hommikul visati skypes link xb1 gameplay videole, näeb päris cool välja. päeva peale tuleb uudistest ka päris mitu lugu watch dogsi pihta. lisaks on siis HV foorumi üleval otsas reklaam ka. see kõik ajab mängu ostmise isu peale. noh, tehtud-mõeldud on hea moto ja võtaks ostaks omale.
ma ilmselgelt ei mäleta, mis millises editionis oli ja guugeldan. wikist on tabel maha korjatud nagu keegi ka siin märkis, osadel saitidel on listingud katki. enamikus on pildid kust on nagi välja lugeda, mis on ja mida pole.
jõuan wikist väljakopeeritud tabeli pildini, võrdlen ja tuleb meelde miks viimati ostmata jäi - nii dedsecis kui vigilantes on vidinaid, mida võiks tahta kui juba suure raha eest mäng osta. loogiline, et midagi pole muutunud.
special edition/preorder bonus ei tundu eriti ahvatlev ja paistab, et on suhteliselt standardmäng tegelikult. seda konkreetselt kusjuures ükski leitud tabel ei kajasta (isegi kui gamestari kräppformatting normaalseks teha)...
jäigi jälle ostmata. järeldan, et ubi on nende editionitega endale ikka üsna tublisti jalga lasnud.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Watch_Dogs on kuradima õnnetus tegemises. Enne ilmumist ebanormaalselt vähe meediat liikvel, üüratud downgraded ja väljalaskepäevani on ülevaadetel embargo ka peal.
See sõge pre-order kultuur on AAA mängutööstust põhja viimas, kui ta seda juba teinud pole.
Ei saa nüüd aru mis eraldi versioonidest siin räägitakse, kas mäng ei tulegi nii välja, et on ainult üks story mis tuleb läbi mängida? Kui tahan osta, siis mis variandi siis ostma peaks?
Ei saa nüüd aru mis eraldi versioonidest siin räägitakse, kas mäng ei tulegi nii välja, et on ainult üks story mis tuleb läbi mängida? Kui tahan osta, siis mis variandi siis ostma peaks?
Jutt käib neist 1-2h lisadest, mis tulevad eraldi koosseisudes.
Pigem ikka jääb pre-order ära - suvine aeg ja nagunii tuleb sügisel mingi super pack kus kõik koos
Väga kummaline lugu nende versioonidega küll. Soovitan soojalt oodata kasvõi aasta ja võtta GoTY versioon 15€ eest. Mängud lähevad reeglina ajaga vaid paremaks. Fixitakse bugisid, kommjuuniti teeb modisid jne. Ubisofit mängud küll ei kuku nii kiirelt kui square enixi omad, kuid ma ei usu, et watch dogsi hind lakke jääb. Mul sisetunne ütleb, et see saab olema mediocre mäng.
olxter kirjutas:
kui kahtlete, kas pre-order või mitte, siis selle video vaatamine suurendab te enesekindlust. aitab pea alati
And THIS... preorderdamine killib AAA industry, vist on seda juba teinud. Igasugune season pass, DLC hunjaamuinjaa, milleks sulle DLC'd kui nagunii tuleb aasta või kahe pärast sama mootoriga, minimaalsete edasiarendustega mäng (juba tehakse Far Cry 4a näiteks... ja ilma ühegi videota saab seda juba preorderdada... jeeebus) _________________ Winter is coming...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.