Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
eero78
HV vaatleja
|
07.05.2014 11:10:43
|
|
|
Nii! Sain ka auto kätte, päris vinge on. Hetkel Renault Premium.
Nuuh rekkamehed,kas hakkame koos sõitma ka või? Olen stream kasutaja: kerge_joove, lisage ja teeme oma firma? Alustasin ise Berliinist.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
07.05.2014 12:47:13
|
|
|
kuidas see mp töötab, saab oma serveri teha või kõik on ühes? eestlastega koos sõitmiseks võiks rooli välja otsida küll
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
07.05.2014 14:54:45
|
|
|
ertr2 kirjutas: |
kuidas see mp töötab, saab oma serveri teha või kõik on ühes? eestlastega koos sõitmiseks võiks rooli välja otsida küll  |
Erinevad suured serverid on. Näiteks EU#1, kus peaks tavaliselt 1000+ mängijat olema. Oma serverit vist teha ei saa.
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
1 :: |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
eero78
HV vaatleja
|
07.05.2014 17:59:14
|
|
|
[quote="pohmakas,"]
ertr2 kirjutas: |
kuidas see mp töötab, saab oma serveri teha või kõik on ühes? eestlastega koos sõitmiseks võiks rooli välja otsida küll  |
EU#1 on jah ilmselt siis üldine server, kus kõik asjahuvilised ringi sõidavad, Eestlastega põhimõtteliselt saaks koos sõita ja infot jagada Teamspeak 3 serveris, see siis asendaks lällarit või nii. Kui sul on rool, siis kohe kindlasti võta see välja, ära isegi kahtle selles Üldiselt kõikidele Eestlastele, kes asjast huvitatud on ja kellel isegi rooli ei ole, nagu minul võiksime koos sõita kui muidugi samasse kohta tarne on.
Niipalju veel sellest MP-st, et kui peaksite pikemalt ühe kohapeal seisma, näiteks tanklas või kuskil parklas, siis MP viskab su automaatselt Offline.
Soovitan rekkameestele enne pikka reisi kõht täis süüa, juua (vett või mahla)ja suitsu saate roolis ka teha
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
rainisk
Kreisi kasutaja
|
07.05.2014 20:09:19
|
|
|
Irw servu nii full et ei saa sisse ve?
Haha sain sisse lõpuks päris pull on rahvaga pelada seda.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
07.05.2014 20:12:56
|
|
|
Juba ongi MP saadaval? Peab ka millalgi siis võtme ära ostma.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
rainisk
Kreisi kasutaja
|
07.05.2014 21:07:41
|
|
|
MP saadaval jap.
Kõige rohkem käib see pinda et tüübid pasundavad ja teine värk see et keset maanteed mõni mees jätab auto täpselt ette..
_________________ ( -_・) ︻デ═一 ▸ |
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
07.05.2014 21:15:36
|
|
|
MP-s on ikka kõik asi nullist endal, eks? Et majanduslik olukord jms ei olene sellest, kui hea või halb üksikmängus on, kõik nullist?
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
eero78
HV vaatleja
|
07.05.2014 22:02:33
|
|
|
rainisk kirjutas: |
MP saadaval jap.
Kõige rohkem käib see pinda et tüübid pasundavad ja teine värk see et keset maanteed mõni mees jätab auto täpselt ette.. |
Üldjuhul jah pasundavad need, kes on sellest MP-st hämmingus ja on ka neid, kes tervituseks pasundab, eriti kõrval maanteel vastu tulles.
Ma isegi lasknud törtsu tervituseks kui kõrval maanteel piisavalt üksi sõitnud, siis on hea kedagi näha.
Mind häirib see,et mingid tatikad lollitavad ja liiklusest nad midagi ei jaga, ühesõnaga sõidetakse kuidas juhtub. Aga on ka neid, kes võtavad asja tõsisemalt, nagu mina
Teiseks probleemiks on laadimisala, noh seal on enamasti ikka täielik kaos aga vähemalt linnas sees on crash adminni poolt maha võetud.
