praegune kellaaeg 29.05.2026 18:07:45
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
bladerunner
HV Guru
|
15.05.2014 13:59:19
|
|
|
armjan, pole ma küll viitisnud uurida, mis kood selle 'Back' nupu peale saadetakse, samas arvestades, et tehti uus pult, asi see siis oleks sinna panna olnud kood, mis Samsungil kui Elioni suurpartneril juba kasutuses on analoogse nupu juures.
Peale mõne müümata jäänud puldi poleks kaotada olnud midagi, samas võita küll.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
15.05.2014 14:19:13
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
armjan, pole ma küll viitisnud uurida, mis kood selle 'Back' nupu peale saadetakse, samas arvestades, et tehti uus pult, asi see siis oleks sinna panna olnud kood, mis Samsungil kui Elioni suurpartneril juba kasutuses on analoogse nupu juures.
Peale mõne müümata jäänud puldi poleks kaotada olnud midagi, samas võita küll. |
Ma räägin Samsungi TV puldist Motorola boksil.
Kui kõiki soove arvestada, on süsteem varsti omadega pudru ja kapsad. Mõistlikke soove aga võtab arvesse küll. Samsungi TV pult tööle motorola peal ei ole seda.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pulse
HV kasutaja
|
15.05.2014 14:29:24
|
|
|
| armjan kirjutas: |
| bladerunner kirjutas: |
Peale mõne müümata jäänud puldi poleks kaotada olnud midagi, samas võita küll. |
Ma räägin Samsungi TV puldist Motorola boksil.
Kui kõiki soove arvestada, on süsteem varsti omadega pudru ja kapsad. Mõistlikke soove aga võtab arvesse küll. Samsungi TV pult tööle motorola peal ei ole seda. |
Sinu juttu lugedes tundub nagu see soov Samsungi puldiga Motorolat juhtida oleks absurdsuse tipp ja eluilmasgi pole võimalik, et see juhtimine võimalikuks saab. Samas vana menüüga Motorolat SAAB Samsungi puldiga juhtida - miks see siis absurdne ei ole? Samamoodi saan oma Samsungi puldiga juhtida sadu (kui mitte tuhandeid?) muid seadmed. See ka absurdne? Ma pole küll spetsialist aga ma saan aru, et vastavad puldi koodid oleks tarvis lihtsalt kuskile Samsungi andmebaasidesse saada. Vana menüüga oligi nii, et Samsungi telekast lükkasin teatud kohta Motorola mudeli nimetuse, see leidis kuskilt vastava seadme üles ja oigi kõik - toimis Samsungi pult. Mäletamist mööda sai isegi kanali numbreid touchpad'ile joonistada. Ja üldsegi, oled sa kindel, et Samsungi puldiga ei saa Starmani boxe juhtida?
Kokkuvõtteks siis, ma küll ei leia, et idee Samsungi puldiga UUE MENÜÜGA Motorolat juhtida kuidagi pidi absurdne oleks - absurdne on tänapäeval niigi pultidest üleküllustunud elutuppa veel neid pulte juurde tekitada.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
15.05.2014 15:03:48
|
|
|
Paistab et ma oskan vaid absurdeid asju tahta. Huvitaval kombel ei ole need asjad absurdsed ühegi teise tootja/teenusepakkuja jaoks. Mulle on absurdne see miks on seal siis üldse Elioni valik kui see nii absurdne on?
Nii palju kui mina aru saan, siis selle toimimiseks ei pea Elion midagi ümber tegema. Vaja oleks lihtsalt Samsungile teada anda et Elioni uuel puldi back nupu kood on muutunud. Et Guide nupp on back nüüd. Aga jah, seda on siis ilmselt absurdne loota.
Starmani boxi pole mul kahjuks võimalik proovida, sest minu asukohas pole see lihtsalt võimalik. Kui nad kasutavad mingit mujal maailmas levinud boxi ja pole selle puldi nuppude koode lihtsalt ära vahetanud, (nagu Elion), siis ilmselt toimiks ma arvan.
viimati muutis JazZ 15.05.2014 15:04:45, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
15.05.2014 15:10:35
|
|
|
Absurdne on see, et ei tööta 1 (loe: üks) nupp, millele on juba algusest peale teatav salapära Elioni poolt antud. See kurikuulus "back"
edit: Motorola ja LG.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
15.05.2014 15:20:54
|
|
|
| ivokas kirjutas: |
Absurdne on see, et ei tööta 1 (loe: üks) nupp, millele on juba algusest peale teatav salapära Elioni poolt antud. See kurikuulus "back"
edit: Motorola ja LG. |
Tegelikult on absurdne see et vahetatakse sihilikult ära ühe nupu kood, et inimesed peaksid uue puldi ostma. See Motorola Guide nupp (mis uuel elioni puldil on nüüd Back nupp) on ilmselt ainuke nupp mida eelmisel Elion'i puldil ei olnud.
Samal põhjusel on ilmselt võimatu ka HDMI-CEC'i õiget pidi tööle panna ja Samsungile uue puldi koode universal remote setupi jaoks anda.
Tegelt ka, kui see 11 euri nii tähtis on, ma olen nõus selle maksma õiget pidi HDMI-CEC teenuse eest
|
|
| tagasi üles |
|
 |
kauposss
HV vaatleja
|
15.05.2014 18:34:03
|
|
|
JazZ ajab õiget juttu. Ka mina olen seda meelt, et Elion kaotas meelga ära ühe nupu, et inimesed peaksid ostma uue puldi.
Olen sellest juba rääkinud korduvalt, kuid ütlen veel. Kui hakkasin kasutama Elioni app-i, siis menüüst väljumiseks piisas vajutada samsa puldil nuppu "exit". Oktoobris tehti app-ile tarkvara uuendus ja kaotati "exit" ära. Paar päeva hiljem tuli juba uus nuti TV.
Nüüd pean menüüst väljumiseks korduvalt vajutama "return" nuppu ja üsna sagedasti vajutan kogemata ka ühe korra rohkem, mistõttu viskab eelmisele kanalile ja siis pean veel korra vajutama returni, et õiget kanalit vaadata.
