Sama kysimus.......... _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ei ma pole telefoni süüdistanud miks te mu sõnu pea peale keerate
No kui ta ainult laseb valida ühte kanalit millel ettemääratud madal sagedus või kuidas iganes neid numbreid nimetatakse siis mina neid kuidagi muuta ei saa. Üsna häiriv oli muidugi see pidev pufferdamine.
Ei ma pole telefoni süüdistanud miks te mu sõnu pea peale keerate
No kui ta ainult laseb valida ühte kanalit millel ettemääratud madal sagedus või kuidas iganes neid numbreid nimetatakse siis mina neid kuidagi muuta ei saa. Üsna häiriv oli muidugi see pidev pufferdamine.
tõmba tunein
sel ka kahjuks striime kärbitud, samas tuleks syydistada kanalitootjat, mitte edastajat _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Sain ka mini omale tasku. Mida oskate soovitada? Hetkel pole uuendusi väga teinud, sest olen lugenud, et see väga head ei tee. Kuida kellelgi kogemused. Märgin teema ära, pärast hea jälgida
Huvitav, miks ta mul akukasutuse all näitab, et GPS sees ja sööb akut, samas kui GPS väljas tegelikult ?
Google tahab ju kõigist su püüdlustest hoolimata siiski teada, kus sa parajasti oled ja mida teed. Milleks niisama tasuta OS-i jagada? Hoia kaamera kasutusel ka silma peal.
Huvitav, miks ta mul akukasutuse all näitab, et GPS sees ja sööb akut, samas kui GPS väljas tegelikult ?
Google tahab ju kõigist su püüdlustest hoolimata siiski teada, kus sa parajasti oled ja mida teed. Milleks niisama tasuta OS-i jagada? Hoia kaamera kasutusel ka silma peal.
Nuh gps maas oleks siis sa ei saaks ka oma telef ju jälgida kui juhtud kaotama või varastataks.
sai ka muretsetud siis. hetkel esimene päev, siiani olen väga rahul olnud. akut näitab ka 50% veel peale kuskil 10 tundi, millest umbes pool ajast on pidevas kasutuses olnud (nett, yt, mängud ja nsm selgeks õppimine ja kohandamine).
kellelgi mingeid tarvikuid on pakkuda või teab kust saaks hea hinnaga (kummist ümbrised, autosse hoidikut/laadijat, kaitsekilet, lisa akut kõrvale) ?
Tere
Kas kellelgi on ka GT-i9192 ehk kahe SIMiga mudel? Oskab keegi soovitada kust võiks osta selle? Suuremad edasimüüjad mingil põhjusel oma valikutes teda ei paku. Jutt siis Eesti müüjatest, või tuleks tellida mõnelt usaldusväärselt välismaa lehelt (mõni soovitus palun)?
sai ka muretsetud siis. hetkel esimene päev, siiani olen väga rahul olnud. akut näitab ka 50% veel peale kuskil 10 tundi, millest umbes pool ajast on pidevas kasutuses olnud (nett, yt, mängud ja nsm selgeks õppimine ja kohandamine).
kellelgi mingeid tarvikuid on pakkuda või teab kust saaks hea hinnaga (kummist ümbrised, autosse hoidikut/laadijat, kaitsekilet, lisa akut kõrvale) ?
mina ostsin omale autosse hoidiku OOMI poest, 7euri vist oli ja need USB sigaretisüütaja august laadijad ka ehk seal isegi olemas, neid liigub igalpool ringi. vist mingi paar euri tükk.
Brauser nõuab flashplayerit kuid adobe androidi ei toeta. Mis oleks alternatiiv?
Tõmbad adobe lehelt flashplayeri
Ja kasutad chrome asemel alternatiive.
Mul korralikult ei tööta, viskab browseri kinni pooltel kordadel, aga abiks siiski
https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html
Kui leiad töötava, siis anna teada, ma olen pooled läbi proovinud _________________ This message was sent from space using stargate
Kuskilt xda-st sain abi, seal on häkitud player, vaja on veel Dolphin brauserit ja sellele omakorda veel ka lisa Dolphin Jetpack. See siis 4.4.2 jaoks. Google aitab. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Kuskilt xda-st sain abi, seal on häkitud player, vaja on veel Dolphin brauserit ja sellele omakorda veel ka lisa Dolphin Jetpack. See siis 4.4.2 jaoks. Google aitab.
Midagi ikka aitab. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Eks proovin, aga karvane tunne, et seda juba proovinud, 4.2.2 peal.
Youtube mängib küll, aga probleem on live streamiga, browser freezib ja viskab kinni.
Ootan 4.4.2 ära, peaks varsti saabuma nagu mu lingis kirjas oli. Käsitsi peale ajama, sest update moblas enam ei funka
Edit:
Nendes linkides olev on kõik läbitud, vb mu mobla kiiksuga, keegi võiks kinnitada, et minil flash töötab normaalselt ja versiooni nr lisada.
