praegune kellaaeg 04.08.2025 22:37:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Markspoiss
HV veteran

|
11.05.2014 10:52:45
KWorld DVB-T 380U tööle saamine ubuntus |
|
|
terv. sooviks seda pulka tööle saada ilma süsteemi uuesti installimata. tean, et atntud pult töötab ubuntu sabas ilusti kui oled selle arvuti külge jätnud ennem süsteemi installimist. Aga unustasin seda seekord teha ja lihtsalt järgi pistes mul tvheadend seda ei näita nüüd ja ma ei tahaks küll tervet softi sp ümber installima hakata.
Ehk keegi aitab hädast välja siin on kindlasti miski pisike nõks:)
Tänud!
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
11.05.2014 11:07:51
|
|
|
Ühenda pulk ja käivita süsteemi seadetest device drivers. Ehk leiab draiverid ja saad tööle.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markspoiss
HV veteran

|
11.05.2014 11:10:06
|
|
|
mul päris selline see ububtu tglt pole. täpsustan siis et tegemist on xbmcbuntuga sealt ma nagu ei leia sellist kohta... käsureal mingi käsk ehk selleks?
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
11.05.2014 18:52:36
|
|
|
Markspoiss kirjutas: |
mul päris selline see ububtu tglt pole. täpsustan siis et tegemist on xbmcbuntuga sealt ma nagu ei leia sellist kohta... käsureal mingi käsk ehk selleks? |
Minu viga, mul oli parajasti Mint töös kui sulle vastasin. Ubuntus on see Tarkvarakeskuses Additional Drivers all. Kuidas xbmcbuntus, seda ma enam ei mäleta, kasutan XBMC-d Ubuntu 14.04-ga ja meediaarvutis hoopis openelecit.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|