eShelobik, need numbrid seal on ma ei tea kuidas arvutatud, kas ta üldse oskab arvutada neid Hex pükse? Ma pole veel näinud väga WD-si, kes minu ligidale damage numbreid teevad Zunimassa setiga. Rõhutan, et parim Zunimassa setiga build üks parimaid Eu-s.
Ilma HP globede boonuseta tegin testi siis, GHOM Torment 6 peal, saate endaga võrrelda vms https://www.youtube.com/watch?v=WgamA_fN92Q
Täna sai 400 kätte.
Keegi tahtis ka tunde näha minu WD-st.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
eShelobik, need numbrid seal on ma ei tea kuidas arvutatud, kas ta üldse oskab arvutada neid Hex pükse? Ma pole veel näinud väga WD-si, kes minu ligidale damage numbreid teevad Zunimassa setiga.
Kõigil zuni setiga WD-del on videod youtubes eks? Kindlasti oled sa veel muidugi kõiki neid näinud ka mängimas. Ilma zuni setita on võimalik ghom sama kiirelt või isegi kiiremini maha võtta kasutades pet buildi.
Väidet tõestada ei saa, kuid rinna saad kummi BS jutuga ikka ajada. _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
mul on see standard edition, tegin campaigni läbi. Kas ma nüüd jäängi koguaeg seda campaigni tegema? Ainuke võimalus midagi huvitavat saada on osta RoS?
Artyr615, võid ju wardeneid jahtida ja IM teha ja HF sõrmuseid treida.
Aga üldiselt jah, tuleks RoS osta ja sellega edasi liikuda.
Muidu pole varsti isegi kellegagi koos netis party's liikuda. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Ilma HP globede boonuseta tegin testi siis, GHOM Torment 6 peal, saate endaga võrrelda vms
11 sekundit kokku kulus Ghom killile. Tegin katse mitte zuni setiga WD. Sheet dps madalam kui sul ja kasutan ideeliselt sama buildi. Fetish psychopaadid võtsid ta maha 9 secundiga. Natukene tweakida geari - teha samasugune glass cannon nagu sul, siis suudaks vast selle aja venitada isegi 7 sekundini. Seega väita, et best pet build WD - i call it BS _________________ GT: janrist
Keegi kinnitagu mu arvamust, et kui item annab +XX% elemental damage aga mu skillid teevad hoopis muu elementali dam-i, siis kasu pole mul neist kopka eestki? _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Ilma HP globede boonuseta tegin testi siis, GHOM Torment 6 peal, saate endaga võrrelda vms
11 sekundit kokku kulus Ghom killile. Tegin katse mitte zuni setiga WD. Sheet dps madalam kui sul ja kasutan ideeliselt sama buildi. Fetish psychopaadid võtsid ta maha 9 secundiga. Natukene tweakida geari - teha samasugune glass cannon nagu sul, siis suudaks vast selle aja venitada isegi 7 sekundini. Seega väita, et best pet build WD - i call it BS
Kust otsaast ma glass cannon olen? T4 peal ma pea kunagi ei sure. Mingid eriti rämedad Act V mobid peavad tulema, et T5 peal sureksin.
Shade kirjutas:
HDTanel kirjutas:
11 sekundit kokku kulus Ghom killile. Tegin katse mitte zuni setiga WD. Sheet dps madalam kui sul ja kasutan ideeliselt sama buildi. Fetish psychopaadid võtsid ta maha 9 secundiga. Natukene tweakida geari - teha samasugune glass cannon nagu sul, siis suudaks vast selle aja venitada isegi 7 sekundini. Seega väita, et best pet build WD - i call it BS
Ilma zunita on see, et sa pidevalt pead ootama cooldowni... ja nad kestavad sul vaid 20sekki. Mul on sellised numbrid 24\7 ja suuremadki kui HP globe saan Tasuks lihtsalt gearile pilk peale visata ja näeb, et väga raske on midagi parandada. TOP20-s peaks suht kindlalt olema Zunimassa seti omajatest. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kust otsaast ma glass cannon olen? T4 peal ma pea kunagi ei sure. Mingid eriti rämedad Act V mobid peavad tulema, et T5 peal sureksin.
Shade kirjutas:
HDTanel kirjutas:
Ilma zunita on see, et sa pidevalt pead ootama cooldowni... ja nad kestavad sul vaid 20sekki. Mul on sellised numbrid 24\7 ja suuremadki kui HP globe saan Tasuks lihtsalt gearile pilk peale visata ja näeb, et väga raske on midagi parandada. TOP20-s peaks suht kindlalt olema Zunimassa seti omajatest.
omage lõplikult ära see tanel ma ei viitsi enam kuulata kuidas ta parim on jne jne..
