Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dogbert
HV Guru

|
15.05.2014 16:39:07
|
|
|
Egretta kirjutas: |
Mark0 kirjutas: |
täitsa tavaline nutitelefoni GPS, trackida ja kõike saab. On tavaline GPS, vajadusel kasutab ka moblavõrkude abi või venelaste GPSi analoogi GLONASS'i. |
ma ei saa aru, miks siis google-i trackimise äpp "my tracks" ütleb mulle käivitamisel "no gps found on this device"! ja ei hakkagi mind trackima. ma ei leia telefoni seadetest ka mingit gps-i seadistamise kohta. mobiilset andmeside ei oma, seega ka a-gps langeb ära. hmm... |
Seadetest "Location" on ikka lubatud üldse? Mode alt saad lisaks valida, kas kasutatakse ainult GPS-i, ainult WiFi tugijaamu ja moblamaste või kõiki.
Lisaks on seal veel Google Location Settings, kust saad määrata, kas asukoht salvestatakse ainult seadmesse või läheb see ka sinu Google kontole. Vähemalt seadme oma peab olema sees, kui Google appides asukoha määramist tahad kasutada.
Muide - GPS-i ja muu riistvara olemasolu ja toimimist saad vaadata-testida näiteks Z-DeviceTest abil. Sellega peaksid oma kahtlused hajutatud saama.
GPS-Status on ka selline app, mis alati ära kulub.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
15.05.2014 18:59:16
|
|
|
Kas siin ka keegi dual SIM -iga isendi kasutaja on? Kui jah, siis palun kogemusi?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
UnknowFunk
Kreisi kasutaja

|
15.05.2014 22:27:52
|
|
|
mart63 kirjutas: |
Factory reset ei aidanud ja raudvaras viga samuti pole. MTTC OÜ Tallinna esinduses käis, seal ei osatud midagi teha ja anti mulle vigane tagasi.. Äkki see kord saadetakse siis leetu, kus vist lähim "päris" Motorola esindus on? |
Kuna Eesti ei ole ametlik müügiregioon Moto-seeriatel on raskusi garantiiga. MTTC olevat lubanud neid ikkagi garantii korras üle vaadata, kuid see lubaduseks jäi ja tuli välja, et nad ei suuda pakkuda seda teenust. Garantii käib siis läbi välishankija mis võtab ka teadupoolest aega.
Mitmed juhtumid on olnud, kus telefon ei lülitu sisse (aku tühi, software crash, vms), siis enne remonti saatmist proovida järgnev protseduur:
Hoida all Vol+,Vol- ja power nuppu ~2min. Soovitavalt teha seda samal ajal kui telefonil on voolujuhe taga. Kui hakkab põlema valge indikaator, siis on telefon hakanud laadima. Pärast seda läheb ~15-30min enne kui telefon võtab uuesti pildi ette.
Klickis maksab Moto G 8GB 199€ ja 16gb 229€.
_________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos. |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
mart63
HV kasutaja
|
16.05.2014 00:15:09
|
|
|
Jah, seda nippi sain ka paraku proovida, aga alles peale remonti, sest peale MTTC OÜ "remonti" enam seade sisse ei lülitunud. Aku oli täiesti nulli tõmmatud, Klicki viisin 100% laetud akuga..
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Egretta
HV vaatleja
|
16.05.2014 14:05:31
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Seadetest "Location" on ikka lubatud üldse? Mode alt saad lisaks valida, kas kasutatakse ainult GPS-i, ainult WiFi tugijaamu ja moblamaste või kõiki. |
oligi selles asi. mul mode alt "ainult WiFi tugijaamu ja moblamaste" valitud. aituma!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Toomas
Kreisi kasutaja

|
17.05.2014 22:20:41
|
|
|
Sai ka Amazonist Moto G ligi võetud, nüüdseks paar nädalat kasutanud ja tuleb tunnistada, et selle raha eest telefoni kui palju (aku viisakas, mälu piisavalt, gps lukustub kiiresti, ekraan täpselt paras jne st minu jaoks kõikse olulisem kaetud).
