ktanel, kui trollida, siis vähemalt püüa muljet jätta et tegu oleks legit halaga.
Ma ei hakka su mängu "kommentaare" ette võtma, aga graafilise poole pealt ei ole BF4 ja CoD midagi erilist - tegu on 100% eelmise generatsiooni mängudega, mis juhtumisi said PS4/X1 pordi.
ktanel, kui trollida, siis vähemalt püüa muljet jätta et tegu oleks legit halaga.
Ma ei hakka su mängu "kommentaare" ette võtma, aga graafilise poole pealt ei ole BF4 ja CoD midagi erilist - tegu on 100% eelmise generatsiooni mängudega, mis juhtumisi said PS4/X1 pordi.
Milline osa minu postitusest trollimine oli? Midagi läks Sulle südamesse? Ja legit hala? Palun võta mu mängu "kommentaarid" ette! Tõenäoliselt tuleb Sinu hinnang sama subjektiivne, kui minu oma.
BF4 ja CoD said pordid aga olulist graafilist vahet ei täheldanud, kuigi seda otsiti. Watch Dogs tõenäoliselt näitab, kui suureks graafiline erinevus käriseb.
ktanel, juba läheb. Praktiliselt iga su "point" oli üsna halvasti varjutatud trollimine.
Arvamus arvamuseks, aga unreleased mängu üle mille kohta on vaevu mingisugustki infot väljas [Driveclub] kommenteerimine sellisel viisil näitab juba ära et tegu on lihtsalt lapsiku üritusega teha maha PS4 eksklusiivi.
Teine kommentaar inFamous SS'i kohta kinnitab ära et sa põhimõtteliselt üritad lihtsalt lolli juttu ajada et saada kedagi selle üle reageerima. See on trolling 101.
Teiste kohta. Yakuza Isshin võrdub halb? Suure tõenäosusega ei ole sa mängu karbist piltigi näinud.
Välimuse pealt - kui PS4 on sulle "koledam" kui Xbox One siis ei ole võimalik isegi mõnel Xboxi fännil su posti enam tõsiselt võtta.
Ning uuesti, BF4 ja CoD said tehtud ka eelmise generatsiooni masinatele, seetõttu on ka graafiline pool üldiselt sama kui välja arvata paremad tekstuurid ja kõrgem resolutsioon. Täpselt sama kordub ka Watch Dogsiga.
Kahjuks ainuke trollija oled hetkel pigem Sina. Ainuke kommentaar mängudele oli, et jätavad täiesti külmaks. Ma ei ole gameplayd või sisu rohkem kommenteerinud. Aga Yakuza Isshin võrdub neist välja toodud mängudest ühe kehvema variandina...
Neil unreleased mängudel on gameplayd juba väljas (vt näiteks www.youtube.com, sarnane googlele).
Välimuse kohapealt on PS4 tõesti kõvasti koledam. Ainuke XO miinus on väline toiteplokk, mis minul õnneks kapi taha mahub.
Ära nüüd jälle ärritu, PS4 on ikka võimsam ja parema tekstuuri ja kõrgema resolutsiooniga.
*War Thunder on täitsa asjalik ajaviite mäng, täitsa palju nalja saab
Ei aga päriselt, mis toimub???
*http://www.dabs.com/products/microsoft-xbox-one-console-91LZ.html?src=3 UUS XBOX ONE vaid £309 ???? See ju ala 6 kuuga mingi £100+ kukkunud?
Soodsaim PS4
*http://www.gamestop.co.uk/PlayStation%204/Games/44345/playstation-4-console??&utm_source=tradedoubler (vaid ala £20 kukkunud?) Game müüb preowned PS4-ju £299 (mis ca £50 alla vs RRP).
Pole vist küsimust kumb konsool popim on? _________________
The report reads: "The new consoles consume more energy each year playing video or in standby mode than playing games". The Xbox One in standby mode uses 15.7W of power, while the PS4 uses 8.5W and the Wii U with just 0.4W.
Microsoft's next-gen console consumes much more power thanks to its always-listening capabilities, but when it comes to gaming, the PS4 chews through more power. When gaming, the PS4 uses 137W, while the Xbox One uses 112W. Streaming videos sees the Xbox One use 74W, while the PS4 consumes 89W.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.