Ütlen ausalt, selle "exit" nupu kaotamisega keerasite ikka paraja sita kokku. JA IGA UUENDUSEGA, mis te teete, läheb app-i teenus ainult halvemaks.
14 kuud tagasi mul polnud probleeme. Nüüd üsna sagedasti, pea iga päev, pilt jääb seisma, pilt on käivitamisel must. Jookseb kokku ja nii hullusti, et teler ei lase isegi ennast välja lülitada, kanali vahetamisel pilti ette ei tule ja siis tuleb veel klõpsida, et pilt ette saaks jne Ei viitsi rohkem kurta.
PS: Armjan, ole nii hea ja selgita, miks kaotasite app-il ära exit nupu. Ma saaks sellest siis aru, kui uus nuti TV ja Samsungi app oleks identsed ja seetõttu, kuna uue Nuti TV puldil pole exit nuppu, tuli see ka app-il kaotada. Aga nuti tv ja app pole identsed. Näiteks on nuti TVl pilt pildis funktsioon, mis app-il puudub. Seega on kaks erinevat asja.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.05.2014 19:02:41
|
|
|
ir kood ei ole minumeelest seotud ei teleris oleva äpiga ega motorolas oleva middlewarega.
Samsungi (ja ka mustmiljon teiste teleritootjate) poolt hallatavale universaalpuldi lahendusele tuleb ju öelda motorola vipXXXX vms. et funktsioon toimiks, samamoodi nagu Logitech Harmony puldile. Motorola (ja ka mustmiljon teistel) boksidel on üle maailma kasutusel erinevaid lahendusi ning igasugused universaalpuldilahendused ei kirjelda teenusepakkujate teenuseid oma nimekirjadesse justnimelt selle mustmiljon erineva võimaluse tõttu.
Kui nüüd Samsung ei ole kirjeldanud oma baasi Motorola guide nuppu (nii nagu Harmonyl on) siis mida see Elion täpselt tegema peaks, Motorolal ja Samsungil käest kinni võtma ja kõrtsi kutsuma?
Jah, Elioni rakendused on seotud vastavalt seadme (samsung, motorola, amino) tootjatele antud IR koodide tabeliga mida iga pakkuja (elion, starman jms) võib oma äranägemise järgi kasutada oma puldiga, pangu või back nupp edasi kerima, põhiline, et teenuse kasutamiseks oleks õige pult olemas. Olgu see siis kius või standardite eiramine, ei oska öelda, kindlasti on sellel mingi hea põhjendus.
Minu vabadus või vabandus on kasutada universaalpulti millega saab inimene ise manageerida ja sobivasse kohta sobiva nupu panna. Võin ju Harmony nupu nr 1 progeda ka nii, et alati seda vajutades ETV ette tuleb, vasakule, vasakule, OK. Peale seda võin progeda nr 2 nupu nii, et kanal2 ette tuleb (up) jne. Peaasi, et endal mugav oleks ja teaks mida millalgi vajutada, et päris sassi ei jookseks.
Universaalsed lahendused on seni kaua universaalsed kuni need on kokku lepitud aga nagu näete, isegi standardiga kinnitatud HDMI CEC ega ARC ei tööta tundud brändidel, mis me siin mingist pisikesest Elioni back nupust räägime.
nutitelefonil pole ka exit nuppu, krt seda veel vaja oleks, mida vähem seda parem, niikuinii tuleb ekraani silmitseda.
just kuulsin jälle head näidet, millegipärast jäävad tehnoloogiliste arendustega silma telefonid... Kui nokia küsis, kas inimesed soovivad nuppudeta telefoni, ütles rahvas, eii. Selle peale oligi Nokia pankrotis, kuulates AINULT rahva soove.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
15.05.2014 19:15:14
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
| nutitelefonil pole ka exit nuppu, krt seda veel vaja oleks, mida vähem seda parem, niikuinii tuleb ekraani silmitseda. |
Mis see "home" vms nupp siis veel pole kui exit? Nii õunal kui droidil see olemas ja ühe vajutusega saab avakuva ette ja igasugu rakendustest välja.
Senikaua kuni elion jätkab oma "kliendid on lollid lambad, õnneks meie teame paremini" poliitikat jään mina vana asja juurde.
Kui see ka kinni keeratakse peab vist taaskord starmani poole vaatama.
|
|
| Kommentaarid: 418 loe/lisa |
   |
368 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
15.05.2014 19:25:56
|
|
|
indrekp, mida sa jahvatad mingisugustest "teistest teenusepakkujatest"? Mil moel see Elioni teemasse puutub? Või on see vabandus, et "teised teevad ju ka"?
See, et sa Harmony pulti kasutad... ? Mida see teadmine mulle annab? Teadmise, et pean hakkama raha koguma ja veel ühe puldi soetama?
Ära enam peale võta, onju
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
15.05.2014 19:29:25
|
|
|
ir kood ei ole minumeelest seotud ei teleris oleva äpiga ega motorolas oleva middlewarega.
Samsungi (ja ka mustmiljon teiste teleritootjate) poolt hallatavale universaalpuldi lahendusele tuleb ju öelda motorola vipXXXX vms. et funktsioon toimiks, samamoodi nagu Logitech Harmony puldile. Motorola (ja ka mustmiljon teistel) boksidel on üle maailma kasutusel erinevaid lahendusi ning igasugused universaalpuldilahendused ei kirjelda teenusepakkujate teenuseid oma nimekirjadesse justnimelt selle mustmiljon erineva võimaluse tõttu.
Kui nüüd Samsung ei ole kirjeldanud oma baasi Motorola guide nuppu (nii nagu Harmonyl on) siis mida see Elion täpselt tegema peaks, Motorolal ja Samsungil käest kinni võtma ja kõrtsi kutsuma? |
Kui Sa mu esimest postitust sellel teemal lugesid, siis ma ei süüdistanudki Elion'i vaid küsisin kelle poole selle murega pöörduma peaks. Mina ei otsinud Samsungi universaalpuldi seadetes Motorola vaid Elion'i ja see oli seal täiesti olemas. Täpsemalt öeldes on seal Elion'i alt lausa 8 erineva puldi seaded. Sellest ma eeldasin et Elion on need oma koostööpartnerile andnud ja palunud sinna lisada, seega võiks paluda ka uue puldi lisada. Aga vägisi jääb mulje et see on üks hirmus asi ja seda ei saa kuidagi teha,s est siis jäävad ju puldid müümata. Või mis muu põhjus oli seda kohe absurdseks nimetada?
