Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1125, 1126, 1127 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 17.05.2014 15:37:40 vasta tsitaadiga

Keegi pädevam võiks seletada, miks ei tehtud asja korralikult valmis enne massidesse paiskamist.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 17.05.2014 16:29:15 vasta tsitaadiga

See on väga lihtne, helge peaga ülemused otsustasid, et nüüd on valmis avalikustamiseks.
Programmeerijal on paraku viimane sõna seal midagi otsustada, nii et neid idiootideks sõimata ei ole tegelikult põhjust. See käib enamuses (tootmis)ettevõtetes ja arendustes niimoodi, kui mingile tüübile, kes asjast suurt mütsigi ei jaga tegelikult, tuleb "tunne", et nüüd laseme asja laivi siis nii see ka on.

Tehtud!

Süüdi jääb probleemide korral jah, see tegijate tiim. Mitte kunagi "tuli selline tunne" otsustaja.

indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.05.2014 17:45:41 vasta tsitaadiga

Siin sõltub jälle millisest teenusest lahendusest me räägime.
Samsungi äpp hakkas tõrkuma alles uue nutitv versiooniga sest nagu hiljem selgus, et kogu playeri majandus ei toetagi reklaamide vahele jätmist, koos muude pisivigadega. Enne seda oli 2012/13 aasta teleritel korralik äpp olemas ja töötas vigadeta. Haigusest paranetakse kui Samsung aitab.
Motorola lapsehaigused on minumeelest täiesti läbi põetud, seega ei saa aru millest räägitakse. Ei välista probleeme loomulikult erinevate liinirikete, ruuteri rikete, digiboksi või teleri vahelist ühendust või üldsegi puldi ja teleri vahelist lüli. Mitte, et edasi mugandada ei saaks, loomulikult tuleb veel midagi huvitavat välja mõelda mille kallal foorumis võtta saaks.

jägaja, andis üsna pädeva info, ilmselt on Elionis tööl. icon_smile.gif
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 17.05.2014 19:35:26 vasta tsitaadiga

ivokas kirjutas:
Keegi pädevam võiks seletada, miks ei tehtud asja korralikult valmis enne massidesse paiskamist.

Et konkurentidest ette jõuda. See on igas tehnika ja tarkvaraga seotud valdkonnas ühtmoodi. Kõigepealt paisatakse toode turule ja siis hakatakse parandama-lappima.
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 18.05.2014 00:23:24 vasta tsitaadiga

Uuendasin televiisori firmware nüüd ära. Foxi salvestustes on subtiitrid. Sony omas ei ole miskipärast. Ainult et episoodi valikul on 4 korral viiest tulemuseks must pilt. Vahel reboodib televiisor siis 30 sekundi jooksul , vahel peab ise reseti tegema. Kanal 2 ja TV kolme eilsed salvestused annavad tulemuseks alati musta pildi. Peale seda mingi muu salvestuse valik resetib televiisori. Ütelge mulle veel, et uus versioon on parem kui vana!
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 18.05.2014 00:47:06 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
Uuendasin televiisori firmware nüüd ära. Foxi salvestustes on subtiitrid. Sony omas ei ole miskipärast. Ainult et episoodi valikul on 4 korral viiest tulemuseks must pilt. Vahel reboodib televiisor siis 30 sekundi jooksul , vahel peab ise reseti tegema. Kanal 2 ja TV kolme eilsed salvestused annavad tulemuseks alati musta pildi. Peale seda mingi muu salvestuse valik resetib televiisori. Ütelge mulle veel, et uus versioon on parem kui vana!

ma elan 99,99% motorola ja vana otsas....kaebusi on 0
teises toas on f**** samsung f5300, kui ma puldi endale haaran, siis kaebusi oleks metsikult. hetkel ma niiöelda vaataja kõikides vaidlustes......
v.a pult ei reageeri, pean võtma teleka puldi (samsungi oma), et aparaat välja lylitada, siis uuest tööle ja siis ehk laps näeb multikaid

ja siin on reaalsus
nüüd pigem laps tuleb suurde tuppa ja vajutab 17..............nüüd issi pean samsaga minema suhtlema thumbs_down.gif

näed siis, 5 aastane laps eelistab nubreid kui seda vasak-parem-üles-allax2 jne

tundub, et kõik lapsed pole sama targad kui indrekpu ja armjan, omad icon_wink.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
LongHorn
HV kasutaja
LongHorn

sõnum 18.05.2014 10:50:44 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:

