleem (võim näitab et telekast tuleb DD 5.1 heli, aga reaalselt mängivad ainult 2 kõlarit). Seega võimalik et probleem ei ole mitte Elion'i app'is vaid firmware'is.

Mul pole küll eriti palju aega olnud Elion'i app'i kasutada, aga üldiselt olen mina ja ka elukaaslane väga rahul. See et heli natuke nihkes on, on väike probleem võrreldes sellega et telekas koguaeg kokku jookseb.

Infoks veel nii palju et F9000 + SEK-2500U = HU9000 icon_biggrin.gif Vähemalt telekas ise arvab et ta on HU9000 nüüd. See kombinatsioon kasutab sama firmware'i mis selle aasta tippmudel (HU8500) ja omab ka täpselt samu probleeme mis HU8500 foorumitest lugeda võib. Hetkel viimane firmware versioon on 1123.1
Võim on Yamaha RX-A2030 ja heli läheb sinna kasutades ARC'i, aga Elion'i app'i heli on paigast ära ka teleri siseseid kõlareid kasutades. Ülejäänud HDMI seadmed on otse võimu küljes, see võibolla seletab ka miks mul nende heli paigast ära pole. HDMI seadmeid ma pole proovinud läbi teleri lasta, sest teler laseb läbi ainult PCM 2.0 ja DD 5.1.

Kui saan veel kuidagi kasulik olla, siis andke teada.

Ahjaa, Elion'i ADSL ühenduse otsas on võimalik 2160p pilti Netflix'ist striimida icon_smile.gif Tundub üsna uskumatu, aga mängib ilma probleemideta. Kõik muud netiühenduse kasutajad tuleb muidugi selleks ajaks välja lülitada. Tegelt oleks hädasti kiiremat ühendust vaja, aga Elion ei suuda VDSL'i minu asukohas pakkuda, pidin olema 300m kaugemal kui lubatud icon_sad.gif
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 19.05.2014 11:39:43 vasta tsitaadiga

Äge televusser! Kas heli viide tekib konkreetsel kanali salvestusel või suvalisel? Hetkel jääb tõesti mulje, et teleri fw-ga mure.

JazZ, hmm, kiiremat ühendust saaks SDSL baasil pakkuda. Kas hind nüüd vastuvõetav, on iseasi. Loodan, et varsti puhuvad uued tuuled äriklientide pakettide hinnastamises.

JazZ
HV kasutaja

sõnum 19.05.2014 11:56:44 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Äge televusser! Kas heli viide tekib konkreetsel kanali salvestusel või suvalisel? Hetkel jääb tõesti mulje, et teleri fw-ga mure.

JazZ, hmm, kiiremat ühendust saaks SDSL baasil pakkuda. Kas hind nüüd vastuvõetav, on iseasi. Loodan, et varsti puhuvad uued tuuled äriklientide pakettide hinnastamises.

Heli viide on kõigil salvestustel ja KordusTV saadetel mida ma vaadanud olen. Reaalajas televisiooni ma ei oska kommenteerida kuna mul on teler lisa ruuteri taga ja reaalajas pilt ei toimi seetõttu. Kui see oluline on, siis võin panna teleri otse Elion'i ruuteri taha ja proovida.

Ma olen nõus kiirema ühenduse eest rohkem maksma küll, muidugi mõistuse piires siiski. Kus kohast ma saaksin selle SDSL kohta rohkem infot?
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 19.05.2014 12:44:04 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
Pailaps kirjutas:

Heli viide on kõigil salvestustel ja KordusTV saadetel mida ma vaadanud olen. Reaalajas televisiooni ma ei oska kommenteerida kuna mul on teler lisa ruuteri taga ja reaalajas pilt ei toimi seetõttu. Kui see oluline on, siis võin panna teleri otse Elion'i ruuteri taha ja proovida.