Siim159, on küll nullist , aga ma soovitan sul netist tirida Cheat Engine programm, sellega saad omale raha palju süda lustib ja saad alguses omale kehvakese masina, mida siis ajapikku putitada ja tuunida. Hetkel mul on Renault Premium, aga sellega sõidan seniks kuni Magnumi kätte saan Aga loodame ,et nad ajavad asja nii kaugele ja see LAG- BUGid korda tehakse. Vaatame mis peale Alfat saama hakkab.
Üks hea olukord oli kõrval maanteel, kus oli ummik ja andsin ohutuledega märku enda taga olevale masinale, mil ta seejärel hoo maha võttis ja pärast peateele keerates lasi tänutäheks pasunat, see tegi meele ikka rõõmsaks.
Teine olukord oli peateelt laadmisalale keeramisel kui andsin tuledega märku masinale, et mine ennem. Kes samuti tahtis pöörata samas suunas
Ahjaa sellepärast kasutasin Cheat programmi, et ma ei viitsinud SP-s sõita seniks kuni esimese auto saan ja teiseks parim moodus koheselt MP-s mängu nautida.
viimati muutis eero78 07.05.2014 22:31:00, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
07.05.2014 22:28:41
|
|
|
mul ütleb et cannot connect to server, teen midagi valesti?
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
07.05.2014 22:30:38
|
|
|
Pole kunagi cheati harrastanud. Kuid hinge teeb rsk täis see, et hoiad masinat üritad ilusti sõita ja siis tuleb ootamatult siuke litakas, et maksa teeninduses emaseks. Selleks, et auto korda saada maksa kuradi 9 kilo ja siis tee kaks ringi tasuta tööd põhimõtteliselt. Fuuuuuuuuck!
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
eero78
HV vaatleja
|
07.05.2014 22:38:02
|
|
|
El-Fuego, Sul oli see Teamspeak server, mäletad bf 3-e mängides kasutasime seda, loodan , et oled sama vend:) Kui jah siis võiksime koos sõita ja kaupa vedada?
ertr2, võimalik ,et server võib ka täis olla ja tegu ikkagi alfaga, siis ei oska öelda milles asi võib olla. Proovi aga uuesti ja uuesti jne.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
07.05.2014 22:41:39
|
|
|
eero78 kirjutas: |
El-Fuego, Sul oli see Teamspeak server, mäletad bf 3-e mängides kasutasime seda, loodan , et oled sama vend:) Kui jah siis võiksime koos sõita ja kaupa vedada?
ertr2, võimalik ,et server võib ka täis olla ja tegu ikkagi alfaga, siis ei oska öelda milles asi võib olla. Proovi aga uuesti ja uuesti jne. |
hetkel telekaT vaatama ja siis magama. kuid jah sõidame ikka.
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
eero78
HV vaatleja
|
07.05.2014 22:47:05
|
|
|
El-Fuego kirjutas: |
eero78 kirjutas: |
ertr2, võimalik ,et server võib ka täis olla ja tegu ikkagi alfaga, siis ei oska öelda milles asi võib olla. Proovi aga uuesti ja uuesti jne. |
hetkel telekaT vaatama ja siis magama. kuid jah sõidame ikka. |
Ei ei ma ei mõtlegi täna, sest täna ma olen samuti tööl , aga homme olen vaba ja kindlasti hakkan sõitma:)
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
rainisk
Kreisi kasutaja
|
07.05.2014 22:48:44
|
|
|
ma ühineks ka konvoiga mingi 7 õhtul homme.