Kusjuures see hangumine uue FW'ga on väljaspool Elioni rakendust ka juhtunud. On harva ka juhtunud ka peale kahe erineva sisendi vahetamisel... F6650 kasutusel.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 18.05.2014 13:02:02 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
ja siin on reaalsus
nüüd pigem laps tuleb suurde tuppa ja vajutab 17..............nüüd issi pean samsaga minema suhtlema thumbs_down.gif

tundub, et kõik lapsed pole sama targad kui indrekpu ja armjan, omad icon_wink.gif

Vähemalt sinu lapsed suudavad tahtmise korral õppida malet mängima.
Mitte et see oleks eesmärk omaette, kuid "viie nupu" põlvkonnal vastavat ajuehitust kasutada pole enam vajadust. Progress?
Ega siis inimene pole ahvist arenenud. AHV arenes inimesest.
tagasi üles
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 18.05.2014 13:58:44 vasta tsitaadiga

Telefonidel pea kõik nupud ära kadunud icon_smile.gif. Pigem on asi maitses ja selle koha pealt elioni võiks küll vastu tulla. Isiklikult uus pult/süsteem pigem meeldib. Samas pulti veel omal pole icon_smile.gif.
Mis selle Samsung i uue firmware number muidu peaks olema? Mitte just kaua aega tagasi oli tegelikult uuendus. Tuli 1119. Siis läks asi rohkem katki.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 18.05.2014 14:31:19 vasta tsitaadiga

Tegelikult olen mina kah Elioni teenustega rahul. Motorola toimib päris hästi, ehk saadakse Samsungiga kah asjad korda.
Võibolla telekava ja salvestusete sorteerimine võiks parem olla. Veel sooviks niinimetatud Timeshift funktsiooni(kõvaketastega digiboksidel toimib päris hästi) , et saaks live pilti pausi peale panna ja tagasi kerida. Tean et saab saadet algusest vaadata ja siis kerida järgi mis ei ole päris sama kui Timeshift. icon_cry.gif
tagasi üles
Jarmo
HV kasutaja
Jarmo

sõnum 18.05.2014 15:18:13 vasta tsitaadiga

JOKKER666 kirjutas:
Telefonidel pea kõik nupud ära kadunud icon_smile.gif. Pigem on asi maitses ja selle koha pealt elioni võiks küll vastu tulla. Isiklikult uus pult/süsteem pigem meeldib. Samas pulti veel omal pole icon_smile.gif

Telefonidel on pigem nupud asendunud suure puutetundliku ekraaniga, kus on kõik nupud puutetundlikul kujul siiski olemas.. puldil on need nupud täiesti kadunud - võid ju oma väikese valge näpuga seda pulti hõõruda üht ja teistpidi, aga neid nuppe kuskilt välja ei ilmu icon_razz.gif

ise uut pulti ega uut nutitv-d ei oma, ega ole ka liiga palju seda kasutanud, seega kiita ega laita ei oska.. kasutajatelt, kes seda uut nutitv-d omavad, olen kuulnud vastakaid arvamusi, aga kui minu arvamus peaks välja kujunema puhtalt HV foorumi postituste najalt, siis see oleks ikka väga negatiivne ja käiksin sellest uuest ja uhkest kohe suure kaarega mööda.. see on lausa üllatav, millise visadusega osad siin suudavad sellel teemal vaielda. ons sellest siis abi ka olnud? selle teema jälgijana on see mind vähe ettevaatlikuks teinud küll uuele üle minemast - ehk asjata?

miks ma ei ole uue ja uhke nutitv peale üle läinud? põhjus selles, et vana töötab minu jaoks väga hästi. kasutan elioni televisiooni suhteliselt vähe, ei vaja salvestamist ega kordustv-d, ei mingeid filmiriiuleid ega muud nänni.. mind huvitavad sarjad ja filmid tulevad mujalt.. siiski, et sulanduda siinsesse halli massi, siis vinguks ka tsipa.. nimelt ei saa ma aru, et miks mina, kui vana nutitv kasutaja, pean noppekanalite eest tunduvalt rohkem maksma? neti kaudu elioni iseteenindusest ma noppekanaleid valida ei saa - ainus variant on seda teha telekast, kus hinnavahe eri kanalitel on kohati päris suur. Näide: sooviksin tellida historyHD, mis netist tellides maksaks 1eur (kui oleksin uue nutitv kasutaja), aga teleka ekraanilt tellides pean maksma 2.49!? sama ka iconcertsHD puhul.. nat geo hd netist 2,0 euri, telekast 2,49.. ja neid näiteid on veelgi.. tore, et on võimalik kasutada endiselt ka vana versiooni, aga kui selliste meetoditega sunnitakse poolvägisi üle minema uuele nutitv-le, siis selline suhumine ei ole mulle päris mokkamööda.. olen olnud elioni klient juba pikka aega ja vähemalt hetkel pigem ei sooviks teenusepakkujat vahetama hakata, aga inetu, kui vanadele klientidele kõrge kaarega pähe lastakse..
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 18.05.2014 18:49:17 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
... Motorola lapsehaigused on minumeelest täiesti läbi põetud, seega ei saa aru millest räägitakse. Ei välista probleeme loomulikult erinevate liinirikete, ruuteri rikete, digiboksi või teleri vahelist ühendust või üldsegi puldi ja teleri vahelist lüli.
Endiselt läheb see boks iseeneslikult pidevalt 576p peale. Vähemalt mitu korda nädalas pean menüüd näppima et 1080p tagasi saada. Ise ta muidugi arvab end seal kogu aeg olevat, ainult et pilt ja teleka info räägivad sellele vastu.
Kokkujooksmised on tõesti harvemaks jäänud, vist mingi 2 kuu jooksul korra õnnestus endal seda näha.

salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 18.05.2014 18:52:42 vasta tsitaadiga

Mul oleks motorola puhul vaja komponent 576p valikut. Aga mida pole seda pole. thumbs_down.gif
dentartu
HV kasutaja

sõnum 18.05.2014 19:16:41 vasta tsitaadiga

Jarmo kirjutas:
JOKKER666 kirjutas:
Telefonidel pea kõik nupud ära kadunud icon_smile.gif. Pigem on asi maitses ja selle koha pealt elioni võiks küll vastu tulla. Isiklikult uus pult/süsteem pigem meeldib. Samas pulti veel omal pole icon_smile.gif

Telefonidel on pigem nupud asendunud suure puutetundliku ekraaniga, kus on kõik nupud puutetundlikul kujul siiski olemas.. puldil on need nupud täiesti kadunud - võid ju oma väikese valge näpuga seda pulti hõõruda üht ja teistpidi, aga neid nuppe kuskilt välja ei ilmu icon_razz.gif

ise uut pulti ega uut nutitv-d ei oma, ega ole ka liiga palju seda kasutanud, seega kiita ega laita ei oska.. kasutajatelt, kes seda uut nutitv-d omavad, olen kuulnud vastakaid arvamusi, aga kui minu arvamus peaks välja kujunema puhtalt HV foorumi postituste najalt, siis see oleks ikka väga negatiivne ja käiksin sellest uuest ja uhkest kohe suure kaarega mööda.. see on lausa üllatav, millise visadusega osad siin suudavad sellel teemal vaielda. ons sellest siis abi ka olnud? selle teema jälgijana on see mind vähe ettevaatlikuks teinud küll uuele üle minemast - ehk asjata?

miks ma ei ole uue ja uhke nutitv peale üle läinud? põhjus selles, et vana töötab minu jaoks väga hästi. kasutan elioni televisiooni suhteliselt vähe, ei vaja salvestamist ega kordustv-d, ei mingeid filmiriiuleid ega muud nänni.. mind huvitavad sarjad ja filmid tulevad mujalt.. siiski, et sulanduda siinsesse halli massi, siis vinguks ka tsipa.. nimelt ei saa ma aru, et miks mina, kui vana nutitv kasutaja, pean noppekanalite eest tunduvalt rohkem maksma? neti kaudu elioni iseteenindusest ma noppekanaleid valida ei saa - ainus variant on seda teha telekast, kus hinnavahe eri kanalitel on kohati päris suur. Näide: sooviksin tellida historyHD, mis netist tellides maksaks 1eur (kui oleksin uue nutitv kasutaja), aga teleka ekraanilt tellides pean maksma 2.49!? sama ka iconcertsHD puhul.. nat geo hd netist 2,0 euri, telekast 2,49.. ja neid näiteid on veelgi.. tore, et on võimalik kasutada endiselt ka vana versiooni, aga kui selliste meetoditega sunnitakse poolvägisi üle minema uuele nutitv-le, siis selline suhumine ei ole mulle päris mokkamööda.. olen olnud elioni klient juba pikka aega ja vähemalt hetkel pigem ei sooviks teenusepakkujat vahetama hakata, aga inetu, kui vanadele klientidele kõrge kaarega pähe lastakse..

