praegune kellaaeg 19.06.2025 07:09:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
toataim
HV kasutaja
|
25.04.2014 19:00:29
windows server 2012 dps service stopped ja terminalide ühendamine ja ipv6 probleem |
|
|
Tervitus,
windows server 2012 on olnud vahva päris kasutada aga paistab, et niipalju ei jaga veel, kui vaja oleks.
nimelt on kolm probleemi, mis vajaks mingit lahendusideed:
1) on paar terminali purki, kuhu ühe kasutajaga saan sisse aga kui teise purki ühendada järgmine kasutaja, siis
küsib, kas esimeset purgist viskame kasutaja välja (sign off)
2) millegi pärast peale restarti hakkas täna manager mulle hoiatusi loopima, et DPS service cannot be started.
niipalju kui ma googlest lugesin, siis väidetavalt osade kasutajatel on see ise korda läinud. Ikkagi sooviks nõu, et
mida võiks kontrollida, kui manager kurjustab mu peale ka homme.
3) klientmasinaid domeeni regades ei lase niisama masinaid ühendada (dns cannot be resolved - täpne veateade ei meenu hetkel)
kui võtta klientmasinatel network adapteril ipv6 eest linnuke, saan klientmasinaid domeeni lisada.
googles lahendust polnud, kuid oli paljusi, kes sama probleemiga vaevlevad.
kõik tarkvara on originaal
ehk on kellelgi mõni idee mõne mu mure kohta, siis oleks vahva kui jagaksite.
_________________ ...midagi võiks siin olla.... |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
28.04.2014 22:09:08
|
|
|
1. Väljalogimise reegleid saab defineerida poliisidega.
3. Kas nimeserveris on ikka kõik kirjed olemas ja nimelahendus toimib?
_________________ Rakvere parasiit |
|
tagasi üles |
|
 |
toataim
HV kasutaja
|
29.05.2014 22:17:03
|
|
|
1. Probleem seisnes selles, et mul oli serveril üks windows update puudu, mis ei lasnud korralikult kasutada rdp-d serveris.
2. DPS service töötanud peale mure postitamist korralikult, ehk ka windows update lahendas selle probleemi.
3. väidetavalt pidi probleem olema DNS seadistus.
Nende muredega on asi ühel pool, et kui Administraatorid/moderaatorid soovivad, võivad selle teema lukustada/kustutada.
_________________ ...midagi võiks siin olla.... |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|