Ma olen nõus kiirema ühenduse eest rohkem maksma küll, muidugi mõistuse piires siiski. Kus kohast ma saaksin selle SDSL kohta rohkem infot?

https://www.elion.ee/ariklient/internet/arilahendus-20

Võrdluseks sarnane teenus Elioni kaableid kasutades, kuid Elisa käest :

https://www.elisa.ee/et/Eraklient/tugiinfo/artikkel/244

Hind erakliendile ei ole väga mõistuspärane, kuid usun, et pakkumist võib ärikliendi toe käest küsida. KM suhtes ei ole vahet, kas teenust tarbib eraisik või äriklient.

kauposss
HV vaatleja

sõnum 19.05.2014 12:50:57 vasta tsitaadiga

Jazz, kust tänavuse aasta Evolution Kiti hankisid? Endal Samsungi ES8000 ja jookseks kohe poodi Kiti järgi, kui sellel Elioni app töötab. Jazz, katseta järgi, kas ka live-tv töötab. Ise väga salvestust ja kordus TVd ei kasuta ja kui seal heli nihkes, siis poogen. Mul lastetoas ka teler ja kui vaja midagi kordus TVst vaadata, siis saan seda lastetoas teha.
Siiski tundub, et minu telerile SEK-2500U pole mõeldud icon_sad.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 19.05.2014 12:55:29 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
indrekp kirjutas:
Teemasse ka, kas kellelgi HV tegelastest UHD Samsung ka elamises on. Kuuldavasti on Elioni rakendus seal juba olemas ja muidu OK.
UHD üldine mure on see, et sisenditest ja äppidest tarbitava sisu heli kipub ressiiverit kasutades mööda minema kuna pildiparandus teeb vist hea hulga tööd. Teleris saab märkida viidet kuid see on vaid seniks kuni teler töötab ning kehtib kõikidele sisenditele. Teleri enda meediat (MKV jms) tarbides on nagu ok kuid välistelt HDMI seadmetelt ja rakendustes on siis probleem olemas. Selline kogemus siis ühelt reaalselt kasutajalt. (võib olla ka mingi tehniline eripära häälestamises)

Sooviti tagasisidet, ma siis üritan anda. Mul on UHD, kui täpne olla siis F9000. App on olemas ja toimib (hoolimata sellest et Elion'i lehel on kirjas et ei ole), aga salvestuste/KordusTV kerimine jooksutab asja paar korda päevas kokku. Eelmine nädal mingi päev tuli firmware uuendus (2221.0), mis vist tegi asja natuke paremaks, aga seda ma sain ainult paar päeva kasutada.

Laupäeval sain kätte Evolution Kit'i (SEK-2500U) ja armjan peab nüüd oma sõnu sööma hakkama:
armjan kirjutas:
Evolution Kit ei ole ega saa kunagi toetama NutiTV äppi! Samsung ei tee selle jaoks ühilduvat arendust. Mis saaks olla meil selle vastu, et E-Kitis see töötaks icon_smile.gif Ei ole ja ei tule, kahjuks see on nii.

Ilmselgelt ei vasta see tõele, app on olemas ja toimib. Kusjuures Elion'i app toimib paremini kui ühegi teise teleriga mida mina proovinud olen. Siiani ei ole õnnestunud mul veel seda kokku jooksutada, kusjuures ma üritasin 2h salvestust kerides igate pidi.

Elion'i app'i heliga on tõesti midagi mäda. Minu meelest heli viite seade Elion'i app'ile lihtsalt ei toimi mingil põhjusel. Mingit salvestust käima pannes hakkab ka alati pilt enne jooksma ja siis mõne sekundi pärast tuleb heli. Teiste app'idega pole ma tähele pannud et heli paigast ära oleks, aga Netflix'il on ka mingi imelik heli probleem (võim näitab et telekast tuleb DD 5.1 heli, aga reaalselt mängivad ainult 2 kõlarit). Seega võimalik et probleem ei ole mitte Elion'i app'is vaid firmware'is.

Mul pole küll eriti palju aega olnud Elion'i app'i kasutada, aga üldiselt olen mina ja ka elukaaslane väga rahul. See et heli natuke nihkes on, on väike probleem võrreldes sellega et telekas koguaeg kokku jookseb.