_________________ ( -_・) ︻デ═一 ▸ |
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
eero78
HV vaatleja
|
07.05.2014 22:57:42
|
|
|
rainisk kirjutas: |
ma ühineks ka konvoiga mingi 7 õhtul homme. |
OK! Aga üldiselt on konvoiga selline teema, et tarne peaks selliseljuhul samasse linna olema, aga lisa ennast mulle steami. kasutaja on mul: kerge_joove, ma tulen homme töölt ja võtan su kutse vastu.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kratt1123
HV kasutaja

|
07.05.2014 23:15:53
|
|
|
Täitsa haige noh,tegin oma sõitu ja üks tropp tuleb mulle väga suure hooga lihtsalt küljepealt sisse ja minul nii rekka kui ka käru koheselt vigastatud rekka oli kuskil 30% ja käru 10% ja kui tahtsin peale seda võtta autosave siis tore küll see tegi samal hetkel save kui mats toimus ja pidin katkise auto ja käruga sihtpunkti jõudma...rekka suri iga natukese aja tagant ka välja ..no kurat küll miks nad peavad niimoodi tegema kuradi tited ...minge mängige liivakastis oma mudelitega kui ei taha normaalselt sõita mängus..kas nad hakkavad päriselt ka niimoodi sõitma.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
eero78
HV vaatleja
|
07.05.2014 23:20:06
|
|
|
kratt1123 kirjutas: |
Täitsa haige noh,tegin oma sõitu ja üks tropp tuleb mulle väga suure hooga lihtsalt küljepealt sisse ja minul nii rekka kui ka käru koheselt vigastatud rekka oli kuskil 30% ja käru 10% ja kui tahtsin peale seda võtta autosave siis tore küll see tegi samal hetkel save kui mats toimus ja pidin katkise auto ja käruga sihtpunkti jõudma...rekka suri iga natukese aja tagant ka välja ..no kurat küll miks nad peavad niimoodi tegema kuradi tited ...minge mängige liivakastis oma mudelitega kui ei taha normaalselt sõita mängus..kas nad hakkavad päriselt ka niimoodi sõitma. |
kratt1123, võid ka ennast mulle steami lisada kui soovi on.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jack.igg
HV kasutaja

|
07.05.2014 23:23:23
|
|
|
Täitsa haige noh,tegin oma sõitu ja üks tropp tuleb mulle väga suure hooga lihtsalt küljepealt sisse ja minul nii rekka kui ka käru koheselt vigastatud rekka oli kuskil 30% ja käru 10% ja kui tahtsin peale seda võtta autosave siis tore küll see tegi samal hetkel save kui mats toimus ja pidin katkise auto ja käruga sihtpunkti jõudma...rekka suri iga natukese aja tagant ka välja ..no kurat küll miks nad peavad niimoodi tegema kuradi tited ...minge mängige liivakastis oma mudelitega kui ei taha normaalselt sõita mängus..kas nad hakkavad päriselt ka niimoodi sõitma. |
Navigatsiooni peal vajutad F7 (vist oli nii) ja siis enter.....puksiir viib lähima teeninduseni ja seal saad ju remontida veoauto ja teekonda jätkata ja kui ajaliselt ei mängi välja siis lihtsalt loobud veost ja maksad trahvi.... mul eile sõideti ka sisse ja tulemuseks oli veoautol 87% kahjustusi (peale kokkupõrget pani reka veel pika maa mööda piirdeid)ja remondi arve oli mingi 100 tuhhi ringi
|
|
tagasi üles |
|
 |
kratt1123
HV kasutaja

|
07.05.2014 23:30:09
|
|
|
eero78, saatsin kutse sulle steamis
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
eero78
HV vaatleja
|
07.05.2014 23:36:57
|
|
|
eero78, saatsin kutse sulle steamis |
Tore! Saatsid ikka kerge_joove nimele jah? Ma homme olen platsis ja võtan vastu Seal saab edasi suhelda. Ma alles alustasin mängu, nii et mul enamus linnad on lukus veel, aga eks homme saame vestelda täpsemalt kus keegi asub
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kromosoom
HV kasutaja
|
08.05.2014 00:14:57
|
|
|
kratt1123, Paljud ei arvesta tõesti sellega, et neil haagis järgi ning mööda sõites tahavad terve kabiini kaasa võtta. Sellepärast tulebki ise veidi hoolsam olla ja peegleid jälgida, kui näed, et hakkab juba külje alla vajuma, siis üritad võimalikult teepeenrale võtta ning pidurdada. Alati ei aita muidugi ka see, aga hullema hoiab siiski ära.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kevp
HV vaatleja

|
08.05.2014 00:38:37
|
|
|
Nonii, sai siis ka natuke koos 2500 etsilasega virtuaalselt ringi sõidetud.
