Hea küsimus. Endale toodi HP Pavilion G6 masin, millel andis laadija otsad ja kärsatas emaplaadil laadimisahela üles. Lisaks veel korpus samalt kohalt sulanud. Lisatud pildid imetlemiseks >>
Nii, et minu poolt oleks vastus - jah.
Võib, variandid järgmised:
- Mehaaniline vigastus arvuti sees
- Laadija tõsine vigastus
- Aku tõsine vigastus või väga odav vajalike kaitseskeemideta aku
- jne
Kas On olemas kindlad mudelid, mis võiks põlema minna?
Muud midagi, lihtsalt 4 erinevat inimest Olevat öelnud, et minu läpakas võib põlema minna.
Mina seda ei usu, tundus naeruväärne väide.. Kui välisel vaatluses miskit viga pole.
Samahästi võib ükstaspuha mis auto näiteks põlema minna _________________
Kas On olemas kindlad mudelid, mis võiks põlema minna?
Muud midagi, lihtsalt 4 erinevat inimest Olevat öelnud, et minu läpakas võib põlema minna.
Mina seda ei usu, tundus naeruväärne väide.. Kui välisel vaatluses miskit viga pole.
Samahästi võib ükstaspuha mis auto näiteks põlema minna
Pole veel kuulnud, et mõni konkreetne mudel süttimisele aldis oleks. Pigem ikka mingi nähtav vigastus?
Vigastusi pole. Soovitati mitte sülle võtta! Et vb süttib, ja põlevad nii arvuti kui kasutaja koos maha...
Kirjutan, sest mitte elus pole läpakal probleeme olnud, ja nii lambist mu tüdruksõbrale sellist sitta ajada, ajas minul lihtsalt sita keema.
Eks telefon võib ka igahetk plahvatada, või auto põlema süttida... Neid variante pean isegi tõenäolisemaks, kui et töökorras läppar põlema süttiks _________________
Vigastusi pole. Soovitati mitte sülle võtta! Et vb süttib, ja põlevad nii arvuti kui kasutaja koos maha...
Kirjutan, sest mitte elus pole läpakal probleeme olnud, ja nii lambist mu tüdruksõbrale sellist sitta ajada, ajas minul lihtsalt sita keema.
Eks telefon võib ka igahetk plahvatada, või auto põlema süttida... Neid variante pean isegi tõenäolisemaks, kui et töökorras läppar põlema süttiks
Nu kui teoretiseerida edasi ja üle pakkuda veidi siis võib olla mõni läpakamudel millel jahutus on kehv ning see võtta sülle näiteks teki sees või muul moel vent avad osaliselt/täielikult kaetud siis kindlasti ka tõuseb ülekuumenemise/süttimise oht.
Aga reaalselt peaks kaitseelektroonika prose takti alla tõmbama kuni praktiliselt seiskumiseni, kui temp tõuseb nii kõrgele, et ohtlikuks osutub.
Meil peres Pavilion dv6000-l peale graafikakiibi kuumutamist läks toiteosa lühisesse (kaitsekile jäi ära) . Arvuti päris põlema küll ei läinud, aga tossu oli palju. Vahetasin põlenud jupid ära ja masin töötab nüüdseks vist juba neljandat aastat probleemideta. Vahepeal läks veel toitekaabel pistiku juurest lühisesse. Kui arvuti oleks sel hetkel järelvalveta olnud ja näiteks laudlina peal olnud, võinuks kahjutuli vabalt valla pääseda.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.