Vanas põhipakett on 3eur.
Uues põhipakett on 5 eur.
eurosport hd vanas 2,49
eurosport uues 2,50 icon_smile.gif
HD kanalite pakett vanas 6,33
HD kanalite pakett uus 7 eur.
ja nii edasi.

osa asju kallimat, osa odavamat.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 18.05.2014 19:25:28 vasta tsitaadiga

Kõik paketid on uues Nuti tv-s kallimad.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 18.05.2014 20:05:38 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:

Ma ise nüüd ka päris kindel pole, aga minumeelest sai arutatud, et 1119 firmware on kõige rohkem pekkis ning uuendus mida samsungist oodatakse on 1119.1
Minumeelest andsin ka teada, et need kes 1119 oma tarkusest või teadmatusest peale lasid, siis seni kuni uuendust pole samsungist tulnud, aitab helpdesk nutitv äpi ajutiselt downgradeda ning saab vähemalt teenust kasutada.

Arusaadav, et teema on paksu täis ja siit õige info ei hakka kohe silma aga otsing ehk aitab.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 18.05.2014 20:48:10 vasta tsitaadiga

Jarmo kirjutas:
JOKKER666 kirjutas:

pakun, et pole palju neid inimesi, kes kasutavad vana ja uut korraga. Ma olen üks neist ja ytlen ausalt, need on nagu öö ja päev. siine kriitika pole asjata, see on suht reaalsus. tädi maali, kes on keskmine kasutaja, lihtsalt ei hakka elioni tyytama ja loodab, et äkki homme hakkab tööle. lisaks teeb vahepeal 10 restarti kõikidele seadmetele. ma ei alahindaks yldse siinset tagasisidet. kuna eesti yldse suht labor teenuste suhtes, siis siine tagasiside peaks kulda väärt olema. see et vastatakse suht lakooniliselt ja vahel ka mõnitavalt, ei pruugi tähendada, et seda ei loeta.
ma arvan, et osa elioni töötajaid jälgib seda teemat pingsalt, lihtsalt pole kirjutanud siia. probleemid on ja mitte 1

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 18.05.2014 21:05:31 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Mul oleks motorola puhul vaja komponent 576p valikut. Aga mida pole seda pole. thumbs_down.gif

Pane scart taha. Siis automaatselt 576 ja muid valikuid menüüs pole
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 18.05.2014 21:28:06 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
ja siin on reaalsus

Vähemalt sinu lapsed suudavad tahtmise korral õppida malet mängima.
Mitte et see oleks eesmärk omaette, kuid "viie nupu" põlvkonnal vastavat ajuehitust kasutada pole enam vajadust. Progress?
Ega siis inimene pole ahvist arenenud. AHV arenes inimesest.

Minu lapsed oskavad malet mängida aga ilmselt on vaja šamaanitrummi ja mägra harknäärme ohverdamist 5 tee ristumise kohal et, et seda nuti-tvd tööle saada.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 18.05.2014 21:46:18 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
seeru kirjutas:
indrekp kirjutas:
... juba sellepärast ei hakka Elion numbreid tegema, menüüsse, kuhu numbrid mõeldud ei ole, ega te ometi arva, et see raske oleks.

Ega asi pole ainult numbrites. Mulle sobib mugav kava vaatamise nupp, av sisendite valimise nupp, voice on/off nupp ka väga hästi.

Sõber helistas just. Tal Elioni Uus Nuti TV ja Motorola. Tema kuskil foorumites ei käi ega tea. Küsis mis teha, pilt kakub koguaeg. Nädal aega ei ole vahepeal netti ka olnud aga siis tuli tagasi. Ütlesin et helista klienditoele. Helistas, sealt siis tehti seadmetele uuendus.
Nüüd pidi peale uuendust Eurospordil, Viasat Baltic Spordil ja veel osadel Viasat kanalitel üleval triip olema (teadagi mis triip), et mis teha? Et see ei meeldi.
Et kas see triip(kood) on Uue Nuti TV ja Motorolaga teistel ka näha?

Osadel kanalitel on tõesti punktiirjoon kanali ülalservas. Need jooned on tegelikult kasulik info (VBI), mis sisaldab endas muuhulgas pildi formaati (16x9 või 4x4) jms asju. Selle eest vastutab enkooder, et dekooder oskaks selle rea ära kustutada. Dekooder on antud juhul digiboks, aga enkooder on kanali valmistaja, nemad tekitavad pildi.

Lahenduseks on arvatavasti digiboksi videoreziimi muutmine või kontrollimine. Pangu 720p ajutiselt ja vaadaku, kas punktiirjoon olemas. Kahtlustan, et on tehtud valik 1080p, mis reaalselt ei toimi.

