Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Xiaomi Piston v2 kõrvaklapid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 17, 18, 19  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Wusses
mehine eesti muffin
Wusses

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 09.05.2014 21:22:58 vasta tsitaadiga

Aega võttis aga ära tellisin.
Kirjas oli et -10 päeva icon_smile.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 09.05.2014 21:37:27 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Keegi nendega kah oskab võrrelda?: http://www.soundshop.ee/?id=1954

Mis siin võrrelda. Erinevad klapid. Ühed on avatud, teised suletud disainiga. Ühel mikrofon töötab, teisel suuremas osas mitte...
Tahad sooja middle–of–the–road heliga klappe, millel mikrofon töötab ja saab ka mürarikkas keskonnas kasutada, võta parem SteelSeries Flux IEM.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 09.05.2014 23:29:04 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:
Sain ka täna oma Pistonid kätte ( versioon 2.1 16Ω ). Ostsin ibuygou lehelt 22$ eest. Kohale tulid umbes kuuga. Originaalid.

Esimese asjana pean kiitma disaini. Esiteks lihtne papist välimine pakend (Taaskasutatud paberist?), millele on peale trükitud juhend-pildid disaini iseärasustega, alustades näiteks sellega, et paremast klapist väljuva juhtme kummist "kõril" on reljeefne ring, mille järgi tunned katsudes ära kumb on parema kõrva klapp. Kaabel ise on ilus ja riidest rüüžiga. Juhtmel on +/- vol ja mute/paus funtsiooniga kontroller. Kontroller, klappide korpus ja 3.5mm pulkpistik on väga kvaliteetselt tehtud alumiiniumist.
Toodet ja varustust kaitseb plastikust karp, kus on 4 paari silikoon otsikuid - 2x keskmine suurus, 1x suur ja 1x väike, harjatud metallist pisike klamber, mis käib juhtme külge, et kinnitada siis särgi kaeluse vms. koha külge. Lisaks kummist "tasku" kuhu klapid sisse panna ja juhe ümber kerida. Värvitoonide lahendus meeldib mulle isiklikult väga - beežikas-kuldne alumiinium + elegantne tumepruun thumbs_up.gif. Silikoonist otsikud on pehmed ja mugavad.

Heli suhtes võin kohe ette ära öelda, et tegu on hea heliga klappidega. Wow efekti küll ei olnud aga esimesena märkasin nö. naturaalset "tasakaalus" sagedustega nauditavat helipilti ja helipildi läbipaistvust/instrumentide eraldatust ning ruumilisust. Creative EP-630`st on need klapid minu arvates tunduvalt paremad. EP`d olid liiga bassised ja kannatavad heli "läbipaistvuses". Muidugi eks see ole maitse asi. Andsin hetkeks töökaaslasele esimestel kasutusminutitel kuulata ja tal olid võrdlemiseks mingid motörhead nööbid ja temale meeldisid nood rohkem bassisema heli tõttu (mnjah... tänapäeval vist bassi ainult hinnataksegi icon_biggrin.gif ). Pistonite puhul ei ole tegemist neutraalse heliga - bass on siiski kõige "esiplaanil" aga seda mõõdukalt ja mitte kumisevalt/müdisevalt. Ütleks nii, et bass on üsna tihe, selge ja lööki kah parajalt. Kõrged on täitsa nauditavad ja mitte kriiskavad, õrnalt nö. "pehmendatud". Kesksagedused on nö. keskmised - ei tule esile aga ei ole ka tagaplaanil. Jazzi, akustilise laiv-muusika ja vokaalide jaoks jäävad küll kahjuks natuke lahjaks aga samas väga ei kurda ka.

Miinuseid nagu eriti ei olegi aga noh kui vinguda, siis klappide alumiinium korpused võivad mõne jaoks liiga suured olla. Juhtme pikkuse osas isiklikult ei vingu ja ütleks, et just paras, et telefon tasku pista ja juhe igalpool jalus ei tölbendaks. Disaini koha pealt siiski ühe pisiasja kallal võiks vinguda - karp võiks "klõpsuga" turvalisemalt kinni käia.

