praegune kellaaeg 19.06.2025 21:17:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
El3kTriK
HV vaatleja

|
13.05.2014 19:14:47
TP-Link MR3220 WDS |
|
|
Oleks targemate abi vaja, sest endal mõistus juba otsas
Tahaksin saada TP-Link MR3220 ruuteri WDS mod´is edastama, kuid mida ma ka ei teeks siis ei saa seda korrektselt tööle...
Nimelt levib mul siin avalik wifi võrk mida saan kasutada(tetherin seda omale ka arvutisse läbi telefoni), kuid kuna ei taha telefoni ka koguaeg juhtme otsas hoida siis muretsesin omale WDS toega ruuteri, et saaksin siis kas läbi ruuteri juhtme kaudu arvutisse interneti või siis kasvõi teen wifi leviala suuremaks/stabiilsemaks. Kuid nüüd ei saa ma seda süsteemi korrektselt tööle.
Seadistan ruuteri siis sedasi:
1)Network-Internet access-WAN Preferred(kuna ruuter toetab ka pulgaga 3G/4G ühendust)
2)Wireless-Wireless settings-Enable WDS Bridging-Survey(Valin tugevaima ühenduse, kuna mul on siin mitu ruuterit vaba interneti ühendusega saadaval)
3)Wireless-Wireless security-WPA/WPA2(Personal)-Version:WPA2(Personal), Encryption:AES, Password:sisestan enda salasõna
4)DHCP-DHCP Settings-DHCP Server:Disable
5)Teen ruuterile restardi.
Avalehel Statuse all näitab, et WDS töötab. (selline info ka igaks juhuks:
MAC Address: 10-FE-ED-96-20-EA ; IP Address: 192.168.0.1 ; Subnet Mask: 255.255.255.0 )
Nüüd niipalju kui olen uurinud, siis sedasi peaks see asi mul toimima hakkama, aga võta näpust ei hakka.. Juhtmega arvutis ütleb kas "No network access" või "Unidentified Network" ja mobiilis läbi wifi jääbki IP´d ootama ruuteri poolt(Obtaining IP adress)..
Kusjuures mis kõiks see imelikum on see, et olen saanud selle süsteemi toimima kahel erineval viisil.. Esiteks kas siis ainult mingiks hetkeks ainult wifi (tavaliselt kestab ühendus vähem kui 30 sekundit siis kaotan ühenduse ruuteriga) või siis ainult läbi juhtme arvutisse peale seda kui ruuter on ööläbi ilma vooluta seisnud(löin õhtul käega, et hommikul proovin edasi ja ennäe imet hommikul hakkas asi ise tööle korrektselt heast peast), kus ühendus püsib seni kuni teed restardi arvutile või võtad hetkeks kaabli tagant ära(vahetasin kaablit pikema vastu ja siis hakkas mulle jälle neid veateateid andma, mis ülal ja tee mis tahad enam ühendust tagasi ei saa.. Olen samamoodi seadistanud uuesti(peale ruuteri resetti), olen arvutile restardi teinud aga ei miskit..
Kas peaksin kuskil IP´d muutma(avaliku ruuteri kallale ma muidugi ei pääse)?
Veel huvitavat:
* läheduses on mitu ruuterit vaba võrguga(ka sama nimega aga eri kanalitel ja ühegagi ei saa süsteemi toimima).
* Telefon ühendub/näitab ainult ühte(arvata võib, et kõige tugevama leviga ainult, kuna ruuteril 5dBi atenn ja telefonil kindlalt väiksem)
* Telefon väidab, et originaali wifi võrgu IP on 10.10.50.52
* Ruuteri infot: Firmware Version: 3.15.2 Build 130423 Rel.61823n ; Hardware Version: MR3220 v2 00000000
* Kui olen süsteemi kasvõi hetkeks või miskit moodi toimima saanud siis ei saa enam ruuteri CP sisse.
Kas keegi oskab mind selle probleemiga aidata/suunata? Minul on igatahes juhe koos ja olgem ausad olen suhteliselt võhik andmeside alal, aga tahaks seda süsteemi toimima saada...
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
13.05.2014 21:09:54
|
|
|
Mul sellest ajast palju möödas, kui WDS nimelist asja kasutatud sai, kuid meeles on et sel juhul tuli mõlemas purgis ütelda, et teisega WDS-i teha soovitakse. Sul pigem Wireless Repeater vms. nimelist seadistust vaja.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|