Kui Sa nüüd soovitasid Motorola boxi seadeid ja Samsungi puldi Guide nuppu Back nupuna kasutada, siis see on paraku võimatu, sest see on üks väheseid nuppe Samsung'i puldil mille on Samsung enda jaoks reserveerinud (teatud regioonides näidatakse Samsungi kava digiboksi pildi peale).
|
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
15.05.2014 19:35:15
|
|
|
| Kui nokia küsis, kas inimesed soovivad nuppudeta telefoni, ütles rahvas, eii. Selle peale oligi Nokia pankrotis, kuulates AINULT rahva soove. |
Vala oma soodale äädikat ka peale.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.05.2014 19:49:58
|
|
|
Ma usun, et meil kõigil olid loogilised vastused, isiklikuks minemata
Ma siiski siiralt kahtlen, et Elion on teleritootjatele mingeid oma puldi sisendeid saatnud. Kuigi võimalus oleks, ei viitsi ise Samsungi pulte treenima hakata, nii või naa jääb sellest väheks, sest kogu kodumeediat ma Samsungi puldiga ikkagi juhtida ei saaks ja kelle õlale ma siis küll nutma läheksin.
Harmony puldi seadistused lasin ükskord ka ise Logitechi supportil baasi lisada, samas on neid seal vist nüüdseks üsna mitmeid kuid millisel kujul õiged on, kas Elion või elion või Elion VIP või elion vip1003 või lihtsalt Motorola VIP1903, enam ei mäleta.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kauposss
HV vaatleja
|
15.05.2014 20:07:21
|
|
|
nutitelefonil pole ka exit nuppu, krt seda veel vaja oleks, mida vähem seda parem, niikuinii tuleb ekraani silmitseda. |
Ausalt öeldes ma ei tea, kuidas nutitelefonidel all keskel olevat nuppu nimetatakse. Toon näite enda Note 3 põhjal. All keskel on suur nupp, mis töötab ka exit eest. Näiteks lähen delfisse, loen sealt mitmeid lugusid. Tahan välja, vajutan juhtnuppu ja olengi väljas. Kui aga kasutan parempoolset puutetundlikku nuppu, siis Delfis olles, viskab eelmisele loole, mida lugesin. Kui veel vajutada, siis üleeelmisele jne. Aga elioni vennad tõenäoliselt näiteks delfist väljumiseks vajutavadki ainult parempoolset back nuppu - siis ju tore vaadata, mida lugenud olen. Sama nuti tv menüüga - vajutan korduvalt back, siis hea vaadata, kuidas ma nii kaugele menüüs jõudsin.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
15.05.2014 20:21:04
|
|
|
Ma siiski siiralt kahtlen, et Elion on teleritootjatele mingeid oma puldi sisendeid saatnud. Kuigi võimalus oleks, ei viitsi ise Samsungi pulte treenima hakata, nii või naa jääb sellest väheks, sest kogu kodumeediat ma Samsungi puldiga ikkagi juhtida ei saaks ja kelle õlale ma siis küll nutma läheksin.
Harmony puldi seadistused lasin ükskord ka ise Logitechi supportil baasi lisada, samas on neid seal vist nüüdseks üsna mitmeid kuid millisel kujul õiged on, kas Elion või elion või Elion VIP või elion vip1003 või lihtsalt Motorola VIP1903, enam ei mäleta. |
No ma ei usu ka seda et Samsung tellis omale Eestist need Elion'i puldid et need oma süsteemi lisada. Minu teada kasutaja ise ei saa Samsung'ile midagi õpetada, kui Sa mingit varianti tead, siis ehk jagad oma teadmisi?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.05.2014 20:26:07
|
|
|
Ei maksa sõnast kinni haarata, ma tõin näite. Home ja Exit ei ole päris sama asi.
Ütleme siis nii, et enne oli pult, ja siis oli menüü, ja sellepärast ongi öeldud, et pult ja menüü käib kokku.
Kuna järgnevalt kisub teema ilmselt numbritele siis tulen paari lehekülje pärast tagasi
PS. jube lihtne on provokaator olla.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
15.05.2014 20:39:55
|
|
|
Kui Androidile jutt läks, siis Home nupp ei ole kuidagi exit. Tegelikult on Back nupp exit ja see paneb ka reaalselt app'i kinni. Home nuppu vajutades jääb app taustale jooksma. Paljud telefonide aegluse probleemid on ka sellest tingitud et paljud ei tea kuidas app'e sulgeda.
viimati muutis JazZ 15.05.2014 20:54:34, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
15.05.2014 20:50:15
|
|
|
Kuna järgnevalt kisub teema ilmselt numbritele siis tulen paari lehekülje pärast tagasi
PS. jube lihtne on provokaator olla. |
Mõni kardab ämblikke ka, kuid mõlema foobia vastu pidi ravi olema.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.05.2014 21:56:07
|
|
|
Vaadake parem etv'st kapitali.
Kõik operaatorid laulavad samadest teenustest mille turuliider Elion turule tõi. Keegi kritiseeri seda, mida see Elion jälle uuendusena välja tõi.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
15.05.2014 23:00:13
|
|
|
Vaatasin jah kuidas nad seal kiitlesid, et TeliaSonera võtab Aasia arenguriikdes 50-60% kasumeid. Eestis enam nii hästi ei pidavat ammu minema ja Eesti on lihtsalt üks väike labor. Kes see parajast Eestis turuliider on, seda juttu ei märganud.
See on ka natuke kahtlane jutt, et järgmine Nuti TV on ilma puldita.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
15.05.2014 23:22:23
|
|
|
Vaadake parem etv'st kapitali.