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
17.05.2014 22:38:02
|
|
|
Amazoni garantii ka viimasepeal. Mul pikemat aega kuularis kerge ragin/sumin sees. Enne ei viitsinud väga tegeleda kauge maa grantiiga, kuna väga ei häirinud. Nüüd hakanud ikka väga kõvasti plärisema. Võtsin amazoniga ühendust ja ega nad suurt midagi ei küsinud ega tahtnud teada. Aga uue telefoni panid teele ja praeguse saadan tagasi kui uus käes. Postikulu hüvitatakse tagatipuks.
Lisaks küsimus ka rakenduse teemas, aga kuidas saada kogu elu teise telefoni võimalikult kiiresti ja väikese jebimisega.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
17.05.2014 23:07:24
|
|
|
JOKKER666 kirjutas: |
Lisaks küsimus ka rakenduse teemas, aga kuidas saada kogu elu teise telefoni võimalikult kiiresti ja väikese jebimisega. |
Jah, see on siiani üks piin, nutiajastu aga kloonida ei saa:(. Või tegelikult, proovi Motorola Migrate -ga, see ju võiks osata?
Ise tegin vanast My Backup -ga backupi kõigest, siis veel igast softist, mis ise varundust tegi, siis kogu sdcard -i kopeerisin arvutisse, ning sama uude. Ja siis jamasin tükk aega, sest My Backup kontakte (mul kõik lokaalsed) üle ei toonud. Vanast siis manuaalselt kontaktidest export, uues import, sama kalendriga ical import/export abil, see ka siis korduvaid evente ei suutnud paika saada, pidin backupi enne käsitisi üle käima.
Ja siis ükshaaval iga softi install -i accept, seadete taastamine jne. Päeva töö:(.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
17.05.2014 23:09:00
|
|
|
ksuuk kirjutas: |
Lisaks küsimus ka rakenduse teemas, aga kuidas saada kogu elu teise telefoni võimalikult kiiresti ja väikese jebimisega. |
Jah, see on siiani üks piin, nutiajastu aga kloonida ei saa:(. Või tegelikult, proovi Motorola Migrate -ga, see ju võiks osata?
Ise tegin My Backup -ga backupi kõigest, siis veel igast softist, mis ise varundust tegi, siis kogu sdcard -i kopeerisin arvutisse, ning sama uude telefoni. Ja siis jamasin tükk aega, sest My Backup kontakte (mul kõik lokaalsed) üle ei toonud. Vanast teefonist siis manuaalselt kontaktidest export, uues import, sama kalendriga ical import/export abil.
Ja siis ükshaaval iga softi install -i accept, seadete taastamine jne. Päeva töö . |
ee... wut? Milleks selline keberniit. Kardad et NSA varastab su kontaktid ära kui pilves hoiad? Uues telefoniga logid lihtsalt sama kontoga sisse ning rakendused ja kontaktid ongi tagasi.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
17.05.2014 23:26:17
|
|
|
Kontaktid tulevad küll, aga rakendused ka tõesti? Sünkroniseerimise seadetes on küll olemas "app data".. Aga kui nii, siis on kõik hästi.
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
18.05.2014 09:10:44
|
|
|
namstoop kirjutas: |
ee... wut? Milleks selline keberniit. Kardad et NSA varastab su kontaktid ära kui pilves hoiad? Uues telefoniga logid lihtsalt sama kontoga sisse ning rakendused ja kontaktid ongi tagasi. :roll: |
Kui Sa eelistad oma elu kõigiga jagada, siis on see Sinu valik. Minu valik on mitte jagada.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Level
HV veteran
|
18.05.2014 20:53:52
|
|
|
ee... wut? Milleks selline keberniit. Kardad et NSA varastab su kontaktid ära kui pilves hoiad? Uues telefoniga logid lihtsalt sama kontoga sisse ning rakendused ja kontaktid ongi tagasi.  |
Kui Sa eelistad oma elu kõigiga jagada, siis on see Sinu valik. Minu valik on mitte jagada. |
ma usun et kui telefon on tänapäevane(eriti veel nuti), siis pole vahet kas hoiad kontakte pilves või telefonis. kontaktid on copitud nii ehk naa kuhugi. Eriti veel kui tegemist on googliga, kes igast asendist teeb USA valitsusega koostööd ja kasutab kõiki andmeid nii nagu vaja on ja oma suva järgi. juhul kui miskit läheb suure kella külge on pärast aega vabandada.
_________________ www.ohutuspartner.ee Teie partner ohutusalal |
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
2 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
18.05.2014 21:34:05
|
|
|
Level kirjutas: |
ee... wut? Milleks selline keberniit. Kardad et NSA varastab su kontaktid ära kui pilves hoiad? Uues telefoniga logid lihtsalt sama kontoga sisse ning rakendused ja kontaktid ongi tagasi.  |
Kui Sa eelistad oma elu kõigiga jagada, siis on see Sinu valik. Minu valik on mitte jagada. |
ma usun et kui telefon on tänapäevane(eriti veel nuti), siis pole vahet kas hoiad kontakte pilves või telefonis. kontaktid on copitud nii ehk naa kuhugi. Eriti veel kui tegemist on googliga, kes igast asendist teeb USA valitsusega koostööd ja kasutab kõiki andmeid nii nagu vaja on ja oma suva järgi. juhul kui miskit läheb suure kella külge on pärast aega vabandada. |
x2
Aga kui sooviks on päevi veeta nubreid backupides ja exportides, siis anna minna. Eks hobid ongi inimestel erinevad.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
19.05.2014 23:48:43
|
|
|
tegelikult ju keegi ei keela puhta AOSP kasutamist, ilma Google appideta, siis võib juba ehk veidi privaatsusest ka rääkida. Kuigi jah, Google on tublit tööd teinud, et oma appe ja süsteeme arendades inimene on nõus heade teenuste eest kolm tilka verd andma
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
mart63
HV kasutaja
|
23.05.2014 10:36:38
|
|
|
Klick saatis mu teistkordselt garantiisse viidud telefoni Motorola euroopa hooldusesse, nüüd nädal hiljem teatati, et remont viibivat, aga kuna mu viidud telefon oli ideaalselt hoitud, siis anti letist lihtsalt uus telefon. Natuke pidi ise torkima, aga asja sai.
Uus tuli juba karbist 4.4.2'ga (plaanisin 4.3 peal püsida kuni 4.4.2 uuenduse saab, enne algasid mured peale 4.4.2 installi) aga pakkus kohe ka uuendust, 176.44.en-GB, mis läks kohe ka peale, niiet loodan et rohkem kalasid ei tule.. Release notes'is olid audio hädad ka mainitud, ehk patchiti ära..
|
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
traxx
HV kasutaja
|
30.05.2014 17:33:16
|
|
|
Kas gorilla glass on igal moto g-l algselt peal? Kuskilt reviewst sain nagu aru, et nano coating ja gorilla glass on võimalik juurde osta siis kui telefoni tellid. Või olen valesti aru saanud?
|
|
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
30.05.2014 17:55:30
|
|
|
Kus sa sellist imelikku ülevaadet nägid või kus sa sellist ostukohta näinud oled, kust ilma gorilla klaasi ja nanokatteta Moto G-d osta saad?
Muide - tulemas (või juba olemas?) on LTE ja microSD pesaga Moto G - kui need asjad on olulised, siis ehk tasub oodata või rohkem ringi vaadata.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
30.05.2014 20:50:27
|
|
|
Kontaktid tulevad küll, aga rakendused ka tõesti? Sünkroniseerimise seadetes on küll olemas "app data".. Aga kui nii, siis on kõik hästi. |
Sain oma asendustelefoni kätte ja mingi 30 minutiga oli peaaegu vana seis olemas . Oma kontoga uude telefoni logides pakub google kohe tõmmata vanad rakendused ja seaded. Seaded siis ainult google programmide omad. Õnneks "karmimat" seadistust nõudvad proged võimaldavad reeglina ise backup/restore, mis võttiski suurema aja . Motorola migrate tõmbab teisest telefonist meedia jms.
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
30.05.2014 22:42:05
|
|
|
Müüsin oma Moto G maha et Note 3 proovida, nüüd uus mure, iga kord kui telefoni kuhugi panna mõtled ega kriime peale ei tule Moto G sai loobitud kuidas juhtus
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
31.05.2014 20:22:57
|
|
|
Keegi kellel täielikum ülevaade, võiks paari sõnaga rääkida, mis tavalised tüüpvead sellel telefonil olidki (sim, kõlariga midagi?). Võtsin ka telefoni ligi ning hetkel veel kehtib 2nädala tagastamisõigus, et ootan testimissoovitusi, et proovin järgi korrata ja veenduda kas viga esineb või ei.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
01.06.2014 02:07:44
|
|
|
Ma ei tea ise ühtegi nimetada, mida tüüpiliseks võiks nimetada. Minu telefonil ei ole vähemalt siiani absoluutselt mitte midagi füüsiliselt viga - kõige probleemivabam telefon, mis mul kunagi on olnud.