Infoks veel nii palju et F9000 + SEK-2500U = HU9000 icon_biggrin.gif Vähemalt telekas ise arvab et ta on HU9000 nüüd. See kombinatsioon kasutab sama firmware'i mis selle aasta tippmudel (HU8500) ja omab ka täpselt samu probleeme mis HU8500 foorumitest lugeda võib. Hetkel viimane firmware versioon on 1123.1
Võim on Yamaha RX-A2030 ja heli läheb sinna kasutades ARC'i, aga Elion'i app'i heli on paigast ära ka teleri siseseid kõlareid kasutades. Ülejäänud HDMI seadmed on otse võimu küljes, see võibolla seletab ka miks mul nende heli paigast ära pole. HDMI seadmeid ma pole proovinud läbi teleri lasta, sest teler laseb läbi ainult PCM 2.0 ja DD 5.1.

Kui saan veel kuidagi kasulik olla, siis andke teada.

Ahjaa, Elion'i ADSL ühenduse otsas on võimalik 2160p pilti Netflix'ist striimida icon_smile.gif Tundub üsna uskumatu, aga mängib ilma probleemideta. Kõik muud netiühenduse kasutajad tuleb muidugi selleks ajaks välja lülitada. Tegelt oleks hädasti kiiremat ühendust vaja, aga Elion ei suuda VDSL'i minu asukohas pakkuda, pidin olema 300m kaugemal kui lubatud icon_sad.gif

Jazz, tänan põhjaliku tagasiside eest.

2014 samsungi UHD on täiesti uus platvorm ning sellele ei ole NutiTV äpi ja FW kohandamist veel lõpetatud. Selle nimel töö käib. Miks Samsung sellele eraldi platvormi tegi, ei oska ma seletada. Meie jaoks üks mure (lisandus veel üks platvorm) juures.
Evo kit tugi - kui töötab, siis on see mullegi positiivne üllatus. Võimalik, et samsung on uute platvormide arendamisel evo kit ühildumist oma appstores olevatele rakendustele samuti silmas pidanud thumbs_up.gif.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 19.05.2014 13:19:34 vasta tsitaadiga

Pailaps: Tänud viidete eest, uurin neid kui aega saan. Hetkel kiiruga vaadates oli kiireima SDSL'i download mis ma sealt leidsin 8 Mbit/s. See on väiksem kui mul ADSL'i otsas. Upload'iga pole mul suurt midagi peale hakata. Lisaks ma julgen arvata et ma ei ela SDSL tehnoloogiaga piirkonnas, on seda võimalik kuskilt vaadata?

kauposss: Saksa Amazon'ist tellisin. Küsisin Samsung Eesti käest ka, meil pidid need juuni lõpuks müügile tulema. SEK-2500U sobib ainult F9000 ja S9 teleritele. Sul on SEK-2000 vaja ja ma oletan et sellele Elion'i app'i tuge vähemalt hetkel ei ole (minu oletus põhineb puhtalt firmware versiooni numbril).

armjan: See et SEK-2500U töötab on ilmselt ainult selle pärast et sellel pole eraldi firmware'i. Teler arvab et ta on nüüd HU9000 ja kasutab sama firmware'i mis HU8500. Ma südamest loodan et te selle UHD kohandamisega seda app'i jälle ära ei riku. Hetkel paistab see igati korralikult töötama, välja arvatud nihkes heli, mis võib olla firmware viga. Kerimine toimib igal juhul müstiliselt hästi, palju kiiremini hakkab uuesti soovitud kohast mängima ja kokku pole siiani veel kordagi jooksnud. Püüan õhtul aega leida ja proovin kuidas live TV toimib.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 19.05.2014 13:31:18 vasta tsitaadiga

JazZ, see oli tõesti hea info, et mingi seeria Evo Kit lootust annab, võibolla on Samsung tõesti käsile võtnud ja lubatud EVO annab telerile tõesti uue sisu ehk sisaldab reaalselt uue teleri riistvaralist osa kui ka uue teleri firmware mis peaks kenasti Elioni äpi jaoks näima kui uus teler.
SEK-2000 saadavust veel ei paista olema, seega kui seal rakendus kunagi käima läheb, läheb kindlalt loosi.