Heli --------------> thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Hinna/heli suhe -> thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Disain -----------> thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Mugavus --------> thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Kvaliteet --------> thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif

Head-Fi foorumis tuli kah just hiljuti üks pisi-ülevaade: http://www.head-fi.org/t/717620/review-xiaomi-piston-2-re-defining-budget-fi

CoiL kirjutas:

Vahetasin otsikuid ka ja minu kõrvadele kõige väiksemad kõige mugavamad ning ka heli tundub parem tibake. Kusjuures võtsin just Fidelio X1 peast ja panin Pistonid kõrvu ja peaks mainima, et laias laastus helipildilt suhteliselt sarnased - bass "esiplaanil" aga kontrollitud, tihe ja lööki piisavalt aga ei "imbu" teistesse sagedustesse sisse ja ei käi muust üle, neutraalsed kesksagedused ja kergelt "pehmendatud" kõrged. Hetkel kuulan föönist 320kbps The Mars Volta`t (poweramp, kõik efektid maas ja EQ-off) ja tõesti üllatavalt lai ja ruumiline helipilt ning hea helide/instrumentide eraldatus. Üldse ei imesta kui asi peale sisse mängimist veelgi paremaks muutub. Hetkel ainult miski 15min musa saanud. Muidu helipilt on neil klappidel Λ-kujuline. Alguses kahtlesin, et äkki hakkab häirima aga ütleks, et miskit helipildi külgpunktide ja keskpunti vahele ära ei kao ning häirima ei jää, suht "loomulik" heli-kuva.

Väike uuendus pöidlate osas. Nimelt proovisin teist meediamängijat androidiga, ning seal kõik kontrolleri nupud töötasid (stop/pause + foward/back). Seega tegu ikkagi tarkvaralise ühilduvuse probleemiga.
Lisaks sai täna ära testitud ka hands-free, mida ma ausaltöeldes alguses ei teadnudki, et nendel klappidel olemas on icon_biggrin.gif
Töötab väga hästi. Kõne võtab vastu/lõpetab keskmise nupuga. Mikrofon töötab kusjuures väga hästi. Kõndisin liiklusega tänaval ja ajasin töökaaslasega juttu ning kõik oli selgesti kuulda ja liigseid mürasid/kaja ei tekkinud/lekkinud. Peale seda kogemust võin julgelt kvaliteedi kolme põidla peale tõsta.
Ikka väga hea bäng-foor-öö-bakk thumbs_up.gif Lähevad veel ühed tellimisele beer_yum.gif

pacho kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

Mis siin võrrelda. Erinevad klapid. Ühed on avatud, teised suletud disainiga. Ühel mikrofon töötab, teisel suuremas osas mitte...

Mikrofon töötab siiani väga hästi ja ilma probleemideta. Mina nimetaks Pistoneid samuti heaks nö. kesk-teeks heli suhtes. Ei pannud tähele siin teemas aga kas on Teil isiklikult mõlemad olemas, et sellised kogemused?
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 10.05.2014 02:11:33 vasta tsitaadiga

pacho kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

Tahad sooja middle–of–the–road heliga klappe, millel mikrofon töötab ja saab ka mürarikkas keskonnas kasutada, võta parem SteelSeries Flux IEM.

Mul oli mulje, et in-ear klapid on kõik nö suletud, kuna pakuvad erineval määral heliisolatsiooni. Bass mind ei huvita. Tahan just, et heli oleks võimalikult selge ja puhas moonutustest.

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
jaank
HV veteran

sõnum 10.05.2014 02:14:55 vasta tsitaadiga

Soundmagicud niisama kuulata olid küll mõnusad mul.
Praegu Klipsch S4, 2x hinnavahe, aga kõrvaga küll suurt midagi pole.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 10.05.2014 08:11:25 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
pacho kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

Mul oli mulje, et in-ear klapid on kõik nö suletud, kuna pakuvad erineval määral heliisolatsiooni. Bass mind ei huvita. Tahan just, et heli oleks võimalikult selge ja puhas moonutustest.