Esialgsed muljed päris head, sai lausa koos kahe leedulasega täna 4 tunniga
Euroopa risti-rästi läbi sõidetud.
Igatahes on põnevam, kui üksi koos AI-ga sõita, kuna need sõidavad kui
robotid ja iga vähegi rohkem mängutunde omav inimene enamasti teab, kuidas
nad käituvad. Päris sõitjatega on asi "veidi" keerulisem.
Miinusteks loeksin liikluskultuuri mittetundvaid inimesi.
Vahel ajavad närvi ikka päris mustaks oma kiiruse ületamiste ja vastassuunas liikumisega.
Veel märkasin ka juba paari inimest, kes tunduvad kasutama nö häkke.
Sõidan mina siis rahulikult oma konvoiga teel, kui järsku ei kusagilt ilmub välja mingi roosa volvo,
kes paaniliselt kõiki tagurpidi tagasi üritab lükata. Eriti imelik paistis see, et talle tundub olevat antud
jõud, mida keegi ei suuda takistada. Lükkas nagu laia lumesahaga kolme autot ikka tükk maad, ilma et oleks
mingitki märki jõu raugemisest.
Üldiselt olen aga projektiga väga rahul ning jään huviga ootama, kuidas asi edasi areneb.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
kratt1123
HV kasutaja

|
08.05.2014 09:49:13
|
|
|
Kromosoom, kusjuures olengi nii teinud,kui midagi näen peeglist et tuleb kiiresti järgi,siis võtan ise juba natukene hoogu maha ja lähen teepeenra poole ..noh vahest aitab vahest mitte,aga samas on ka väga viisakaid juhte kes annavad just sulle linnas teed jne.
eero78, sama siin et enamus linnad kinni,aga ok,vaatame kuidas minema hakkab.Ise sõidan uue VOLVO-ga sini-must-valge kleepsudega.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
08.05.2014 12:15:07
|
|
|
Glensow kirjutas: |
Nonii, sai siis ka natuke koos 2500 etsilasega virtuaalselt ringi sõidetud.
Veel märkasin ka juba paari inimest, kes tunduvad kasutama nö häkke.
Sõidan mina siis rahulikult oma konvoiga teel, kui järsku ei kusagilt ilmub välja mingi roosa volvo,
kes paaniliselt kõiki tagurpidi tagasi üritab lükata. Eriti imelik paistis see, et talle tundub olevat antud
jõud, mida keegi ei suuda takistada. Lükkas nagu laia lumesahaga kolme autot ikka tükk maad, ilma et oleks
mingitki märki jõu raugemisest.
|
Kui aus olla siis olen viimased kaks päeva sellega kokku puutunud, pubekas kihutab sisse, mina lendan nagu udusulg tuulekäes ja damage 100%, aga rammija ise paneb südamerahus edasi ja chati tuleb uhke ''hahahaha'' ning minu ainuke võimalus on tellida jälle service. Üldse on kopp ees nendest mänguerutusest mõistuse kaodanud pubekatest, linnas punase tulega, teed ei anna, kiirteel käib siuke pressimine ja Need for speed, et ikka jumalaeest mõõda saaks ja kõik näeksid teda, veokid on värvitud kirjumaks kui pe*eras*ide paraadi lipp aga see selleks. SCS võiks lõpuks ka tuled reaalsemaks teha, vastu tuleva sõiduki tulesid hakkad nägema alles siis kui ta on sul põhimõtteliselt nina all juba, isegi kaks raksu tagant sisse vuranud pimedas sellepärast. Kaugtuled võiks ka pimestada või vähemalt vastas mängijal võiks olla suurem ja reaalsem kuma tulede ümber mida on juba kaugelt märgata.
Ei jõua ära oodata millal võimalus tuleb enda server teha ning oma rahvas sinna kokku ajada + Teamspeak - oleks üsna vahva.. ja küllap vähem stressi ja vandumist.
Spoiler 
_________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni. |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |