See on nagu laseks käima kunagise vist Eesti Telefoni Starter Atlase CD plaadi _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Sai ka seal ühikas elatud mõnda aega. Panen paar pilti wc-st.
3. ühikas?
Teine oli ikka omal ajal klassika - ukse ja prill-laua võtsid ise kaasa. Me korraldasime soome tudengitele ekskursiooni sinna (loodus kutsus), pärast olid kaamed ega tahtnud niiväga tasuta õlut mekkida...
Pilte peaks ka kusagil veel olema, kahjuks hetkel väga kaugel neist...
naljakas on see, et neid kirutud peldikuid pole kohe kindlasti poolikult ehitatud. sellisesse seisu viivad need inimesed, kes mingit puudulikkust kahe kõrva vahel omavad. sellistele tegelastele kõlbab peldikuks ainult betoonist kuubik, milles 15cm auk sademete ära vooluks. 12h jooksul lased kuubiku seestpoolt veega üle ja hakkab otsast peale. ilmselt suudavad kõvema puudega hiiglased ka sellisel juhul seal midagi ära lõhkuda. sama teema on kogu avalikule ruumile üldistatav. meist ju mitte keegi ei loobi prahti maha aga õllepudelikorke ja konisid ning kiirööklate plasttopse on kõik nurgatagused täis. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas.
Nja ei ole ka mina aru saanud, mis meeletu kihk ajab inimesi avalikku ruum risustama lõhkuma - olgu siis tegu sildiga "Алех оли сиин" või lihtsalt sodimise/fekaliseerimise või muu nilbusega sh sihva koored jpm. Kui kellelgi lugejal jäi mulje, et pean siin puhul silmas meie slaavi sõpru, siis uskuge mind, meie oma noored lõvid on täpselt samasugused...
Erandiks võiks ehk tuua mõne andka graffiti artisti, kelle töö väärtust loob linnaruumi. Isegi kui kõik seda ei hinda.
... ja noh, vahest suudavad ka sodijad mõne teravusega hakkama saada, mis suunurka kergitab. Mitte, et ma suures plaanis seda heaks kiidaks...
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Nja ei ole ka mina aru saanud, mis meeletu kihk ajab inimesi avalikku ruum risustama lõhkuma - olgu siis tegu sildiga "Алех оли сиин" või lihtsalt sodimise/fekaliseerimise või muu nilbusega sh sihva koored jpm. Kui kellelgi lugejal jäi mulje, et pean siin puhul silmas meie slaavi sõpru, siis uskuge mind, meie oma noored lõvid on täpselt samasugused...
Erandiks võiks ehk tuua mõne andka graffiti artisti, kelle töö väärtust loob linnaruumi. Isegi kui kõik seda ei hinda.
... ja noh, vahest suudavad ka sodijad mõne teravusega hakkama saada, mis suunurka kergitab. Mitte, et ma suures plaanis seda heaks kiidaks...
Spoiler
Spoiler
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Vane Tanel, juba tehakse tribute lugusid _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kuulge see mutt oli eilne uudis, mitmesse teemasse te seda valimiste jura juba lingite, vaadake foorumis ringi ffs _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Brendan Schaub räägib kuidas ta sõber seksides oma riista murdis ja mis sellele järgnes. Olin just trammis kui see koht tuli... omg... pisarates. Naersin üksi.
Alates 1:11:20: http://youtu.be/mrbfnT5-QbU?t=1h11m20s _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.