See on uus IEM-i tüüp. Viimasetelel aastatel on neid tekkinud nagu seeni pärast vihma. Kaotad heliisolatsioonist tuleva suurima eelise, kuulmise kaitsmise. Hea heliisolatsioon võimaldab kasutada madalamat helinivood
Teisalt tavaliselt võidad helikvaliteedis. Avatud klappe on palju lihtsam disainida.

CoiL kirjutas:

Mikrofon töötab siiani väga hästi ja ilma probleemideta. Mina nimetaks Pistoneid samuti heaks nö. kesk-teeks heli suhtes. Ei pannud tähele siin teemas aga kas on Teil isiklikult mõlemad olemas, et sellised kogemused?

http://en.wikipedia.org/wiki/TRRS#TRRS_Standards

Ma ei ole heli kohta midagi halvasti öelnud. Ehitus on see mis tavaliselt hambusse jääb icon_wink.gif
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 10.05.2014 11:46:58 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
pacho kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

Heliisolatsioon on Pistonitel küll väga hea minu arvates, olgugi, et tegu pool-avatud disainiga. Arvan, et heli suhtes peaks need Pistonid sulle väga hästi sobima icon_wink.gif
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 10.05.2014 11:48:52 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
pacho kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

Heliisolatsioon on Pistonitel küll väga hea minu arvates, olgugi, et tegu pool-avatud disainiga. Arvan, et heli suhtes peaks need Pistonid sulle väga hästi sobima icon_wink.gif

Klapid ise ei lase välismüra eriti läbi, enamasti on probleem just kummiotsikutes. Paljudele need originaalid ei sobi ja seetõttu tasub proovida erinevaid otsikuid.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 10.05.2014 16:55:29 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:

Heliisolatsioon on Pistonitel küll väga hea minu arvates, olgugi, et tegu pool-avatud disainiga.

Millega võrreldes?
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 10.05.2014 18:05:59 vasta tsitaadiga

Ei võrrelnudki otseselt. Lihtsalt mainisin, et minu arvates väga hea isolatsiooniga ja seda just pool-avatud disaini kohta.
Aga täna avastasin ühe veidra miinuse nende klappide juures. Nimelt kui väljas tuul puhub, siis need alumiiniumist korpused koos auguga tekitavad kergelt nö. vuhinat, umbes nagu pudeliga puhudes saab heli teha. See ei ole küll tugev heli ja ennast ei häiri aga lihtsalt mõtlesin, et mainin ära.
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 13.05.2014 11:16:50 vasta tsitaadiga

Tellisin endale ( http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-XIAOMI-Piston-Earphone-Headphone-with-Remote-Mic-For-XIAOMI-MI2-MI2S-MI2A-Mi1S-M1/1334339516.html ) ja tulid kohale ning musta värvi ei ole originaalid.
ÄRGE OSTKE SEALT MUSTA VÄRVI!

Minu küsimus - kas seal müüakse üldse Piston VERSIOON KAKS (Piston v2) või on ikkagi Piston 1?

Hetkel vaatan, et tellin vist ( http://www.aliexpress.com/item/New-Original-Gold-XIAOMI-Piston-Earphone-2-II-Headphone-Headset-Earbud-with-Remote-Mic-For-MI2/1331848155.html ) - kallima hinnaga, aga tunduvad kvaliteetsed. Nüüd on dilemma, et kas see hõbedane on ikka originaal või peaks võtma ikka kuldse...

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jtamm
HV kasutaja
jtamm

sõnum 13.05.2014 11:28:43 vasta tsitaadiga

Need kõik on originaalid aga hea kvaliteediga ongi ainult kuldsed klapid, need nn Piston v2. Kusagilt ei tasu osta Pistoneid muid kui kuldseid värve. Ka need hõbedased ei pidavat olema sama hea kvaliteediga, kui kuldsed.