Kõik operaatorid laulavad samadest teenustest mille turuliider Elion turule tõi. Keegi kritiseeri seda, mida see Elion jälle uuendusena välja tõi. |
Sa ajad segamini mõisted turuliider ja monopol. Minumeelest tõid Starman ja Viasat hulk aega enne Elioni kõiksugu toredad teenused välja, Elion ei ole turule toonud mitte midagi mille pärast oleks põhjust kireda. Elion üritab ainult oma kehvade ühenduste otsast mingi teenust kokku häkkida, kusjuures viletsalt. Kui Canal+ tegijad Elioni katsetusi näeks sureks nad ilmselt naeru kätte. Peeter Koppel on majandusinimesena kirjutanud Elioni alaväärsest teenusest nii mõndagi viimasel ajal. Turuliider, my a**! Kui inimestel oleks võimalus selles alaväärsest teenusest loobuda, siis jookseksid teie kliendid paari kuuga laiali. Elion TV teenus on ARMETU, ALAVÄÄRNE, MITTETÖÖTAV rämps! Ja varem või hiljem hakkab see mainetrikkuv jama ka teiste teenuste kliente Elionist eemale peletama so firmade internet, mobiilside, serverimajutus jne. Ja konkurentidel on väga hea argument kliendi ülevõtmiseks - "Te vaid vaadake nende NutiTV, kas te tõesti tahate endale sellist teenusepakkujat?" Neid nimetatakse suunavateks küsimusteks.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.05.2014 08:20:51
|
|
|
sukelduja, unustada on lihtne.
Ei maksa segamini ajada teenust ennast ning vahendit selle tarbimiseks. Teenused töötavad 24x7 lihtsalt see tehniline vahend äpp või digiboks ja nende tarkvarad häirivad kasutamist. Samas ei jää ka teenus päris tarbimata, tihtilugu on need ajutised häired mida lahendatakse, märkasite kindlasti kapitalis kuidas töö käib.
Ma olen täiesti kindel, et ega nüüd tüüpiline eestlane siin foorumlasest ei erine, valik on erinevate võimaluste vahel.
Kasvõi see, et kui viimase kommentaari näitel on Elioni teenus kohe nii kohutav, oleks inimene lõpetanud üldse tarbimise, mitte öelnud, et tal ei ole valikut.
Seega rahvas ikkagi otsustab jalgadega ja tarbib seda mida tal on vaja.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Volum
Kreisi kasutaja
|
16.05.2014 08:41:24
|
|
|
Kas hetkel leidub õpetust, kuidas seadistada ruuter nii, et saaks arvutis ka DigiTV vaadata? Ruuteriks on TG784, soft 8.2.7.7. 4 aastat tagasi sain vana ruuteriga hakkama (ST 780), aga nüüd enam ei mäleta miskit, suvalise õpetuse järgi ka ei julge midagi tegema hakata.
_________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus. |
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
16.05.2014 09:04:32
|
|
|
| Volum kirjutas: |
| Kas hetkel leidub õpetust... |
Kas uuendad olemasoleva ruuteri tarkvara või ostad uue Inteno ruuteri ja polegi vaja midagi muud teha, lihtsalt võtad VLC ja vaatad.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
16.05.2014 09:35:27
|
|
|
Ei maksa segamini ajada teenust ennast ning vahendit selle tarbimiseks. Teenused töötavad 24x7 lihtsalt see tehniline vahend äpp või digiboks ja nende tarkvarad häirivad kasutamist. Samas ei jää ka teenus päris tarbimata |
Elioni tv teenuseid pole ju võimalik ilma elioni digiboxi või tarkvarata kasutada. Mis kasu on 24x7 teenusest, kui tarbimise vahendid katki on? Ja nii, et klient ise midagi selle vastu ette ei saa võtta.
|
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Volum
Kreisi kasutaja
|
16.05.2014 09:58:11
|
|
|
| A.S. kirjutas: |
Kas uuendad olemasoleva ruuteri tarkvara või ostad uue Inteno ruuteri ja polegi vaja midagi muud teha, lihtsalt võtad VLC ja vaatad.
|
Millist täpsemalt?
_________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus. |
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
16.05.2014 10:00:42
|
|
|
Ma olen täiesti kindel, et ega nüüd tüüpiline eestlane siin foorumlasest ei erine, valik on erinevate võimaluste vahel.
Kasvõi see, et kui viimase kommentaari näitel on Elioni teenus kohe nii kohutav, oleks inimene lõpetanud üldse tarbimise, mitte öelnud, et tal ei ole valikut.
Seega rahvas ikkagi otsustab jalgadega ja tarbib seda mida tal on vaja. |
Minul näiteks ei ole valikut, mulle sobib see Elion'i palju kirutud salvestus teenus. Ma ei viitsi midagi lokaalselt salvestada (kuigi see võimalus on mul olemas) ja siis neid salvestusi ise kustutada, ma ei vaja ka ühtegi salvestust kauemaks kui mõned päevad, seega minu jaoks on Elioni salvestus lahendus ideaalne. App'i mõte meeldib ka, eriti selle pärast et selleks pole vaja eraldi pulti ja seetõttu on seda mugav kasutada. Mina vaatan päevas parimal juhul paari salvestust ja naine vaatab ka võibolla kolme seepi päevas. Kui selle vähese tarbimise juures jookseb telekas täiega kokku 2x päevas ja et app uuesti tööle saada tuleb telekas 3x restartida ja app uuesti alla tõmmata. See ei ole minu meelest päris normaalne.
Live televisiooni ma Elion'ist ei vaata, seda vaatan teleri sisseehitatud tuuneriga ja teenuse pakkuja on STV. Sellega on ka muidugi omad probleemid, aga jällegi mul pole valikut. Elion'i uue menüüga ei ole minu meelest mugav live televisiooni vaadata, aga see on muidugi lihtsalt minu arvamus.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
16.05.2014 10:28:06
|
|
|
| A.S. kirjutas: |
Kas uuendad olemasoleva ruuteri tarkvara või ostad uue Inteno ruuteri ja polegi vaja midagi muud teha, lihtsalt võtad VLC ja vaatad. |
Millist täpsemalt? |
Mis mõttes millist?
