Ma pesen reaalselt telefoni kraani all peale toopaeva _________________ Skoda octavia 2016a universal/manu/diisel https://www.auto24.ee/soidukid/4194929
Üks ekstreemsemaid, nii endale, kui ka telefonile. Kinni läks sellepärast, et kui filmisin polnud Sony veel välja lasknud appi, millega saab ekraani lukku panna ja veepiisad lendasid ekraanile ning vajutasid Stop recording.
kaua teil kaamera app-i avab? Vahel mõtleb lausa oma 4-5s. vahel lööb ka kirja et"kaamera stopped working " vms.
Mõtlesin et süüdi võib olla hiina Class 10 malukaart. Panin et salvestaksid pilte telefoni oma mälu peale, mingit vahet pole.
Või peaksin tehase reseti tegema millega ma kaotan ikka üksjagu....
kaua teil kaamera app-i avab? Vahel mõtleb lausa oma 4-5s. vahel lööb ka kirja et"kaamera stopped working " vms.
Mõtlesin et süüdi võib olla hiina Class 10 malukaart. Panin et salvestaksid pilte telefoni oma mälu peale, mingit vahet pole.
Või peaksin tehase reseti tegema millega ma kaotan ikka üksjagu....
Peale uuendust tuleks teha jah tehase reset. Kui seni seda teinud ei ole siis proovi ära
Kuidas ära kaotada kõnele vastamine sõnumiga? Mõnikord taskust välja võttes libiseb sõrm alt üles ja ongi sõnum saadetud a-la - söön praegu, helistan hiljem. Need sõnumitega vastamied omaarust keelatud aga ei midagi. Aga muidu päris hea lumelabidas. Nädal Kevadtormi elas üle ilusti. Aku 2-3 päeva, ise suht rahul (vähemalt peale 2 nädalat).
Nonii. Umbes 5 minutit maks. meetri sügavuses vees tappis mu Z1'e! Üsna irooniline, et veekindel aparaat just sihukse otsa leidis. Ei ole vist väga IP58 serdile vastav tulemus. Muidu toimib aga pilti ette ei võta. Muidu olin väga rahul telefoniga ning veekindlus oli ka ostes oluline argument aga nüüd paneb mõtlema. Edaspidi peab vist kohe poes telefoni veeämbrisse viskama ja tunnikese müüjatega juttu ajama. Kui siis asi endiselt toimib, võib ostu peale mõelda.
Nonii. Umbes 5 minutit maks. meetri sügavuses vees tappis mu Z1'e! Üsna irooniline, et veekindel aparaat just sihukse otsa leidis. Ei ole vist väga IP58 serdile vastav tulemus. Muidu toimib aga pilti ette ei võta. Muidu olin väga rahul telefoniga ning veekindlus oli ka ostes oluline argument aga nüüd paneb mõtlema. Edaspidi peab vist kohe poes telefoni veeämbrisse viskama ja tunnikese müüjatega juttu ajama. Kui siis asi endiselt toimib, võib ostu peale mõelda.
garantii alla ei lähe nüüd v?
kõik klapid olid kinni ikka ilusti? see nagu wtf tõesti ...
Xperia Z1-l peaks ka olema vist nende portide katete all "water detection ribbons". On mõni neist värvi muutnud (veega mitte kokkupuutunud peab olema valge; veega kokku puutunud peaks muutuma roosakaks)? Kui need värvi muutnud pole, siis peaks minema garantii alla ja kuskilt kohast, kust ei tohiks, on vast vett sisse lasknud.
Oleme ausad, minul on algusest saati laadija kate käinud kinni nii, et kui SD kattest üle tõmmata on tunda vahe. Ehk siis laadija kate ei sobi päris nii peale nagu peaks. Seetõttu pole julgenud ka vette teda päris toppida ja kuna nüüd suvel tulemas tolmused/liivased tegemised läheb vana s2 kasutusse ja z1 garantiisse. Eks näis, mis teevad.
Üldiselt miskipärast pean tõdema, et ei ole rahul vahetusega S2 -> z1. Kõige suuremaks miinuseks on viimase kaamera, mis ei kannata mitte mingit kriitikat. Samuti on tore metallist raam, aga kui see peaks päikest saama siis oioi, kui kuumaks see telefon muutub ja akule see kohe kindlasti ei meeldi.
Viisin MTTC'sse ning nemad saadavad selle omakorda kuhugi leetu, kus testitakse veepidavust. Kõik 3 niiskusindikaatorit on ikka üsna roosad. Klapid olid aga mõistagi nii tihkelt kinni kui nad veel olla said ja avatudki on neid minimaalselt. Ma reeglina ikka hoian oma asju korralikult. Vana Acro S'ga võis muretult igasugu vesiseid trikke teha ning midagi ei juhtunud.
Z1 auto raadiole läbi auxi panna, siis töötab vaid parem kõlarite rida... Teine pool ei tööta. Sama on toas olevate kõlaritega, et üks töötab ja teine mitte. Kas vaja mingit spetsiaalselt 3.5mm juhet?
Minu arust ei tohiks midagi väga teistpidi olla sest suvalised klapid töötavad ilusti. Miks siis muud asjad ei peaks toimima? Juhul kui proovisid nii autos kui ka kodus sama juhtmega, on äkki probleem juhtmes?
Z1 auto raadiole läbi auxi panna, siis töötab vaid parem kõlarite rida... Teine pool ei tööta. Sama on toas olevate kõlaritega, et üks töötab ja teine mitte. Kas vaja mingit spetsiaalselt 3.5mm juhet?
Kõrvaklappidega oled proovinud?
Minu esimese mõte on, et kontakti ei saa hästi. Prooviks võibolla selle 3,5mm pistikuga liigutada sisse-välja, ehk annab siis ühenduse.
Super AMOLED, Sony vanematel telefonidel oli pesa teisiti. Uuematel peaks just üldstandardi järgi olema nüüd. Alates 2011/2012 Xperiatest. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
mis olukorras see telefon 5min vett sai meetri sügavusel? Ise proovisid vannis käies?
Käisin telefoniga spaas. mullivan,basseinid jne ja töötab ilusti
küsiks veel kas keegi on teisi On/custom romme proovinud? _________________ Skoda octavia 2016a universal/manu/diisel https://www.auto24.ee/soidukid/4194929
Viisin MTTC'sse ning nemad saadavad selle omakorda kuhugi leetu, kus testitakse veepidavust. Kõik 3 niiskusindikaatorit on ikka üsna roosad. Klapid olid aga mõistagi nii tihkelt kinni kui nad veel olla said ja avatudki on neid minimaalselt. Ma reeglina ikka hoian oma asju korralikult. Vana Acro S'ga võis muretult igasugu vesiseid trikke teha ning midagi ei juhtunud.
Olukord lahenes positiivselt. Telefon ei läbinud vedelikutesti, mis tähendab et oli tootja praak ning sain uue asemele.
Nii täna kiilus telefon kokku delfis videot vaadates.
Õnneks oli akut 10% ja 5 tunni pärast sai aku tühjaks.
Peale seda laadima pannes läks tööle.
Aga 1 tunni pärast kiilus jälle kinni.
Küsimus, kas annab mida ise ära teha või peab raipe remose viima.
Tra väga valel ajal hakkas nussima ikka. _________________ Ära siia kliki
G80, kui täitsa kinni kiilub, siis sim kaardi pesa kõrval on pisike must lüliti, mis teeb hard reseti.
Arvatavasti tarkvara viga või mõni uuendus kalab. _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.