Siin teemas räägitakse KULDSETE Pistonite heast kvaliteedist, mitte muude versioonide/värvide.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 13.05.2014 11:52:24 vasta tsitaadiga

Yes. We conform to hype!
KULDSED!
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 13.05.2014 11:58:58 vasta tsitaadiga

Aga, kas keegi on juba kätte saanud selle toote KULDSE Pistoni? http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-XIAOMI-Piston-Earphone-Headphone-with-Remote-Mic-For-XIAOMI-MI2-MI2S-MI2A-Mi1S-M1/1334339516.html
(Kuldne on kuldne ning sinine on kuldne + Uldum adapter)

Kas on VERSIOON KAKS või on midagi muud?

Mõtlen, et kas on mõtet tellida sealt või veidi kallimalt: http://www.aliexpress.com/item/New-Original-Gold-XIAOMI-Piston-Earphone-2-II-Headphone-Headset-Earbud-with-Remote-Mic-For-MI2/1331848155.html
Ainult 1-2€ on vahe, see ei tapa, aga tahaks ikkagi õiget kraami icon_biggrin.gif

Braien
HV Guru
Braien

sõnum 13.05.2014 12:09:50 vasta tsitaadiga

Gold Masterrace
jtamm
HV kasutaja
jtamm

sõnum 13.05.2014 12:18:10 vasta tsitaadiga

LKits kirjutas:
Aga, kas keegi on juba kätte saanud selle toote KULDSE Pistoni? http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-XIAOMI-Piston-Earphone-Headphone-with-Remote-Mic-For-XIAOMI-MI2-MI2S-MI2A-Mi1S-M1/1334339516.html

Mina tellisin sealt kuldsed ning sain ka õiged asjad. Mulle pandi kaasa ka see adapter niisama kuigi mul seda tarvis ei ole. Ehk seal valides värviks kuldne, saad õiged versioon2 klapid icon_wink.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 13.05.2014 12:19:54 vasta tsitaadiga

Keegi eBayst ka kuldset Piston versioon 2 klappe ostnud on ning kätte saanud? eBay tundub kuidagi turvalisem olevat, saab raha tagasi, kui midagi valesti läheb.

jtamm kirjutas:
LKits kirjutas:

Mina tellisin sealt kuldsed ning sain ka õiged asjad. Mulle pandi kaasa ka see adapter niisama kuigi mul seda tarvis ei ole. Ehk seal valides värviks kuldne, saad õiged versioon2 klapid icon_wink.gif
Tänud, võtan selle tavalise kuldse siis, ei ole vaja seda Uldumit ma arvan icon_smile.gif
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 13.05.2014 15:01:27 vasta tsitaadiga

Kõiksugused mustad-valged-hõbedased versioonid on kas vanem mudel või siis odavam, plastmassist mudel. Piston 2.0 ja 2.1 on KULDSED. Ülejäänud mudelite kohta see ülevaade ei kehti!
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 13.05.2014 18:47:25 vasta tsitaadiga

Wusses kirjutas:
räägime ikka helist...
kui üldine helipilt on sama mis eestis müüdavatel kallimatel klapididel siis milleks raha raisata?!

Siin teemas pole keegi neid veel korralike klappide vastu võrrelnud icon_wink.gif Ja ma ei suuda ka internetist ühtegi pädevat võrdlust leida.

Kallimad klapid pakuvad lisaväärtust, nagu tagavarosad, kulumaterjalid ja garantii. Klienditeenindus on ka meeldiv lisa.
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 13.05.2014 19:47:06 vasta tsitaadiga

hõbedaste, kuldsete, 2.1 ja 2.0 versioonidel ei ole väidetavalt heli suhtes vahet. Erinevus on ainult disainis ja lisavidinates: http://www.head-fi.org/t/717620/review-xiaomi-piston-2-re-defining-budget-fi/45#post_10543304