Uus tarkvara/firmware asub http://upgrade.elion.ee/ (ja sellega poleks teist võrgukaarti ega mingit seadistamist vajagi)
Uus ruuter on https://pood.elion.ee/productInfo/48/ruuter-inteno-dg301/DG301A
Aga olemasoleva ruuteri tarkvaraga saaks telesaateid vaadata küll, siis tuleks vaid eelnevalt veidikene aega arvuti võrguseadeid torkida.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
16.05.2014 11:43:12
|
|
|
| JazZ kirjutas: |
| Elion'i uue menüüga ei ole minu meelest mugav live televisiooni vaadata, aga see on muidugi lihtsalt minu arvamus. |
See ei ole ainult sinu arvamaus. See on praeguse seisuga suure enamuse Elioni klientide arvamus.
Sest see ongi ebamugav.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
16.05.2014 13:19:07
|
|
|
Ei maksa segamini ajada teenust ennast ning vahendit selle tarbimiseks. Teenused töötavad 24x7 lihtsalt see tehniline vahend äpp või digiboks ja nende tarkvarad häirivad kasutamist. Samas ei jää ka teenus päris tarbimata, tihtilugu on need ajutised häired mida lahendatakse, märkasite kindlasti kapitalis kuidas töö käib.
Seega rahvas ikkagi otsustab jalgadega ja tarbib seda mida tal on vaja. |
Ma olen ennast viimase 2 kuuga juba niipalju vihastanud, et ma eriti ei viitsigi enam nuti-tv vigadest siin jaurata. Valisin lihtsama vastupanu teed ja praktiliselt olengi tarbimise lõpetanud. Ülejäänud pereliikmed vihastavad edasi. Dboxil on õnneks vana menüü alles, nii et lapsed saavad numbritega multikakanaleid valida.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
16.05.2014 14:46:14
|
|
|
| seeru kirjutas: |
| Elion'i uue menüüga ei ole minu meelest mugav live televisiooni vaadata, aga see on muidugi lihtsalt minu arvamus. |
See ei ole ainult sinu arvamaus. See on praeguse seisuga suure enamuse Elioni klientide arvamus.
Sest see ongi ebamugav. |
+1
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
1 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.05.2014 14:58:12
|
|
|
Vaatasin kapitali kordust. Keegi ei kritiseeri jah seda uut nuti teenust, sest kõik loodavad, et kyyrakaga jätkatakse, neile kasumlikum
Nuppudeta pult või mobiililt juhtimine
Peaks asi mugavamaks minema, mitte pornot pakkuma. Seda oskan ka ise kodus teha
Ja see eesti= katseklaas, on suht tõene
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.05.2014 15:01:31
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
+1 |
Mis võib olla ka eesmärk omaette, suunata tarbimist?
PS. Multikaid vaatab 3 aastane laps ise lastenurgast, murdmata pead, mis numbri all on multikad. Mis veel põnevam, õigel kella ajal oskab ta vanaemale ka kanal2 ette manada, kus seebikas jookseb. Tundub, et lapsed on nutikamad ja saavad asjadest paremini aru kui täiskasvanud. Mitte, et vanaema ise hakkama ei saaks.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
16.05.2014 15:27:09
|
|
|
+1 |
|
Tundub tõesti, et eesmärk on koostöös telekanalitega suunata tarbimist.
Suunatakse TorrentTv poole nii et tolmab.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
16.05.2014 15:37:20
|
|
|
+1 |
Mis võib olla ka eesmärk omaette, suunata tarbimist? |
Kui see on nii, siis see ainult kinnitab meie katselaboriks olemist. Aga noh ma olen seda ammu rääkinud, et meie peal katsetatakse lihtsalt, kui nõmedat ja mittetöötavat äraratsitud teenust on võimalik veel raha eest maha müüa.
Nagu näete, siis ülejäänud meid ümbritsevates TeliaSonera maades sellis jama, mis meil tehakse. ei esine.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
16.05.2014 16:33:09
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
Vaatasin kapitali kordust. Keegi ei kritiseeri jah seda uut nuti teenust, sest kõik loodavad, et kyyrakaga jätkatakse, neile kasumlikum
Nuppudeta pult või mobiililt juhtimine
Peaks asi mugavamaks minema, mitte pornot pakkuma. Seda oskan ka ise kodus teha
Ja see eesti= katseklaas, on suht tõene |
Mõtlesin et vaatan ka KordusTV'st siis selle saate ära, aga no pole ju võimalik Umbes 15 minutit sain vaadata ja siis hakkas pilt katkuma ja lõpuks tuli kiri et puudub võrguühendus. See on iseenesest midagi uut minu jaoks, sellist kirja pole ma varem näinud ja huvitaval kombel ei jooksnud ka kogu teler kokku. Eile tuli mingi uus firmware välja ja peale seda polegi veel kokku jooksnud. Igal juhul eelistan veateadet sellele et teler lihtsalt kokku jookseb.
EDIT: Teisel katsel õnnestus. Tore kuulda et meil on ka aru saadud et VOD ja Catch-up on tulevik, seega lootust on.
Miks UK's catch-up nii pop on? Aga selle pärast et seal on ju enamus telekanalitel oma app'id ja enamus populaarsed on lausa tasuta.
Roku minu teada küll veel sisu ei paku.
Mis puldi juttu puutub, siis sellel päeval kui mul pole mingit võimalust enam oma teleri pulti kasutada, mina ka sellest teenusest loobun. Neid lahendusi mis kasutavad ainult app'i millegi juhtimiseks on ebamugav kasutada. Jah, see on hea lisavõimalus, aga ainukese variandina see minu jaoks ei toimi. Mul vedeleb üks Chromecast siin, lihtsam/mugavam on teleri pulti kasutades teleris app lahti võtta kui tahvlist/telefonist midagi mängima panna. Kuigi vahest harva ma kasutan ka seda varianti, kui tahvlit kasutades satub midagi põnevat ette ja tahan seda teleris edasi vaadata.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.05.2014 17:54:48
|
|
|
EDIT: Teisel katsel õnnestus. Tore kuulda et meil on ka aru saadud et VOD ja Catch-up on tulevik, seega lootust on.