Mul ka need triibud 2-3 kuud nüüd juba. Tegu veel vana Amino boxiga ja ükski seade ei boxis ega televiisoris ei suuda neid ära kaotada, välja arvatud teleri pildi nihet muutes. 6 vajatust puldilt ja riba kaob ära, aga telku kurivaim ei suuda seda meeles pidada ja peale välja/sisse lülitamist on pilt jällegi keskel tagasi ja triibud ka nähtavad.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 18.05.2014 22:34:06 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:

VIP 1903 ? Scart liidesest tuleb küll 576p kenasti. Sebi Scart to component kaabel.

sukelduja, ma nendin, et keskkond vajab tööd, kuid ta on kasutatav. Kui Sul on midagi konstruktiivset öelda, siis ma kuulan. Muul juhul hoia parem oma ving endale.

Igaljuhul tänan tagasiside eest!

BTK0
HV kasutaja

sõnum 18.05.2014 22:50:17 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
......... Muul juhul hoia parem oma ving endale.

Igaljuhul tänan tagasiside eest!

Aitäh konstruktiivse tagasiside eest sõbralikku keskkonda. Vähemalt on teada, kus asub maailma naba, ehk keskpunkt. okse.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 19.05.2014 08:25:50 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
salatoimik kirjutas:

VIP 1903 ? Scart liidesest tuleb küll 576p kenasti. Sebi Scart to component kaabel.

sukelduja, ma nendin, et keskkond vajab tööd, kuid ta on kasutatav. Kui Sul on midagi konstruktiivset öelda, siis ma kuulan. Muul juhul hoia parem oma ving endale.

Ma tsiteerin seda edaspidi kõikidele Elioni ärklienitele, keda ma konsulteerin ja soovitan osta teenust ( netiühendus ja serverimajutus) mujalt. Kuna Elioni töötajad kipuvad olema mölakad ja ka enamasti ebakompetentsed ja sellise firmal sellise suhtumisega ei ole lootust pikalt turule jääda. On sul seda kuidagi ümberlükata? Üks Elioni esindaja ütles, et peale tv firmware uuendamist läheb kõik paremaks. EI LÄINUD! Veel viletsamaks läks. Palun konstruktiivset lähenemist! Täna õhtul kavatsen Elioni helpdeski helistada ja klienditeenindajat niikaua kiusata kui võimalik. Mis sest et ma tean, et tal ühtegi lahendust pakkuda ei ole. Meelelahutus seegi. Lõpetage vähemalt see loll jutt ära, et teil on parim teenus või mingi innovatsioon. EI OLE!

viimati muutis sukelduja 19.05.2014 08:28:02, muudetud 1 kord
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 19.05.2014 08:27:47 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
Pailaps kirjutas:
salatoimik kirjutas:

Ma tsiteerin seda edaspidi kõikidele Elioni ärklienitele, keda ma konsulteerin ja soovitan osta teenust ( netiühendus ja serverimajutus) mujalt. Kuna Elioni töötajad kipuvad olema mölakad ja ka enamasti ebakompetentsed ja sellise firmal sellise suhtumisega ei ole lootust pikalt turule jääda. On sul seda kuidagi ümberlükata? Üks Elioni esindaja ütles, et peale tv firmware uuendamist läheb kõik paremaks. EI LÄINUD! Veel viletsamaks läks. Palun konstruktiivset lähenemist! Täna õhtul kavatsen Elioni helpdeski helistada ja klienditeenindajat niikaua kiusata kui võimalik. Mis sest et ma tean, et tal ühtegi lahendust pakkuda ei ole. Meelelahutus seegi.

Lahe elu sul. Ma vaatan küll game of thrones täna õhtul.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 19.05.2014 08:29:58 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
sukelduja kirjutas:
Pailaps kirjutas:
salatoimik kirjutas:

Ma tsiteerin seda edaspidi kõikidele Elioni ärklienitele, keda ma konsulteerin ja soovitan osta teenust ( netiühendus ja serverimajutus) mujalt. Kuna Elioni töötajad kipuvad olema mölakad ja ka enamasti ebakompetentsed ja sellise firmal sellise suhtumisega ei ole lootust pikalt turule jääda. On sul seda kuidagi ümberlükata? Üks Elioni esindaja ütles, et peale tv firmware uuendamist läheb kõik paremaks. EI LÄINUD! Veel viletsamaks läks. Palun konstruktiivset lähenemist! Täna õhtul kavatsen Elioni helpdeski helistada ja klienditeenindajat niikaua kiusata kui võimalik. Mis sest et ma tean, et tal ühtegi lahendust pakkuda ei ole. Meelelahutus seegi.

Lahe elu sul. Ma vaatan küll game of thrones täna õhtul.

Jõuab mõlemat teha.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1125, 1126, 1127 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.