Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Facebook hakkab kasutajate asukohta jälgima märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 17.04.2014 20:18:44 Facebook hakkab kasutajate asukohta jälgima vasta tsitaadiga

Lisaks sellele, et Facebook julgustab sind jagama oma tuttavate ja sõpradega oma pilte, elusündmusi jne, hakkab Facebook pakkuma ka sõprade asukoha jälgimise teenust. "Nearby Friends" nimeline funktsioon kasutab sõbra telefoni GPSi abil lokaliseerimist ja kui sõber satub su lähedale, annab su telefon sellest märku.

Allikas: http://mashable.com/2014/04/17/facebook-nearby-friends/

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Braien
HV Guru
Braien

sõnum 17.04.2014 20:28:14 vasta tsitaadiga

Kas ei teinud juba midagi sellist?
Et kui keegi mobiiloga, siis all kirjutatud, et saadetud asukoht.
Ise ei kasuta mordaraamatut, aga silma jäänud.

Privaatsuse võid unustada, kui tahad sotsiaalmeediaga end siduda.

lightbluefox
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.04.2014 23:13:58 vasta tsitaadiga

Google Latitude oli see teenus.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 18.04.2014 00:21:07 vasta tsitaadiga

Kes kahtleb, siis "App ops" peale ja võib igal appil ükshaaval oksi koomale tõmmata:

tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 18.04.2014 00:42:45 vasta tsitaadiga

iPhone kasutajad ei pea midagi installima. Seadete alt saab Facebookil asukoha teenused kinni keerata.
Find Friends on iOSis olemas, kus saab sõpru jälgida ning luua perimeetreid ja saada teavitusi, kui keegi sinna siseneb või lahkub kusagilt.
Latitude ütles, kui sõbrad lähedal. Foursquare rääkis ka, kui sõbrad olid lähedal. Ja Facebook on ka mulle öelnud, et sõber tegi minu lähedal check-ini.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 18.04.2014 17:34:46 vasta tsitaadiga

Tegelikult oled sa juba siis liiga kaugele läinud kui võtad endale sõbranimekirja kõik keda aga korraks oled näinud või isegi seda mitte. Minu nimekirjas on 40 minu lähemat tuttavat ning kui mõnega neist peaks suhtlemise ära lõpetama, siis arvan ka nimekirjast välja. Nii et need kes seal on, on nö aktiivsed sõbrad ning mul pole midagi selle vastu, kui nad teavad kus ma olen. Ma ei saa aru inimestest, kellel on 500 või 1000 kontakti. Niisama saab ju ka kirjutada, ei ole vaja kõiki endale kohe listi toppida!
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
ummiq
HV veteran
ummiq

sõnum 18.04.2014 17:55:42 vasta tsitaadiga

Kui sõbrad saab jagada gruppidesse ja seeläbi määrata, milliste gruppide teavitusi saada/ kellele jagada, siis miks ka mitte.

UB, sinu kommentaari kohta nii palju, et see ongi vaba valik icon_wink.gif

Kommentaarid: 200 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 173
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 18.04.2014 18:01:45 vasta tsitaadiga

No see ongi vaba valik aga on piisavalt palju lamba-ajudega inimesi kes "unustavad", et on sellele rakendusele kunagi oma JAH sõna andnud ja siis undavad tagantjärgi kui "vahele jäävad"
Hazar
Kreisi kasutaja
Hazar

sõnum 18.04.2014 20:05:08 vasta tsitaadiga

Ja kindlasti tuleb mõni selline seik kus naine jätab mehe maha sest mees ei taha, et tema asukohta tuututatakse. Ilmselgelt petab ju! Mis muud see saab olla icon_lol.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 18.04.2014 22:03:42 Re: Facebook hakkab kasutajate asukohta jälgima vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Lisaks sellele, et Facebook julgustab sind jagama oma tuttavate ja sõpradega oma pilte, elusündmusi jne, hakkab Facebook pakkuma ka sõprade asukoha jälgimise teenust. "Nearby Friends" nimeline funktsioon kasutab sõbra telefoni GPSi abil lokaliseerimist ja kui sõber satub su lähedale, annab su telefon sellest märku.