Miks UK's catch-up nii pop on? Aga selle pärast et seal on ju enamus telekanalitel oma app'id ja enamus populaarsed on lausa tasuta.
Roku minu teada küll veel sisu ei paku.
Mis puldi juttu puutub, siis sellel päeval kui mul pole mingit võimalust enam oma teleri pulti kasutada, mina ka sellest teenusest loobun. Neid lahendusi mis kasutavad ainult app'i millegi juhtimiseks on ebamugav kasutada. Jah, see on hea lisavõimalus, aga ainukese variandina see minu jaoks ei toimi. Mul vedeleb üks Chromecast siin, lihtsam/mugavam on teleri pulti kasutades teleris app lahti võtta kui tahvlist/telefonist midagi mängima panna. Kuigi vahest harva ma kasutan ka seda varianti, kui tahvlit kasutades satub midagi põnevat ette ja tahan seda teleris edasi vaadata. |
Tore on ka see, et VOD ja Catch-UP vaikselt meeldima hakkab, seni on ikka selle tõestamisega raskusi olnud. Sellele ma vihjasingi, et enne Elioni, Eesti turul selliseid teenuseid saada polnud.
Jätame siin suurriikide teenusepakkujad välja, seal liiguvad teised rahad, olgu see siis reklaami või inimeste kulul, lõpptulemusena maksab kusagilt maalt klient selle kinni. Ainult suure mastaabiga pakkuja nagu Netflix jms. võivad Eesti turgu muuta kuid millegipärast kipuvad need väiksematest riikidest rohkem raha küsima kui suurtest.
Nõustun, päris puldita ei saa ilmselt veel mõnda aega, seni kuni hääl- ja viipejuhtimine pole nii perfektne, et unise häälega ETV hüüdes pilt ees oleks. Pealegi tahaks vahel vaikselt ka telerit juhtida, kui häält ei ole või tuba pime. Alternatiiv juhtimiseks võiks ju siiski olla.
Nutitelefoni puldiks meisterdamine poleks ka Elioni jaoks koos minutv äpiga keeruline olnud aga ilmselt nõustute, või ei nõustu, et telefoni kätte haaramine, pin lukust vabastamine ning rakenduse käivitamine, selleks et teleril kanalit vahetada on veidi keerukam kui paar nupuvajutust puldil teha.
Mis puudutab seda pulti ja minu vihjet, et suunatakse tarbimist, siis see on lihtsalt minu arvamus. Miks mitte hakata telerist tarbima märksa huvitavamat sisu, siis, kui sa ise seda soovid, mitte kella pealt telekavast. Järeldada võiks ju seda sellest, et puldil pole numberid, kanalitel pole numbreid ning kui sa ei viitsi teemade kaupa kanalit valida, siis võtad niikuinii mingist teisest menüüst seda mis on olemas ning mis sind huvitab. Loomulikult ei ole see kohtustus, kindlasti on paljudel olemas teleri taga ka antenn, kust leiab numbriga pealesurutud saate koos reklaamidega ja see on Eesti riigis hetkel veel tasuta õigus. Keegi lihtsalt ei tule selle peale, et sellest on veel midagi mugavamat olemas, enne kui pole seda kasutanud ja sellega ka harjunud.
Mis puudutab veelkord neid vigade kommenteerimisi, sisestage palun mis teler ja mis tarkvaraversioonid..või hoopis digiboks. Viimastel lehtedel on just ära räägitud millega on probleemid ning enne kui kirja pandud parandused ei ole teleris, ei ole need vead ka kadunud, kui tegemist on tõsise teenuse rikkega siis helpdesk oskab kindlasti lahendust pakkuda, nii et sisuteenused tarbimata ei jääks.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
16.05.2014 18:01:50
|
|
|
Spoiler 
+1 |
PS. Multikaid vaatab 3 aastane laps ise lastenurgast, murdmata pead, mis numbri all on multikad. Mis veel põnevam, õigel kella ajal oskab ta vanaemale ka kanal2 ette manada, kus seebikas jookseb. Tundub, et lapsed on nutikamad ja saavad asjadest paremini aru kui täiskasvanud. Mitte, et vanaema ise hakkama ei saaks. |
Kui sa ei mäleta, siis nn. multikanurk oli ka vanas nutis olemas, on praeguseni ka. Vanas saab nii nooleklahvidega brausida,(OK->vasak nool->kerid noolega mitu korda alla multikalistini (nagu ka uues nutis) ->OK või siis vasak nool ja jälle kerid kanalini-> oi bljaa, kopp ees sellest kerimisest, kui ka numbritega kiirvalida veel saab . Kolmeaastane oskab numbreid ka juba.
Uus menüü võimaldab ainult ülalkirjeldatud noolemängu. Edasiminek tõesti.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.05.2014 18:05:29
|
|
|
| oi bljaa, kopp ees ...tõesti. |
no ära keri siis, lihtsalt pane pira nagu mõni siin vihjas, hea põhjendus küll, kui kasutada ei oska või ei viitsi siis lihtsalt vingun. Võta lihtsalt teenus või lahendus mis meeldib ja stress out.
Elion ei suru oma pakkumist sulle vägisi peale, ära sina oma pingeid ka teistele maanda.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
16.05.2014 18:28:14
|
|
|
Võta lihtsalt teenus või lahendus mis meeldib ja stress out.
Elion ei suru oma pakkumist sulle vägisi peale, ära sina oma pingeid ka teistele maanda. |
Usun, et Sul on sellisest vaatenurgast raske aru saada, aga:
oli teenus, mis enam-vähem töötas. Selle asemel, et sedasama asja parandada-täiustada, tehti uus kasutajaliides numbreid mittetundvatele + "1 nupuga pult" ja nüüd siis on kliendid alfa-testijad. Eriti mõeldes Samsungi omanikele. Nii mõnigi oleks ilmselt valinud odavama pilli + Motorola, oleks seda praegust jama ette osanud arvata.
