graafika üle olen mina rahul nüüd vähemalt. PC all the way.
Graafikat kommenteerin alles siis, kui mäng väljas ja käed külge olen saanud. Kuid kahtlust on, et need vingujad on siin vastutuult pissinud ja oma arvamuste avaldamisega veidi liiale läinud
Irw wat.. mäng on niiii tühi? Midagi nagu ei toimu.. nagu 40% mängust oleks valmis. Võrrelda nüüd eelmisel aastal välja tulnud GTA V-ga natukenegi.. lihtsalt niipalju elavam GTA-s. Ma ei kujuta ette kui põnev Watch Dogs nüüd olema saab aga linnaelu on küll suht sürr kuidagi.
Graafika ise ka kuidagi mannetu ikka, eriti kui kaugemaid objekte vaadata. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Tühi...?
Mis sa ajad... mäng sellisel kujul tundub päris hea ja see pole ka nagu GTA kus enamus elanikest on liikuvad zombied/mass. siin püütud neile vähemalt mingi elu anda.
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
HDTanelil ju Full HD telekas...tollega ei saa küll graafika üle nuriseda. Saaks aru, kui sul 1440p+ monitor.
Kasutasin ka ise lühemal perioodil telekat monitorina ja see küll mingit normaalset tunnet ei anna
Neid Youtube videosid vaadates ei saa detailsuse osas midagi halba öelda... üldist graafilist taset näeb nagunii hiljem.
no ma ei tea mis tegevust see HD Tanel selle Nvidia graafika presentatsiooni esitlusest ootas,aga olles vaadanud eelnevaid gameplay videosi siis ma arvan ja loodan ise vähemalt et seal kõrvalist tegevust ikka jagub...seda enam et assasins creed-i seeria tootja on asja taga ja nagu teame on seal seerias alati kõrvalist tegevust olnud piisavalt ...kuigi jah viimastes osades on seda kuidagi vähemaks jäänud
Selle gta seeria võiksid nad küll ära lõpetada ükskord minu arvates, seal midagi uut ja innovaatilist ei ole küll toimunud seda enam et see viimane osa on mingi gängsta shit mis on igav,korduv ja sisutühi.
Selle gta seeria võiksid nad küll ära lõpetada ükskord minu arvates, seal midagi uut ja innovaatilist ei ole küll toimunud seda enam et see viimane osa on mingi gängsta shit mis on igav,korduv ja sisutühi.
ot:
"Gängsta shitist" oli asi väga kaugel (San Andreas oli ehtne seesugune, kuigi mulle meeldis toogi). Jah, oli seda ka V-s muidugi sees, kuid ikka väga vähe. Imo V-ga suutsid nad tõestada just, et saab hoopis ka midagi muud GTA-sse sisse tuua, kui vaid ühe tegelasega ringi rännata ja neid GTA-le omaseid missioone teha. Vägagi totaalne muutumine, kuigi ehk oleks võinud veel rohkem lisavõimalusi/kõrvaltegemisi sisse tuua. Rääkides Online'ist, siis sealgi väga suure hüppe nad teinud ja annab mängule kõvasti juurde. IV oli minu arust suht ämbrisse astumine (eelkõige story koha pealt), aga V-ga suutsid nad minu silmis tasa teha. Ei jää ka järgnevad osad tulemata, eriti kui nii suur edu neil iga osaga ju. Sellist allikat ei jäeta kasutamata.
Minu arust näeb mäng väga super välja. Aga eks ma olen ka selline inimene, keda ei huvita mingid über-high res tekstuurid jms. Minu jaoks on tunduvalt tähtsam, et oleks hea atmosfäär ning see eeldab enamasti häid valguseffekte, varje, ilmastikeolusid jms. Ning kui ka lähedalt vaadates on midagi koledat, siis mind enamasti ei häiri. Kui mängu gameplay, story jms on piisavalt hästi tehtud, siis ei tohikski kellelgi nii igav hakata, et peaks jääma kuskil autorataste tekstuure uurima. - hetkel on minu arust atmosfäär mängul väga hästi tehtud. Maailm tundub "reaalne", isegi kui ta ei ole nii detailne, et lähivaatuses ära petaks.
Kuigi sellised GTA sarnased mängud pole kunagi tõmmanud (pole ühtegi GTA-d peale top-down klassikuid pikalt viitsinud mängida), siis see mäng tundub isegi huvitav. Mingi hetk krabab soodukaga ikka vast ära.
HD Taneli algatatud teema esimene postitus ...nagu tuulelipp
Nagu twilight zones elaks. Ubisofti-poolne Watch Dogsi downgrade pani terve mängumaailma kihama, tõi kaasa hukkamõistvad artiklid suurtel saitidel ja mitmed kõvad podcastid, aga HVs pole sellest keegi midagi kuulnudki
HD Taneli algatatud teema esimene postitus ...nagu tuulelipp
Nagu twilight zones elaks. Ubisofti-poolne Watch Dogsi downgrade pani terve mängumaailma kihama, tõi kaasa hukkamõistvad artiklid suurtel saitidel ja mitmed kõvad podcastid, aga HVs pole sellest keegi midagi kuulnudki
PC puhul on minu arust tähtsaim asi see, et oleks piisavalt moditav. IMO ei ole mõtet Devidel endil rämedalt graafikaga vaeva näha, sest iseseisvad modijad teevad 100x kiiremini ja 10x paremini mistahes upgraded ära. Andke vaid piisavalt vabad käed neile. Ilmselgelt niipalju võiks panustada, et konsooliversioonist nähtavalt parem oleks ning päris eelmise kümnendi mängu moodi välja ei näeks - kuid pigem panustada gameplay ja atmosfääri loomisse ning lasta graafika-fanattidel endil über grafa võimalused luua.