Miks kõik selle aliexpressiga jebivad ma ei saa aru? ibuygou lehel originaalid olemas ~18€ eest: kustutagetühikudärasestlinkmuutubmillegipärastmingiksdisneyaadressiks*www . ibuygou . com/p-original_xiaomi_piston_earphone_updated_version_brown-5708-usd.html
Ise tellisin juba teise paari ka sealt. Väga hea klienditugi kah kusjuures ja trackivad posti. Tasuta lennupost ja aega võib küll kuni kuu minna.
Igatahes õiged asjad - kuldsed, v2.1 16Ohm, särgi-klamber ja törts pikem juhe. Silikoon-hoidik lõhnab kah šokolaadi järgi kui kedagi huvitama peaks icon_biggrin.gif

Üldiselt soovitan nende klappide kohta head-fi ja muude lehtede ülevaateid ja kasutajate kommentaare lugeda. Tegemist on ikka väga hea "giant-killeriga". Eks kõik ole muidugi subjektiivne ja omad kõrvad ütlevad kas sobib või ei, siiski kiidulaulu on neile klappidele palju.
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 13.05.2014 20:19:59 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:

Üldiselt soovitan nende klappide kohta head-fi ja muude lehtede ülevaateid ja kasutajate kommentaare lugeda.

Ma olen Head-Fi liige juba pea aastakümnend. See on viimane koht kust usaldusväärset infot otsida. Iga asjaliku posti kohta on 5 posti täielikku jama.
Kui sul on siia ülevaateid linkida, siis palun tee seda.
tagasi üles
Wusses
mehine eesti muffin
Wusses

sõnum 13.05.2014 20:51:02 vasta tsitaadiga

pacho kirjutas:
Wusses kirjutas:
räägime ikka helist...
kui üldine helipilt on sama mis eestis müüdavatel kallimatel klapididel siis milleks raha raisata?!

Siin teemas pole keegi neid veel korralike klappide vastu võrrelnud icon_wink.gif Ja ma ei suuda ka internetist ühtegi pädevat võrdlust leida.

Kallimad klapid pakuvad lisaväärtust, nagu tagavarosad, kulumaterjalid ja garantii. Klienditeenindus on ka meeldiv lisa.
eks jah...eks ma teen võrdluse kui kätte saan. ise Kasutan hetkel cx500 icon_wink.gif aga jham,ära väsinud ja loodan nüüd nende uute peale icon_smile.gif
Kommentaarid: 343 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 280
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 13.05.2014 21:27:38 vasta tsitaadiga

Wusses kirjutas:
pacho kirjutas:
Wusses kirjutas:
räägime ikka helist...

eks jah...eks ma teen võrdluse kui kätte saan. ise Kasutan hetkel cx500 icon_wink.gif aga jham,ära väsinud ja loodan nüüd nende uute peale icon_smile.gif

CX500 helikvaliteet on viis ja pool punkti kümnest. Rahuldavast on pool punkti puudu.
Räägiks sama hinnaklassi ikka korralikest klappidest. Näiteks VSonic R02, ETY-Kids 5/3, Soundmagic E30, Beyerdynamic DTX71, Ultimate Ears 500 jne
tagasi üles
jaani8
HV kasutaja
jaani8

sõnum 15.05.2014 12:18:23 vasta tsitaadiga

http://www.aliexpress.com/snapshot/6065509071.html
Aliexpressist tulid klapid alla kuu. icon_wink.gif
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 15.05.2014 13:04:31 vasta tsitaadiga

jaani8 kirjutas:
http://www.aliexpress.com/snapshot/6065509071.html
Aliexpressist tulid klapid alla kuu. icon_wink.gif
Võtsid kuldsed? Kuidas kvaliteet on? Piston versioon kaks või midagi muud?

Need täpselt samad, mida mina tahaks võtta, aga esimesed võtsin mustad (olen rumal, tean) - need ei olnud üldse kvaliteetsed.

PS: Praegune tootelink siis - http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-XIAOMI-Piston-Earphone-Headphone-with-Remote-Mic-For-XIAOMI-MI2-MI2S-MI2A-Mi1S-M1/1334339516.html

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Xiaomi Piston v2 kõrvaklapid mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 17, 18, 19  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.