Jaa-jaa, kõik on Samsungi tüüpide viitsimise taga - $itt leping Samsaga järelikult.
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
16.05.2014 18:44:51
|
|
|
no ära keri siis, lihtsalt pane pira nagu mõni siin vihjas, hea põhjendus küll, kui kasutada ei oska või ei viitsi siis lihtsalt vingun. Võta lihtsalt teenus või lahendus mis meeldib ja stress out.
Elion ei suru oma pakkumist sulle vägisi peale, ära sina oma pingeid ka teistele maanda. |
No provotseerid küll, aga sõna sa ei pea.
Mees lubas alles eile mõned leheküljed arutelu vahele jätta, kui jutt numbritele läheb. Või nägin ma seda postitust unes
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.05.2014 18:50:43
|
|
|
| p2ep kirjutas: |
Võta lihtsalt teenus või lahendus mis meeldib ja stress out.
Usun, et Sul on sellisest vaatenurgast raske aru saada, aga:
oli teenus, mis enam-vähem töötas. Selle asemel, et sedasama asja parandada-täiustada, tehti uus kasutajaliides numbreid mittetundvatele + "1 nupuga pult" ja nüüd siis on kliendid alfa-testijad. Eriti mõeldes Samsungi omanikele. Nii mõnigi oleks ilmselt valinud odavama pilli + Motorola, oleks seda praegust jama ette osanud arvata.
Jaa-jaa, kõik on Samsungi tüüpide viitsimise taga - $itt leping Samsaga järelikult. |
Eips. On vana nutitv ja on uus nutitv. Nii nagu kliendid soovisid, anti ka valida, kas minna tagasi või mitte, nagu selgus, tehti Elionis palju tööd ja kulutati veel andmebaaside arendamisele, et teenuseid vanale tagasi keerata, tegelikult kliendid seda aga siiski ei teinud, ilmselt jõuti enne uue lahendusega harjuda. Seega ehe näide, et Elioni plaan oli algselt õige, aga hetkeemotsioonid ja harjumatus kõige uuega lihtsalt on inimloomuses.
Valik ei olnud lihtne, kuna erineb menüü, erineb pult ning erineb hind, kuid valik anti.
Hetkel on juba valik, kas liituda või mitte liituda. Elion usub uude lahendusse ning kui see osutunuks mitte edukaks, oleks numbritega pult juba turul tagasi. Isiklikult julgen öelda muidugi never say never.
Samsa saab korda ja pigem jääb korda, enne tööd ei lõpetata.
Minu vaatenurk on tegelikult sama mis teil, ma otsustan ise mis mulle meeldib ja mitte. Mul on kaks naabrite kunagi paigaldatud taldrikut akna taga mis seisavad jõude, ka antenn on katusel, võimalusi nagu oleks, aga ei näe vajadust. Personaalselt tundub, et see on tekkinud KordusTV sisutarbimise harjumusega..teisalt ajapuudusega. Püüdsin isegi antenni kaudu synology kettale automaatset salvestamist seriaalidele aktiviseerida. Kõik see tundus liiga ebamugav, ning mis on mugav?.... lilla täpp muidugi. See 5€ kuus selle eest on hamburgeri hind, selle asemel, et peaksin ise mingite pira driimbokside ja kõvaketastega mässama.
Veelkord, on kindlasti entusiaste kes nõuavad numbreid ja kettaid ja muid lahendusi, palun, riistvara on olemas, tuld.
No provotseerid küll, aga sõna sa ei pea.
Mees lubas alles eile mõned leheküljed arutelu vahele jätta, kui jutt numbritele läheb. Või nägin ma seda postitust unes  |
ma lihtsalt lootsin, et olete nobedamad kirjutajad, vanaks olete jäänud ja ei viitsi enam korrutada, et Elion on paha
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
16.05.2014 18:51:43
|
|
|
Pigem suurem enamik kliente ei ole kursis, et on võimalik tagasi vahetada, sest alguses korrutati surmkindlalt et ei saa ja ei hakkagi saama.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
| Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.05.2014 19:06:41
|
|
|
| maatriks kirjutas: |
| Pigem suurem enamik kliente ei ole kursis, et on võimalik tagasi vahetada, sest alguses korrutati surmkindlalt et ei saa ja ei hakkagi saama. |
Erinevalt mõnest foorumlasest said kõik kliendid, kes segmendis olid, teavituse meilile ja arvele postkasti, see pole aga oluline, kui klient pöördus, sai ta ka selle info esindusest või telefonitsi. See protsent oli lihtsalt minu arvates kuidagi olematu.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
16.05.2014 19:36:12
|
|
|
| Miks mitte hakata telerist tarbima märksa huvitavamat sisu, siis, kui sa ise seda soovid, mitte kella pealt telekavast. Järeldada võiks ju seda sellest, et puldil pole numberid, kanalitel pole numbreid ning kui sa ei viitsi teemade kaupa kanalit valida, siis võtad niikuinii mingist teisest menüüst seda mis on olemas ning mis sind huvitab. Loomulikult ei ole see kohtustus, kindlasti on paljudel olemas teleri taga ka antenn, kust leiab numbriga pealesurutud saate koos reklaamidega ja see on Eesti riigis hetkel veel tasuta õigus. Keegi lihtsalt ei tule selle peale, et sellest on veel midagi mugavamat olemas, enne kui pole seda kasutanud ja sellega ka harjunud. |
Mina igatahes tarbin juba ammu. Kasutan elu huvitavamaks tegemiseks XBMC suht lõputuid võimalusi. Vaevalt, et Elioni vod või catchup seda asendada suudab.
Aga see ei ole mul siiamaani tekitanud mitte mingit vastumeelsust või iroonilist suhtumist tava tv- sse, olgu antenniga või kaabliga. See on lihtsalt kõige mugavam kasutada.
Numbritega peale surutud saade? - my ass Hetkel veel tasuta õigus? Starman on lubanud see aasta parandada Zuum TV pildi kvaliteeti. Vaatame kuidas ja kas see tõele vastab. Siis võib lõpuks selle eest maksma ka hakata.
