Nashorniga ei tule ikka midagi välja, Täitsa pees , see MM on ikka niimoodi näkku pannud et anna olla- ainult mingid kuradi 35 % annab ette. ja neist siis mõne suudad võita. Viimase 3 päeva WR selle pilliga mul 25 vb. Naeruväärne. Ja kuradi 3600 kahju ja 7 killi ei andnud isegi M badge-i. Naerukoht. Enamus ajast srurnud juba ennem kui mäng poole peale jõuab. Huvitav kuidas ma nüüd siis selle pilliga nii sitt olen. Prantsuse heavy liiniga sain suurepäraselt hakkama 55+ WR ja kõigiga M ka käes . Samuti Nashornile eelnevad pillid super olnud- 57+ WR kõigiga ja samuti M käes. Selle pilliga tavaline mäng 200-400 kahju sest rohkem lihtsalt pole võimalust. Camo tundub isegi sitem olema kui AMX autolaaduritel. Nashornil 100% camo crew+ võrk + värv+ binokkel
Edit:
Vahelduseks Nashorni virina vahele siis sain KV4-jaga korraliku mängu 9000+ kahju blokkis soomus ära.
http://wotreplays.com/site/839933#self
Mulle nashorn meeldis, kuigi toru laskeraadius oli väga kitsas tal. Siiski oli temaga palju naditavam mängida kui Protoga. Proto on isegi ferdist valusam, kuigi ma ferdiga tegin 7 lahingut ja vist juba 3 lahinguga tuli tankiäss kätte.
Täitsa piixus kui haigelt paika pandud need mängutulemused on. Ega üle 40 võiduvõimalust ei pakkunud.
Üks mäng oli väga kahtlane. Vaenlase Black Prince tulistas meie IS8-t umbes 50 meetri kauguselt ning ta nähtavale ei tulnud. Ta ei olnud isegi põõsas mitte. Siis tuli nähtavale kui juba hilja oli aga ennem seda sai 3 pauku sisse panna. Ise olen näiteks Nashorniga kusagil põõsas ja 200 meetri pealt nähakse ära kui tulistan..
Reaalselt on põõsast pärast lasku kasu siis, kui sa snipe modes sisuliselt ei näegi ise põõsast läbi. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Seda ma tean isegi väga hästi kuidas spoting ja camo toimib ning samuti seda kuidas põõsad kõige efektiivsemad on. See põõsas olemine oli lihtsalt väljend. Tankihävitajaga on see hädavajalik teadmine. See oleks ju väga ajuvaba kui istud põõsas ja toruots on teoreetiliselt väljas. Ma olengi alati teinnud nii et kui sihtmärk nähtavale tuleb siis tagurdan niipalju et põõsas läbi ei paista. Seda olen harrastanud juba tuhandeid mänge kui kunagi juhtusin Jinglesi videot nägema kus ta nii õpetas.
Point oligi selles et BP polnud isegi põõsas. Heh, võta nüüd kinni, kas parematele mängijatele tehaksegi aeg ajalt selliseid kingitusi mängu poolt et nad ikka võidaks.
Hakkan vist vandenõu teoreetikuks eriti veel peale sellise asja lugemist http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/279443-is-wot-really-rigged/
See camo värk on üldse väga imelik asi. Mul on kõikidel tankimeeskondadel maskeering peal ja paljudel on 100% täis. Näiteks IS3ga ma võin vabalt mõnes kaardis seista keset teed ja lasta T95 või E100 väga lähedalt ja ta ei näe mind. Aga võtame hiinlaste 59-16 millel on mul samuti kõigil meestel maskeering peal ja istun temaga hiirvaikselt põõsas, lisaks veel camonet ja ometi näeb kv4 mu kaugelt ära. Is7 millel on mul kõigil meestel 100% maskeering peal, on mõnes kaardis väga hea olla temaga. Kohati need maskeeringud töötavad ja kohati nad ei tööta üldse.
Ostsin lorraine, see asi lihtsalt imeb, kõge halvem tier 9 tank millega mänginud olen _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Tere, väga masendav on mängida, kui pm võta iga nädal on vaja graafikat maha võtta, profiili masinaga graafika suht maas 40% või alla selle, nett on elioni 30nene ja julmalt mäng poob kinni. Sellesmõttes, et lihtsalt jääb mingiks ajaks kinni (seisma). Milles võib kala olla, võtsin graafika suht maha, vaatekaugus jäi max ja ikka poob. Reso 1680x1050, Win 7 värske install ja mõistus otsas...?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.