Tehke näiteks Malthaeli kill T6 peal solodes ära ja visake videod üles, las siis publik otsustab kes kiirem ja kõvem tegija on.
Ma siin võin ka rääkida, et killin x tegelase x sekundiga ära.
Eks ma pean mingi otseülekande tegema ikka kuidas ma grupiga T4, T5 lammutan. Öelge aeg lihtsalt. Praegu alustan Outlastiga _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
nii, kes osakab lugeda midagi ridade vahelt näeb seal mis toidab mis ei. alustuseks mul on suht savi mis ärategemine teil HDTaneli vastu käib aga kuna see juba d3 teemast mõõda hakkab jooksma ja keegi pole rohkem vastuväiteid kui "ei ole", "maeitea" kasutanud siis arvutasin suts mis kuidas mis toidab. esiteks garg - d3progressi järgi nr 1, see dom, ehitanud kõik aint gargi jaoks, kes teeb tal 1.2x rohkem dammi, hitib harva aga suht palju, samas meie HDTanel'i garg teeb 0.8x rohkem dämmi. domi fetish ei teekski rohkem dämmi aga HdTaneli fetish army teeb 2.9x rohkem dämmi. neid ikka jagub ja peksavad vast suht tihedamini ning erinevaid mobe või ühte, vahet pole, garg peksab aint ühte. depsu suhe polegi enam äkki nii suur kui see 1600 kohta seal tabelis, no muidugi on sellel domil koerad ka aga need suht savi, sama dam mis gargil lisaks pmst. ahjaa kui kuskil norras onnis mingi d3 ros zuni wd on keda keegi kunagi näinud ega kuulnud pole siis kahjuks ta tõesti ei saa best zuni eu olla kui tal isegi seal kürval 6mil sheet dps.
lõpetuseks, alusetud süüdistused eesti riigis on täiesti tavaline, sest ühe eestlase toit pidi ikka teine eestlane olema.
ja üldiselt vist mingi 4p t6 ghom vast ongi ainuke dps calc mida võimalik kasutada. need skill boonused ja varieeruvus on natuke liiga raske kokku arvutada _________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda.
pole mänginud. anyway sinu doonor aju ei leia et point on ikka see et fetish on laiaulatuslikum kui garg. järgmine kord proovi vastata kui mitut ta hittib korraga vms, mitte ära targuta. _________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda.
Sina oled see kes siin wall of texis proovib tarka mängida, gets ur facts straight maybe?
Garg litib rohkem kui ühte kolli korraga, aoe swingid on tal. Ja mis doonor ajust sa siin räägid? Mina pole fetish vs gargi kohapealt midagi kommenteerinud... ära eelda kohe halvimat.
Ma pean vist rollima uuele tegelasele kui ma tahan seda mängu veel mängida. Monk on nii ära tüüdanud. Rosi ajal olen teinud 100-250ni paragoni ja olen saanud 1 inna seti asja ja 1 thousand seti itemi. Ei thunderfuryt ega shard of hatet. Soj sain ka partist. Mu monk on suht neetud vist. Pole veel otsustanud mida mängida veel. Range klass kindlasti. Eks ma pelan edasi ikka vähe, aga monk jääb seasone ja laddereid ootama.
Ma tegin Torment V video teile, rifts neljases grupis (barb, wiz, munk ja mina). Lihtsalt, et milliste gruppidega ma tavaliselt mängin ning kuidas ma T5 peal oma glass cannoniga reipi saan aga video üleval homseks alles.
Ajah, teine Shard Of Hate ka kukkus, ID-n videos
edit: vid nüüd poole tunniga üleval igatahes _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ilma zunita on see, et sa pidevalt pead ootama cooldowni... ja nad kestavad sul vaid 20sekki.
Tee endale selgeks mis skill on Fetish Army ja mis Passive on Fetish Psychopath. Siis ehk jagad matsu kuidas Zuni setita on võimalik sama efektiivne olla kui sina oma zuni setiga. WD spetsialist - yeah sure
Lisaks see topi tiutleerimine ennast - millistel alustel su väide on tehtud? Oled sa tõesti mingi mega exceli guru kellel jõhker macro taha kirjutatud mis simuleerib kõigi teiste zuni setiga WD-de damaget terves mängus ja selle järgi reastab nad kõik järjekorda? Ma kordan - kõik wd-d ei ole youtubes, kõik wd-d ei streami ja ei presenteeri oma damaget interneti vahendusel. _________________ GT: janrist
Täna siis väga ei mänginud, tegin mõned bountied aga enne magama minemist mõtlesin, et kulutan oma 100 shardi ära, mis jäänud on kontol.
