Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
juku888
HV vaatleja
|
02.03.2004 21:37:24
Enne Digikaamera ostmist |
|
|
Milleks oli vaja kustutada hea nõuanne???
|
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
02.03.2004 23:56:00
|
|
|
Vat ei teagi. Teema läks sinna, kus tema õige koht ehk Ostuabi/hinnapäring. Ja sealt on ta kahjuks kadunud. Huvitav kas automaatne kustutus on tööle hakanud või jäi see teema kellelegi jalgu?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
03.03.2004 21:52:13
|
|
|
Mina just otsisin seda hiljuti.
Mul siin tekkis ka väike mõte, et koostaks väikese teksti ja siis kes soovivad võivad huvitavaid linke lisada.
_________________ raamatupidamine | laadakalender |
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
Al-der
HV vaatleja
|
06.03.2005 18:16:53
|
|
|
krt. nagu ikka, kui mina hakkan seda otsima, siis on see läinud. oskad keegi öelda lingi, kust saaks lugeda digifotoka ostmisest?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
06.03.2005 23:48:43
|
|
|
ihvike kirjutas: |
Huvitav kas automaatne kustutus on tööle hakanud või jäi see teema kellelegi jalgu? |
Minu enda, paar nädalat tagasi tehtud teema on samuti Ostuabi/Hinnapäringu foorumist haihtunud, tõenäoliselt see siis automaatselt kustutati (ma ei usu, et kellegi käsi seal mängus oli)... Sai räägitud kahe erineva digikaamera spetsifikatsioonidest, mis oleks võib-olla võinud olla kasulik ka mõnele teisele inimesele, aga paraku teema kadunud. Ma tegelikult teemasse mõnda aega üldse ei postitanud, kuna polnud midagi mainimisväärset kirjutada, nii ta siis kukkuski kahe nädalaga päris lõppu välja. Ei osanud aimatagi, et Ostuabis/Hinnapäringus mingi automaatne kustutamine on...
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
8 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
07.03.2005 00:06:45
|
|
|
kotmarjak kirjutas: |
kas mitte ostuabi/hinnapäringu alamfoorumis tavalised teemad 14päeva jooksul ise ära ei kustu??
|
Kui see nii on, siis miks seda kuskil ära ei ole märgitud Või on ja ma ei suuda seda leida KKK all nagu midagi ei näinud sellealast...
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
07.03.2005 00:09:55
|
|
|
copyright kirjutas: |
kotmarjak kirjutas: |
kas mitte ostuabi/hinnapäringu alamfoorumis tavalised teemad 14päeva jooksul ise ära ei kustu??
|
Kui see nii on, siis miks seda kuskil ära ei ole märgitud Või on ja ma ei suuda seda leida KKK all nagu midagi ei näinud sellealast... |
aga ma ei ole selles täitsa kindel. on nagu midagi sellist meelde jäänud. võin ka eksida.
_________________ Ole tore ! |
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
8 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|