Googeldamisel leidsin sellise lehe: http://www.digitaltrends.com/mobile/moto-g-problems/
Peale SIM-i väljalibisemise, kõlari ragisemise ja kaamera käivitamisel errori saamise ei näe ma seal midagi, mida siin keegi nimetanud oleks. Minul on ette tulnud vaid camera error, aga ainult paaril korral, kui kaamerat tavalisest intensiivsemalt kasutasin. Selle vastu ma vist võtsin ka midagi ette, aga ei mäleta enam täpselt. Kaamera app cache'i tühjendamine vms. Ammu pole ka seda enam ette tulnud.
Ainus problemaatiline asi ongi see, et Motorola kaamera app on võrreldes minu eelmiste telefonide omadega äärmiselt vilets (kaamera on küll kiirem, aga app ise liiga dumbuserile suunatud - seadistamise võimalused on olematud ja automaatne häälestus lonkab mõlemat jalga), aga selle vastu rohtu ei ole kahjuks. Probleem on just pildistamisega, mitte niivõrd videoga. Olen vaadanud alternatiive, aga igaühel neist on ka midagi viga või puudu, nii et kasutan enamasti moto oma edasi.
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
01.06.2014 09:15:34
|
|
|
Minul on 1 korra lambist restardi teinud. 1 korra arvuti külge ühendades kukkus aku indikaator 1% peale ja peale ~15min laadija otsas olemist tõusis 100% peale. Google+ hääle otsing hüppas vahepeal koguaeg lahti, kuigi see probleem oli vist google+ poolne. Kuular läks ka katki, selle tõttu sain grantii korras uue telefoni. Samas tegelikuses töötab asi hästi ja need tarkvaralised vead esinesid kõik peale KitKatile uuendamist ilma tehase seadete taastamiseta... Huvitav on seejuures, et uus moto g tundub käes erinev . Tagakaane servad on kuidagi laiemad, nupud käivad natuke pehmemalt ja justkui ümber ekraani see korpuse kõrgem serv on veidi kõrgem. Telefoniga muidu väga rahul.
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
01.06.2014 18:21:18
|
|
|
Minu esimesel isendil oli surnud piksel ja ekraani Crystal Oleophobic Screen kulus ühes kohas maha, samuti arvutist laadimisel tegi restarti aeg-ajalt, voou nupp ka logises, panin läbipaistva teibi tüki peale. Teine siiani OK (voolunupule panin ka teibi kohe igaksjuhuks), tagakaane M täht on hõbedane ja tagakaan ise kuidagi "kummisem" . Kaks tarkvaralist kiiksu vähemalt default nonroot Motorola 4.2 -ga olen ka avastanud, ei saa ID piletit osta ja ei saa kõnet salvestada. Kui keegi omab GPE versiooni, võiks oma muljetest pajatada.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
mart63
HV kasutaja
|
07.06.2014 08:09:59
|
|
|
Kas kellegi veel Moto G kuular kõne ajal krabiseb/kliriseb? Väga häiriv, vanal hakkas tegema peale nädalat kahte, nüüd uuel täpselt samuti. Mingid puhumise jne trikid ei mõika.. Absoluutselt ei haksa Klicki garantiiga enam toimetada..
|
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
07.06.2014 13:31:25
|
|
|
Kaks postitust kõrgemal ja siis veel mõni tagasi JOKKER666 kirjutab oma kuulariprobleemist ja sellest, et Amazon vahetab selle veaga telefonid välja kliendile halle juukseid põhjustamata ja teda ajutiselt telefonist ilma jätmata.
Klick on Klick, pole neilt juba aastaid midagi ostnud, lihtsam on brittidega asju ajada kui Klickiga. Viimaseks ostuks sealt olid DVD-toorikud, nendel pole garantiiga nagunii midagi teha. Ega sul palju valikuid ei ole - Klick või Motorola Euroopa esindus. Sant lugu küll, kui juba teisel telefonil sama viga.
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|