Tänan väga Kadala _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
põmst nagu yberGG? 1 puudu max INT-ist, max AR, max rollitud CC, nearmax pet damage ja pea max Max AP. 1 puudu max base armorist ka (kuni 759 peaks olema).
Kas selliste asjade saamiseks peab fellatiot tegema rngeesusele? _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Eile hilisõhtul oli ka mul pmst legede sadu - 6 riftiga 9 leget (5 wep, 2 belti, amu ja ring) + set plan.
Aga nagu ikka, siis otseselt kasutuskõlblikku polnud miskit. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
paneks selle wd pet teema lukku kuni keegi asja ära seletab ?
palju hittib garg, kaugus jutud laius.
kas zuni fetish army teeb laiaulatuslikumalt (üks peksab ühes ekraani nurgas, teine teises, vajadusel peksavad kõik bossi? või mis) dämmi kui garg
missugused +damaged mõjuvad fetish psyho-le, mis damaget nad teevad(fire,psyhical etc), kaua nad kestavad(nagu ma olen aru saanud zuni neile ei mõju), max arv neid korraga?
koerte kasulikus - homunuculus või spell
jne. kes tahab võib vastata. oleks ise wded pelanud siis võiks neid teada kuid siiani pole ma teiste jutust siin täpselt aru saanud kas te kõik wd mängjad neid ise teate. _________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda.
kas tuleb nerf selle buildile?
ma ostaks rosi ainult selle pet buildi pärast. oleks hea easy farmida ja ei pea sõgedaks spämmima skille.
olen selline pühapäeva mängija:D
siven, kõige lihtsam on pettide elusi nerfida lihtsalt. Nad suht surematud hetkel. Kuna nad aga just alles buffisid pette ulmelisteks siis väga mage nende poolt kui nüüd nerfima kohe hakkaksid Nii, et ma elusees ei usu, et nad pette praegu nerfima hakkavad.. ehk mingi poole aasta pärast. Võtke lihtsalt näide kui kaua kestis Barbi WW teema... _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
siven, kõige lihtsam on pettide elusi nerfida lihtsalt. Nad suht surematud hetkel. Kuna nad aga just alles buffisid pette ulmelisteks siis väga mage nende poolt kui nüüd nerfima kohe hakkaksid Nii, et ma elusees ei usu, et nad pette praegu nerfima hakkavad.. ehk mingi poole aasta pärast. Võtke lihtsalt näide kui kaua kestis Barbi WW teema...
Petid pole ka OP, kui vaid üks võimalus T6-s hakkama saada WD-l. Ehk pet build on T6 viable. Kui nüüd seda nerfida - nagu ma ennist ütlesin nühid T3 edasi lõpmatuseni kui kukub jade set?
T6-s saab pet buildiga täiesti rahuldavalt hakkama ja ta mingi OP nüüd küll pole. Enamus pet buildiga ja zuni setiga vennad jooksevad T5-te efektiivselt, T6 vajab juba karmimat geari. _________________ GT: janrist
edit: Tegin siis 30min bauntisi, mingi kümme kotikest ja sõrmus Kärab kah praeguseks, hiljem farmin veidi rohkem, et paremat saada. Kahe rerolliga sain criti peale.
eile tegin aughildid ka veidi paremaks... aga noh neid teen niikaua kui suht perf tuleb ikka.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
viimati muutis HDTanel 10.05.2014 02:33:02, muudetud 1 kord
siven, kõikidel klassidel peale munga on miski cookie cutter build olemas. Barbi leap+earthquake ei ole ka just kehv. Crusaderi blessed shield spam on pet buildiga võrdne suht. DemonHunteri CA build koos fire geariga ei jää samuti alla... wizardit pole mänginud, aga streamidest näha, et lõikab küll.
Täna siis väga ei mänginud, tegin mõned bountied aga enne magama minemist mõtlesin, et kulutan oma 100 shardi ära, mis jäänud on kontol.
Tänan väga Kadala
ki hakkad jälle rifte tegema, kutsu ehk kukub mulle kah midagi
tehin kah wd
Moneta #2970 _________________ Rincewindil käis elu nii tihti silme eest läbi, et ta võis juba igavamate kohtade peal tukastada
Rincewindi maahirm, mis tabab teda kõrgustes - maa on see, mis sind lõpuks tapab
Dropbox
eilseid leiud siis, mirrorball droppis normal bountyt tehes ja thunderfury t3 riftis, see thunderfury drop on nagu tõesti saaks ruunis mingi arma hilti vms, nii hea tunne
eilseid leiud siis, mirrorball droppis normal bountyt tehes ja thunderfury t3 riftis, see thunderfury drop on nagu tõesti saaks ruunis mingi arma hilti vms, nii hea tunne
damage-i oled sa kõrgele ajanud aga Toughness ja Healing on sul ikka väga madalad...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.