Ja seda siis selleks, et sa jumala eest nendega reaalselt kokku ei jookseks. Rikub veel ilusa illusiooni ära.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 19.04.2014 20:09:30 vasta tsitaadiga

Mingi aeg tagasi tegi FB häält kui check-ini tehes sõber vms läheduses ka kuskile end märkis.
Nüüd lihtsalt sama asi uues kuues.

Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 19.04.2014 20:21:12 vasta tsitaadiga

Saaks kuidagi lihtsalt sellest facebookist lahti, oleks kena. Mingeid skripte, mis kõik contenti maha kisuvad enda kohta ja sõbralisti puhtaks teevad võiks olemas olla. Oh, normal, on tekkinud "delete my account" ehk et kõigepealt deaktiveeritakse ja kui 14 päeva jooksul sisse ei logi, siis kustutatakse. Loomulikult jäävad neile andmed alles aga see ikka etem kui see deaktiveerimise variant mida ma siiamaani olen teadnud.

https://www.facebook.com/help/delete_account
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 20.04.2014 06:07:48 vasta tsitaadiga

Hazar kirjutas:
Ja kindlasti tuleb mõni selline seik kus naine jätab mehe maha sest mees ei taha, et tema asukohta tuututatakse. Ilmselgelt petab ju! Mis muud see saab olla icon_lol.gif

FakeGPS app.. pane või 1000km ulatuses randomis asukohta muutma.. ühe asukoha "uuenduse" ajal oled Gröönimaal, teine kord Itaalias..
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 20.04.2014 09:06:17 vasta tsitaadiga

UB kirjutas:
Tegelikult oled sa juba siis liiga kaugele läinud kui võtad endale sõbranimekirja kõik keda aga korraks oled näinud või isegi seda mitte. Minu nimekirjas on 40 minu lähemat tuttavat ning kui mõnega neist peaks suhtlemise ära lõpetama, siis arvan ka nimekirjast välja. Nii et need kes seal on, on nö aktiivsed sõbrad ning mul pole midagi selle vastu, kui nad teavad kus ma olen. Ma ei saa aru inimestest, kellel on 500 või 1000 kontakti. Niisama saab ju ka kirjutada, ei ole vaja kõiki endale kohe listi toppida!
Aga võta seda Facebook-i, kui virtuaalset kontaktihalduskeskkonda, kus osapooled ise täiendavad enda andmeid.
Eks kõigile oma, mina kasutan FB-d täiel funktsionaalsusel, sest see teeb minu elu lihtsamaks. Olen leidnud sealt uusi tutvusi ning samuti ka vanu ellu äratanud. Reaalseid SÕPRU juurde tulnud ega ära kadunud ei ole.
See, kas FB kasutab minu asukohta kurjasti on juba omaette paranoiline peatükk, aga siiski - olen näiteks mingi väikese seltskonnaga Tallinnas, baaris ja järsku võtab minuga ühendust keegi tuttav, kellega pole kaua aega rääkinud ning ta on 500m (või oli see 0.5 miili?) kaugusel. Saame kokku, hakkame suhtlema jne.
See on tänapäev. Paljud vanema generatsiooni esindajad pooldavad siiamaani kokkusaamist helistamisele ning e-maile ei saada. Mina nimetan seda kohanemisvõimeks või siis sellisel juhul puudulikkuseks.

maakas1
HV kasutaja
maakas1

sõnum 21.04.2014 18:24:34 vasta tsitaadiga

Stsenaarium: 5 rastat istuvad ühes punkris ja tähistavad 420.
Näotuvastus + gps. + vb. mingi event ka üleval.
Tere kena hommikut, härra konstaabel.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 27
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Facebook hakkab kasutajate asukohta jälgima
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.