Huvitav, kuidas osades hiinakates on flash preinstalled ja töötab okeilt _________________ This message was sent from space using stargate
Ma mingi adobe flashplayeri leidsin täiesti huupi guugeldades ja esimese korraga pihta. FF-ga hakkas toimima flashplayeri number on 11.1 ja mõeldud siis androidile, muidu ta vist ei töötaks mul. Allalaadimise linki ja kohta enam ei leia telef. brauserist.
flash player 11.1 for android 4.0 (11.1.115.69)ja edasi suunab kuhugi download.macromedia.com lehele. täpsemat linki ei oska anda. Äkki on see abiks.
viimati muutis Muhekas 20.06.2014 10:34:35, muudetud 2 korda
Neid 11.1 on palju
Järelikult mul enda telefoniga mingi kiiks. Anna mulle link, mida sa ennem ei saanud avada _________________ This message was sent from space using stargate
ma ei oska seda linki anda kuna vajutades sellele eelpool mainitud tekstile hakkab kohe alla laadima ja tervet linki ei näita või ma ei oska seda vaadata
nii sain lingi otse allalaadimise juurde
Sain kinnituse, et mu telos midagi pekkis algusest peale, sp flash jamab _________________ This message was sent from space using stargate
äkki sellel tarkvaral mis peale panid midagi viga ?
orikas rom on peal, aga pole seda kordagi uuendanud, vb selles asi
Edit:
mida pekki keerasin, odinit ei saa kasutada
kirjutab, et write protection: enable ja vsjo, on mõtteid, kuidas sellest mööda saada?
telo töötab, aga rooti enam pole ja see turvalisuse kiri ajab närvi. recoveryt ka ei saa noolega yle+ teised nupud
Edit:
huuh, sain vana tagasi
nüüd mõtlen edasi
Edit2:
sain viimase uuenduse peale, flash kalab ikka, eks vaata puhkuse ajal, äkki viskan midagi muud peale või ootan ametliku 4.4 _________________ This message was sent from space using stargate
kaua seda ametliku 4.4 peab veel ootama? Ja mis seal paremat on?
krt seda teab, kaua ootama peab, pole kindel kas siia regiooni yldse tuleb.
iseenesest mingi Sprint’s Galaxy S4 mini juba saab. Kas see Sprints mingi firma ? _________________ This message was sent from space using stargate
Fck täiesti lame kui asju tehakse regioonipõhiselt. Kas tõesti raske koigile korraga teha. Ei möista mina sellist jama.
korraga kindalasti ei tule, ses suhtes on samsa suht värdjas _________________ This message was sent from space using stargate
väga hea
Kas mobiil id töötab sellega?
Muu on poogen, kui inglise keel olemas _________________ This message was sent from space using stargate
Äppid kaovad ära pärast reseti vist?
Eks vaatab, kii täna käest ei lähe, lasen peale _________________ This message was sent from space using stargate
ja mis see uus annab? on seal neid isekäivituvaid programme maha keeratud ?
mis mõttes? _________________ This message was sent from space using stargate
Ma nüüd peast ei oska öelda. google play näiteks hakkab taustal tööle.
need töötavad androidi viimase versioonini välja, suht systeemi osad vms, google kiiks yhesõnaga, tema op. samas kas see häirib sind?
edit:
uus soft peal, reseti polnud küll vaja teha, kõik alles
kohe teen root ära
Spoiler
Edit2:
tehtud
works like a charm
Edit3:
mobiil id töötab
Edit4:
Features:
tsitaat:
- BLN Support
- Increased volume of speaker (from 68 to 72) + headset (from 62.9 to 64). If you don't want the volume mod, just use the "...26.11.2013.zip" or remove the "system/etc/snd_soc_msm" folder in the newer kernel.zip files, before flashing the kernel.
- OTG Support (but only for usb devices with external power supply, because phone doesn't provide power).
mul oleks seda just vaja, kust seda saab? _________________ This message was sent from space using stargate
Ma nüüd peast ei oska öelda. google play näiteks hakkab taustal tööle.
need töötavad androidi viimase versioonini välja, suht systeemi osad vms, google kiiks yhesõnaga, tema op. samas kas see häirib sind?
edit:
uus soft peal, reseti polnud küll vaja teha, kõik alles
kohe teen root ära
Spoiler
Edit2:
tehtud
works like a charm
Edit3:
mobiil id töötab
Edit4:
Features:
tsitaat:
- BLN Support
- Increased volume of speaker (from 68 to 72) + headset (from 62.9 to 64). If you don't want the volume mod, just use the "...26.11.2013.zip" or remove the "system/etc/snd_soc_msm" folder in the newer kernel.zip files, before flashing the kernel.
- OTG Support (but only for usb devices with external power supply, because phone doesn't provide power).
Miks sa mulle seda pakud
Ma tahaks kernelit, mis volume suurendaks _________________ This message was sent from space using stargate
Miks sa mulle seda pakud
Ma tahaks kernelit, mis volume suurendaks
ups!
sain aru et juhet vaja
juhtub
aga volume võiks küll suurendada, suht pussy võrreldes s2-ga _________________ This message was sent from space using stargate
kindel, et funkab, mingit infolinki juurde anda pole?
lihtsalt linki proovida on kahtlane _________________ This message was sent from space using stargate
sitta kah, proovime ära _________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.