T29 on paras pann Ostsin tagasi ja mõtlesin E5ni ära arendada, aga tõesti on raske mängida või pigem tüütu. Suur nagu kv4 mis kuhugi ära ei mahu. Kusjuures see T25/2 on päris hea tank kui kõik lisad on arendatud. Proto saab vist samajulm olema kui T29 kuid tollel on vähemalt esisoomus hea. Aga usa artyd on täitsa ägedad.
T29 on paras pann Ostsin tagasi ja mõtlesin E5ni ära arendada, aga tõesti on raske mängida või pigem tüütu. Suur nagu kv4 mis kuhugi ära ei mahu. Kusjuures see T25/2 on päris hea tank kui kõik lisad on arendatud. Proto saab vist samajulm olema kui T29 kuid tollel on vähemalt esisoomus hea. Aga usa artyd on täitsa ägedad.
Oleneb vist mis tank kellelegi sobib, mul endal T29 lemmiktank. Igati asjalik tier 7 heavy, täpne ja normaalse dmg toru
Arvamusel pole mingit tähtsust, tegemist on faktiga
Spoiler
KV3 on T29st parem ainult algajatele mööda tasaseid põldse vaenlasele peale rushimiseks.
Ma mäletan kui KV3 veel tier 6 oli, TC oli 2x hullem teha kui praegu hellcatide ja kv1s vastu lol
Natuke striimisin täna hommikul ja tuli ka üks üsna viisakas 13 90 mäng
http://www.twitch.tv/antikondor/c/4165062 _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Ära valgete laipadega striimi!
Keelatud mod: Explicit highlighting of game objects that may seem dangerous as non-hazardous (e.g., white textures on destroyed tanks).
Hmm, see on jätkuvalt Aslaini modpackis sees ja vanast harjumusest peal olnud, aga eks mõitlik ole jah see asi edaspidiseks eemaldada. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
ma tegin mingi aeg uue konto. Vana jätsin alles, et hea mingeid kõrgema tieri mänge teha, kui isu tuleb. Eile korra proovisin, ei meeldind. Väiksemad tierid on kõik palju rohkem meelelehutus kui need vaking t10 mängud kus tase on põmst veel hullem kui t4.
Ma tegin ka täna rekordi. Kõige rohkem kaotusi protsendiliselt + statistika tugev langus, Kõik numbrid mis vähegi olla saavad. Ootan juba huviga kui Noobmeter end ära uuendab kunagi.
Sahistatakse, et tuleb mingi uus tier 8 premiumi tanki üritus, USA kalendris on igatahes juba kirjas "Operation T34". Huvitav mis nad EU jaoks välja pakuvad...
EDIT: EU kalendris kirjas siis "Operation: SuperPershing"
päris hea putukas t3 lahingus
premmi pole. Päris hea andmine käis rsk
1077 dämmi ja 140 spotti. Päris hea kui arvestada et elusi on 230. 8 killi
Võit
Himmelsdorf
Pz.Kpfw. I Ausf. C
Kogemused:2 318 (x2 esimese võidu eest iga päev) Krediiti 15 781
Lahingu saavutused Äss, Suurekaliibrine, Spartalane, Valdamise märk: „Tankiäss”
Ära tee nalja, esiteks sa ei tunne seda mängu enam äragi (kaarte ja osasid tankimudeleid on drastiliselt muudetud), teiseks pole enam kindel, kas su arvuti selle läbu enam väljagi veab (9.0 update langetas fps-i suurusjägus 30-50% kõigil, kellel on piisavalt ajusid, et 3D render resolution slider 100% peal hoida)
Kas kuidagi nii ei saa teha, et vastavalt tanki tootjamaale meeskond vastavat keelt räägiks?
Vaata optionide alla, seal on selline säte keelte kohta. _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ).
Kurat võtaks, ma unustasin jälle ära, et tegemist on nädalavahetusega ja sisse logimisel ei ole mitte mingit mõtet.
järjest tuleb lihtsalt sellised meeskondi keda ei ole võimalik võitma sundida.
Spoiler
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Need tiimid on tõesti hullumeelsed, Täiesti haiged inimesed mängivad. Kui vastase tiimi satub üks 58 WR sinine mängija siis on oma tiim nagu jalust niidetud. Täiesti impotentsed tema vastu. Tegelen praegu Nashorni grindiga ja annab grindida kui ainult kaotused tulevad. Kõige hullem on see lemming train. Jäetakse üks külg kaardist täiesti tühjaks. Üle poolte mängudest sellised. Oled üksi seal küll silmadeks kuid ega sa midagi ei suuda teha kui sealt tuleb 5+ vaenlast suure hurraaga. Oleks vaja sellist autolaadur tanki mille trummel kunagi tühjaks ei saa. See korvaks selle ülima idiootsuse mis inimesi valdab.
Muidu Nashorn tundub väga asjalik pill olevat.
Aga muuda strateegiat kui üks külg jäetakse tühjaks. Las ta jääb tühjaks. Mine teistega kaasa ja tee massiga külg puhtaks, edasi saad alati tagasi tulla. Üksinda minna kuhugi vastu on täiesti mõttetu.
Mina olen sellest täiesti loobunud kuigi vanasti sai seda harrastarud. Parem lemmingtrain kui ise saada kohe surma ja siis on juba kindel kaotus. Mäng on dünaamiline ja tuleb leida endale sobiv koht ja nagu ikka, las surevad lollid enne.
Praegu grindin seda A-44 ja alguses olid mul temaga kõik mängud kaotused. Nüüd olen alati taga ja kähmlusesse ei tüki ja kähmlen ainult nõrgematega ja on hakanud kenasti võite tulema.
Kui veab siis jah minnakse kõik koos üheltpoolt(kui üks külg täitsa lahtine). Mul on enamus korrad nii, et kui ühelt poolt lahti siis minnakse suure hurraga teiselt poolt ja jäädakse kuhugi kannu taha passima ja edasi keegi ei julge minna, sest äkki keegi võib tulla. Nv on tõesti väga keeruline normaalset mängu saada. Aru ma ei sa kust küll sellised peata kanad väljailmuvad
Kui vaadata kuidas mu 11.a vend alumiste tankidega mängib, siis üldse ei imesta kui enamus 10-13.a mängijad mängivad seda. NV pole tõesti pointi mängida eriti suurema järgu tankidega ....
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.