Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Windows 7 taastamine HP dv6 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Kitsekyla
HV vaatleja

sõnum 12.05.2014 12:02:52 Windows 7 taastamine HP dv6 vasta tsitaadiga

Juhtus selline asi et hakkasin oma arvutisse HP paviljon dv6 uuesti installeerima win7, kuid selle käigus jooksis arvuti kokku ja enam ma windovsisse sisse ei saa ega ka boot menudesse. Nii kui ma arvuti sisse lülitan annab veateate "error loading OP system". Olemas on start up disk sellega saan start up menusse sisse kuid ei saa käivitada recovery ketast (see kus win7 install peal on). Vaja oleks arvuti saada tehase seadesse koos töötava windowsiga, andmed võivad kaduma minna.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 12.05.2014 13:20:21 vasta tsitaadiga

HP recovery süsteem on ausaltöeldes üsna perversne porr, vähemalt see mis on dv6 peal. Kui ta töötab, siis töötab, aga vähimgi muutus partitsioonitabelis ja ei saa enam edasi ega tagasi.
Ma pärast mitu päeva jantimist ja teadmata arvu katsetusi sain ühele dv6-le originaalsüsteemi uue asendusketta peale tehaseseadistuses paigaldatud, aga nüüd, kui lahenduse detailid olen juba jõudnud unustada, teist korda enam ei hakkaks - paigaldaks puhta Windowsi Microsofti originaalinstallika pealt ja siis kõik vajalikud lisad - draiverid, tarkvara. Kokkuvõttes kuluks vähem aega ja tunduvalt vähem närve.

Kui ma kodus mööda kettaid veidi tuhlan, siis äkki on mul see jurakas tõmmis veel alles selles taastatud, n.ö tehasekonditsioonis. Üritan meeles pidada ja õhtul vaadata. Kui veab, on see veel alles ja võin seda üritada kuhugi laadida, siis oleks taastamine suhteliselt lihtne.

tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 12.05.2014 15:05:43 Re: Windows 7 taastamine HP dv6 vasta tsitaadiga

Kitsekyla kirjutas:
Juhtus selline asi et hakkasin oma arvutisse HP paviljon dv6 uuesti installeerima win7, kuid selle käigus jooksis arvuti kokku ja enam ma windovsisse sisse ei saa ega ka boot menudesse. Nii kui ma arvuti sisse lülitan annab veateate "error loading OP system". Olemas on start up disk sellega saan start up menusse sisse kuid ei saa käivitada recovery ketast (see kus win7 install peal on). Vaja oleks arvuti saada tehase seadesse koos töötava windowsiga, andmed võivad kaduma minna.

Kõigepealt pane nüüd selle masina HDD mõne teise masina külge välise kettana ning siis tee oma dokumentidest koopia kas siis mõnda teise masinasse või siis välisele kettale.

Sest kui Recover-kettaga installi-mängu mängid, võid samamoodi kõikidest oma failidest ilma jääda. icon_wink.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 12.05.2014 16:30:37 vasta tsitaadiga

Mina sain aru nii, et tal on andmetest poogen - vaja on Windows tööle saada.

Oh crap, image on 40 giga icon_lol.gif
Upload jääb ära - kodune ühendus on <~1Mbit/s, tööl 5 - isegi kui upload 100%-liselt ainult sellele reserveerida, kuluks üleslaadimiseks ~18 tundi ja seda eeldusel, et ma seda tükkideks jagamisega ümber pakkima ei pea ja upload õnnestub 100%-liselt esimesel katsel.

tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.05.2014 22:00:32 vasta tsitaadiga

Säästa närve ja lase puhas Windows peale (netis on häkkimata-kräkkimata versioone samuti saadaval). Kui arvutit müüa plaanid, siis installi puhas Windows ja driverid peale ning ostjale viska isekõrvetatud installiplaat näppu.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
Kitsekyla
HV vaatleja

sõnum 14.05.2014 22:03:56 vasta tsitaadiga

tõmbasin netist windows 7 panin välisele kõvakettale. Kuidas ma selle asja bootima saan? Proovisin nii et start up diskiga bootsin ja siis comand promptist käivitasin setupi aga setup ei tunnista partitsioone
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.05.2014 08:19:27 vasta tsitaadiga

Startup disk? Sellega pole sul miskit vaja teha. Pane see Windows 7 pulgale või plaadile ja installi otse.
http://www.microsoftstore.com/store/msusa/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Windows 7 taastamine HP dv6
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.