PS. leht tagasi rääkisin ühest UHD kasutajast kellel samuti viitega probleeme. Temal oli küll nii, et ressiiveri tagant digiboksiga telerisse pilt ja hääl ok. WD player ressiiveri tagant telerisse heliviide sees ning äpp teleris samuti viitega. TV ise mängis MKV faile viiteta kuid ma ei tea millist varianti ta heli edastamiseks ressiiverisse kasutas, kas HDMI ARC või siis optika.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 19.05.2014 13:33:45 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
Pailaps: Tänud viidete eest, uurin neid kui aega saan. Hetkel kiiruga vaadates oli kiireima SDSL'i download mis ma sealt leidsin 8 Mbit/s. See on väiksem kui mul ADSL'i otsas. Upload'iga pole mul suurt midagi peale hakata. Lisaks ma julgen arvata et ma ei ela SDSL tehnoloogiaga piirkonnas, on seda võimalik kuskilt vaadata?

Live versioonis kaart kahjuks puudub. Soovitan numbrilt 1551 küsida. Lõplik kiirus sõltub lahendusest. Teoreetiline on Nx5Mbps vastavalt majja sissetulevate paaride arvule.

armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 19.05.2014 13:46:03 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
Ma südamest loodan et te selle UHD kohandamisega seda app'i jälle ära ei riku.

Kohandamine = Samsungi poolt FW kohandamised. TV äpis selleks arendusi vähemalt hetkel ei tundu vajalik teha olevat, kuna see töötab hästi juba 2014 aasta mudelite jaoks. Kuna 2014 premiumi jaoks on äpp korras, siis tuleb Samsungil arvestada neid muudatusi, milled on ta 2014 Premium FW sisse viinud (salvestuste vaatamise tugi, subtiitrite kuvamine jms. Detailidesse ei lasku) ning sama loogika sisse viima UHD FW'i.

NutiTV äpp on üks koodikogum kõikide samsungide mudelite ja platvormide jaoks. Me ei tee neid erinevaid vastavalt aastale ja mudelile
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 19.05.2014 14:20:50 vasta tsitaadiga

Täielik irw ikka. Loen ja meel on hea.
See foorum teeb elu mõnusalt helgemaks. icon_smile.gif
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 19.05.2014 14:41:36 vasta tsitaadiga

ot:
Keegi jagas millalgi skripti, millega sai ignoreeritavate kasutajate read/väljad üldse eemaldada. Kui see ka Chrome peal töötab siis äkki saab uuesti jagada.

EDIT: Leidsin, https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7717915#7717915 . Kahjuks Chromega ei tööta, Firefoxiga aga küll.
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 147
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 19.05.2014 20:11:02 vasta tsitaadiga

Samsungi kodulehel on tänase kuupäevaga firmware v1120.0 F6 seeria teleritele, ehk on seal ka siis nüüd probleemid lahendatud?
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 19.05.2014 20:33:54 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
Samsungi kodulehel on tänase kuupäevaga firmware v1120.0 F6 seeria teleritele, ehk on seal ka siis nüüd probleemid lahendatud?

Elioni vahevara 4.16.7 samuti saadaval. Vähemalt ühel kliendil laivis installeeritud. Ootan inimese tagasisidet, eks saan varsti teada.

ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 19.05.2014 20:47:48 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:

Elioni vahevara 4.16.7 samuti saadaval. Vähemalt ühel kliendil laivis installeeritud. Ootan inimese tagasisidet, eks saan varsti teada.

See kõlas praegu täpselt nii, et tõehetk saabub Elionile samal hetkel, kui lõppkasutaja uuendab äppi ja FW. Kas tegelikult nii käibki see Samsungi-Elioni vaheline tarkvaraarendus?
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 19.05.2014 20:56:19 vasta tsitaadiga

ivar80 kirjutas:
Pailaps kirjutas:

See kõlas praegu täpselt nii, et tõehetk saabub Elionile samal hetkel, kui lõppkasutaja uuendab äppi ja FW. Kas tegelikult nii käibki see Samsungi-Elioni vaheline tarkvaraarendus?

