praegune kellaaeg 25.06.2025 09:12:55
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
musamees
HV vaatleja

|
06.05.2014 19:26:14
Sülearvuti varuosade pood Eestis |
|
|
Keegi oskab soovitada, kust saaks soetada erinevate sülearvutite varuosasid Eestis (emaplaadid, ekraanid, klavjatuurid jne)?
|
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
06.05.2014 20:02:27
|
|
|
Ma olen kuulnud, et HinnaVaatluse foorum pidavat selline koht olema, kus sellist kraami liigub.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
06.05.2014 21:11:59
|
|
|
kõik sõltub, mida konkreetselt vaja on. Ma arvan, et eraldi juppe müüvad vähesed n.ö karbis. Kõige suurem tõenäosus soovitud detaili saada on ebay kaudu, aga seal jälle pole garantiid et ostetu (kui on kasutatud), on töökorras.
Mõni müüja võib-olla müüb isegi uut kaupa. Teine võimalus on jah HV vahendusel mõne remondimehe poole pöörduda. Klaviatuurid, emaplaadid,ekraanid jmt on kõik mudelispetsiifilised kaubad, neid ei ole mõtet ette tellida. Seepärast ka garantiitööde teostamine ametliku garantiiteostaja poolt võtab aega, sest vajalikku varuosa pole (tuleb tellida).
Kõige lihtsamalt saaks ilmselt ainult mälusid ja kõvakettaid ehk jahutit kah, siit eestiski, muud eriti mitte.
|
|
tagasi üles |
|
 |
musamees
HV vaatleja

|
06.05.2014 22:33:37
|
|
|
Tänud vastuste eest. Tundub, et jään siiski Ebay juurde
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|