praegune kellaaeg 17.06.2025 00:46:37
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sass5
HV vaatleja

|
28.04.2014 13:56:17
PLC programmi parooli "lahti muukimise" tarkvara |
|
|
Tere.
Mul on olemas üks PLC (programmeeritav loogika kontroller), mis juhib ühte väikest pressi. Mul oleks vaja juhtprogramm kätte saada ning ringi teha masina muudatuste tõttu. Kontrolleris olev projekt on parooli all ning uploadimiseks pc'sse on vaja parooli. Parooli pole võimalik küsida kusagilt, kuna ei ole teada seadme päritolu (kontroller hiljem lisatud).
Uploadimine toimub muidu selliselt, et programmeerimise tarkvaras valid menüüst upload, seejärel küsitakse kinnitust ning pead sisestama parooli (4 kohaline, ainult numbrid) ning vajutama OK.
Variant 1- Käsitsi 10 000 kombinatsiooni läbi proovida. Selleks aega ei jagu.
Variant 2 Tean, et olemas programme, millega saad hiire liikumist ning klaviatuuril trükkimist salvestada ning seejärel korrata. Kas on olemas ka midagi analoogset, mis suudaks ka iseseisvalt sisestatavat teksti muuta?
On veel mingeid variante? Isekirjutatud programmid tõenäoliselt?
Kõik head mõtted on oodatud.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
spikhoff
HV veteran
|
28.04.2014 14:08:12
|
|
|
Mis juhtmega see PLC yhendatud? USB, Serial? Mingi snifferiga veits uurida kuidas toimub parooli edastamine.
Kui see teada siis kirjutada lihtne programm mis proovib l2bi k6ik v6imalikud kombinatsioonid.
Kui see protokoll on lisaks krypteeritud, siis veits keerulisem
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
28.04.2014 14:15:05
Re: PLC programmi parooli "lahti muukimise" tarkvara |
|
|
sass5 kirjutas: |
Tere.
Mul on olemas üks PLC (programmeeritav loogika kontroller), mis juhib ühte väikest pressi. Mul oleks vaja juhtprogramm kätte saada ning ringi teha masina muudatuste tõttu. Kontrolleris olev projekt on parooli all ning uploadimiseks pc'sse on vaja parooli. Parooli pole võimalik küsida kusagilt, kuna ei ole teada seadme päritolu (kontroller hiljem lisatud).
Uploadimine toimub muidu selliselt, et programmeerimise tarkvaras valid menüüst upload, seejärel küsitakse kinnitust ning pead sisestama parooli (4 kohaline, ainult numbrid) ning vajutama OK.
Variant 1- Käsitsi 10 000 kombinatsiooni läbi proovida. Selleks aega ei jagu.
Variant 2 Tean, et olemas programme, millega saad hiire liikumist ning klaviatuuril trükkimist salvestada ning seejärel korrata. Kas on olemas ka midagi analoogset, mis suudaks ka iseseisvalt sisestatavat teksti muuta?
On veel mingeid variante? Isekirjutatud programmid tõenäoliselt?
Kõik head mõtted on oodatud. |
http://www.autohotkey.com/board/topic/59817-mouse-movement-click-recorder/
Hiire liikumise trajektoori võtab txt failist vms analoogne.
|
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
sass5
HV vaatleja

|
02.05.2014 12:02:22
|
|
|
Ühendus on USB-> serial adapteriga. Mõtlesin ka selle variandi peale iseenesest, ainult mul see programeerimine vähe nõrk külg.
See vist salvestab ja kordab ainult hiire liikumist.
Edit: Sobiv programm leitud. http://www.autohotkey.com/ Tänud kasutajale tyyp88 . Probleem lahendatud.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|