Vaatlen siin foorumis asja tavakasutaja vaatenurgast. Samsungi-Elioni vaheline koostöö ei puutu asjasse. Minu tööks ei ole Samsungi tarkvaraarendus.

oncleuno
Kreisi kasutaja

sõnum 19.05.2014 21:15:12 vasta tsitaadiga

Lasin kõige uuema 1120 FW peale ja ka nutiTV on see kõige uuem 4.16.7, hetkel tundub käivitamine palju kiirem (ei tea kumb uuendus seda mõjutas).
Muid asju (kordusTV, salvestamine) pole proovinud aga kõik toimib minu jaoks thumbs_up.gif

NB! teleriks on UE32F5300AW
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 19.05.2014 21:32:21 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
JazZ kirjutas:

Oot ma ei saa aru nüüd, see vahevara on siis teleri mudeli põhine? Minu UHD app näitab versiooniks 4.16.4
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 19.05.2014 21:42:57 vasta tsitaadiga

Mingeid 24"-26" Elioni Appi võimelisi telereid kah üldse olemas on?

Magamistuppa tahetakse siin televusserit, samas boksidega väga jännata ei viitsiks, pole neid seal kuskile sinale riputada... icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 19.05.2014 21:48:19 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
Pailaps kirjutas:
JazZ kirjutas:

Oot ma ei saa aru nüüd, see vahevara on siis teleri mudeli põhine? Minu UHD app näitab versiooniks 4.16.4

Ei ole, UHD app veel uuendamata.

indrpo
HV Guru

sõnum 19.05.2014 22:05:02 vasta tsitaadiga

2013a F6400
teler ise võrgust uuendust ei pakkunud, sees oli probleemne 1119
netis tänasest uusim versioon 1120, uuendasin pulgalt
Elioni äpp peale seda 4.16.7 (appstores oli numbriks vist 4.0.13)

Esialgu paistab, et olulisim, kordustv saadetel jäetakse reklaamid kenasti vahele ja saade ei hangu poole pealt. st. markerid korras. püüdsin reklaamile sisse kerida, hetkeks kuvatakse reklaami pilt mis järel marker hüppab kohe seriaali edasimineku kohani.

Etz, smardiga väiksemaid telereid eelmisel aastal vähemalt ei olnud, mina sain vaid 32" ja võtsin siis kõikse tegusama F6400.
JazZ, vahevarasid on väljas tõesti mitu, võimalik, et püütaksegi uuemat enne pidurdada kui ei ole uus FW teleril peal. Vähendab musta pildi võimalust.
ivar80, tõehetk saabub tõesti siis kui kõik lives väljas, Elionil on Samsungiga prelive keskkond testimiseks küll olemas kuid see töötab pisut teiste serverite peal, sellest oli ka jutt 1119.1 tarkvarast mida vahepeal välja ei lastudki, pakun et seal oli mingi teine viga, kuid Elioni jaoks oleks sobinud, vaid nüüd siis hoopis 1120.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 19.05.2014 22:07:34 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Etz, smardiga väiksemaid telereid eelmisel aastal vähemalt ei olnud, mina sain vaid 32" ja võtsin siis kõikse tegusama F6400.

Suht sama mulje ka endal jäänud, aga 32" on kahjuks suurevõitu, magamistuppa võiks peale Teleri ja voodi nagu ühteist veel mahtuda icon_smile.gif
Edasi kolin selle jutuga nüüd juba Telerite teemasse.

viimati muutis Etz 19.05.2014 22:19:40, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 236 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 196
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 19.05.2014 22:12:18 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
JazZ kirjutas:
Pailaps kirjutas:
JazZ kirjutas:

Aa app'i uuendus on ka väljas, v4.013 tänase kuupäevaga on täitsa saadaval. Ma nüüd ei teagi kas tasub uuendada... aga uudishimu tapab icon_smile.gif
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 19.05.2014 22:24:22 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
Pailaps kirjutas:
JazZ kirjutas:
Pailaps kirjutas:
JazZ kirjutas:

Aa app'i uuendus on ka väljas, v4.013 tänase kuupäevaga on täitsa saadaval. Ma nüüd ei teagi kas tasub uuendada... aga uudishimu tapab icon_smile.gif