Tarbija jaoks muidugi veidi nõme, kui peab modijate järgi ootama, et silmailu nautida, kuid minu arust palju parem lahendus, kui et devid keeravad modimisvõimalused üldse kinni ning ei olegi muud teha, kui kalli hinna eest keskpärast graafikat vahtida.
Peaasi, et ei tehta mingit otsest rippi downgrade konsooli graafikast ja pärast ei aeta iba, et näe ei saa hostida HD-packi...ikka vaja tasuline pack selles teha või hilisem new release
Peaasi, et ei tehta mingit otsest rippi downgrade konsooli graafikast ja pärast ei aeta iba, et näe ei saa hostida HD-packi...ikka vaja tasuline pack selles teha või hilisem new release
Konsoolid saavad downgrade'i PCst, seega seda muret ei ole.
DefXtreme, konsooli kohta suht korralik graafika, öösel näeb igastahes suht hea. Päeval kui liikumist ei ole, siis talutav, kuid tagaajamisel veidi häiris, et lowres oli kuidagi see tee ja ümbrus. Nad võiks PC gameplay näidata.
einoh, SUPERreaalne autode ja collision füüsika ikka, see meenutab mingit supermariot enamvähem sõidad sada posti järjest maha siis saad kiirust juurde _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Wiltz, no see oleks ka ikka idiootsus, et sõidad posti maha ja auto tuksis ning tagaajamisel ei ole mõtet. Toobki dünaamilisust mängu juurde, pealegi, liiklus päris tihe, autod ikka sõidavad mitte ei passi koha peal nagu roadblockid.
Näeb täitsa mängitav välja. Gta häkkidega... miks mitte. Samas ma kardan, et mitmikmänguna see nii hea siiski pole. Mul ei ole eriti usku selllesse, et ubisoft suudab normaalse võrgutoe luua (petturid, serverite töökindlus, lag jne).
Üksikmängijana mängides kindlasti huvitav neile, kellele gta meeldis.
Näeb täitsa mängitav välja. Gta häkkidega... miks mitte. Samas ma kardan, et mitmikmänguna see nii hea siiski pole. Mul ei ole eriti usku selllesse, et ubisoft suudab normaalse võrgutoe luua (petturid, serverite töökindlus, lag jne).
Sest Rockstar ju ometi sai GTA Onlinega paremini hakkama?
Seni nähtu põhjal tundub väga hea. Eks näha kuidas reaalsus, aga võib juhtuda, et GTA jääb väga tugevalt varju. Ubisofti suutlikus suuri alasid katta on ikka hea.
Päris pre-order ei tee, aga must buy tundub küll olevat
Kas ainult mind häirib, et kui ostad isegi selle 100 dollari dedsec edition, siis sa pead ikkagi maksma season passi eest?
Et miks see 100 dollarine ei või siis KÕIKE sisaldada.
Kas ainult mind häirib, et kui ostad isegi selle 100 dollari dedsec edition, siis sa pead ikkagi maksma season passi eest?
seni nähtu põhjal jääb järjest rohkem mulje piiritust hypest. season passi kirjeldus rääkis ka midagi sellest, et annab dlc-dest 25% alla...
kuigi väga tahaks, lõhnab selle järgi, et parem on oodata 6 kuud ja goty. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
seni nähtu põhjal jääb järjest rohkem mulje piiritust hypest. season passi kirjeldus rääkis ka midagi sellest, et annab dlc-dest 25% alla...
kuigi väga tahaks, lõhnab selle järgi, et parem on oodata 6 kuud ja goty.
Ei, ainult sind ei häiri.
Season pass:
The Season Pass will include:
New single-player campaign – Puts you in the role of T-Bone, eccentric hacker and ally to Aiden Pearce
Conspiracy! – a new Digital Trip which sets you on the hunt for cyborgs
The Untouchables Pack – Go oldschool with some classic Chicago mobster film gear including a 1920s mobster outfit and a M1 SMG (in North America, the Untouchables Pack will only be available with the Season Pass)
Additional single-player missions, outfits and weapons
One week early access to all Watch Dogs DLC
All that, for 25% less than what it would cost to buy each individual piece of content
Ilge. Olen paar päeva mõelnud selllele, et põhimõtteliselt... sa saad tänapäeval mõne mängu eest 50€ makstes
"Nuditud versiooni mängust"
Samas kui köhid 20€ juurde saad "täismängu".
Ajuvaba. Aga noh... ega siin midagi köhida ople. Paljud mänge ostvad inimesed toetavad selliseid mudeleid. Ei saa ju öelda, et nad reeturid vms oleksid. Need tarbijad on lihtsalt teistsuguste vaadetega kui meie ja lõpetuseks... tegemist ikkagi meelelahutusega. Ei meeldi see ilgus, aga muud nagu teha polegi peale selle, et ise neid värd-hinnapoliitikaga tooteid lihtsalt ei osta.
Kindlasti selle aasta oodatuimate mängude seas. Kas mõni kuni 600 EUR maksev läpakas selle suudab välja vedada taluvalt, keegi teab? Suve alguse poole ostab anyway kas Xkasti v Ps4a, aga tahaks mängu ikka ennem "näppida" ka
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.