Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
liiv
HV Guru

|
29.04.2014 18:07:41
pisut infot graafikakaartide tootjatest |
|
|
Kuna ma olen aastaga müünud sadu graafikakaarte siis ehk kalleid foorumikaaslaseid huvitab minu statistika tootjate kohta.
Kõige rohkem on garntiisse läinud MSI ja Sapphire odavama otsa kaarte (nagu näiteks 280x Dual-X). Sapphire kallima otsa kaardid nagu Toxic või Vapor-X on probleemivabad olnud. Sama käib ASUS Matrix või ASUS 290 kaartide kohta.
Gigabyte ja ASUS on suht võrdsel tasemel. Jamasid on aga mitte lausa nii nagu mainitud Sapphire, mida iga nädal garntiisse tilgub.
Mis mulle isiklikult üllatuse valmistas on VTX3D, ma olen neid üsna palju müümud ja vaid üks HD 7970 läks eelmine aasta garantiisse. Samas on tegemist kõige odavama tootjaga ja sellel tootjal on turu odavaim hind.
Garaniisse ei ole läinud ühtegi kaarti nendelt tootjatelt: EVGA, Zotac, Palit, XFX, Gaiward, HIS, Powercolor, Inno3D. Samas pean ütlema et nende müügiprotsent on olnud ka tunduvalt väiksem ja nendelt tootjatelt ei ole ma odavam otsa kaarte sisse ostnud. Näiteks Zotacil olen müünud vaid AMP! seeriat.
Nende müüjate kohta ei oska öelda midagi sest neid ma sisse ei osta. Hind pole teistega võrreldes odavam ja enamuse jaoks on tegemist "tundmatu looma nahaga": PNY, KFA2, Club3D
|
|
Kommentaarid: 627 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
9 :: |
6 :: |
517 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
29.04.2014 19:29:15
|
|
|
liiv, kui viitsid mingi visuaalse graafiku ka koguarvudega teha oleks väga äge.
Need suhtelised arvud on selline nii ja naa teema, mida saab ka netist enamus suurematest foorumitest.
tsitaat: |
Zotacil olen müünud vaid AMP! seeriat.
|
Peabki olema korralik, pre tested ja 5a garantiid juba tootjalt, ilma sehkendamta, regad ära kodukal ja hoiad meili alles.
Vajadusel viskad printout-i karpi koos ostupaberiga.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
29.04.2014 20:30:18
|
|
|
VTX3D, PowerColor ja Club3D kuuluvad kõik TUL Corp alla ning enamus videokaarte paistavad olema 1:1 samad
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
0 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
30.04.2014 17:44:31
|
|
|
no enamus kaartide häda on ventilaatorid ja need kaardid vahetatakse maaletoojate poolt ringi või krediteeritakse. Mõned kaardid on ka olnud mis vähem on hashima hakanud ja üks oli ka selline mis doget lasi ja litet mitte. Ehk siis jah, sapphire ja MSI hädad on ventikad olnud, kuid garantiis vahetatakse ilusti ümber ja antakse uus kaart asemele. Asuse 290 seeriat on garantiisse toodud, aga vähe.
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
03.05.2014 16:44:09
|
|
|
Huvitav, samas Sapphire Dual-X ja Triple-X jooksevad vaikselt ja jahedalt, esirinnas sellepoolest, siis võiks oletada, et läbi ei kärssa.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
03.05.2014 17:27:19
|
|
|
Te kaarte ikka sihtpäraselt ka saate kasutada või lähebki kogu aur temperatuuride ja ventilaatorite monitoorimisele?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
03.05.2014 17:55:58
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
Te kaarte ikka sihtpäraselt ka saate kasutada või lähebki kogu aur temperatuuride ja ventilaatorite monitoorimisele? |
Temperatuuride monitoorimine on tihti vägagi kasulik "raua" tervisele ja tema elueale.
Kui ikka näed, et temperatuurid on liigkõrged, siis tuleb ette võtta nii tolmupuhastus kui ka kuivanud - kivistunud termopasta vahetus. Vastasel juhul võid peagi imetleda koomas või surnud "rauda".
----------------------------------
PS: mina jälgin oma läpparitel pidevalt nende töötemperatuure. Kui temperatuur tavapärasest hakkab kõrgemale kerima, siis on teada, et taas on aeg tolmupuhastust ning termopasta vahetust teha. Samas annab see jällegi selle, et saab rahulikult magada, teades, et läpparid ei põle maha.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
03.05.2014 22:32:03
|
|
|
tahanteada, mainis kuumus tapab, tore oleks kui ei peaks tempe jälgima ja lükkaks N: prose 5,5Ghz peale ilma jahutuseta tuima näoga...
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
03.05.2014 22:32:59
|
|
|
Kas peab nii lolli näidet tooma?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
03.05.2014 22:44:03
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
Kas peab nii lolli näidet tooma? |
Läheb OT ära.... Ma rohkem siin teemas sel teemal ei vaidle.
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|