Lähtu reeglist, et kui pole midagi katki, pole ka põhjust uuendada.

v1per
HV kasutaja

sõnum 20.05.2014 08:09:41 vasta tsitaadiga

Veel ei hõiska, aga appi käivitamise probleem paistab korras olema... muid asju hetkel veel ei ole uurinud.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 20.05.2014 11:19:22 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
JazZ kirjutas:
Pailaps kirjutas:
JazZ kirjutas:
Pailaps kirjutas:
JazZ kirjutas:

Hetkel paistab et see viitega heli on ainuke probleem, aga seda vist pole mõtet loota et see update selle parandaks.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 20.05.2014 12:11:03 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
Pailaps kirjutas:
JazZ kirjutas:
Pailaps kirjutas:
JazZ kirjutas:
Pailaps kirjutas:
JazZ kirjutas:

Hetkel paistab et see viitega heli on ainuke probleem, aga seda vist pole mõtet loota et see update selle parandaks.

Sellega soovitaks kindlasti Samsungi teemas pöördumine teha. Paistab, et sa ei ole ainuke kelle UHD pildi ja heli nihkesse ajab ja mõnel nagu teada siis ka väliste seadmete kasutamisel. Samsung peaks tegema siis heli viite reguleerimise võimaluse mugavamaks kõikides sisendites, ka äppides.
Teatavasti tuleb digipildi signaal kliendini pilt ja heli sünkroonis, seda paigast ära saab ajada vaid teleriviisor ise, teges pildi parandusel viite sisse ning heli jookseb ees.
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 20.05.2014 12:59:00 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
JazZ kirjutas:
Pailaps kirjutas:
JazZ kirjutas:
Pailaps kirjutas:
JazZ kirjutas:
Pailaps kirjutas:
JazZ kirjutas:

Sellega soovitaks kindlasti Samsungi teemas pöördumine teha. Paistab, et sa ei ole ainuke kelle UHD pildi ja heli nihkesse ajab ja mõnel nagu teada siis ka väliste seadmete kasutamisel. Samsung peaks tegema siis heli viite reguleerimise võimaluse mugavamaks kõikides sisendites, ka äppides.
Teatavasti tuleb digipildi signaal kliendini pilt ja heli sünkroonis, seda paigast ära saab ajada vaid teleriviisor ise, teges pildi parandusel viite sisse ning heli jookseb ees.

Mõtled Samsungi teemat siin foorumis kuskil?
Huvitav on see et ma ei ole teistes app'ides täheldanud seda viga. Viite seadistamise võimalus on täiesti olemas, erinevatele formaatidele eraldi lausa. Ma proovin selle uue v4.013 igaks juhuks ikka ära, võibolla see lahendab probleemi.
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 20.05.2014 13:01:32 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
Pailaps kirjutas:
JazZ kirjutas:
Pailaps kirjutas:
JazZ kirjutas:
Pailaps kirjutas:
JazZ kirjutas:

Kas HDMI settingutes Delay-d ei anna sättida? Tavaliselt kipub heli pildiparanduse võrra ette jooksma, äkki üritab televiisori ise midagi valele poole kompenseerida?
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 20.05.2014 13:17:56 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
JazZ kirjutas:
Pailaps kirjutas:
JazZ kirjutas:
Pailaps kirjutas:
JazZ kirjutas:
Pailaps kirjutas:
JazZ kirjutas:

Kas HDMI settingutes Delay-d ei anna sättida? Tavaliselt kipub heli pildiparanduse võrra ette jooksma, äkki üritab televiisori ise midagi valele poole kompenseerida?

Heli viidet saab seadistada, aga minu meelest see Elion'i app'ile ei mõjunud. Kui aega saan siis proovin uuesti. Teiste app'ide heli sain viite seadistamisega paika. Elion'i app'i puhul on pilt helist ees. Salvestust käima pannes tuleb ka pilt enne ja heli tuleb ~1 sekundi pärast. Igal app'il eraldi ei saa nagunii seadistada seda...
tagasi üles
linni
HV kasutaja

sõnum 20.05.2014 15:39:54 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

See ei ole ainult UHD teema, ka H8000 kannatab sama probleemi käes.

