tulemas siis järg esimesele osale, mis oli väga hea, peaks sobima kõigile kellele mingil põhjusel D3 ja POE ei istu, toniide viisi looti ja kolle keda peksta, kirsiks stempunk settings
Relase date 22.mai
http://devblog.neocoregames.com/game-info/120-pre-order-open-for-van-helsing-ii-.html
runecrafting, trophy system, 50+ set items, level cap 60
D3 hakkabki koppa ette viskama
Pean vastu vaidlema teemaalgatajale. Nimelt oli esimene Van Helsing väga generic ja suht-koht väheste võimalustega võrreldes D3, PoE või Torchlight-ga. Combat oli väga üksluine ja kahetsen, et selle mängu üldse ostsin.
Pean vastu vaidlema teemaalgatajale. Nimelt oli esimene Van Helsing väga generic ja suht-koht väheste võimalustega võrreldes D3, PoE või Torchlight-ga. Combat oli väga üksluine ja kahetsen, et selle mängu üldse ostsin.
Eks ta maitse asi ole, endale meeldis küll ja combat on kõigis seda tüüpi mängudes üksluine (lol@ POE, mu lvl 85 duelist kasutas kogu mängu jooksul 1 active skilli, ülejäänud olid aurad ja cast on hit, muutus lõpuks väga üksluiseks)
Esimene oli minu arvates väga kvaliteetselt tehtud ja hea mäng, mille puuduseks oli kerge sõdimise üheülbalisus ja nõrk "item progression".
Kas keegi oskab öelda, kas itemite osas on mingit edasiminekut olnud - et ei ole nii et mängu alguses teeb olemasolev relv 10 dps ja mängu lõpus parim relv 60 dps, s.t. parema kraami otsimisel mõtet peaaegu pole?
Muus osas oli muljetavaldavalt hea mäng odava hinna eest, seepärast hoian silma peal
Ma "välismaa onu" varianti proovisin ja on päris hea, kuigi maru raske on alguses lendasin max raskusega selga ja OOPS, nii ikka ei lähe, aga ma pean ootama vähe, kuniks ikka korraliku versiooni saan, kusjuures pidi kergelt bugine olema üldse, äkki ongi hea mõte vähe oodata kuniks ära patchitakse.
Mäng on kindlasti oma 15 euri väärt
http://store.steampowered.com/app/307750
Persse ma ei saa, see kuradi DLC värk ajab tigedaks, selles suhtes peab Blizzardile au andma, köhid oma 40-50 euri välja ja mis iganes patchid ka tulevad on need tasuta (loodame et ka tulevikus), mäng ei ole veel 1 kuudki vana ja juba dlc väljas, nagu raisk ei saand siis kohe mängu panna või küsind siis 5 euri juurde kohe, kuradi lollakad
<b>piixu</b> ma ei saa, see kuradi DLC värk ajab tigedaks, selles suhtes peab Blizzardile au andma, köhid oma 40-50 euri välja ja mis iganes patchid ka tulevad on need tasuta (loodame et ka tulevikus), mäng ei ole veel 1 kuudki vana ja juba dlc väljas, nagu raisk ei saand siis kohe mängu panna või küsind siis 5 euri juurde kohe, kuradi lollakad
Erinevalt blizzardist ei ole paljudel väiksematel stuudiotel raha, et developmenti aastate pikkusteks venitada. Neil on valik, kas lasta "poolik" mäng odava hinnaga varem välja ning kasutada saadud raha DLC-de tegemiseks, et mängu laiendada, või pankrotiga riskida, võlgu võtta, investore leida, et siis hiljem kallim ja põhjalikum mäng välja lasta.
IMO ei ole mõtet ühtegi mängu release aastal või isegi sellele järgneval aastal osta. Pigem oota kuni mäng on patchitud, dlc-d ja expansionid tehtud, siis osta võileiva hinnaga ning naudi boonusena seda, et mäng jookseb suurepäraselt kuna raudvara nõuded on vanemal mängul madalad.
Iga päev küsin endalt, et mis ma üldse neid uuemaid mänge vaatan. Mul on steamis 300 mängu mida pole käimagi pannud, sest aega ei ole ning samas mõtled mõne uuema tiitli ostmise peale. Pagan milleks?
<b>piixu</b> ma ei saa, see kuradi DLC värk ajab tigedaks, selles suhtes peab Blizzardile au andma, köhid oma 40-50 euri välja ja mis iganes patchid ka tulevad on need tasuta (loodame et ka tulevikus), mäng ei ole veel 1 kuudki vana ja juba dlc väljas, nagu raisk ei saand siis kohe mängu panna või küsind siis 5 euri juurde kohe, kuradi lollakad
Ma meenutaks, et Van Hellsing 2 on Steamis 11 euri. Milles on seega probleem?
Ei olegi probleemi, lihtsalt see kuradi lisa staff oleks võinud kohe mängus olla ja keevitand siis 5 euri hinnale otsa, erilist vahet pole 11 euri või 16 euri, ma arvan et täis mängu saada tuleb lõpuks ikkagi 40-50 euri välja köhida, ei imestaks kui ka järgmine kuu mõni DLC välja tuleb ja siis jälle jne
Ja ärge tulge ütlema, et see DLC vorbiti pärast release päeva, eks see olegi selline lootusetu soov , et tahaks mängudes näha rohkem mängu ja vähem marketingu
Ei olegi probleemi, lihtsalt see kuradi lisa staff oleks võinud kohe mängus olla ja keevitand siis 5 euri hinnale otsa, erilist vahet pole 11 euri või 16 euri, ma arvan et täis mängu saada tuleb lõpuks ikkagi 40-50 euri välja köhida, ei imestaks kui ka järgmine kuu mõni DLC välja tuleb ja siis jälle jne
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.