Aga üldiselt ootaks uut võimekat TV teenusepakkujat, mis mulle paremini sobiks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.05.2014 19:36:45
|
|
|
| Miks mitte hakata telerist tarbima märksa huvitavamat sisu, siis, kui sa ise seda soovid, mitte kella pealt telekavast. Järeldada võiks ju seda sellest, et puldil pole numberid, kanalitel pole numbreid ning kui sa ei viitsi teemade kaupa kanalit valida, siis võtad niikuinii mingist teisest menüüst seda mis on olemas ning mis sind huvitab. Loomulikult ei ole see kohtustus, kindlasti on paljudel olemas teleri taga ka antenn, kust leiab numbriga pealesurutud saate koos reklaamidega ja see on Eesti riigis hetkel veel tasuta õigus. Keegi lihtsalt ei tule selle peale, et sellest on veel midagi mugavamat olemas, enne kui pole seda kasutanud ja sellega ka harjunud. |
Mina igatahes tarbin juba ammu. Kasutan elu huvitavamaks tegemiseks XBMC suht lõputuid võimalusi. Vaevalt, et Elioni vod või catchup seda asendada suudab.
Aga see ei ole mul siiamaani tekitanud mitte mingit vastumeelsust või iroonilist suhtumist tava tv- sse olgu antenniga või kaabliga. See on lihtsalt kõige mugavam kasutada.
Numbritega peale surutud saade? - my ass Hetkel veel tasuta õigus? Starman on lubanud see aasta parandada Zuum TV pildi kvaliteeti. Vaatame kuidas ja kas see tõele vastab. Siis võib lõpuks selle eest maksma ka hakata. |
Jälle nõustun, XMBC on täiesti kasutatav, parim meediapleieri lahendus Elioni nutitv kõrvale. Samas ei asenda üks, teist. Kui just jälle head mitte legaalset netiotsingut ei kasuta, legaalselt saab samas ka netist, reklaamidega (veel üks alternatiiv).
Mis puudutab Zuumi siis pole tähtsust kui heaks kvaliteet tehakse, foorumlase jaoks ei lõppe ving enne kui UHD pilt tulema hakkab, ja kui see ka tuleb, siis on juba uus probleem mida teemasse tuua. (keegi ütles, et pole mõistlik konkurente teemasse tuua)
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
16.05.2014 19:53:46
|
|
|
Eips. On vana nutitv ja on uus nutitv. |
oehh
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.05.2014 20:10:02
|
|
|
| p2ep kirjutas: |
Eips. On vana nutitv ja on uus nutitv. |
oehh |
Mul on tõesti väga hea meel, et ma midagi valesti ei öelnud ja kõik minu mõttest aru said, kuidas muidu selgitada nii sisukaid vastuseid
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
16.05.2014 21:05:04
|
|
|
| Mis puudutab Zuumi siis pole tähtsust kui heaks kvaliteet tehakse, foorumlase jaoks ei lõppe ving enne kui UHD pilt tulema hakkab, ja kui see ka tuleb, siis on juba uus probleem mida teemasse tuua. (keegi ütles, et pole mõistlik konkurente teemasse tuua) |
Kui Elion jäärapäiselt vastu ei oleks ja lisaks Uuele Nuti TV -le S2 puldi funksionaalsuse, siis suurem ving praegu lõppeks kindlasti Motorola lahenduse osas. Igaüks ise teab, millist pulti kasutab.
Samsungi äpiga muidugi omaette teema. Minuarust lootusetu üritus.
Konkurentidest võib ikka rääkida, kui turuliidril midagi karta ei ole. Või on?
Kui tuleb UHD, siis peab Elion nagunii valikuid hakkama tegema ja valguskaabli otsas kvaliteetsemat teenust pakkuma hakkama? Võiks juba praegu alustada ja kasvõi paremat SD pilti optika otsas pakkuda.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.05.2014 21:14:09
|
|
|
| Mis puudutab Zuumi siis pole tähtsust kui heaks kvaliteet tehakse, foorumlase jaoks ei lõppe ving enne kui UHD pilt tulema hakkab, ja kui see ka tuleb, siis on juba uus probleem mida teemasse tuua. (keegi ütles, et pole mõistlik konkurente teemasse tuua) |
Kui Elion jäärapäiselt vastu ei oleks ja lisaks Uuele Nuti TV -le S2 puldi funksionaalsuse, siis suurem ving praegu lõppeks kindlasti Motorola lahenduse osas. Igaüks ise teab, millist pulti kasutab.
Samsungi äpiga muidugi omaette teema. Minuarust lootusetu üritus.
Konkurentidest võib ikka rääkida, kui turuliidril midagi karta ei ole. Või on?
Kui tuleb UHD, siis peab Elion nagunii valikuid hakkama tegema ja valguskaabli otsas kvaliteetsemat teenust pakkuma hakkama? Võiks juba praegu alustada ja kasvõi paremat SD pilti optika otsas pakkuda. |
Oh mis sa nüüd, kõigile meeldib seda jäärapäist vingu lugeda juba sellepärast ei hakka Elion numbreid tegema, menüüsse, kuhu numbrid mõeldud ei ole, ega te ometi arva, et see raske oleks.
Samsung on, ja peab olema lahendatav, sest nii on lubatud. Iseenesest on sellel silmale menüü isegi sujuvam ning ainsaks puuduseks pip. Igal juhul elutoas seinal olevat tv raami kasutavatel klientidel, on see super lahendus.
Konkurentidest võib rääkida, kui räägitakse nii kuidas asjad on, ja piisab ühest korrast, igal lehel sama teksti lugeda on natuke ruumi raiskamine, samas on mõistlikum arutada iga pakkuja teemat omas teemas sest muidu ei leia otsinguga olulist ülesse.
Elion alustab kõikide tegevustega võimaluste piires. Soovitused on mõistlikud aga iga ettevõte peaks ennekõike ise ka mõistlikuse ja võimaluste piires tegema arvestades turuolukorda ja majanduslikku seisu.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|