Teiseks, mis kamm on äppi uuendusega? Pakub uuendada, nõustun. Pilt läheb eest ära ja enam tagasi ei tulegi. Restardin, äpp kadunud. Tuleb Smart Hub lähtestada, siis saab äppi tagasi. Ja nii peale igakordset sisselülitamist.

Edit. Elion ja Samsung läbi helistatud. Nii telerile kui äppile uued versioonid olemas. teler onlainis uut ei anna ja USB värskendusfaili peale ütleb lahti pakkides, et fail on katki. Nokk kinni saba lahti.

sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 20.05.2014 22:45:39 vasta tsitaadiga

Panin fw 1120 peale. Kanal 2 "Prohveti" salvestus jooksutab ikka televiisori kokku. Aga teised salvestused tunduvad enam-vähem töötavat. Asi seegi.
tagasi üles
mada
HV vaatleja

sõnum 20.05.2014 23:43:03 vasta tsitaadiga

Peale seda netiühenduse "soodustuse" ärakorjamist ma ise põhimõtte pärast ühtegi lisateenust või -paketti ei telli (kuigi sinnani olin aastaid väga rahulolev klient), aga täna õhtul sattusin vanematele külla ja neid huvitas kordustv. Selleks, et kõiki saateid/kanaleid korduses näha, tuleb ilmselt võtta uus nutitv ja salvestamise teenus. Kas see eeldab tänapäeval nuppudeta puldi muretsemist või saab kuidagi vanaga ka hakkama? Vanadel inimestel nägemine vilets, nad peavad parema meelega puldiga dialoogi kui helendava ekraaniga.

PS! Pange history noppekanaliks või põhipaketti! Või HD versioonile eesti subtiitrid. 8 eurot maksta ühe kanali eest on liiga palju.

Kas Motorola boksi asemel on oodata midagi paremat ja kiiremat lähemas või veidi kaugemas tulevikus? Telekaost on mul küll plaanis, aga eelistan raudselt lolli paneeli ja tarka boksi, sest paneeli kasulik eluiga on kõvasti pikem kui sisseehitatud smarttv-l ja iga paari aasta tagant ei viitsi vananenud tarkvara tõttu telekat ka välja vahetada. Samsung on ju niikuinii teada-tuntud müügifirma ja üle aasta-paari tuge ja uuendusi neilt tõenäoliselt oodata ei ole. Seega, ootaks uut ja paremat ja kiiremat boksi icon_smile.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 20.05.2014 23:51:16 vasta tsitaadiga

Salvestamine ja kordustv töötab ju "vana nutitv"ga ka.

Aga sai ka pulgalt tvle uus firmware ja elioni app uuenes automaagiliselt ise. Praegu töötab hästi. Kordustv tagasi-kerimine nupp all meetodil ei tööta.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
mada
HV vaatleja

sõnum 21.05.2014 00:06:39 vasta tsitaadiga

Kordustv on vanaga ainult 4 kanalit pluss edgari enesereklaamikanal, lisaks on järelvaadatavad ainult omasaated, selleks see uus koos salvestusteenusega minu aru saamist järgi vajalik olekski, saaks kõiki seepe korduses näha icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
pulse
HV kasutaja

sõnum 21.05.2014 07:40:54 vasta tsitaadiga

mada kirjutas:
Selleks, et kõiki saateid/kanaleid korduses näha, tuleb ilmselt võtta uus nutitv ja salvestamise teenus. Kas see eeldab tänapäeval nuppudeta puldi muretsemist või saab kuidagi vanaga ka hakkama?

Saab vanaga ka aga sellega on tunduvalt ebamugavam. Kuna järgi saab vaadata vaid üksikute kanalite omasaateid ja siis kõikide teiste järelvaatamist võimaldavate kanalite teisi saateid pead salvestama kui tahad järgi vaadata.

Alternatiiviks on, et võtad uue nuti TV aga jätad vana menüü (ignoreerid igal boxi käivitusel kuvatavat menüü uuenduse soovitust), nagu mul endal on. Uuega saad lihtsalt ajamasina funktsiooni mis salvestab sinu eest kõik võimalikud saated sinu eest by default ja siis saad kavast lihtsalt saate valida ja järgi vaadata.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 22.05.2014 08:29:16 vasta tsitaadiga

mada kirjutas:
Kas Motorola boksi asemel on oodata midagi paremat ja kiiremat lähemas või veidi kaugemas tulevikus? Telekaost on mul küll plaanis, aga eelistan raudselt lolli paneeli ja tarka boksi, sest paneeli kasulik eluiga on kõvasti pikem kui sisseehitatud smarttv-l ja iga paari aasta tagant ei viitsi vananenud tarkvara tõttu telekat ka välja vahetada. Samsung on ju niikuinii teada-tuntud müügifirma ja üle aasta-paari tuge ja uuendusi neilt tõenäoliselt oodata ei ole. Seega, ootaks uut ja paremat ja kiiremat boksi icon_smile.gif

Võta seade rendiga ning kui tuleb uus boks siis saad välja vahetada uue vastu. Mis sa ikka ootad icon_smile.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
timok
Kreisi kasutaja
timok

sõnum 22.05.2014 11:29:55 vasta tsitaadiga

pulse kirjutas:
mada kirjutas:
Selleks, et kõiki saateid/kanaleid korduses näha, tuleb ilmselt võtta uus nutitv ja salvestamise teenus. Kas see eeldab tänapäeval nuppudeta puldi muretsemist või saab kuidagi vanaga ka hakkama?

Saab vanaga ka aga sellega on tunduvalt ebamugavam. Kuna järgi saab vaadata vaid üksikute kanalite omasaateid ja siis kõikide teiste järelvaatamist võimaldavate kanalite teisi saateid pead salvestama kui tahad järgi vaadata.

Alternatiiviks on, et võtad uue nuti TV aga jätad vana menüü (ignoreerid igal boxi käivitusel kuvatavat menüü uuenduse soovitust), nagu mul endal on. Uuega saad lihtsalt ajamasina funktsiooni mis salvestab sinu eest kõik võimalikud saated sinu eest by default ja siis saad kavast lihtsalt saate valida ja järgi vaadata.

ignoreerid igal boxi käivitusel kuvatavat menüü uuenduse soovitust - sellele oli tekkinud nüüd alla inforiba, millel "kollane" nupp kaotab teavituse ja enam ei tüüta. Kasutan samuti uut vana menüüga. Teavitusi enam ei ole.
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 22.05.2014 13:00:17 vasta tsitaadiga

Amino boxiga seda "Ajamasinat" ei saa kuidagi vist?
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
timok
Kreisi kasutaja
timok

sõnum 22.05.2014 13:07:50 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:

Parandan: Just nagu ajamasinat. Just nagu...
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 22.05.2014 18:16:37 vasta tsitaadiga

timok kirjutas:
olafsand kirjutas:

Parandan: Just nagu ajamasinat. Just nagu...

https://www.elion.ee/eraklient/nutitv/salvestamine
Kliki: loe salvestamisest lähemalt.
tagasi üles
Sold OUT
Aeg maha 1p
Sold OUT

sõnum 22.05.2014 20:22:40 vasta tsitaadiga

Elion jääbki vist starmani taha lonkima oma kopeeritud teenustega...
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 81
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 22.05.2014 21:31:29 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
Elion jääbki vist starmani taha lonkima oma kopeeritud teenustega...

See sul endal hea mõelda, Starman pakkus ainult kaabeltelevisiooni kui Elion IPTV teenust pakkus.
tagasi üles
Sold OUT
Aeg maha 1p
Sold OUT

sõnum 22.05.2014 21:35:42 vasta tsitaadiga

Tarbija jaoks ei ole vahet mis nimega telepilti nimetada. Tähtis on kvaliteet ja see, et asjad toimiks. Ei tasu liiga suurt suutäit haarata lihtsalt mida neelata ei jõua ja pudinaid siis igast avausest laiali lendab.
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 81
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 563, 564, 565 ... 1184, 1185, 1186  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.